22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Steve Q
    A későn bekapcsolódók kedvéért mindenki megismételheti a saját sztoriját
  • SuperCharger
    Ja, olyasminek is indult, csak útközben átalakult a "salsoul filozófia, önismeret, másik nézõpont, és értelmetlen, megválaszolhatatlan kérdések sarka" topikká, vajmi kevés vonatkozással az eredeti témára.

Szerintem akinek volt mondanivalója a témához a látogatók közül, már mind elmondta.
  • ba32107
    Szerintem még mindig fogalomzavarban szenvedsz
  • hodobaj
    Dehogy ritka ez a topik azoknak való akik csak sajnáltatják magukat.
  • minigirl
    :D
    Azt is lehet gyakorolni. ;)
  • Kojiro
    hát ezt akkor buktam, mert nem vagyok valami határozott
  • salsoul
    Ohh, itt nézz körbe ;)
  • clio1616v
    pletyka = sztorizgatások és saját élmények
  • MR ME
    mi az isten lehet ennyit beszélni erről a témáról?
  • ba32107
    Fogalomzavarban szenvedsz?
  • clio1616v
    ha pletykát akarsz hallani, menj női fodrászhoz
  • ba32107
    Én amúgy azt hittem, hogy itt sztorizgatások és saját élmények leírásai vannak, és ennek reményében kezdtem követni a topikot. Sőt azért "olvasom" (idézőjelben, mert nem olvasom) azóta is, mert ilyen témájú hsz-ket várok. De nem jönnek...
  • Steve Q
    Na, ez a topic már tényleg másról szól...
  • salsoul
    ja és még annyi: vajon meg tudjuk e vizsgálni a rádióhullámokat távcsővel?
  • salsoul
    ha érdekel elolvasod

a rádióhullámokat sem érzékeljük, és most akkor vannak vagy nincsenek?
    négyezer évvel ezelőtt el sem tudták képzelni...
  • clio1616v
    annál lustább vagyok, tessék rendesen elmagyarázni nem itt linkelgetni...

az van, hogy az ember hajlamos arra hogy ha már látott hasonlót akkor azt hiszi ugyanazt látta, ez a dejavu

na csak ennyit akartam így zárásképpen

amúgymeg teljesen egyetértek azzal, hogy attól még hogy valamit nem érzékelünk az attól még létezhet, viszont éppen azáltal lesz valami létező, hogy érzékeljük, a biológiánk pedig nem teszi lehetővé, hogy újabb érzékszerveket fejlesszünk ki
  • salsoul
    az analógiás látásról és gondolkodásról - bár lehet szavankénti definiálásra lesz szükség...
  • salsoul
    sajnálom, hogy nem tudsz hideg vérrel információkat szűrni és rendszerezni

az amit itt most csinálsz sok párkapcsolatban ugyan így előjön - csak más témákon - mert a felek nem tudják megfelelően lekezelni az ilyen szituációt: kirohannak, kivonulnak, a másikat legszívesebben megfojtanák, de azzal a problémákat nem oldják meg

Vegyél egy könyvnek ha úgy tetszik, hagyd ki fejezeteimet, ne foglalkozz vele. Könyvvel különben sem lehet sem értekezni, sem vitába szállni. Mondja a magáét. Csak elgondolkodni lehet rajta.
    Amit én nyújtok az nem biztos, hogy az igazság, de biztos, hogy egy másik látószög.
    Ami bárkinek bármikor jól jöhet, a sajátjával nem jut eredményre...
    Nem kötelező használni. Egy plusz szerszám a szerszámosládában.
    Veszteni senki sem veszíthet, csak nyerhet.

A fórum pedig demokratikus műfaj, és időnként bizony nem szívesen látott vélemények, gondolatok is elhangzanak.
    Nagy egyetértéssel sehova sem lehet eljutni, semmit sem lehet megoldani.

Ha nincs igazam, akkor nem értem miért foglalkozol egy magam fajta javíthatatlan retardált barommal.
    Ha meg igazam akkor... és nem tetszik, az egy másik tészta.

Alig látok pár embert aki elfogadná tőlem azt a szarban, hogy a szart saját maga zúdította a saját fejére, vagy ezen elgondolkodott volna.
    Pedig az ember mindig csak saját hatáskörén belül álló feladatot tud megoldani. Így ha ki akar kerülni a szarból magának kell kiásnia magát, és a szarzúdulás valódi okát megtalálnia.
    Persze mindig kényelmesebb mást okolni, és felettébb nagy kínokat tud okozni mikor az ember számára kiderül, hogy melyik személyes gyökérsége miatt nem tud előre haladni, s leginkább az ahogy ezt nem bírja meghaladni.
    Mert onnantól már nem az állam a hibás, nem a körülmények, nem az elbaszott világ lesz a hibás hanem az elbaszott jómagam...

Nagyanyám is mindig azokra megoldásokra a leginkább vevő a szarban, amik őmagához, a szent tehénhez nem nyúlnak hozzá, mert így nem kell ő tökéletességét megkérdőjeleznie, meg esetleg az egész eddigi 74 évét esetleg alapjaiban...

Mikor véleményt mondok, sosem az hangzik el, hogy hogy az jogos, vagy nem jogos az ügyben, találó vagy nem találó, vagy használható vagy sem, hanem hogy salsoul nem vagy te tökéletes, nem vagy te isten, te senki se vagy kussolj.
    Ez így van, nem vagyok tökéletes, senki vagyok, isten sem vagyok, és a kérdés sem ez volt...
  • clio1616v
    ok-oskodni kezdett a salsoul, abból
  • norbre
    ezzel korábban sem vitatkoztam:) viszont már nem tudom összerakni hogyan lett ebből az "okos" vita, asszem túl fáradt vagyok már ehez :)

• clio1616v
    "Hülyeség... olyan csajt nehéz találni, aki pont annyira szeret, mint én őt."

erre gondoltam
  • norbre
    ebben?:
    "Nem olyan biztos az hogy mindennek van felelőse=oka."
  • clio1616v
    mert én kvázi ezt mondtam a kezdő hozzászólásomban ^^
  • norbre
    ezzel nem is vitatkoztam :)
  • clio1616v
    igen

csak nem elég hogy neked ez az okod, hogy vele vagy
    továbbvive a gondolatot, nem tehetsz érte semmit

hacsak nem éppen ugyanúgy érez a másik mint te, vagy az egyik fél kompromisszumot köt(igaz általában mindkettő köt, de az egyik fél mindig nagyobbat)
  • norbre
    igen lehet :)
    akkor másképpen..
    az az oka hogy valakivel együtt vagyok mert mindketten ebben leljük a boldogságunkat, ebben látjuk a jövőnket

az az oka hogy nem vagyok együtt valakivel hogy nem egymással látjuk a boldogságunkat megvalósulni
  • norbre
    ha kicsit bárki visszaolvas akkor már rég minden választ megkapott a topik témájával kapcsolatos kérdésekre..
  • clio1616v
    kevered még mindig, amiről te beszélsz az következmény, nem ok ;)
  • klart
    kicsit olvass vissza és rájössz
  • norbre
    csak egy kérdés.. miért nem arról szól?
  • extramagascsaj
    dettó
  • klart
    asszem kiveszem kedvencekből,nem is arról szól már topik mint kellene:|
  • extramagascsaj
    rajtad kívül ki akar itt elemezgetni?
    ez nem trón!
    csak te hiszed azt...h mindent tudsz...és minden rólad szól
  • norbre
    persze, de ezt nem is állítottam :) viszont az hogy valakivel együtt vagyok annak az az oka hogy énis meg őis így döntöttünk

az hogy nem vagyok együtt vele annak az az oka hogy én akarom ő meg nem :)
  • clio1616v
    persze, de nem tehetsz minden ellen vagy mindenért, sőt :) nagyon kevés dolgot tudsz befolyásolni úgy hogy az úgy történjen a cselekedeted hatására ahogy szeretnéd...

hogy vissza is kanyarodjunk egyúttal a témához, a párkapcsolatokra ez hatványozottan érvényes, nem tudod befolyásolni akarattal, hiába van rá okod hogy egy lánnyal együttlegyél, ha egyszer ő nem akarja a fejedre is állhatsz lehet rá akármilyen nyomós okod, NEM FOG SIKERÜLNI ;)
  • salsoul
    köszönöm, s megtisztelő hogy ismét trónra emelsz, és mindent tudónak gondolsz

ám ez max csak fejekben van így, s nem a valóságban

egyébként megint a személyem elemzésénél tartunk, és sunyin átsiklunk a felmerült kérdések vizsgálata felett
  • norbre
    vigyázz Mini eltérsz a témától, ez a normális lány kereső topik
  • norbre
    szerintem ott van a kutya elásva hogy az hogy "okkal" én cselekvésre értem.. te pedig történésekre (is)..
    én azt hogy mindennek oka van alapesetben úgy értem hogy minden cselekedetünknek, döntésünknek..

• Steve Q
    Hát igen, nektek "rendes lányoknak" nincs szerencsétek :D Ezekből sajna nem nagyon ismertem magamra :/
  • extramagascsaj
    na jah