22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#5933 De ez teljesen normális. Sok nõ a biztonságérzetet keresi a pasikba, és a pénz, kocsi, befolyás, népszerűség mind pozitívan befolyásolja ennek megítélését. Néha, ebbõl a biztonságérzetbõl lehet esetleg szerelem. Esetleg nem. -
#5932 Lesújtó véleményed van, de cseppet sem igaz, illetve alapjában véve én csak magamból kiindulva tudok nyilatkozni...Szal nem tudom, milyen a többség, nálam meg pár általam ismert hölgyekre ez egyáltalán nem igaz.
Nagyon is lényegesek az érzelmek.
Csak egy ellenpélda az enyém: sok évet éltem együtt egy pasival, akinek se lóvéja nem volt, se Adonisznak nem volt nevezhető....Van ilyen is. -
#5931 Egyébként nem véletlen hogy a téma mindig a nőkről szól hiszen sunyik és gonoszok és a legfontosabb számukra mindig az érdek és a haszon, majd valahol a pénz és a ruha után utolsó helyen van az hogy szerelem. A szerelem a lányoknál mindig az utolsó helyen áll. Ha egy csaj aszondja hogy szerelmes, azt valójában nem arra érti hogy valóban az, hanem a kiszemelt áldozatnak van pénze, kocsija, jól öltözött, népszerű, befolyásos. A nők egyébként teljesen beleszarnak az érzelmekbe. Az nekik csak az önbizalom miatt kell hogy mindig fel tudják mérni hogy hányadán állnak a faszinál vagy esetleg más csődörnél... A lányoknak jól kell kinézniük, fontos hogy hogyan néznek ki hiszen bennük van a génjükbe hogy árulni kell a portékát. -
#5930 Lányoknak egyébként minden sokkal könnyebb. Ha egy kicsit is szép, már akkor hülyére tudja magát válogatni. Egy nő mindig tud többféle lépést tenni. Mindig a nő dönti el hogy akarja a csávót vagy sem. Addig a faszi csak reménykedni tud hogy valóban sikerült e neki felszedni vagy nem... -
#5929 "Hogy a faszba fog magának találni újra olyat?"
Miért olyat keres? Miért akar kétszer belelépni ugyanabba a tócsába? -
Steve Q #5928 Nem biztos, az ember ilyenkor szokta megtanulni általában, hogy a szépség jó dolog, de a belső értékek, a másik személyisége az, ami igazán sokat számít egy komoly kapcsolat létesítése szempontjából. -
#5927 Azért rutinosak a népek látom,egyébént is mást írtam akitől kaptam.:) -
#5926 Nekem is tetszett, kapásból fals nevet írtam...Ki tréfált meg kit? He-he-he... -
#5925 Hát ez tetszett!
hehe :-)
-
#5924 A szépség relaítv és önmagában kevés a jó párkapcsolathoz.
Ez a leírt helyzetből is jól látható... -
#5923 Szerintem a médiának itt ilyen ostobaság indikátor, kimutató szerepe van. Nekem tetszik
Mellesleg az ostoba, média/trend ide vagy oda is ostoba... -
#5922 Mert nem azért mondom de ha az illetőt elhagyja az a valaki akit nagyon imádott és gyönyörűnek tartott, aki a szemében a legvonzóbb volt, na azzal mivan? Hogy a faszba fog magának találni újra olyat? Neki sokkal nehezebb... -
#5921 Az viszont dúrva ha valakinek szép párja volt és utána már csak rondábakkal tud össze jönni. Az eleve el van ásva, hogy boldog legyen és kívánja az új partnerét... -
#5920 Igen. És nem lebecsülendő a médiák egyebek ideálteremtő szerepe sem. A divat, ugyebár. -
#5919 Jedi jól mondja.
Ez nem annak a kérdése, hogy a belbecs szépségeit mennyire értékeljük.
Hanem önismereti, önértékelési poroblémák ezek. Megoldani csak belülről az "ön"-ből lehet (ha van rá igényem), és ha ezeket mindenki egyenként odahaza egyedül elkezdi megoldani, akkor egyszer csak kollektíve megoldódik. -
#5918 Sajna ez manapság nem így megy. Rengeteg olyan embert ismerek, aki azért nem jár egy fiúval/lánnyal, mert nem néz ki úgy, mintha most lépett volna ki egy óriásplakátból.
Persze, nálam is vannak bizonyos határok a kinézetben is, viszont még mindig sokkal fontosabbnak tartom, hogy az éppen aktuális barátom odafigyeljen rám (arra, amit mondok, hogyan mondom, mit akarok mondani vele stb.), ahelyett, hogy azzal bombázzon, mennyire szép vagyok. Merthát, bevallom, szoktam reggelente a tükörrel találkozni, és nem vagyok egy olyan lány, akiről minden pasi álmodna. -
#5917 Sokakat csábított el a külcsín varázsa, az esetek zömében meg is lett az eredménye....
Kicsit többre kellene kollektíven értékelnünk a "belbecs" szépségeit. -
,,Mindenki feszeng a kamura, mindenki gengszter, mindenki modell, mindenki tökéletes... kinek akarsz bizonyítasz, magadnak? Nézzél tükörbe és bocsáss meg annak akit látsz" -
#5915 Khmmm, szeretnék granulálni! Sajnos TÉNY, hogy súlyos önismereti problémákkal küzd az, aki egyedül abban látja a kiutat, hogy saját testét torzítja el (jelzem vagyonokért és veszélyes műtétek sorával), abban a hitben, hogy ettől különb emberré válik, vagy jobban fogják az emberek szeretni, sikeresebb lesz az életben stb.-stb.
Sem jobb, sem okosabb, sem különb nem leszel semmiféle implanttól, avagy műtéttől, ezt kéne felfogni. Az anyagi világ nem ad megoldást azokra a problémákra amik az elménkben és a lelkünkben lakoznak.
A gyengeség legnyilvánvalóbb jele, amikor másnak akarunk látszani, mint amik valójában vagyunk és hazudunk másoknak, ill. magunknak is, hogy az illúzió tökéletessé váljon. -
#5914 jog? ki mondta hogy jogos? -
#5913 Milyen igaz... -
Rundstedt17 #5912 Miféle jogon ítéli el ha nem különb? -
Rundstedt17 #5911 Meg a mentalitás azért adott itt..fikázás akit nem dughatnak... -
#5910 Sokkal több a kivétel, csak nem ők vannak reflektorfényben. -
#5909 ami persze valahol igaz is ha mondjuk logikai alapon nézzük, akkor senki nem etalon ugye, így amit kijelent nem mindenkire igaz és követendő.. bár ez nem egyenlő a hiteltelenséggel, de majdnem ugyanoda vezet: elméletileg nem hihetsz senkinek :) -
#5908 hiteltelen ha bünös ítél bünöst? ha azt vesszük alapul hogy senki nem "bűntelen".. és mindenki itélkezik akkor ennyi erővel mindenki hiteltelen.. -
Rundstedt17 #5907 Válaszom pedig:Az vesse rájuk az első követ aki bűntelen....hiteltelen ha bünös ítél bünöst... -
#5906 Nincs is bűntelen ember, legfeljebb tagadja... -
#5905 Ok. Akkor elnézést kérek azon hölgyektől, akik magukra vették, pedig nem is róluk szól! Így jó?! :D -
#5904 egyszer mondta "valaki" és igaza volt.. mindenki ítélkezik még ha nem szándékosan is.. és ki az aki nem "bűnös"? -
lac556 #5903 első randihelynek mien beülős kávé tea randihelyet ajánlotok?
coffe heaven? az jo mert ott nincsenek pincérek de viszont 5.6.után mindig sokan vannak vmi meghitteb?összebujos? -
Rundstedt17 #5902 Szokásos a bűnösek ítélkeznek a bűnösök felett... -
#5901 szerintem is alapvetően ha valakinek nem inge ne vegye magára.. ennyi erővel minden mondat után oda lehetne biggyeszteni ezt.. -
#5900 Hát, ja minek...Legfeljebb aki nem olyan kicsit vacakul esik az általánosítás, de nem gáz. -
#5899 Minek?! Aki nem olyan, az tud róla és nem veszi magára. Aki meg olyan, az nem is olvassa el amit írok... :D -
#5898 Hol marad a tisztelet a kivételnek mondat? -
#5897 Cseberböl vederbe. -
#5896 Najó. A nők régen is viseltek fűzőt és nyomorították a lányok lábát Kínában, hogy kisebb legyen stb.-stb. Csak ma a nagy meztelenkedés közepette oda jutottak, hogy semmiféle külső praktika nem segíthet, nincs MIVEL takargatni a tökéletlen testüket, így marad az az egyetlen megoldás, ha meg akarják téveszteni a férfiakat és egymást, hogy tulajdon testüket maszkírozzák el, alakítják át, torzítják el, vágatják szét, varratják fel, töltetik agyon, szívatják le. Mígnem a bőrük és a húsuk/csontjuk lesz a RUHA amit viselnek és takargatja silány és kies belsőjüket, holmi talmi csillogással...
Így vész el a világ dicsősége. -
#5895 -
#5894 Mongyuk kint má a g-string nagyon divatos partra is, az meg inkább csak jelzésszerű. Evvan.
Node, ha valaki szívesen lesz "A HÚS", mit lehet vele tenni?! Addig pofozni, amíg felvesz végre valami tisztességes ruhát és befejezi a kurválkodást?! Vagy mit?!