22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • MrSpock
    Válasz: Igen működhet(darabig biztosan),persze a kérdés mennyi az a pár év,és mikor? Saját tapasztalat.
  • Rundstedt17
    Működhet az olyan kapcsolat ahol a nő az idősebb pár évvel vagy teljesen értelmetlen akár belekezdeni is?
  • bcrics
    Úgy tudtam:D

akkor ezek szerint este most nem lesz keksz mi:DDDD
  • chhaya #6050
    Oks, beismerte. :D
  • bcrics
    lehet a barátod elfogult 1 icipicit nem?:D...

meg nem ismered a trükköt ezek szerint..ha este akarunk vmit az oldalbordánktól akkor előtte nem bántjuk meg (nagyon):D
  • Animefox
    hehe, az a fontos, szeressétek egymást! :D
  • chhaya #6047
    Előbb megkérdeztem barátomat, szerinte rendes vagyok és nem ribancos, ezt jó pontnak vettem, körülöttünk a csillagok. Többi nemérdekel.
  • Animefox
    Ha igazad lenne akkor nem ez lenne a topik neve, olvasd el a fejlécen h mi a cim. Megvagy? Nézd a hsz számát... szerinted ez az én problémám??? Engemet érint a téma csak? Képzeld el hogy nem csak érzéketlen hazudozók vannak. Ha magadba néztél és zavar valami, azért ne engem okolj...
  • MrSpock
    pedig szerintem nem egy ördöngősség kideríteni,megfejteni,hogy valaki rendes e.Az egyéniségéből fakad,bár lehet az született,vagy tanult.
    Én mondjuk az előző kategóriába tartozom,persze az ember később tapasztal sokmindent.De az alapvető géneket,beidegződéseket nehéz megváltoztatni.Így van a bűnözőknél is,van egyfajta belső késztetés..és legfeljebb kordában tudja tartani idővel.
    A lányok végülis maguk döntik elmire,kire van szükségük,de ezzel vállalniuk kell a következményeket. De fiúknál is van,azért nemmindegy kit választasz,mertkésőbb ez kihathat több irányban is,egészen a nőgyűlöletig.
  • salsoul
    a Te gyakorlatodban
  • bcrics
  • Animefox
    Ez mind szép gyerekek, TAPS TAPS, kár hogy a gyakorlatban ez nem igy van.
  • minigirl
    Látod, látod! :) Pont ez a baj. Sok srácnak nem jut eszébe, hogy ennyire egyszerű az a bizonyos "odafigyelés". :)
    Persze, vannak lányok, akiknek több kell, de szerintem az, amit leírtam, alap. :)

És most én sem tudom, hogy hányadán állok egy sráccal, de még csak azt sem, hogy rendes-e... :D Na, majd kiderül... :)
  • minigirl
  • MrSpock
    Üdv rendes lány!:-)Már megtaláltál te minket!:-)
    Szóval akkor mi a kérdésed?:-)
  • Stupid Peach
    én igazán rendes lány vagyok:P
    nem akar valaki engem is megtalálni?:P:D
  • MrSpock
    Én is ezért értettem képletesen a csillagokat! Az hogy az ember vele legyen,hogy figyeljen rá őszintén és érezze viszontmegkapja,és boldogság van.És téynleg jó ha az arány is egyezik,bár szerintem az egyik fél mindig picit többet ad,de ha határokon belül van akkor tökéletes.Sem kihassnálni,sem kihasználtatni,visszaélni nemszabad a másik érzelmeivel.
  • SuperCharger
    Ez eddig így eszembe sem jutott soha. Köszi! :)
  • MrSpock
    Már elnézést a kedvesség a figyelmesség,az hogy törődik amásikkal nem egyenlő a papucssággal!Igenis lehetnek ettől még saját gondolataim,vagy az amit én szeretnék!Mindent meglehet beszélni,ktalálni,kreatívnak lenni.
    Miért baj ha az egyik akár pasi szereti a lányt? Nem úgy ugrál ahogy ő fügyül de mégis megértő,vagy érdekli,vagy figyelmes.
  • salsoul
    ezt inkább hívják biznisznek
  • Steve Q
    Hmm, szóval ezek szerint léteznek mind rendes lányok, mind rendes fiúk, csak az a bibi, hogy az esetek tekintélyes többségében vagy nem találkoznak, vagy nem kellenek egymásnak?
  • minigirl
    Khömm... Érdekes kérdés. :)
    Igazából nincs is rá konkrét válaszom. Talán annyi, hogy egy kapcsolattól elvárom, hogy mindkét félről arányos legyen az adok-kapok. Volt már arra is példa, hogy én adtam túl sokat = én szenvedtem. Volt arra is, hogy egy srác adott sokat = ő szenvedett. És valójában egyik esetben sem akartuk megbántani a másikat, mégis megtörtént. Részemről pedig az is nagyon meg tud viselni, ha én vagyok képtelen ugyanannyit adni, amennyit kapok, mert mint már mondtam, kihasználásként élem meg, amit pedig szintén nem szeretek. :)
  • minigirl
    Igazából szeretem, ha kedves velem a barátom, de még ő se akarja nekem lehozni a csillagokat az égről. Egyszerűen szeressen, legyen velem, értsen meg (és ne mindig csak egyetértsen). Nekem nem is kell több, mert ha ez megvan, akkor a csillagok már az ölemben vannak. :)
  • salsoul
    És probléma kezelő, megoldó készség hijján az első probléma (akár munkahelyi) mindent szétbomlaszt.
  • salsoul
    Animefox az élet egyéb területén is ily ostoba korlátolt tudatlan vagy mint a szerelem, párkapcsolat szeretet terén?

Ismét felteszem az egyik kedvenc kérdésem amire sosem kapok választ persze: eddigi életedben érdemben, mélységekben tudatosan mennyit foglalkoztál a szerelem, szeretet, párkapcsolat, nők-férfiak témakörrel?

Vagy csak azt tudod ami rád ragadt a blikkből, pár fórumból, meg pár mónika sóból, meg jóbarátokköztből, amcsi filmekből?

Ha neked attól jobb, hogy baromságokat beszélsz, azokkal nyugtatgatod magadat akkor csak nyugodtan folytasd.

A harmonikus boldog párkapcsolat nem lehetséges bizonyos fizikai-szellemi törvények megértése és tudatosítása nélkül. Nem lehet a véletlen műve, csakúgy, mint a levegőbe dobált kottafejek nem eshetnek véletlenül vissza olyan rendben, hogy egy Beethoven szimfóniát alkossanak, ha Beethoven tudatos és szintetikus közreműködése hiányzik.

Hass, alkoss, gyarapíts, s a párkapcsolatod fényre derül!
  • Animefox
    Jééé... te srác vagy? Aszittem csaj... bocs^^
  • clio1616v
    Számomra a rendes lány követelményei:
    - Velem van, amikor szeretném..
    - Szeret, ahogyan én őt..
    - Büszke rám, ahogy én rá..
    - Amikor velem van, jólérzi magát..
    - Mindent megtesz értem, ahogy én is érte..

Egy mondatban:
    -Boldoggá akar tenni és őt az teszi boldoggá, hogy én boldog vagyok, és én boldog vagyok, hogy ő boldog az én boldogságomtól. ^^
  • Rundstedt17
    Pff.ez most remélem nem offense akar lenni.jóhiszeműen nem veszem annak..
  • Animefox
    Én meg rád küldök egy helyes pasit, de te elküldenéd a rákba...
  • Rundstedt17
    Megérdemli ha ennyi esze van,élete végéig futhat majd utánuk de ő tudja ha neki ribancok kellenek:D...
  • Rundstedt17
    Küldjek rád egy nem szép csajt aki mindent megtenne hogy legyen pasija?:D.Aztán ha elhajtod lehordalak mint te itt a nőket és kijelentem hogy nem érdemelsz senkit:D.Na?:D
  • Rundstedt17
    Egyet értek...azzal az emberrel akinek nincs véleménye hogy lehet együttélni?pf nem szolga úrnő vixony,meg nem is herceg rabxolganő...már bocsánat de egy üres test aki zombiként viselkedik embernek társként nem kell...
  • Rundstedt17
    Tudjátok mit leszarom!ellenérvetek nincs!maradjatok ostobák engem tovább nem érdekel.jó józsefkedést majd dugjátok a nőgyülölő elméleteket amit kitaláltok...
  • Animefox
    Hiába választok átlagos normális lányt, aki mégis csak szép és aranyos, meg lehet nekem bejön de másnak egyáltalán nem szép, van ilyen is.... de mindegy a NŐ az NŐ, tökmindegy hogy néz ki....
  • Animefox

Ez a randaság is ribancoskodik mint az összes többi nő.... :D
  • Animefox
    Itt van Sir Quno moderátor esete aki korábban írta hogy mindent megtett a csajért, de annyira fájhat neki most is hogy nem is merne veled erről vitatkozni, honnan tudod hogy ő mit érez a monitor mögött??? Annyi volt a bűne hogy mindent megtett a kis ribancért????? Akit szeretet??? Akiért lehet az életét áldozta volna???? Hogy a te fajtád az ilyet "papucsnak" hívjátok??? Tudod mit, akkor öregedj meg nagy magányban mert akkor te semmit sem érdemelsz meg!!! Ha az ember szeretetből mindenét oda adja, neked az se jó, akkor csezd meg...

És az imént szépen felsoroltad a tipikus női igényeidet... és még el se kezdted... ha felsorolnád őket az nem férne bele mini betűvel egy A/4-es lapra se...

Más KÜLÖNBEN nem véletlenül megy annyi kapcsolat széjjel napjainkban. Annyi házasság. Annyi? Nagy része tragikus. Ez mind nem véletlen. A nők nem képesek tenni semmit sem a családért.

XXI. század a nőkről szól, a női öntudat virágzásáról. Amikor a nő leteszi a fakanalat és szarik magasról mindenkire és csak önmaga a fontos. Ne is tagadjuk hogy nem szól másról a rinyálásuk, csak arról hogy ők mit akarnak és hogy képzelik el. Férfi társadalom meg bevan ettől hülyülve és azt se tudják hogy mit kezdjenek...

Nem azért de nem helyes hogy az összes nő kirakja a mellét meg a seggét meg a combját mutogatja és a média is ezt szajkózza...
  • salsoul
    Szerintem csak rossz helyen kutakodik pl a helyi pub-ban, vagy vmelyik discoban vagy bevásárlóközpontban, vagy a közgázon (milyen szakmával lehetünk nulla melóval gazdagok a hvg szerint szakon)...
    És nem néz körbe pl az összehasonlító vallástan szakon...

Szumma szummárum szerintem neki a ribancos (kipakolós) kinézetű csajok jönnek be, náluk próbálkozik, csak elfelejti, hogy a ribancos külsővel ribancos belső is jár. Bizony.
  • SuperCharger
    Most már tudom, mit rontottam el.
  • SuperCharger
    Igen, tényleg nem értettük meg egymást. Én arra gondoltam, hogy valaki iránt érzel valamit, de ez a túlzott kedvesség zavar, akkor kell elfogadnod, nem arra, hogy használj ki valakit, akire egyébként rá sem hederítesz. Különben is, ez úgyis alábbhagy, mert látja, hogy nem vagy érte odáig, és/vagy mert õ is belefárad. És marad az egészbõl egy kis visszafogott mindennapi figyelmesség. Na mindegy, nem arról akartalak meggyõzni, hogy ilyen pasit akarj, csak elmondtam, hogy mi jár az ilyen fejében.
  • Animefox
    Legjobb esetben is egy csaj évekig el van veled. Tegyük fel. Egy idő után a kis liba úgyis körbe néz maga körül hogy esetleg mástól mit kaphatna... hogy más miben tudna neki többet nyújtani. És ha esetleg úgy látja hogy más faszi sokkal többet meg tudna adni a kis libának, akkor nem sokáig fog habozni.

A SZERELEM egy dolog nekünk férfiaknak és sokkal több dolgot jelent a nőknek! És ha abból a sokból hiányzik egyvalami is, akkor az már náluk nem teljes értékű szerelem.

Neked jelent valamit a SZERELEM, a nők is ennek hívják, így nevezik ezt a szót, de nekik teljesen mást jelent.

MIÉRT VAN MINDEZ???? Fajfenntartás miatt. Így van a természetben is. A nősténynek kell választania a hímek közül hogy melyiket akarja magának, melyiket tartja jó génnel rendelkező hímnek. Az összes hím akarja azt a nőstényt, az összes hím vágyik rá, az összes hím szeretné a nőstényt dugni életük végéig, DE A NŐSTÉNY VÁLASZT!!!

Ez a tényező van a nőknél is. Még rosszabb hogy minden peteérésnél újra kezdik a válogatást, csak mivel emberek vagyunk vissza fogják magukat. Erről nem tehetnek ez a vérükben van, máskülönben mennyi gnóm ember jönne világra? Kihalna az emberiség..
    Mi férfiak szaporodni akarunk, gyereket akarunk, családot, szerelmet, sok dugást, viszont a nőknek teljesen más kell.

Mivel mostanában mi emberek nagyon vissza fejlődtünk, ezért a nők is kicsit állatiasabbak lettek...