22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Anaid
    Annyira hangoztatod, hogy rendes vagy, meg mindent megtennél...stb. Én spec ki nem állhatom a "papucs" típust. Nem személyeskedés, de tényleg. Egy férfi azért legyen férfi, legyen véleménye, karaktere...stb. A kedvesség más. Én sem vagyok báb, a pasi se legyen. Nem tehetek róla, engem iritál, ha folyton bólogatnak nekem. A figyelmességet sem kell túlzásba vinni. Iszonyú unalmas és fárasztó, hogy ha egy pasi csak igenel és nincsenek saját ötletei, elképzelései, pl. arról, hogy hova menjünk, mit csináljunk, meg egyebek. Miért én játszam el a kreatívan majd én kitalálom szerepet, meg én oldjam meg a közös programokat, utána meg mézzem, hogy esetleg nem tetszik. Jézusom, mindent meg kell beszélni és alkalmazkodni bizonyos mértékben egymáshoz.(Komolyan!) Egy igazi kapcsolat sem innen, sem onnan nem diktatúra, szerintem.
  • Anaid
    Hú, basszus, nem olvastam végig a szöveget, mert az elején kikattantam. Kedvesem, szerinted akkor én pl. nem vagyok nőből, csak a személyimbe viccből beírták? (ironizálok)
    Én baromira szerelmes tudtam lenni. Na én pl. meg is szívtam. Kicsit ugyan visszahúzódó lettem az "élménytől" de nagyjából kihevertem. (komoly!!!)
  • Animefox
    Nincs tisztázás csak beetető szöveg. Ráharapsz a csalira és 1-2 hét idill után, persze az egyéntől függ, de végül hamar rátérnek a lényegre.
    Először azzal kezdik hogy alaposan kifaggatnak és mindent tudni akarnak rólad. Nem azért mert meg akar ismerni, hanem látni akarja a szajrét, érted e? A nők nem akarnak zsákba macskát. Arról szarnak magasról hogy hogy nézel ki és milyen aranyos vagy. Az más dolog hogy a prémed kell neki esetleg, de a biztonság kedvéért tart melletted még minimum egy valakit.
    Te jóképű faszi vagy és mindenki előtt veled tetszeleg... Elmegy veled nézelődni a plázákban és mutogatja magát veled hogy milyen jó faszija van... Ha van esetleg pénzed azt elveszi...

Persze nőktől is függ hogy milyen rámenősök, ki hogy és miképp teszi eztet. Mindez független attól hogy hogy néznek ki a csajok.

Az egoját a csajnak személy szerint felviszed, majd azt hiszi a csaj hogy a veled egy kategóriába tartozó fiúk bármelyikét megkaphatja.
  • salsoul
    csak az egó akar
  • MrSpock
    A kérdést az,hogymit kell tolerálni? Igazából ha nincs semmi,és az elején letisztázza az ember akkor végülis lehetséges. De a baj,hogy sokszor alakulnak az érzelmek,tehát nem úgy megy egy rendes fiú egy lányhoz,hogy szia,figyi akkor mi holnaptól járunk? Isemrkedés,beszélgetés szimpatizálás ugye,mert nemajtóstól a házba,jólérzik egymás társaságában,megértik,és ugye felmerül hogy idővel..basszus beleszerettem a másikba.Nah bumm mi legyen,ugye ilyenkor márnehéz,mert mi van ha a másik fél nem is gondolt erre? Mert ő csak elvolt jólérezte magát..és innen már nehéz a visszút,hogy lelkileg ne sérüljön az ember.A rendes fiú-lány ekkor picit tanácstalan..mert vagy elfogadja,vagy vége.Tehát minden az időzítésen múlik.Ha ugye nemjön be a másik külsőleg,vagy esetleg személyiségileg,jobb tisztázni.De vannak esetek,hogy bejön mindkettő,de mégsem valamiért mégsem,mert..nemtudni.Ez amit nehezen lehet sérülésmentesen megúszni! Hiába vagy türelmes,és bármit megtennél,tolerálnál,mert a szíved így akarná..tehetetlen vagy.
  • chhaya #6008
    Ha minden nő ilyen, akkor én ufó vagyok.
  • clio1616v
    Rendes lány nincs, csak rendes fiú aki tolerálni képes..
    és éppen ezért a rendes fiú ritka, ritka(vagy nincs is) aki tolerál, türelmes és kész megtenni mindent..
  • Rundstedt17
    Akik a csillagot is leakarják hozni de neked egyszerűen nem tetszettek?:D.Csalódotságukban meg hülyésegeket találnak ki hogy miért nem vagy rendes?:D
  • minigirl
    Vannak, akik az ellenkezőjét állítják. :) Persze általában azok, akikkel az elején közlöm, hogy esélyük sincs. :)
  • MrSpock
    Ez egy igazán rendes korrekt hozzáállás!Érzi azt az ember úgyis ha jó,és az érzelemek kezdenek megszilárdulni,és tudja hogy a másik féltől is mire számíthat.Főlg ha felismered hogy igenis ő szeretne engem,fontos vagyok neki,és persze viszont.Őszintén ,mert csak így szabad igazából egy kapcsolatba egyáltalán belekezdeni.Gratula,te egy rendes lány lehetsz!:-)
  • minigirl
    Én a kapcsolataim elején csak annyit szoktam mondogatni, hogy "majd kialakul". 2-3 hónap alatt meg vagy megjönnek az érzelmek, vagy rájövök, hogy nem fog menni, és akkor odaállok az illető elé és megmondom konkrétan. De egy biztos: sosem ígérek semmi olyat, amivel kapcsolatban később azt mondhatnák, hogy "s*gget csinált a szájából".
  • minigirl
    Khömm... Nem tudom, hogy milyen csajokkal találkoztál, de elég érdekes, amit itt leírtál.
    Példa: tetszik egy srác. Elmegyek vele randizni. Össze is jövünk. Aztán egy jó darabig nem fogok mást elvárni tőle, mint amit én is megtennék: keressen. Persze csak akkor, ha érdeklem. Ha nem, akkor hagyjuk a fenébe, ennyi.

Asszem, te nagyon rossz véleménnyel vagy a nőkről, gondolom többször vágtak át, mint amennyit megérdemeltél volna, de azért szerintem mégsem kéne általánosítani...
  • MrSpock
    Igen ebben azért van valami,és nem értettelek félre.Ezért is írtam hogy mások az alapok. Akkor minden nő azt nézi mit profitálhat a kapcsolatból,az érzelmek mellősek? Vagy csak olyanba lesznek "szerelmesek"akiből-től profitálhatnak?Hmm ez eléggé nyomasztó,és elgondolkodtató egy helyzet.De tudom ezt is képesek cáfolni,főleg akik milliárdosokkal járnak:-)
  • Animefox
    Akkor félre értettél... a nőknek üzlet a kapcsolat.
  • MrSpock
    Ohh pusztán üzleti alapra helyzeted a kapcsolatokat:-)
    Végülis ez is egy meglátás,ki mit profitálhat belőle.Érzelem akkor másodlagos ezek szerint.
  • Animefox
    Nem érted öregem? A srác közli a csajjal a tényeket de a csajoknak nem az kell amit te hiszel!!! A csaj megnézi a te paklijaidat, megnézi a lapokat amik nálad vannak, addig nem tud lépni... Tudnia kell hogy nyerhet e és hogy te jó biznisz e vagy...
  • MrSpock
    Miért egy normális férfinak nemlehet érzelme?
    Én pusztán érzelmi alapon közelítek a dolgokhoz.
    Csak legyen már annyi egy nőben is+férfiban is,hogy ha nemtetszik akkor megmondja ennyi,és akkor tudod mi a helyzet nem?Te is megmondod egy lánynak hogy ezért meg ezért nemjössz be,bocsi sajnálom.Nem ez a tiszta eljárás?És ez nem megbántás,nem bunkóság,vagy egyéb,és simán vállalható is.
    Tehát én speciel ha nemtetszik egy lány,udvariasan,kedvesen,bár nehéz,mert tudom hogy lehet rosszulfog esni..megmondom,hogy igazából mi lehet kettőnk kapcsolata akadálya. Abszolúte nem úgy kezdtem hogy külsőleg valaki hátrányos,az egész mondandómat lennt.
    Hanem a közös szimpátia minden,csak az érzelmek elszabadulnak egy egyik féltől,és a másik meg hmmm tanácstalan,meg nemérti hogyan,s miért.
    És kihangsúlyozom,mind lehet férfi-nő.
    És ez nem panaszkodás csak egyszerű érdekesség,ami megbonyolítja a viszonyokat.
    Egyébként ez a topik miről is szól kedves Runstedt 17?:-D
    Igenis vannak rendes lányok!Ezt alátudom támasztani,csak néha logikátlan az érzelem.:-)
  • Animefox
    Igen!

Minden nőnek van önkritikája. Pont ezért vannak nekik mindenről elképzeléseik. Eleve minden nő úgy kezd kapcsolatot hogy már előre eldöntötte hogy a fiútól ezt meg azt meg amazt akar. Egy nő sose azzal van elfoglalva hogy húúú ő most mennyire szerelmes. Egy nőnek mindig volt és mindig lesznek elvárásai. A nők beállították magukról mindig azt a látszatot, ami végül is bennük van a vérükben, hogy ők érzelmes lények... Nem azok csak sunyik.

Egy nő mindig szemrebbenés nélkül tud hazudni. Ha hűtlenek, akkor azt azzal indokolják hogy a fiúk a hibások mert nem adtak meg nekik mindazt amire egy nőnek szüksége van. Ez lényegében egy száz pontos lista.

Újra mondom egy nőt könnyű megszerezni, de megtartani annál nehezebb, mert míg egy háziállat hűséges okos lény, addig a nők ostobák és gazdájuk ellen fordulnak. Hiába megadtál a nőnek mindent, ők mindig többet akarnak. Hajlamosak minden jót elfelejteni és szeretnek erősen csak az együtt eltöltött rossz pillanatokra gondolni és ezt fel is hánytorgatják előszeretettel.

A nők 99% azt vallja hogy a férfiak képtelenek a normális házasságra és a nyugodt kapcsolatra, mert ők csak egy valamit ismernek, mégpedig a SZEX és a SZERELEM!!!!
  • Rundstedt17
    Ez a különbség hogy ők nem jönnek és panaszkodnak itt.hm talán ez a különbség a két nem között.a nő gyakran csak tűr szótlanul,még manapság a férfiak látványosan rinyálnak hogy bezzeg mert a kocsi nincs mer hülye a csaj...értsétek már meg bármennyire is hihetetlen a nőknek is lehetnek érzelmeik nemcsak a férfiaknak....
  • Rundstedt17
    Azért fordítsuk már meg:D.Kedves ms spock te mennyire értékelnéd ha egy olyan lány aki nem tetszik,nem is igazán figyelsz rá,mégis le akarná hozni neked a csillagokat?:D.A legtöbb férfi(én is)azt mondaná bezzeg ez a csaj akit leszarok, tapad folyamatosan,a másik akinek meg csillagoznék engem szar le talán az ő szemében te is az vagy(reménytelen tapadó) ami neked egy átlagos lány aki rajong érted:D
  • salsoul
    Szerinted > számodra
  • salsoul
    Szerinted mit jelent az, hogy figyelmességgel vagy valaki iránt, hogy valakit megértesz?
  • MrSpock
    Jah ha ez ilyen egyszerű lenne,hogy csak ennyi kell!
    De sajna nem így van...
  • salsoul
    pl figyelmességet, odafigyelést és abból fakadó megértést?
    mert ez gyógyír mindarra amit felhoztál szerintem
  • Steve Q
    Na, most felsoroltad ugyanazokat a pontokat, amik minket férfiakat is idegesíteni szoktak a nőkkel kapcsolatban - és mi is folyton ugyanezt kérdezzük a nőktől: mégis mi a fenét várnak/akarnak tőlünk? Én sem értem a nőket. Egyszer azt akarják, hogy kedves legyek velük, a tenyeremen hordozzam őket, én legyek a mintalovag, máskor meg azt akarják, hogy legyek velük erőszakos, üssem meg őket, okozzak nekik fájdalmat... pff, na ilyenkor akadok ki a női nemen Mit akarnak, nőverő vadbarmot kinevelni belőlem?
  • salsoul
    #5982:
    Amiről te beszélsz azt úgy hívják, hogy fekete lyuk: ami válogatás nélkül mindent elnyel. Esetleg pszichológus.

Én úgy gondolom, hogy mielőtt elárasztok valakit minden “szarral” puszta szeretetből és szükségérzetből, előbb emberszámba veszem, figyelmességet, tiszteletet, tapintatot gyakorolok felé, s így nem traktálom olyan dolgokkal még ajándékból sem, amikkel csak fárasztom, untatom, tetszését tuttira el nem nyerem – hiába is okozzák nekem azok, azok adása (maszturbáció ugye) a világ legnagyobb örömeit.

#5984:
    Én guru? Ne nevetess!

Talán inkább az a fontos kérdés, hogy figyelsz-e rá, megérted-e. Mert ha figyelsz rá, és megérted, akár anélkül, hogy bármit is mondana, és tekintetbe veszed, abban az esetben sosem lesz az, hogy “szeretetből” ráerőlteted magadat, jóindulatodat, kedvességedet – ami pont a ráerőltetés és/vagy rossz időzítés miatt ugye visszájára sül el.
    Nem könnyű ám ez...
  • MrSpock
    Pontosan ez a helyes irány!Persze vannak akik elején leszögezik,de aztán mégis úgy alakul a dolog,hogy nemlehet mit tenni csak érzelemmé alakul a másik fél szemszögéből,pedig tudná hogy nem lehet.De annyi és olyan jelzést kap,hogy egyszerűen képtelen szabadulni.
    Ez ami később teljesen kikészíti lelkileg,És a másik,mondjuk nő,meg nemérti hogymi van,hisz ő csak...
  • MrSpock
    Egyetértek,ha egy férfi aki szeret,lehozza a "csillagokat" a nő igenis mosolyogva fogadja el tőle,mert nem mindenki hajlandó erre.
    De persze ha nem kell,akkor kár erőltetni,és lehet tovább keresni azt aki neki"megfelel".
  • minigirl
    Semmit nem kell elfogadnom... És én nem tudnék úgy élni, hogy tudom, hogy kihasználom valakinek az érzelmeit... Nem vagyok politikus, van gerincem...

#5983: Látom, te megértesz. :)
  • MrSpock
    Te látom itt nagy guru vagy!
    "Egyébként észrevetted, hogy nem válaszoltál Anaid kérdésére?"
    Hogy mit akarunk mi férfiak? Erre gondoltál? Mások nevében nem beszélhetek
    Én jómagam egy lánytól annyit,hogy értékeljen,a személyiségem,hogy egy "rendes"fiú vagyok.Semmi többet,hogy esélyt adjon,hogy igenis lehessen hinni hogy vannak még igazán jó emberek kiknek a lélek,a mások szeretete a fontos.Tudnak adni,és örülnek mindennek amit kapnak.
    És ez nem egyenlő azzal hogymások nyakában csöpög! Jah egyébként a nők szokták hiányolni ha egy férfi nem mondja ki hogy szeretlek!
    Kielégítő a válasz?
    És bocs ha valaki nem tárgyként próbálja kezelni a nőket!
  • MrSpock
    Jó ha nemvagy képes viszonozni,de sok esetben az a baj,hogy jaj de csodálatos vagy meg minden,ritka kincs,meg egyebek,de az akiért mindez vagy,igazából nemakar mert kerget esetleg valami megfoghatatlan illúziót.Pedig egyszerűbb lenne nem,hogy bocsi,ne hari,de nemjössz be!
    Te megmondod ez fair dolog,főleg az elején amikor még nincs semmi érzelem esetleg a másik fél részéről.
  • SuperCharger
    De ha nem azért teszi ki érted a szívét-lelkét, mert viszonzást vár, hanem azért mert NEKI van rá szüksége, hogy valakinek lehozhassa a csillagokat az égrõl, akkor igenis el kell fogadnod. Elég, ha te cserébe mosolyogsz, és megköszönöd a csillagokat.
  • SuperCharger
    Miért, te már voltál mindegyik, ugyanazon párod mellett?
    Ne akarj egyszer az egyik, egyszer a másik lenni. Ne próbáld meg kitalálni, milyen nõre vágyik a párod, és olyan lenni, annak semmi értelme.
    Nagyon ritka az olyan mértékű egymásratalálás, hogy ne kéne mindkét félnek valamennyi kompromisszumot kötnie. Viszont,a hogy MrSpock is mondta, valamiért erre a nõk a kevésbé hajlandóak.
  • minigirl
    Hogy miért nehéz elfogadni, hogy valaki a szívét-lelkét kitenné értem? Csupán azért, mert van bennem annyi emberség, hogy ha tudom, hogy nem vagyok képes viszonozni, akkor inkább "elzavarom" az illetőt... Ha kölcsönös, az jó, de ne hozza le nekem senki a csillagokat az égről, ha én azt nem akarom. Én sem szivesen fárasztom magam "feleslegesen", tehát mástól sem várom el.
  • salsoul
    Ez "tényleg szinte mindenét odadná, a lelkét,mert érzi,hogy ő lenne az igazi számára" mindig bűzlik az érzelmi instabilitástól és a pótmutter kereséstől. Egyfolytában a másik nyakában csöpög, és ha a másik nem mondja ki percenként, hogy szeretlek összeomlik a világ.

És amikor eljön az a pillanat, hogy akkor mindenét, lelkét oda kellene adnia válópert kezdeményez és eliszkol egy másik csajhoz akinek szintén odaadná a lelkét, mindenét...

Egyébként észrevetted, hogy nem válaszoltál Anaid kérdésére?
  • MrSpock
    Hmmmindez általánosítás! Oda-vissza megy holott igenis mindkét félnél vannak rendes emberek.Miért nehéz egy lánynak elfogadni ha valaki tényleg szinte mindenét odadná, a lelkét,mert érzi,hogy ő lenne az igazi számára.És ha mondjuk nem úgy van hogy külsőleg juj nagyon gáz.Mert ugye azért számít az is.És bármely hihetetlen vannak még férfiak akik nemcsak a szexre mennek.Kellene egy kis kompromisszum a lányoktól is,hogy lássák nem a herceg a fehér lovon,de istenem hogy szeret(ne) engem,és tudom,hogy boldoggá tud tenni.Ideált hajszolják,és majd ő,majd ő,de végül kevesen érnek révbe.
    A rendes fiúknakmeg esélyük nincs,pár rendetlen srác után. Vagy már mikor ottvan egyedül 1-2 gyerekkel elváltan..és..kellene mostmár egy.
  • Anaid
    Úgy lehet alkalmazni, ahogy itt páran, hogy csak a lányok tehetnek mindenről? Pedig a fiúk milyen rendesek? Én fordítva tapasztaltam, de mindegy. Nem értem a férfiakat: ha okos vagyok az a baj, ha nem az a baj, ha adok az a baj, ha kérek az a baj, ha negedékeny vagyok az a baj, ha makacs, az a baj, ha nem tudok ezt azt, az a baj, ha tudom az a baj....Mi a fenét akartok ti férfiak?
  • salsoul
    "Én is így látom sajnos. Megy a duma tőlük, hogy milyen rendesek, szeretnivalók, stb. Csakhogy én még nem találkoztam olyannal, hiába bizonygatják többek közt itt is."

A biztosat sosem kell bizonygatni, a nyilvánvalót sosem kell magyarázni.
    Ergó... aki mégis bizonygatja és magyarázza...
  • salsoul
    Az önámításból, vágyálmodozásból való felébredéshez kellenek hetek, hónapok, évek, évtizedek, életek...

A vak pedig természetéből kifolyólag nyilván nem láthatja meg még a nyilvánvaló jeleket sem.

A másik tényező pedig az a káosz és tudatlanság ami az emberek fejében uralkodik szerelem, párkapcsolat témában.
    Gondold csak végig, hogy honnan származnak a szerelmi, párkapcsolati ismereteid, tudásod hogy lásd mire alapozol.
  • clio1616v
    Én kedves vagyok ha megérdemli. Ő pedig rendes ha megérdemli.