Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Az, hogy legyen szerény, nem lényeg, bírom, ha vagány, esetleg kicsit nagyszájú a nõ. Az õszinteség megint csak nem annyira érdekel, mert ha kamuzni akar, kamuzni fog. Nincs olyan, hogy elmond mindent. Elfogadom, hogy nem akar megosztani velem bizonyos nõi dolgokat. És így vagyok én is, vannak bizonyos dolgok, amikrõl nem feltétlenül kell tudni.
A megbízhatóság? Hát azért az fontos. De ezt általában minden emberben nagyra értékelem. És én is próbálom eszerint tenni a dolgomat.
Én amúgy nem vagyok se szép, se olyan okos, mint amennyire az szeretnék lenni, igazán még csak szerény sem vagyok, és nem mindig vagyok õszinte. De legalább nem "halok meg", ha elkapok egy náthát! <#idiota>#idiota>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
De sztem ez azért van, mert 6 évvel fiatalabb vagyok nálad. Más mozgatja ezt a korosztályt.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
[/cserf][/fülünyúl]
itt nem az baj, h hisztizik egy lány, csak rosszul kezeled a helyzetet.
egy nõ férfi mellett érezze magát nõnek, egy férfi nõ mellett érezze magát férfinak.
ha hiszti van? csak engeszteld ki, minden férfiasságot bevetve 😉
szal itt nem az a probléma, hogy "tényleg nincs egy normális lány sem."
Rush!
amugy én a forumon találtam már 2 normális csajt is . 😛
szal nõ a színvonal.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Z axiómája: Nincs nõ hiszti nélkül.
A hisztis viselkedés törvénye: márpedig elõbb-utóbb úgyis kitör, hiába próbálja x hétig, hónapig tûrtõztetni magát. <#idiota>#idiota>
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
nekem van 1 ember, akit szerettem, és ma is szeretek,mint barát...de hiába...nem hibáztatom érte se õt, se magam....bizonyára így kellett lennie, h ne maradjunk együtt...ennyi
?????????