22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Steve Q #5813 A későn bekapcsolódók kedvéért mindenki megismételheti a saját sztoriját -
#5812 Ja, olyasminek is indult, csak útközben átalakult a "salsoul filozófia, önismeret, másik nézõpont, és értelmetlen, megválaszolhatatlan kérdések sarka" topikká, vajmi kevés vonatkozással az eredeti témára.
Szerintem akinek volt mondanivalója a témához a látogatók közül, már mind elmondta. -
ba32107 #5811 Szerintem még mindig fogalomzavarban szenvedsz -
hodobaj #5810 Dehogy ritka ez a topik azoknak való akik csak sajnáltatják magukat. -
#5809 :D
Azt is lehet gyakorolni. ;) -
#5808 hát ezt akkor buktam, mert nem vagyok valami határozott -
#5807 Ohh, itt nézz körbe ;) -
clio1616v #5806 pletyka = sztorizgatások és saját élmények -
#5805 mi az isten lehet ennyit beszélni erről a témáról? -
ba32107 #5804 Fogalomzavarban szenvedsz? -
clio1616v #5803 ha pletykát akarsz hallani, menj női fodrászhoz -
ba32107 #5802 Én amúgy azt hittem, hogy itt sztorizgatások és saját élmények leírásai vannak, és ennek reményében kezdtem követni a topikot. Sőt azért "olvasom" (idézőjelben, mert nem olvasom) azóta is, mert ilyen témájú hsz-ket várok. De nem jönnek... -
Steve Q #5801 Na, ez a topic már tényleg másról szól... -
#5800 ja és még annyi: vajon meg tudjuk e vizsgálni a rádióhullámokat távcsővel? -
#5799 ha érdekel elolvasod
a rádióhullámokat sem érzékeljük, és most akkor vannak vagy nincsenek?
négyezer évvel ezelőtt el sem tudták képzelni... -
clio1616v #5798 annál lustább vagyok, tessék rendesen elmagyarázni nem itt linkelgetni...
az van, hogy az ember hajlamos arra hogy ha már látott hasonlót akkor azt hiszi ugyanazt látta, ez a dejavu
na csak ennyit akartam így zárásképpen
amúgymeg teljesen egyetértek azzal, hogy attól még hogy valamit nem érzékelünk az attól még létezhet, viszont éppen azáltal lesz valami létező, hogy érzékeljük, a biológiánk pedig nem teszi lehetővé, hogy újabb érzékszerveket fejlesszünk ki -
#5797 az analógiás látásról és gondolkodásról - bár lehet szavankénti definiálásra lesz szükség... -
#5796 sajnálom, hogy nem tudsz hideg vérrel információkat szűrni és rendszerezni
az amit itt most csinálsz sok párkapcsolatban ugyan így előjön - csak más témákon - mert a felek nem tudják megfelelően lekezelni az ilyen szituációt: kirohannak, kivonulnak, a másikat legszívesebben megfojtanák, de azzal a problémákat nem oldják meg
Vegyél egy könyvnek ha úgy tetszik, hagyd ki fejezeteimet, ne foglalkozz vele. Könyvvel különben sem lehet sem értekezni, sem vitába szállni. Mondja a magáét. Csak elgondolkodni lehet rajta.
Amit én nyújtok az nem biztos, hogy az igazság, de biztos, hogy egy másik látószög.
Ami bárkinek bármikor jól jöhet, a sajátjával nem jut eredményre...
Nem kötelező használni. Egy plusz szerszám a szerszámosládában.
Veszteni senki sem veszíthet, csak nyerhet.
A fórum pedig demokratikus műfaj, és időnként bizony nem szívesen látott vélemények, gondolatok is elhangzanak.
Nagy egyetértéssel sehova sem lehet eljutni, semmit sem lehet megoldani.
Ha nincs igazam, akkor nem értem miért foglalkozol egy magam fajta javíthatatlan retardált barommal.
Ha meg igazam akkor... és nem tetszik, az egy másik tészta.
Alig látok pár embert aki elfogadná tőlem azt a szarban, hogy a szart saját maga zúdította a saját fejére, vagy ezen elgondolkodott volna.
Pedig az ember mindig csak saját hatáskörén belül álló feladatot tud megoldani. Így ha ki akar kerülni a szarból magának kell kiásnia magát, és a szarzúdulás valódi okát megtalálnia.
Persze mindig kényelmesebb mást okolni, és felettébb nagy kínokat tud okozni mikor az ember számára kiderül, hogy melyik személyes gyökérsége miatt nem tud előre haladni, s leginkább az ahogy ezt nem bírja meghaladni.
Mert onnantól már nem az állam a hibás, nem a körülmények, nem az elbaszott világ lesz a hibás hanem az elbaszott jómagam...
Nagyanyám is mindig azokra megoldásokra a leginkább vevő a szarban, amik őmagához, a szent tehénhez nem nyúlnak hozzá, mert így nem kell ő tökéletességét megkérdőjeleznie, meg esetleg az egész eddigi 74 évét esetleg alapjaiban...
Mikor véleményt mondok, sosem az hangzik el, hogy hogy az jogos, vagy nem jogos az ügyben, találó vagy nem találó, vagy használható vagy sem, hanem hogy salsoul nem vagy te tökéletes, nem vagy te isten, te senki se vagy kussolj.
Ez így van, nem vagyok tökéletes, senki vagyok, isten sem vagyok, és a kérdés sem ez volt... -
clio1616v #5795 ok-oskodni kezdett a salsoul, abból -
#5794 ezzel korábban sem vitatkoztam:) viszont már nem tudom összerakni hogyan lett ebből az "okos" vita, asszem túl fáradt vagyok már ehez :)
-
clio1616v #5793 "Hülyeség... olyan csajt nehéz találni, aki pont annyira szeret, mint én őt."
erre gondoltam -
#5792 ebben?:
"Nem olyan biztos az hogy mindennek van felelőse=oka." -
clio1616v #5791 mert én kvázi ezt mondtam a kezdő hozzászólásomban ^^ -
#5790 ezzel nem is vitatkoztam :) -
clio1616v #5789 igen
csak nem elég hogy neked ez az okod, hogy vele vagy
továbbvive a gondolatot, nem tehetsz érte semmit
hacsak nem éppen ugyanúgy érez a másik mint te, vagy az egyik fél kompromisszumot köt(igaz általában mindkettő köt, de az egyik fél mindig nagyobbat) -
#5788 igen lehet :)
akkor másképpen..
az az oka hogy valakivel együtt vagyok mert mindketten ebben leljük a boldogságunkat, ebben látjuk a jövőnket
az az oka hogy nem vagyok együtt valakivel hogy nem egymással látjuk a boldogságunkat megvalósulni -
#5787 ha kicsit bárki visszaolvas akkor már rég minden választ megkapott a topik témájával kapcsolatos kérdésekre.. -
clio1616v #5786 kevered még mindig, amiről te beszélsz az következmény, nem ok ;) -
#5785 kicsit olvass vissza és rájössz -
#5784 csak egy kérdés.. miért nem arról szól? -
extramagascsaj #5783 dettó -
#5782 asszem kiveszem kedvencekből,nem is arról szól már topik mint kellene:| -
extramagascsaj #5781 rajtad kívül ki akar itt elemezgetni?
ez nem trón!
csak te hiszed azt...h mindent tudsz...és minden rólad szól -
#5780 persze, de ezt nem is állítottam :) viszont az hogy valakivel együtt vagyok annak az az oka hogy énis meg őis így döntöttünk
az hogy nem vagyok együtt vele annak az az oka hogy én akarom ő meg nem :)
-
clio1616v #5779 persze, de nem tehetsz minden ellen vagy mindenért, sőt :) nagyon kevés dolgot tudsz befolyásolni úgy hogy az úgy történjen a cselekedeted hatására ahogy szeretnéd...
hogy vissza is kanyarodjunk egyúttal a témához, a párkapcsolatokra ez hatványozottan érvényes, nem tudod befolyásolni akarattal, hiába van rá okod hogy egy lánnyal együttlegyél, ha egyszer ő nem akarja a fejedre is állhatsz lehet rá akármilyen nyomós okod, NEM FOG SIKERÜLNI ;) -
#5778 köszönöm, s megtisztelő hogy ismét trónra emelsz, és mindent tudónak gondolsz
ám ez max csak fejekben van így, s nem a valóságban
egyébként megint a személyem elemzésénél tartunk, és sunyin átsiklunk a felmerült kérdések vizsgálata felett -
#5777 vigyázz Mini eltérsz a témától, ez a normális lány kereső topik -
#5776 szerintem ott van a kutya elásva hogy az hogy "okkal" én cselekvésre értem.. te pedig történésekre (is)..
én azt hogy mindennek oka van alapesetben úgy értem hogy minden cselekedetünknek, döntésünknek..
-
Steve Q #5775 Hát igen, nektek "rendes lányoknak" nincs szerencsétek :D Ezekből sajna nem nagyon ismertem magamra :/ -
extramagascsaj #5774 na jah