22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#6173 Ez nem sült galambra várakozás. Nem az. Csak hagyod, hogy a dolgok maguktól történjenek, akár úgy is ahogy te előre nem tudod elképzelni.
Nekem a legjobb barátomat is az élet(helyzet) adta.
Haverokat sokat tudok szerezni én is, de barátot csak az élet adhat, csak az hozhat vele össze.
Hiába vonzó egy nő, ha nem pendültök egy húron. És hogy valaki egy húron pendül-e veled az nincs a te hatáskörödben.
Nincs szükség szerintem egy hétre sem ahhoz, hogy az ember tiszta fejjel eldönthesse, hogy a kiszemeltje vele egy húron pendül-e.
Azt mondják, hogy az ember nem választhatja meg a szüleit.
Szerintem az igaz Barátait sem, és az igaz Párját sem.
Hogy az igazira mennyi az esély, azt nem tudom, csak azt, hogy a nem igaziakra kár időt, energiát fecsérelni. És ha körbenézek tisztán látom, hogy az egymással való megalkuvás nem szül boldogságot.
Én a párkapcsolatban nem a szórakozást keresem, hanem a közös gyűjtögetést, építést ;)
-
#6172 Egy étteremben vacsora, homár, kaviár, valami kis ékszer fasirtba gyúrva, pezsgö, fogadás, utána a csajt hazakisérni a nyóckeren keresztül, szüleivel ismerkedni....stb. :D -
Lirion #6171 Akkor te varjad, h a sult galamb a szadba repuljon. Annak az eselye, hogy talalkozz az igazival, kisebb, minthogy egymas utan 3szor beledcsapjon a villam.
Mellesleg a "mesterkelt osszeeroszakolas" baromi szorakoztato -
#6170 Kb. ezt ugattam én is, de simán elmebetegnek vagyok beskatulyázva. Mondjuk engem nem zavar, az elmebetegek legalább egyediek és különlegesek... :D -
#6169 Lehet mindenféle csajozási/pasizási praktikák után kutatni de akkor is csak az élet tud veled egy húron pendülő emberrel tartósan összehozni.
Persze forszírozhatsz, maszatolhatsz csajozás/pasizás címszó alatt...
Kár festékre, jelmezbálra, színházra pazarolni...
csajozás = mesterkélten összeerőszakolni azt, ami természetszerűleg nem jönne össze -
Lirion #6168 A "csak hülyítés"-ből nagyon szépen át lehet menni sokkal intimebbe. Csak tudni kell kezelni a helyzetet.
Ha meg oda-vissza van érted, akkor is el lehet bénázni a dolgokat.. Egyáltalán nem mind1, hogy mit csinálsz és hogyan. -
clio1616v #6167 Attól fögg mit akar a randitól.. ha csak hülyít akkor bármit csinálsz semmire mész vele..
ha meg odáig meg vissza van, akkor mindegy mit csinálsz, mert jó.. akár indíthatsz egy csókkal is.. örülni fog neki
-
Lirion #6166 Na kíváncsi vagyok, szerinted mit vár egy nő egy randin. -
#6165 Hát mivel csajozni nem szokásom... így max arra nézve szolgálhatok tanáccsal, hogy egy nő mit vár egy randin, vagy a pasitól általában. PL. :] -
clio1616v #6164 Ha neked tanács kell a csajozáshoz, akkor el vagy tévedve..
Eleve a csajozás nem lehet kényszerű, ha jólesik valakivel beszélgetni megy az magától, nem kell szabályszerűségeket állítani és aszerint "csajozni"..
Minden nő más... nincs két egyforma... -
Lirion #6163 Nem igazán, éppenséggel semmit nem tudok rólad. De azt igen, hogy nem tudsz érdemleges tanáccsal szolgálni csajozás ügyben, erre ugyanis a nők nem képesek. -
#6162 6 kommentből nyilván jobban ismertek engem s mindent tudtok rólam. ^^ -
#6161 ööö... még gondolkozz el ennek a mondanivalóján: Kiv 3,14 -
#6160 A világot és a nőket is mindeki saját magán keresztül látja.
Annak megfelelően, hogy milyen képet formál.
-
#6159 Lehet hogy lexikáisan sokat tanultál és sokat tudsz, de itt csak az önállóan átgondolt gyakorlatba átültett tudás ér valamit.
Sok energiát fordítottál vitázásra, de vajon fordítottál-e ugyan ennyit megértésre?
Házas vagy, nem vagy házas: ez semmit sem jelent.
Senki sem lesz jobb ember templomlátogatástól, gyónástól sat.
Itt ez a kis anyag, és olvasgass benne egy kicsit pl a nőkről, a családról... és persze a férfiről is. -
#6158 Rá föleg... :) -
Lirion #6157 Úgy láttam az írásaidból, hogy te lány vagy, így érthető a reakciód. Nem baj, attól még rád is érvényesek, amiket írtunk. :P -
#6156 Akkor ne magamból induljak ki. Oks, már amúgy is kezdem megszokni, hogy amit nagy általánosságban irkáltok a nőkről, azt nem kell magam vennem. Ufó vagyok. Uff. ^^ -
Rundstedt17 #6155 Kis naív...
-
#6154 Református iskola után piarista iskolába kerültem szóval keresztény-protestáns hittant tanultam egyaránt. Tantárgy volt nálam. Igen sürün vitatkoztam papokkal és lelkészekkel is, sokan patronáltak. Ja és megfordultam azoknál is akik a keleti tanokat oktatják. That's all folks... Ja és házas is vagyok.... -
#6153 Református iskola után piarista iskolába kerültem szóval keresztény-protestáns hittant tanultam egyaránt. Tantárgy volt nálam. Igen sürün vitatkoztam papokkal és lelkészekkel is, sokan patronáltak. Ja és megfordultam azoknál is akik a keleti tanokat oktatják. That's all folks... Ja és házas is vagyok.... -
#6152 Áhh, lusta vagyok én bizonygatni. :D -
Lirion #6151 Gondolod te. -
#6150 S így máris besoroltak a "bunkó tapló" kategóriába, és a taktikád ugrott. -
Lirion #6149 Neked is igen komoly gondjaid lehetnek a nőkkel. -
#6148 Az említett könyvek még nagyon sok mást is leírnak.
Te követed és megfogadod a tanításokat?
Egyáltal vetted már a fáradtságot arra, hogy elolvasd őket? -
#6147 TAPS TAPS... A nök vérében benne van az hogy szeretnek hazudni mint a vizfolyás. Szemrebbenés nélkül. A Biblia is leirja, a Korán is, az öreg vén bölcs indián is tudja, mindenki, csak a nök hiszik azt hogy a hazugság nem bün... -
#6146 Szoktam én, ne aggódj. Viszont az pont más irányba történik, mint mások szeretnék... :D -
#6145 találni >>> tálalni -
#6144 Rögtön mindent ki kéne találni?
Ami az én dolgom az csak rám tartozik ígyis úgyis.
Ami közös az pedig a közös. -
#6143 Az embernek időnként nem árt(hat) reviziót, revideálást végeznie a [rögzült] gondolkodásán -
#6142 Ezekszerint én reménytelen vagyok :D bár nem vagyok bunkó (ha nem provokálják ki), de csak néhány dologban vagyok határozott, nyugodtnak nyugodt vagyok, viszont általában szanaszéjjel vagyok szóródva(nem drogozom, csak nem hagynak aludni) :)
Asszem elásom magam XD -
Rundstedt17 #6141 jah ez tapasztalat:D -
ba32107 #6140 Ebben most kivételesen egyetértek veled :D -
Rundstedt17 #6139 Nem,nem erről szó sincs....csak van humorérzéked tartásod,elég elérhetetlen vagy de azért még elérhető...tulajdonképpen egyfajta egyensúlyozás hogy ne túlozz semmiben,egyszer bunkó másszor figyelmes:D -
clio1616v #6138 egy a lényeg a párkapcsolatban.. mind a két fél érezze, hogy fontos a másiknak, érezze hogy különleges, pótolhatatlan..
ha ez nincs vagy csak az egyik fél részéről van akkor az nem rendes... -
#6137 Azé gondoljunk bele! Vajon olyan emberekkel szeretnéd magad körülvenni, akiknek sem a morális, sem az erkölcsi döntééseivel nem tudsz azonosulni és te kérsz elnézést helyettük (de sűrűn), avagy a saját értékrendedhez lényegesen közelebb álló társaságra vágysz.
Fordítok tehát: Akarsz-e hosszútávú kapcsolatot, amely a bizalomra és a megértésre épül, ahol ki kell adnod magad 100%-osan, egy olyan személlyel, akiben emberként SOHA nem bíznál meg és taszít?! Ha igen, akkor miért is?! Jó a melle, jól szív, vagy csak 1xűen megalkuvó vagy?! Köszöntem! -
#6136 el tudod adni magad = FOLYAMATOSAN HAZUDSZ ÉS MEGTÉVESZTED A MÁSIK FELET :DDD -
#6135 No és ez engem hol érdekel?! Ha van egy szilárd elképzelésed jóról-rosszról, helyesről és helytelenről, akkor igyexel ezek mentén haladni és azt tenni, amit TE helyesnek vélsz. Ezen nem változtat az, hogy mik a céljaid, csak akkor, ha gerinctelen féreg vagy, aki úgy forgatja a köpönyegét, ahogy neki jólesik.
Számomra egyremegy, hogy milyen nemű entitásról beszélünk. Vagy fel tud nőni a feldathoz, vagy nem. Ha nem, semmi probléma, jogában áll mindenkinek hülyének lenni (nekem is) és elválunk, vagy össze sem ismerkedünk (ez utóbbi a valószínűbb).
Nehogymá a bűnösök próbálják bemagyarázni a tiszta szándékúaknak, hogy ők a rosszak?! Akit meggyőznek, az bukta is, nálam ez nem megy egykönnyen.
Nekem nem konkrétan a nőkkel van problámám, hanem az "emberekkel", azaz inkább azokkal, akik annak hiszik magukat, de nem ütik meg az általam felállított minimális mércét sem. Én nem bántom őket, csak nem tekintem egyenrangú félnek őket (nehéz is lenne). Nyilván nőknél ez hatványozottan jelentkezik, hiszen őket előbb-utóbb közel kell engedned magadhoz. -
Rundstedt17 #6134 én is úgy vagyok vele:p.a legjobb az oltogatás és a minimális érdeklődés eljátszása,a lényeg hogy jól el tudd adni magad,máris oda vannak a csajok többsége legalábbis:p.....