Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

évácsKa
jah és rohadt jó a csaj, mert 8041pontot kapott<#crazya>

hunbasser
Nekem sikerült lefordítani!!!!! Íme! 😄 :

Na,szóval találtam egy rendes lányt(nem csoda,hogy az,21,na mindegy),és elmesélte az egyik elég nagy problémáját:azt,hogy jogot tanult (+1 jó pont),de rájött,hogy annyira szeret gitározni(+8000 jó pont,de most csellózik,+40 jó pont),hogy ezzel szeretne foglalkozni,zenész szeretne lenni,de már szerinte késõ.És zavart,hogy nem tudok neki mondani semmit sem ezzel kapcsolatban,semmi értelmeset...Ezért elkezdtem kérdezõsködni,és késõbb felhívtam(szerk: nem találom benne az összefüggést....😄).És mondtam neki,hogy van egy bandánk,van dobszerkónk dobossal,elektromos gitárunk,én basszgitározok,lenne kedved jönni? És mondta,hogy 'persze!',minden fasza.Aztán gyanús lett neki,hogy mondtam,hogy dobosunk nem mindig lenne.És most a bátyám(dobos) kijelentette,hogy már most hétvégén sem tudna dobolni,de utána igen,szóval ezt még el kéne neki mondanom.

hehe,érdekes!<#gun><#vigyor3><#finom><#integet2>

ReaL MaDRid x siempre

évácsKa
ohh...a csaj zenész akar lenni, de már nem lehet, mert már régóta tanul jogot(ami tetszik az emberünknek, legalább annyira, minthogy szeret zenélni), és felhívta a lányt..., h jöhet zenélni, mert van dobos és basszos ember, de a csávó bátyja bekavart a dátumokkal(dobos), és most be kell neki mesélnie( a csajnak), h mért nem jó a hétvége!

és a gyerek ideges és szereti a smile-kat^^

évácsKa
Hát ezt én se értettem...oO"vmi csellós meg dobos cucc...MIVAN?!<#szomoru1>

zeus89
ez mien nyelven volt?😊)

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

gameplusz
Ha érteném is, amit írsz...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Wescone
...tényleg az. <#guluszem1>

In Lak\'ech Ala K\'in

htr93
Na szal én találtam egyet(egy fent említettet, nemcsoda hogy az, 21 na mindegy.) és elmondta egye lég nagy problémáját. azt, hogy jogot tanul(+1 jó pont) 😊 de már rájöt,, hogy szeret annyira gitározni(+8000 jó pont), (most csellózik+40 jó pont)<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2> hogy azzal foglalkozzon, zenész legyen, de már késõ... és zavart hogy nemudok neki erre mondani semmit.semmi értelmeset....ezért, kérdezõsködtem, és késõb felhívtam. és aztmondtam. Dobszerkó dobossal, elektromos gityó. én basszerozok jössz? modt h. persze minden fasza, aztán gyanús lett, hogy mondtam neki hogy dobos nem mindig lenne...és most a bátyám(a dobos) kijelentette hogy már most hétvégén sem lennet de utána igen szal. nekem meg be kell meélnem ezt szépen.
hehe érdekes.!<#gun><#vigyor3><#finom><#integet2>

te amõbaszó.
aaaaaahhhhh nõõõõõõõõõõõk csak a baj van veletek ! lenék inkább amõba! >.<

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

nembaj, én beszélek, akkor is ha nem kérdeznek 😛
Kata
téged biztos nem 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Attól függ kit kérdeznek....
Kata
fenét, de inkább ne kérdezz körbe, mert még rosszabbat is kihoznak, mint nem rendes csajszi 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
az nem lehet, mert én is onnan jövök

[/cserf][/fülünyúl]

nem kell itt a - reklám. itt mindenki tudja hogy te egy kedves csajszi vagy! 😊

PíszLávJuniti
biztos a plázában kempelnek<#ravasz1>

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Wescone
Legyen... beérem ma egy "nemrendes"-sel is. <#awink>

In Lak\'ech Ala K\'in

Hol a többi csajszibébi?
Kata
egy nemrendes jelen!

[/cserf][/fülünyúl]

Te kis huncut! <#vigyor3>
Kata
sarkon? az csak az összegtõl függ... <#hehe>

[/cserf][/fülünyúl]

Wescone
Nem érdemes de mégis minden sarkon ilyet találni. <#nevetes1>

In Lak\'ech Ala K\'in

Tehát akkor érdemes inkább csalfa, hazudós, huncut lányt találni? <#vigyor2>
MaSzKa
<#eplus2>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Ritka rendes lányt találni, ha meg talál az ember, az valahogy nem az igazi.

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

lehet megváltoztak????vagy csak átalakultak???a doboz sörréé,,,bár ezt még michael bay is megirigyelné,,1 olyan transformers aki nõ,,és 1 doboz sörré alakul át??😊<#buck>

A fent említettek a fórumból! hehe
na meg a rendetlenek is
htr93
A fent említettek, vagy a fórumból?

lényok hova tüntetek?

évácsKa
Ez most hogy jött ide?-.-"

Én is, de nem annál, hanem... <#awink>
MaSzKa
én inkább a Katánál maradnék XD

szép kocsi bár én maradnék a barkasznál. az ráköltés nélkül is felhivja a figyelmet. még jó nõ se kell hozzá! 😄

Kata
tevagy! -.-

[/cserf][/fülünyúl]

MaSzKa

Én is így tudtam, hogy a naiv tapasztalatlant, hiszékenyt jelent. Ha van már tapasztalata, akkor csak nem olyan hülye, hogy megint beleesik ugyanabba a csapdaba. Persze, ez tul logikus lenne <#crazya>
Z
Úgy írtam, hogy nem feltétlenül, mert bár a magyar értelmezõ kéziszótár meghatározása szerint a naiv, idézem: kevés élettapasztalattal bíró, jóhiszemû, gyakran hiszékeny.

Szóval a tapasztalatlan, vagy pontosabban a kevésbé tapasztalt is a naiv emberek közé sorolható. De mivel a nyelv változik, szerintem is jobb a naiv kifejezést inkább csak a hiszékeny emberekre használni. A lényeg, hogy arra céloztam, a kettõ nem feltétlenül jár együtt.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Wescone
A "naiv" gyerekesen hiszékeny-t jelent nem tapasztalatlant.
Amúgy igaz amit mondasz.

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
Egészen biztos, hogy nõböl van az a "lány"? <#nevetes1>

In Lak\'ech Ala K\'in

Én tudjam?, azért írtam, mert nem érteteném meg, és ha olyant írok amit értek akkor megérteném, és akkor nem volna idegen....
htr93
jó tudni...

Pluskast
Olyan mint a bla-bla.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Kata
mi az az oblokhee?

[/cserf][/fülünyúl]

elnéztem mire válaszoltál.

pedig száz férfiból 99 az és után a képzeletbeli három pontodra felírná a dugást, és max egy visszakérdezne, hogy oblokheee?
U.i. jah és nem kérjük a maszlagot, hogy perverz banda, mert 1 az û, hogy velünk született 2 meg az, hogy nektek is ugyanúgy megjárja az agyatok, max nem mondjátok ki, ...
Kata
el vagy tévedve 😄

[/cserf][/fülünyúl]

te 😊

Kata
ki beszélt itt dugásról? <#fejvakaras>

[/cserf][/fülünyúl]

kezdek kész leni. minden csaj csak azt akarja!
csak nem tõlem. =(