22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Stupid Peach #6093 hagyjatok ezzel..:D -
Rundstedt17 #6092 nah mi az dobtad?:D -
Stupid Peach #6091 felőlem:P -
bcrics #6090 nekem mindig igazan van,még akoris ha ugylátod hogy nincs,pl.:..példát nem tudok mondani,eből is látszik hgy igazam van..nah ne szemeteljük tele a tozyikot,még rengetg érzelmi beteg ember üzenetére kell it helyet hagynunk. -
Stupid Peach #6089 neked sosincs igazad!!!:D -
bcrics #6088 szóval akkor igazam van?!!!köszcsá. -
Stupid Peach #6087 ááá nem.. -
Stupid Peach #6086 jaja..de én már megmondtam neki..csak nem fogja fel.. -
bcrics #6085 nem te mondtad hogy már körbehisztizted a fél sg-t?hm??:DDD -
Rundstedt17 #6084 -
Stupid Peach #6083 hát ezzel vitatkoznék!!:D -
bcrics #6082 Sztem,és tőlem mondhat bárki bármit, minden Nő körülírható evvel a pár sorral
Mivel nő vagyok, nem mondom ki mit akarok,
de fentartom a jogot arra, hogy hisztizzek ha nem kapom meg!
ennyi,köszcsá. -
#6081 "a férfiak rontják meg a nőket (…), mert a férfi alkot képet a nőről és a nő e kép szerint alakul" -
Stupid Peach #6080 szívemből szóltál:P -
#6079 Szerelem nélkül nem érdemes kapcsolatban lenni.Csak azért,hogy legyen valaki,szerintem.Mert ha már nemérzed,hogy vele akarsz lenni,a hiányát,azt hogy minden perc amit vele vagy boldogsággal tölt el.És ez nem aztjelenti,hogy éjjel-nappal együtt.De van akinek sikerül úgy is,hogy csak "megvannak"semmi nagy love,akármi,de úgy minek?
Azért érzünk,van lelkünk,szívünk,hogy használjuk,érezzünk,éreztessük a másik féllel. -
Stupid Peach #6078 túl nehezeket kérdezel..
nem tudom..
nem vagyok bölcs..
de talán csak úgy éri meg..ha szerelem..
a három év meg nem sok..ha érted:P -
Rundstedt17 #6077 Ha elmúlik repül? -
Rundstedt17 #6076 Szóval az egész csak szerelemmel müködhet? -
Stupid Peach #6075 hát lehet szerelem nélkül élni..de nem maradok úgy vele hogy én nem vagyok szerelmes..ez kibaszás lenne vele.. -
Rundstedt17 #6074 Ezt nem értettem -
Stupid Peach #6073 dehogynem..de kibaszni sem kell vele.. -
Rundstedt17 #6072 Szerelem nélkül nem lehet élni?:d -
Rundstedt17 #6071 Mert ami nem kihívás az unalmas:) -
Rundstedt17 #6070 Akkor belefér:d -
#6069 #6062-belül a #6058-hoz: ez olyanokkal esik meg akik nem saját életüket élik hanem a környezetükét, barátaikét - a sajátjukét nem vállalják be.
Az ember vagy saját maga vezeti az életét, vagy mások fogják vezetni helyette, akár úgy, hogy észre sem veszi. -
#6068 az emberek vágynak erre-arra aztán mikor láthatárra, beteljesülésre kerülnek a vágyak megfutamodnak, vagy mindent lerombolnak mert "túl szép hogy igaz legyen" -
Stupid Peach #6067 részben egyetértek..
de nem mindig az kell, ami elérhetetlen..abba bele lehet nagyon hamar fáradni..egyszerűen nem vagyok szerelmes..próbáltam..de nem megy.. -
#6066 jah, ez jó kérdés :(
mindig az a kifogás "mert nem az esetem"...pedig tök rendes lenne az illető...sőt, talán túl rendes is...ez van, az embernek mindig azkell ami elérhetetlen -
#6065 Köszönöm mindenkinek a beszélgetéseket. Örülök, hogy beszéltünk. Szaisztok, legyetek jók. -
Stupid Peach #6064 és ha már itt tartunk..miért nem tudjuk azt szeretni, aki megérdemelné? -
Stupid Peach #6063 ez teljesen igaz sajnos..:S
de lányoknál is:S -
Steve Q #6062 "Az érzelmeket nem lehet erőltetni." Lehet, csak nincs sok értelme.
"Hiába lenne két ember "tökéletesen egymáshoz illő", ha nem éreznek egymás iránt kölcsönösen semmi "pluszt"."
Én ugyanezt értettem az alatt, hogy "nem kellenek egymásnak".
Én is azt vallom, hogy szerelem nélkül nem érdemes egy kapcsolatba belekezdeni. Elég sokan vagyunk, akik többet akarnak egy nőtől/férfitól annál a pár percnyi (vagy még ennél is rövidebb ideig tartó) élvezetnél.
#6058:
Egyetértek. Erről jut eszembe egy lány, aki egyszer azt mondta, hogy annyi rendes pasi lenne a világon, csak mire hozzá is elérnek ezek a pasik, már teljesen elrontották, eltorzították őket más lányok, és addigra már képtelenek (vagy csak nagyon nehezen képesek) arra az őszinte, szívből jövő szeretetre, amire régen képesek voltak, de szinte semmi nem marad belőle annak a számára, aki igazán megérdemelné... Szomorú ezt hallani, de én is tapasztaltam ezt. -
#6061 Nem kell ide sem statisztika, sem tudomány, csak nyitott elfogulatlan szem, és körbe kell nézni.
Érzelmekre alapul... oké, fogadjuk el, hogy igen, ám abból vannak az:
- érzelmileg tudattalan és/vagy analfabéta és/vagy instabil gyerek emberek
- érzelmileg felnőtt stabil és öntudatos emberek
Az első esetben a kapcsolat összetartó szemeinek nincs teherbírása, strapabírása, szakítószilárdásága, felxibilitása, elaszticitása.
Szemei ridegek és törékenyek, nagy a belső feszültségük és ennek megfelelően is viselkednek. -
#6060 Tudom, hogy rendes, csak azt nem, hogy mi jár a fejében. :)
De gyakran keres, úgyhogy nagyon úgy tűnik, hogy én... :P :) -
#6059 Én azt bírom,hogy te mindent úgymond statisztika,tudomány alapján ítélsz meg.Képletek,egyenletek satöbbi.
Holott egy kapcsolat érzelmekre alapul,persze lehet csemegézni,hogy jajj ezt mutatták ki meg minden.De nincs kőbevésve és ha megszeged akkor vége,kész az életednek már nincs is értelme.
Pusztán az emberek,a két fél döntése,és egyénisétől,személyiségtől függ,hogy működik,működhet e..De lehet csak pillantnyi örömöt szeretnének,mert sosem tudni meddig fog tartani.Persze nem Heffner féle kapcsolatra gondolok itt én sem,bár annak is megvan a szépsége:-) -
#6058 Az a baj,hogy legtöbbször nemlátni az erdőtől a fát. Azért így,mert te vagy a fa,egyszál magadban és előtted a rengeteg és már nemjut oda hogy jéé..ott állsz magadban.Mert előtte tornyosulnak a többiek,és azokon át kellene vágni,de a végére elfárad,és sosem ér hozzád.
Én is mindig mondom "ésszel" kell szeretni,ha már érzi az ember hogy igen mostmár szerethet.De szív sokszor legyőzi,és akkor jön a fájdalom:-(Holott tudod,hogy nem,nemszabadna,de nemtudsz mit csinálni.
Viszonzatlan szerelem igen veszélyes,fájdalmas,és ami érdekes,sokszor utólag derül ki,hogy akár be is teljesülhetett volna,ha a másik fél "továbblát"..és akkor mégrosszabb,de olyankor már sokmindent nemlehet tenni,mert ugye ahogy írtad túllépnek(túlkell) az érzésen. -
#6057 a kérdésed kapcsán -
#6056 Nem kellenek egymásnak?
Nekem az a nézőpontom, hogy két ember vagy beleszeret egymásba, vagy ha nem akkor nem érdemes erőlködni, hanem visszakozni is tudni kell. A viszonzatlan szerelem vacak dolog, de elmúlik. Ha nem talál viszonzásra akkor viszont kár érte "harcolni". Az érzelmeket nem lehet erőltetni. Vagy jönnek maguktól, vagy nem. Hiába lenne két ember "tökéletesen egymáshoz illő", ha nem éreznek egymás iránt kölcsönösen semmi "pluszt".
Sajna én "szerelmes típus" vagyok.....Vagy beleszeretek egy emberbe, vagy nem ebben nem naon hallgatok az eszemre. Sajna ezt a hozzáállást is meg lehet keményen szívni, de ez is az élet része. -
Rundstedt17 #6055 3év..20as évek eleje. -
#6054 A Te belső világodból a Te gyakorlati világod következik.
Hasonló belső világú embereknek mint te, hasonló gyakorlati világa lesz.
Tízezer párkapcsolat közt nagyjából egy derűs és harmonikus.
Ami azt jelenti, hogy hazánkban kb ezer ilyen van...
Amit te csinálsz - meg a hasonló többiek - az nagyjából olyan mintha baromságnak kiálltanád ki a fizikát pusztán azért, mert hozzánemértésedben nem jutsz egyről a kettőre.