22714
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
régebben volt aki 17 évesen szült,kb normális volt ez,tehát min lepődsz meg?:o -
clio1616v #5657 Igen az akaraterőm az változatlan, sőt... -
extramagascsaj #5656 22? a kurva élet :S -
Gyereket akkor érdemes vállalni, amikor már kibulizta magát az ember.
Élő példa erre a 2 unokatesóm. Az egyik velem egyidős (22), a másik 29. Mindketten tavaly szültek, mondhatni egy időben. (Fél év különbség van a két gyerek között) A fiatalabbik unokatesóm mindig az anyósára, vagy az anyjára sózza a gyereket, alig törődik vele, bulizgat. Az idősebb unokatesóm felelősségteljes anya, mindent megtesz annak érdekében, hogy a gyerekével lehessen, hogy ő nevelhesse. Már most látszik a nevelési különbség a 2 gyerek között.
Tehát, ha én egyszer gyerekre adom a fejem, tuti nem hamarabb 27nél. :) -
Valamit valamiért.
Látni párszor mikor a szülők azon vitáznak, hogy ki vágyáz a gyerekre s ki megy szórakozni, mert nem voltak tisztában azzal, hogy a gyerek áldozatokkal jár... -
Nem gáz, az előző pasimat is hidegen hagyta. :) Van sok más dolog, ami érdekel, csak ezek azok, amik viszik a pálmát, és amivel foglalkozni akarok életem során. :)
#5652: Azt kell mondjam (nem szemétségből vagy gonoszságból, csak a józan eszem vezérlése miatt), hogy nem az akaraterőd az, ami csökken. :) -
clio1616v #5652 Megvan/volt is mindkettő. Az egyik az folyamatosan csökken. -
ba32107 #5651 Hmm. Valahogy sejtettem, hogy engem hidegen fog hagyni :D -
Az egyik nagyon fontos ez, aztán még a japán nyelv-kultúra, mindenestől. :) -
ba32107 #5649 Az életed értelme. Vagy csak általánosságban beszéltél? -
Konkrétabban mi mi? :) -
ba32107 #5647 És az mi? Ha már mondtad akkor bocs, de képtelen vagyok végigolvasni mindent, olyan sokat írtok. -
Igen, pontosan így gondolom én is, csak bonyolultabban próbáltam megfogalmazni. :) -
extramagascsaj #5645 Hm. "Eltiltani"
Ne tiltson el engem senki semmitől. Ha tudtomra hozza h vmi nem tetszik...megfontolom,h miért ellenzi,és h nekem az mennyire nélkülözhető...de ami olyan dolog,ami igazán én vagyok, pl. az írás...és ez nem tetszik neki...akkor nem is szeret igazén...mehet Isten hírével. -
Vagy nagyon komoly akaraterőd van, vagy eszméletlenül szerelmes vagy. :) Mindkettőért tisztellek. :) -
Nincs párom, de amíg volt, addig sem akart eltiltani a sporttól. :)
A motorról annyit, hogy én is buktam, anyám el is adta a mocimat (nem volt beleszólásom, mert még nem voltam 18), és azóta is vágyom motorra. :) De minden bizonnyal ez meg fog változni, ha gyerekem lesz. Nem állítom, hogy akkor nem fogok 2 kerékre vágyni, de biztos jobban oda fogok figyelni. :)
salsoul: igazad van, de az életem értelmét nem fogom feladni. Soha. Senkiért. Ha emiatt egyedül maradok, ám legyen, vállalom. -
clio1616v #5642 Én bármikor lemondok a motorról, ha a kapcsolatban jobban érzem magam ettől és ha érzem hogy ugyanannyira szeret. Egyszóval érte.
Sőt bármiről. -
Az ember előtt minden út nyitva áll. Amikor rálép az egyikre, áldozatul hozta a többit. Minden választás egyben áldozathozatal. Aki nem választ, az viszont nem is viszi semmire. Áldozat nélkül nincs haladás. -
extramagascsaj #5640 Ebben teljesen igazad van. Van amiről én sem mondanék le.
Viszont a motorozás nem ilyen. Sógorom is sokáig motorozott...aztán berepült egy szélvédőn...elment a kedve tőle egy időre. Ismét megjött a kedve hozzá; aztán megszületett a kislánya...és eladta a motort. Nővérem nem várta el tőle, hogy eladja...csak egyszerűen ő rájött, hogy bizony elég veszélyes játék a motorozás...és szeretne hazaérni a lányához.
Amúgy meg,ha a párod attól akar eltiltani, amit imádsz...akkor miért is van melletted? Miért kér olyat,ami neked nem jó? Végülis úgy jó voltál neki vmikor,nem?
A cigiről nekem sem volt könnyű lemondani...de tudom,h ez nekem is jó...és csak a saját kedvemért nem tettem volna le.
(Már nem vagyok vele...cigizek,de sokkal kevesebbet) -
És gondolj csak vissza norbre "viccére", amikor a motoros srácot jól szituált pasivá alakították. :) Na, mi is történt vele? :D -
Igen, persze, de olyan dologról nem lennék hajlandó lemondani, ami az életem részét képezi. :) Cigi, kóla, alkalmi alkohol... Bármikor lemondok róla, ha megérdemli a kedvesem. De (mint pl Clio esetében a motor) én nem mondanék le a kedvenc sportomról, senki kedvéért, mert az olyan szinten szerves részem, hogy ha nem járnék minden hétfőn-szerdán-csütörtökön edzésre, akkor úgy érezném, hogy már meg is haltam. -
extramagascsaj #5637 én nem cigiztem, nem ittam colát, mert az nem tetszett a srácnak...pedig nem is igazi kapcsolat volt...csak élveztük egymás társaságát...
de sztem ez alap,h a másik kedvéért bizonyos dolgokról lemondasz -
ez azért már túlzás lenne... szerintem -
akkor jó -
clio1616v #5634 bármikor -
S ha valamiért netán úgy adódna, hogy a motor soportot mint hobbyt fel kéne áldoznod érte? -
nekem az áldozat hogy fárasztót kell hoznom 
-
clio1616v #5631 Nekem az nem fárasztó, ha áldozatot kell hoznom érte. -
extramagascsaj #5630 nekem nem áldozat semmi,ha a másiknak azzal örömöt okozok...és a kettőnk boldogsága érdekében történik -
S képzeld, még áldozatot is kell hozni. -
clio1616v #5628 Jóhogynem fárasztó szeretni, hogy törni kell valakinek magát... -
clio1616v #5627 Törekszik hehe, miért kell arra törekedni? -
extramagascsaj #5626 Bizony -
Az már bőven elég, ha mindkét fél arra törekszik, hogy jobban szeressen mint a másik. -
extramagascsaj #5624 és fordítva is igaz -
clio1616v #5623 Hülyeség... olyan csajt nehéz találni, aki pont annyira szeret, mint én őt. -
"Az emberek száz meg százfélét hittek annak lenni; s mindaz nem egyéb eszköznél, miáltal azt elérhetni reméllék vala, s elérni mégsem tudhaták. Mind azért, mert törekvésők célát az eszközzel összetéveszték; mind azért, mert oly valamit tettek céllá, ami csak más, való cél után küzdés következéseként tűnhet fel." -
extramagascsaj #5621 "Miben tévednek hát az emberek, noha mindannyian a boldog életre vágynak? Abban, hogy a rávezető eszközöket fogadják el helyette, s mialatt keresik, menekülnek előle." -
extramagascsaj #5620 ennyi -
akkor evidens