Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
én miért?

[/cserf][/fülünyúl]

na ja. vagy csak rendes...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

amatõr<#ravasz1>

szégyeld magad<#ejnye1>

<#schmoll2>

minigirl
Ez tökjó, és van benne valami... Én is eljátszottam már egy párszor, hogy a rendes srácot szivattam, mert nem hittem el neki, hogy tényleg az, a nagydumás meg pillanatok alatt kibeszélt a minibõl... 😄

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Kata
az már feláras 😄

[/cserf][/fülünyúl]

ezt inkább jóhírnek tudjuk be : )

A jo nem kell a rossz ket kezzel, szoktak mondani.

Ez nagyon igaz 😊

hihetõbb sajnálatot ha kérhetem<#ravasz1>

Z
Én értem, mire gondolsz. De a lányoknak abban igazuk van, hogy a naiv nem feltétlenül a tapasztalatlant jelenti. Tehát attól, hogy valaki már megedzõdött, még lehet naiv. Hasonlóképp ha még nincs nagy tapasztalata (vagyis nem edzõdött meg), lehet számító, vagy bizalmatlan.

Elsõre nem hiszem, hogy lenne, aki ne lenne naiv. Késõbb, csalódások, pofára esések után is lehet még valaki az. Furcsa, hogy a nõknél tényleg a remény hal meg utoljára. Mert hiába vágta át már x férfi, ha jön egy másik, vagány, nagy dumás, jó képû, menõ faszi, aki lehazudja még a csillagokat is az égrõl, akkor sok csaj képes változtatni az elvein. És engedi magát meghódítani, naííííííívan, hogy aztán a szemét pasi miatt ismét koppanjon. Aztán lehet, hogy jön egy rendes fickó, akit meg orrba-szájba szivat, mert rajta tölti ki a keserûségét.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Pluskast
Mit nem lehet ezen érteni?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Kata
Nagyon sajnáljuk. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Aki naiv, az általában rendes is. Ha már tapasztalt vki, attól még lehet rendes, max. óvatosabb.
milyen bika?magad nevében csak<#ravasz1>.amúgy meg rossz hír a hölgyeknek<#szomoru1>már lefoglaltak újra<#vigyor>

évácsKa
Aki naív az rendes...hm^^ én ezt nem értem<#nemtudom> mármint nem az eszmefuttatást, hanem az egészet

Bika nem bika... állat marad 😄 (bocsi)
Még akkor is? Mert ha valaki megedzõdik akkor már nagy valószínûséggel nem rendes? És aki naív az rendes? Most vagy nekem rossz a konklúzióm vagy teljes mértékben nem értelek😊

Run-nak ne higyj! Máshol meg õ a fórum bikája <#vigyor3>
Nem baj az ha naiv kislany vagy, majd megedzõdsz te is. De ha már nem leszel naiv, még akkor is lehetsz rendes 😊
Naiv kislány vagyok (MÉG)! Elhiszem : )

persze mindenki azt mondja<#ravasz1>

Timikecuncika drága! Véletlenül pont itt van egy normális srác, aki külsõleg és belsõleg is kibírható! Én.
Akármennyire is hihetetlen, vannak normális fiúk, meg lányok is <#vigyor2>
Hát akkor nem csoda, hogy otthagynak <#vigyor5>

jah nekem az ellenkezõjét túlságosan féltem😄

minigirl
Ilyet én is kaptam... pont a legutóbbi pasimnál... puff neki, nem szakítottam vele?! Erre meg összejött az exével... Most erre legyek féltékeny? Megérdemli... 😄

Z
Mi a fene? Betörtek a vízöntõ nõk a topikba? 😄

Nekem azt is hozták már fel hibaként (persze hiszti formájában jött elõ), hogy nem vagyok eléggé (gyakorlatilag semennyire) féltékeny. És így azáltal, hogy nem vergõdök, nem hisztizek, nem is éreztetem a nõvel azt, hogy õ olyan jó nõ, hogy másoknak is kellhetne. Ez azért csavaros észjárás! <#zavart1>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

minigirl
Amint abbahagyod a zaklatásomat, azonnal befogom.

Nem mondtad, de azért "látszik rajtad", hogy mondani akartad! : P legalább egyetértünk abban, hogy Te nem ... : )

ez igy van nehéz...fehér holló effekt

SZAVAZZ HAZÁNKRA és KÜLDD TOVÁBB A CÍMET ISMERŐSEIDNEK IS: www.TheVoteNation.com

hééé..én nem mondtam hogy az vagyok😊))..biztos vannak olyanok de én nem..na

Nem hiszem, hogy Te kivétel lennél... de nem akarom lerombolni az önbizalmadat... hidd azt, amit szeretnél : )

és ha befognád??😊

minigirl
És ha békénhagynál? Tudom, megerõltetõ, de próbáld meg! Köszikeeee...

és tudhatnád hogy nem vagyok kóser😊...

gondolom hogy nem poénból...és nem mondtam hogy az vagyok<#eplus2>

De én<#idiota>

<#eplus2>kösz jót nevettem

minigirl
Te nem vagy kivétel!!!

És vedd már észre, hogy nem poénból nem válaszolok a privikre!!!! :@

<#duma>..ÍGY VAN..DE A KIVÉTEL ERÕSÍTI A SZABÁLYT..<#eplus2>

ne rötyögjé', így van 😛

<#eplus2>

hmm... nincs egy normális pasi, aki nem csak külsõleg, hanem belsõleg is kibírható 😊

Pluskast
Na igen. Akinek meg nincs az meg átvág és átver. Erre most tudnék friss és ropogós személyes példát hozni de most nagyon nincs kedvem leírni a sztorit.

franc0
"itt éppen arról folyik a csevely, hogy a nõk ilyenek meg olyanok"
Ezért nyilt ez a topik 😊

Másik kérdésedre szerintem: Azt kell adni ami én vagyok (ezen múlik kialakul-e valami), és azt kell nyújtani, amire az adott nõnek szüksége van (ezen múlik együtt maradunk-e).
Jah és nincs olyan nõ aki minden igényemnek megfelel. Kompromisszum alap dolog nálam.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

anyira nem . csak hát van párjuk.

Pluskast
Ennyit símán megér egy olyan nõ aki valóban rendes. Csakhát az ritka mint a fehér holló....

tudom. én is kedvellek. 😉

mit nyujtanék?
szeretném , meghalgatnám , törödnék testével lelkével, elcibálnám ide oda (múzeum , színház, koncert), ha úgy jön ki csinálnék neki reggelit, ha le van törve felviditanám. igy kapásból enyi. tuti van még pár dolog. gondolom sokaknak ez lehet túlzás , viszont a "jó" nõ simán ér ennyit.

Kata
Igazán rendes vagy. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Világos. Csak azért írtam és kérdeztem, mert itt éppen arról folyik a csevely, hogy a nõk ilyenek meg olyanok, így vágnak át meg úgy vágnak át. Fõleg ha szép egy nõ, akkor az eleve csak rossz lehet, meg váltogatja kénye-kedve szerint a pasikat, mint a bugyit.

Meg mindenki ábrándozik, hogy milyen kéne neki. Csak épp azt nem olvasom, hogy õ mit nyújtana egy olyan nõnek, aki minden igényének megfelel. Ezért írtam amit írtam, nem azért, mert csak ebben az irányban lehet igaz.

[/cserf][/fülünyúl]

Nem, mert mihelyt az ember rózsaszínben lát megszûnik a csaj rendetlennek lenni, mint a 100lány-ban, "megszûnt kurvának lenni átalakult gyakorlópályává" Nem másképp hangzik?