22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#5853 a kettő nem zárja ki egymást :) ahogy tudom azok is szeretnek akiknek összetörtem valamikor.. mert normálisan kezeltem velük ezt a dolgot :)
-
#5852 rendes rendetlenség? -
Steve Q #5851 Engem a csajok meg a "mi szeretünk téged" kategóriába =) -
#5850 nekem sikerült, nem is egyszer de sosem szándékosan.. pedig a rendes kategóriába sorolom magam (és a csajok is általában) :) -
Steve Q #5849 Hm, kíváncsi lennék, vajon nekem sikerült-e már női szívet összetörnöm :D (ugyanis erősen kétlem, hogy ilyen valaha is történt -
#5848 Ha félre nem is, de lelépni szoktam. Különösen akkor, ha egy dolgot 1000x kell átbeszélni, és még akkor sem változik semmi. :)
És értem én a viccet. :) -
#5847 Nos... Igaz. Én is törtem már, ha nem is akarattal.
Viszont a "rendes lányok" szívét is összetörik a "rendes fiúk". Tehát 1-1. :) -
Steve Q #5846 De szíveket igen -
#5845 jó ez csak vicc volt nyilván :) de a normális is félrelép, aztán ha nem változik semmi akkor meg le.. ha a kapcsolat nem olyan -
#5844 Szerintem a normális csajok az igazán jó csajok, nem a cicababák, akiknek csak a pénz kell. :) -
#5843 Nem lehet, hogy ezt csak a hirtelen felindulásod mondatja veled?? -
#5842 a jó csaj v a normális ? :) de ez amúgyis a kapcsolat minőségétől függ.. ha megcsalja akkor ott már valami nem működik.. -
#5841 Hazugság minden!! A nők nem tudnak szeretni!!! Csak a pénz meg a többi.... Nem létezik normális lány... :( -
#5840 Jó csaj nem tör házasságot!!! :P -
#5839 Sajna hozzám kicsit fiatal vagy, sorry..
Egyébként is házinyúlra nem lövök -
#5838 Engemet a feleségem folyton megcsal, és már a faszom kivan... Mennyibe kerül a válás ha mindkét fél benne van? Csak okmánybélyeg ára???
Addig is kéne egy csaj!!!! Van köztetek egy jó???? :D -
#5837 :D:D::D -
Steve Q #5836 Megesik, hogy csajoknak eszébe jut, hogy "túl jók ők hozzánk" -
#5835 Az már nem a csaj hibája... vagy nem biztos , hogy az övé. -
#5834 Egyébként ha találunk is egy jó csajt az is csak általába 2 hétig van meg. -
clio1616v #5833 Ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy az észrevételt azt lehet folyamatosnak venni és nincs újdonsághatása ^^
A többit pedig a fantáziátokra bízom, kinek milyen a képzelőereje...
-
Steve Q #5832 Engem annál tovább érdekel egy nő -
ba32107 #5831 Vagy meg nem fordul :D -
#5830 Nálam pl. nincs, de hallottam ilyenekről. -
#5829 Kb annyira van, mint a férfiaknál az, hogy csak addig érdekli a nő, míg le nem fekteti. -
#5828 lányok: tényleg van olyan hogy csak addig érdekel titeket egy fiú, amig "észrevesz" titeket, játékból? -
#5827 én emlékszem a nevére is :D
bár hogy megnőtt már nem kéne X'DD -
ba32107 #5826 Nekem úgy jött le, hogy ironizált
Amúgy nekem is volt óvodában "csajom", még smároltam is vele, de a nevére én sem emlékszem :D -
clio1616v #5825 nemtudom milesz hogylesz, de azt tudom, hogy óvodában volt egy csajom ^^
jó lenne magtalálni az iwiwen ^^ csak nem tudom a nevét teljesen -
Steve Q #5824 Ez úgy hangzik, mintha azt akartad volna mondani, hogy akinek minimum ovis korában nem volt legalább egy csaja, az már fel se nőjön, mert sosem lesz belőle normális felnőtt. Vagyis aki nem volt olyan szerencsés mint mások, ha megszakad, se élhet ugyanolyan normális életet? -
clio1616v #5823 igen belőlük lesz az identitászavaros, ha jók a feltételezéseim -
Steve Q #5822 Minden óvodás képes az érzelmeit kifejezni ilyen vagy olyan módon. Van, aki egész fiatal korában elkezd érdeklődést tanusítani a másik nem iránt, van aki tinédzserkoráig fel se figyel rájuk. Ettől még az utóbbiak is lehetnek normálisak, egészségesek. -
clio1616v #5821 nem rászokásról vagy leszólításról van szó, hanem érzelem kifejezésre, kimutatásra
óvodás gyerek már szobatiszta, normális esetben -
Steve Q #5820 Ha normális alatt azt érted, hogy valaki hamarabb szokott rá a szép nénik/lányok leszólítására, mint a szobatisztaságra, akkor nem egy bolygóról származunk -
clio1616v #5819 normális egészséges embernek már óvodában van barátnője
nekem volt Tímeának hívták és mindig vele táncoltam, és fogtam a kezét ^^ -
Steve Q #5818 Úristen, ha ez baj, ezek után én már inkább meg se szólalok... :/ -
#5817 Csajozni szoktál-e? :D -
clio1616v #5816 nekem 5 évesen volt -
clio1616v #5815 igen -
Tsol #5814 Én 16 éves vagyok és még nem volt barátnőm.
Ez gáz???