22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • minigirl
    Nem gáz, az előző pasimat is hidegen hagyta. :) Van sok más dolog, ami érdekel, csak ezek azok, amik viszik a pálmát, és amivel foglalkozni akarok életem során. :)

#5652: Azt kell mondjam (nem szemétségből vagy gonoszságból, csak a józan eszem vezérlése miatt), hogy nem az akaraterőd az, ami csökken. :)
  • clio1616v
    Megvan/volt is mindkettő. Az egyik az folyamatosan csökken.
  • ba32107
    Hmm. Valahogy sejtettem, hogy engem hidegen fog hagyni :D
  • minigirl
    Az egyik nagyon fontos ez, aztán még a japán nyelv-kultúra, mindenestől. :)
  • ba32107
    Az életed értelme. Vagy csak általánosságban beszéltél?
  • minigirl
    Konkrétabban mi mi? :)
  • ba32107
    És az mi? Ha már mondtad akkor bocs, de képtelen vagyok végigolvasni mindent, olyan sokat írtok.
  • minigirl
    Igen, pontosan így gondolom én is, csak bonyolultabban próbáltam megfogalmazni. :)
  • extramagascsaj
    Hm. "Eltiltani"
    Ne tiltson el engem senki semmitől. Ha tudtomra hozza h vmi nem tetszik...megfontolom,h miért ellenzi,és h nekem az mennyire nélkülözhető...de ami olyan dolog,ami igazán én vagyok, pl. az írás...és ez nem tetszik neki...akkor nem is szeret igazén...mehet Isten hírével.
  • minigirl
    Vagy nagyon komoly akaraterőd van, vagy eszméletlenül szerelmes vagy. :) Mindkettőért tisztellek. :)
  • minigirl
    Nincs párom, de amíg volt, addig sem akart eltiltani a sporttól. :)

A motorról annyit, hogy én is buktam, anyám el is adta a mocimat (nem volt beleszólásom, mert még nem voltam 18), és azóta is vágyom motorra. :) De minden bizonnyal ez meg fog változni, ha gyerekem lesz. Nem állítom, hogy akkor nem fogok 2 kerékre vágyni, de biztos jobban oda fogok figyelni. :)

salsoul: igazad van, de az életem értelmét nem fogom feladni. Soha. Senkiért. Ha emiatt egyedül maradok, ám legyen, vállalom.
  • clio1616v
    Én bármikor lemondok a motorról, ha a kapcsolatban jobban érzem magam ettől és ha érzem hogy ugyanannyira szeret. Egyszóval érte.

Sőt bármiről.
  • salsoul
    Az ember előtt minden út nyitva áll. Amikor rálép az egyikre, áldozatul hozta a többit. Minden választás egyben áldozathozatal. Aki nem választ, az viszont nem is viszi semmire. Áldozat nélkül nincs haladás.
  • extramagascsaj
    Ebben teljesen igazad van. Van amiről én sem mondanék le.
    Viszont a motorozás nem ilyen. Sógorom is sokáig motorozott...aztán berepült egy szélvédőn...elment a kedve tőle egy időre. Ismét megjött a kedve hozzá; aztán megszületett a kislánya...és eladta a motort. Nővérem nem várta el tőle, hogy eladja...csak egyszerűen ő rájött, hogy bizony elég veszélyes játék a motorozás...és szeretne hazaérni a lányához.

Amúgy meg,ha a párod attól akar eltiltani, amit imádsz...akkor miért is van melletted? Miért kér olyat,ami neked nem jó? Végülis úgy jó voltál neki vmikor,nem?
    A cigiről nekem sem volt könnyű lemondani...de tudom,h ez nekem is jó...és csak a saját kedvemért nem tettem volna le.
    (Már nem vagyok vele...cigizek,de sokkal kevesebbet)
  • minigirl
    És gondolj csak vissza norbre "viccére", amikor a motoros srácot jól szituált pasivá alakították. :) Na, mi is történt vele? :D
  • minigirl
    Igen, persze, de olyan dologról nem lennék hajlandó lemondani, ami az életem részét képezi. :) Cigi, kóla, alkalmi alkohol... Bármikor lemondok róla, ha megérdemli a kedvesem. De (mint pl Clio esetében a motor) én nem mondanék le a kedvenc sportomról, senki kedvéért, mert az olyan szinten szerves részem, hogy ha nem járnék minden hétfőn-szerdán-csütörtökön edzésre, akkor úgy érezném, hogy már meg is haltam.
  • extramagascsaj
    én nem cigiztem, nem ittam colát, mert az nem tetszett a srácnak...pedig nem is igazi kapcsolat volt...csak élveztük egymás társaságát...
    de sztem ez alap,h a másik kedvéért bizonyos dolgokról lemondasz
  • minigirl
    ez azért már túlzás lenne... szerintem
  • salsoul
    akkor jó
  • clio1616v
    bármikor
  • salsoul
    S ha valamiért netán úgy adódna, hogy a motor soportot mint hobbyt fel kéne áldoznod érte?
  • plck
    nekem az áldozat hogy fárasztót kell hoznom
  • clio1616v
    Nekem az nem fárasztó, ha áldozatot kell hoznom érte.
  • extramagascsaj
    nekem nem áldozat semmi,ha a másiknak azzal örömöt okozok...és a kettőnk boldogsága érdekében történik
  • salsoul
    S képzeld, még áldozatot is kell hozni.
  • clio1616v
    Jóhogynem fárasztó szeretni, hogy törni kell valakinek magát...
  • clio1616v
    Törekszik hehe, miért kell arra törekedni?
  • extramagascsaj
    Bizony
  • salsoul
    Az már bőven elég, ha mindkét fél arra törekszik, hogy jobban szeressen mint a másik.
  • extramagascsaj
    és fordítva is igaz
  • clio1616v
    Hülyeség... olyan csajt nehéz találni, aki pont annyira szeret, mint én őt.
  • salsoul
    "Az emberek száz meg százfélét hittek annak lenni; s mindaz nem egyéb eszköznél, miáltal azt elérhetni reméllék vala, s elérni mégsem tudhaták. Mind azért, mert törekvésők célát az eszközzel összetéveszték; mind azért, mert oly valamit tettek céllá, ami csak más, való cél után küzdés következéseként tűnhet fel."
  • extramagascsaj
    "Miben tévednek hát az emberek, noha mindannyian a boldog életre vágynak? Abban, hogy a rávezető eszközöket fogadják el helyette, s mialatt keresik, menekülnek előle."
  • extramagascsaj
    ennyi
  • salsoul
    akkor evidens
  • extramagascsaj
    ehh
    csak ismételni tudom magam
    "csak én nem magyarázok alapvető dolgokat
    sztem ezek evidensek"
  • salsoul
    lapos >>> korong alakú, aztán, hogy gömb, de végül az sem...
  • salsoul
    nem magyarázni kell, hanem felülvizsgálni,
    hogy tuttira úgy van-e

régen alapvető volt, hogy a Föld lapos...

sok ember él aki nem szereti magát,
    magával állandóan elgédetlen

küzdeni a jobbért teljesen felesleges, mert minden így tökéletlenül jó, és úgy boldogít igazán...
  • extramagascsaj
    tudom,h mi tesz boldoggá ne aggódj :D
    csak én nem magyarázok alapvető dolgokat
    sztem ezek evidensek
    és feleslegesen minek fecséreljek erre szót?

ha nem szeretném minek élnék? miért küzdenék,h jobb legyen?
    persze vannak napok amikor kevésbé vagyok jóban magammal...de azért ez nem számottevő

ha én magam nem szeretném, akkor mástól hogyan várnám el,h szeressen? ez a közhely következett volna megállapításként?
  • plck
    áhhhh...lassan szerelmes leszek önmagamba:P:P:P