Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Elsõre nem hiszem, hogy lenne, aki ne lenne naiv. Késõbb, csalódások, pofára esések után is lehet még valaki az. Furcsa, hogy a nõknél tényleg a remény hal meg utoljára. Mert hiába vágta át már x férfi, ha jön egy másik, vagány, nagy dumás, jó képû, menõ faszi, aki lehazudja még a csillagokat is az égrõl, akkor sok csaj képes változtatni az elvein. És engedi magát meghódítani, naííííííívan, hogy aztán a szemét pasi miatt ismét koppanjon. Aztán lehet, hogy jön egy rendes fickó, akit meg orrba-szájba szivat, mert rajta tölti ki a keserûségét.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Még akkor is? Mert ha valaki megedzõdik akkor már nagy valószínûséggel nem rendes? És aki naív az rendes? Most vagy nekem rossz a konklúzióm vagy teljes mértékben nem értelek😊
Nem baj az ha naiv kislany vagy, majd megedzõdsz te is. De ha már nem leszel naiv, még akkor is lehetsz rendes 😊
Akármennyire is hihetetlen, vannak normális fiúk, meg lányok is <#vigyor2>#vigyor2>
Nekem azt is hozták már fel hibaként (persze hiszti formájában jött elõ), hogy nem vagyok eléggé (gyakorlatilag semennyire) féltékeny. És így azáltal, hogy nem vergõdök, nem hisztizek, nem is éreztetem a nõvel azt, hogy õ olyan jó nõ, hogy másoknak is kellhetne. Ez azért csavaros észjárás! <#zavart1>#zavart1>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
SZAVAZZ HAZÁNKRA és KÜLDD TOVÁBB A CÍMET ISMERŐSEIDNEK IS: www.TheVoteNation.com
És vedd már észre, hogy nem poénból nem válaszolok a privikre!!!! :@
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ezért nyilt ez a topik 😊
Másik kérdésedre szerintem: Azt kell adni ami én vagyok (ezen múlik kialakul-e valami), és azt kell nyújtani, amire az adott nõnek szüksége van (ezen múlik együtt maradunk-e).
Jah és nincs olyan nõ aki minden igényemnek megfelel. Kompromisszum alap dolog nálam.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
mit nyujtanék?
szeretném , meghalgatnám , törödnék testével lelkével, elcibálnám ide oda (múzeum , színház, koncert), ha úgy jön ki csinálnék neki reggelit, ha le van törve felviditanám. igy kapásból enyi. tuti van még pár dolog. gondolom sokaknak ez lehet túlzás , viszont a "jó" nõ simán ér ennyit.
Meg mindenki ábrándozik, hogy milyen kéne neki. Csak épp azt nem olvasom, hogy õ mit nyújtana egy olyan nõnek, aki minden igényének megfelel. Ezért írtam amit írtam, nem azért, mert csak ebben az irányban lehet igaz.
[/cserf][/fülünyúl]