Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na,szóval találtam egy rendes lányt(nem csoda,hogy az,21,na mindegy),és elmesélte az egyik elég nagy problémáját:azt,hogy jogot tanult (+1 jó pont),de rájött,hogy annyira szeret gitározni(+8000 jó pont,de most csellózik,+40 jó pont),hogy ezzel szeretne foglalkozni,zenész szeretne lenni,de már szerinte késõ.És zavart,hogy nem tudok neki mondani semmit sem ezzel kapcsolatban,semmi értelmeset...Ezért elkezdtem kérdezõsködni,és késõbb felhívtam(szerk: nem találom benne az összefüggést....😄).És mondtam neki,hogy van egy bandánk,van dobszerkónk dobossal,elektromos gitárunk,én basszgitározok,lenne kedved jönni? És mondta,hogy 'persze!',minden fasza.Aztán gyanús lett neki,hogy mondtam,hogy dobosunk nem mindig lenne.És most a bátyám(dobos) kijelentette,hogy már most hétvégén sem tudna dobolni,de utána igen,szóval ezt még el kéne neki mondanom.
hehe,érdekes!<#gun>#gun><#vigyor3>#vigyor3><#finom>#finom><#integet2>#integet2>
ReaL MaDRid x siempre
és a gyerek ideges és szereti a smile-kat^^
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
hehe érdekes.!<#gun>#gun><#vigyor3>#vigyor3><#finom>#finom><#integet2>#integet2>
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
[/cserf][/fülünyúl]
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
na meg a rendetlenek is
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Szóval a tapasztalatlan, vagy pontosabban a kevésbé tapasztalt is a naiv emberek közé sorolható. De mivel a nyelv változik, szerintem is jobb a naiv kifejezést inkább csak a hiszékeny emberekre használni. A lényeg, hogy arra céloztam, a kettõ nem feltétlenül jár együtt.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amúgy igaz amit mondasz.
In Lak\'ech Ala K\'in
U.i. jah és nem kérjük a maszlagot, hogy perverz banda, mert 1 az û, hogy velünk született 2 meg az, hogy nektek is ugyanúgy megjárja az agyatok, max nem mondjátok ki, ...
csak nem tõlem. =(