Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

najó féláron elviszlek 😉

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Dynamic
Most ezt akár írhatta volna egy férfi is nõkre kivetítve.Semmi értelme.Mindkét "táborban" vannak idóta, megbízhatatlan, nehéz természetû, összeférhetetlen emberek.
Z
Az okos az rendben. Az hogy szép, már relatív. Ha számomra szép, már rendben vagyunk. 😄

Az, hogy legyen szerény, nem lényeg, bírom, ha vagány, esetleg kicsit nagyszájú a nõ. Az õszinteség megint csak nem annyira érdekel, mert ha kamuzni akar, kamuzni fog. Nincs olyan, hogy elmond mindent. Elfogadom, hogy nem akar megosztani velem bizonyos nõi dolgokat. És így vagyok én is, vannak bizonyos dolgok, amikrõl nem feltétlenül kell tudni.

A megbízhatóság? Hát azért az fontos. De ezt általában minden emberben nagyra értékelem. És én is próbálom eszerint tenni a dolgomat.

Én amúgy nem vagyok se szép, se olyan okos, mint amennyire az szeretnék lenni, igazán még csak szerény sem vagyok, és nem mindig vagyok õszinte. De legalább nem "halok meg", ha elkapok egy náthát! <#idiota>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

franc0
Én pont forditva tapasztalom.
De sztem ez azért van, mert 6 évvel fiatalabb vagyok nálad. Más mozgatja ezt a korosztályt.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

hunbasser
mert megunták,hogy folyton csak õket szapulják ^^

ReaL MaDRid x siempre

Mincsi
vajon miért?

Rush!

igaz a többségre mondjuk rám nem😄.

gameplusz
Már ahol... Én pl. beérem annyival is, ha szeretnek, de még ez sem sikerül. Talán túl távolságtartó és magabiztos lettem, amitõl félnek a hölgyek...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

hunbasser
sok nõ mondja ezt,nem csak te...😊

ReaL MaDRid x siempre

simma elõítélet. 😛
KG21
hát igen, a megbízható és õszinte rész nem szokott menni nekünk leginkább 😄

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Z
Hisztizunk mi is. Írtam már régebben, csak máshogy adjuk elõ általában. Sõt minden férfi rendelkezik rossz tulajdonságokkal is, nekem is van bõven. DE PSSSSZT, mert most nem errõl van szó! 😛

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Kata
Egyébként azt az érdekes népi megfigyelést tettem, hogy a lány legyen szép, okos, szerény, megbízható, õszinte stb., de nem látom sokszor, hogy a másik oldalról is nyújtva lennének ezen dolgok. Azaz sokszor több az elvárás, mint amit nyújt az illetõ. Ezzel a dologgal ti hogy álltok?

[/cserf][/fülünyúl]

én az vagyok<#hehe>

KG21
de kell, nekem mindig olyanok jutnak 😄

Kata
Tényleg, rendetlen lány senkinek nem kell? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

évácsKa
jah, mi számít normálisnak? régen az volt a normális, h a nõk csak szoknyában járkáltak! és mi van, ha hiszti van? nehogymár a férfiak ne hisztizzenek...mondjuk elnézést, Õk duzzognak<#beka3>.

Mincsi
most komolyan, mit ér egy nõ hiszti nélkül? 😊
itt nem az baj, h hisztizik egy lány, csak rosszul kezeled a helyzetet.
egy nõ férfi mellett érezze magát nõnek, egy férfi nõ mellett érezze magát férfinak.
ha hiszti van? csak engeszteld ki, minden férfiasságot bevetve 😉
szal itt nem az a probléma, hogy "tényleg nincs egy normális lány sem."

Rush!

bár én lennék az egyik...de nem agyok egoista...biztos nem én 😞

jaja<#idiota>

jaja!

amugy én a forumon találtam már 2 normális csajt is . 😛
szal nõ a színvonal.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Z
A hisztikhez kezdhetsz hozzászokni, vagy lehetsz "más"... 😄

Z axiómája: Nincs nõ hiszti nélkül.

A hisztis viselkedés törvénye: márpedig elõbb-utóbb úgyis kitör, hiába próbálja x hétig, hónapig tûrtõztetni magát. <#idiota>

jah...én csak azért vélem magam extramagasnak, mert csaj vagyok...és csajoknál azért a 188cm-es magasság nem túl gyakori

évácsKa
195? hát te jól kinõtted magad<#taps>

KG21
nem vok extramagas, csak 195, meg nem nézek le senkit, "hitem a szerény büszkeség" ahogy egy nagy zenész mondta 😊

jah...normális lányt nehéz...csak ez lehet a hiba...pfff...sztem csupán az a baj, h nem azzal találkozunk össze, akivel kellene...nem a pasik/csajok a szemetek/szarok...hanem egyszerûen az élet leckét ad nekünk...bukunk és tanulnunk kell... nem mi, vagy õk vagyunk hibásak...csak "ezt dobta a gép"
nekem van 1 ember, akit szerettem, és ma is szeretek,mint barát...de hiába...nem hibáztatom érte se õt, se magam....bizonyára így kellett lennie, h ne maradjunk együtt...ennyi

sziasztok, hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de tényleg nincs egy normális lány sem.. vagy ha van, és sikerül összejönni vele, kb két héten belül megváltozik.. elkezd hisztizni, nyavajogni, semmi sem jó neki.. teljesen az ellentettjére fordul minden.. és ezek után akkor hogy legyen az ember optimista, ha talál egy aranyos, okos, helyes csajt, aki kedves, és szinte mindent megtesz érted.. és amint sikerül vele összejönni, az elsõ 2 hét, na jó max 1 hónap tök jó, aztán jönnek a hisztik.. meg hogy mik a hibáid és persze nem mondaná el hogy mi bántja.. szóval tényleg nehéz normális lányt találni 😞(

odafenn milyen a levegõ? mennyi a hosszad, hogy ennyire LEnézed õket...
hunbasser
😄DDdddddddd

ReaL MaDRid x siempre

KG21
hogy találtad ki? 😄

hunbasser
kosarazol? 😊

ReaL MaDRid x siempre

KG21
pff mélynövésûek 😄

hunbasser
én is ennyi vagyok,és azért nem mondanám magam magasnak... 😊

ReaL MaDRid x siempre

miért te számolod? beteg v.
szóval igen az jó<#idiota>

a sex a hosszú Élet titka nem vágjátok???

sémmitse mondok már 😄

na csak kicsit firtassukk😊)..utána nagyobb lesz,,vagymivanmár😊)...

ilyen kekx mániás vagy?<#eplus2>

lol<#vigyor>

ne firtassuk, ok? 😄

jah...😊))

exem is annyi vót 😄

és azon jár??😊mindig??..de az nembaj...1 nap hányszor???

hát kb 182😄

értem már 😊 erre gtam én is...csak nem akartam /verznek tûnni, h mindig csak azon jár az eszem <#hehe>

ott ahol a neked is nagyon jóóóó😊)ahová a vér áram lefeléé tudod??😊

?????????

hol kell? 😄:😄😄

azalényeg ahol kell ott nagy legyél😊)

TE mennyi vagy?