22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • minigirl
    Tudtam én, hogy érted. :)
  • SuperCharger
    Ha volt lehetõséged megismerni, mert elég idõt töltöttél mellette, úgy egész más. De amíg meg nem ismered, ugyan mi más alapján tudnál dönteni, hogy most ez, vagy az? Pénzfeldobás jobb lenne, vagy kocka? "Szia, te voltál a 3-as, táncolunk?"
    Szerintem a herr tábornok sem azt érti külsõ alatt, hogy jó mellek, bomba alak, kerek fenék, meg csábos tekintet, hanem hogy valami olyan kisugárzása van, ami vonzó valakinek. Legalábbis remélem ezt érti alatta, de lehet, hogy csak naiv vagyok.
  • salsoul
    Meg kell jegyzenem, hogy láttam már jó pár elsőre nem igazán szép nőt, ám amikor úgy ültem le, hogy akkor nézzük mi szép van bennük, akkor mindig találtam valamit. Persze fordított esetben is működik a dolog.

Láttam olyan szép nőt is aki kapcsán csak annyit tudtam mondani: max vitrinbe szobadísznek.
  • minigirl
    Lényeg, hogy szerintem szomorú dolog, ha valakinek ennyire a külcsíny az első.
  • minigirl
    Igaz... inkább pazarlom a mérget... :D
  • minigirl
    Értsd jól, tudom, hogy neked megy. :)
  • salsoul
    Érdekes dolog, hogy valaki attól, hogy szép még nem lesz vonzó...
  • chhaya #6726
    Összemocskolnád szegény falat? :|
  • Rundstedt17
    Én sehol sem állítottam hogy mindenkinek csak a külső főként nem nálatok nőknél...szóval elhiszem:D
  • salsoul
    Adalékok a csók elméletéhez, minden gyengéd szeretőnek ajánlva ;)
  • minigirl
    Hátööö... khömmm... izzééé... :D
    Naszóval: alapprobléma veled, hogy még gyermeklelkű vagy, mondhatnám éretlen. :) Majd kinövöd... Vagy nem. De a mostani hszeid alapján ha idősebb lennél, tutira te is a falam elé kerülnél. :D
    Nem mintha bányarém lennék (tökátlagos vagyok), de utálom, ha külső alapján ítélik meg az embereket. Persze, nem mondom, hogy nekem nem fontos, de nem elsődleges szempont párválasztásnál. Volt már rá példa, hogy belezúgtam egy-egy bűnronda srácba, csupán a jelleme miatt, s később: a szerelem megszépítette. Persze csak számomra.
    Most lehet anyázni, de ez van.
  • Rundstedt17
    ez olyan mintha ha mondjuk barackot szeretnénk berakni logikusan romlott gyümölcs,penészes szóba se jöhet,és persze az se mindegy hogy milyen fajta az a barack mert nem mind alkalmas arra hogy befőtt legyen.
    Tehát a külsőt tekintsd egyfajta első szűrésnek,csúnyák nem szépek kiszedve,utána a maradottak közül megkeresni azt aki alkalmas komoly kapcsolatra...tessék itt a logika:DDD
  • Rundstedt17
    én ugye nem vagyok köztük?
  • Lirion
    Így van, bunkó vagyok, annyira, hogy kőbunkóval járok csajozni és ha vki nem jön, leütöm és a vállamon viszem a barlangomba. :D

Btw az elég valószínűtlen, hogy velem vki meghívatja magát bármire is. Lehet, hogy te olyan papucs vagy, hogy mindent fizetsz a lánynak, én nem. Mint már mondtad, bunkó vagyok lol. :P
  • salsoul
    Az igazság az, hogy örülök ennek a társaságnak mert eszembe juttatta ezt a lentebb említett "Csábító naplóját".

Előkerestem, belelolvasgattam és úgy érzem még egyszer el kell olvasnom...
    Gazdagítja a lelket.

(akit esetleg érdekelne ebben van a teljes megkúrtitatlan mű)
  • minigirl
    De falhoz állítanék néhány embert...! :D
  • salsoul
  • clio1616v
    Remélem ebből érted, hogy miért gondolom, hogy Neked csak a külső számít, mert minden más utána jöhet csak...

Valahogy ez logikailag se akar kijönni.. ha jobban átgondolod..
  • clio1616v
    :)

..ez jó, Neked nem csak a külső számít, de ha egyszer az az első szűrőd, akkor mi számít nála jobban?
  • Rundstedt17
    te értelmezed félre amit írtam...sehol sem mondtam hogy csak a külső számít, de jó külső híján nem tekintem pontenciális partnernek ennyi...
  • clio1616v
    "Jó" látni, ha valaki elolvassa a hozzászólásomat és a kis fejében összerak egy olyan jelentést, amit a kénye kedve szerint saját érdekeinek megfelelően félreértelmez..
  • Rundstedt17
    akkor meg mit papolsz?:D
  • clio1616v
    tényleg jó nő.. :) ezt eltaláltad..
    de nemcsak a te értékrended szerint ;)
  • salsoul
    diszlekxiás >>> diszlexiás
  • salsoul
    "Látom te is ezzel tudsz jönni csak, hogy a csúnya lányok a rendesek, a szépek meg a nem rendesek, biztos neked is ilyen tapasztalataid vannak. "

Ezt konkrétan hol írta [a #6685-ben]???
    Valamelyikünk diszlekxiás lesz... vagy én vagy te...
  • clio1616v
    Most őszintén.. szerinted segítene rajtuk?
  • Rundstedt17
    "Csupán ha hallom a hangját, vagy olvasom amit ír meg tudja őrjíteni az érzéseimet.. és nem is kell látnom hozzá.."
    jah ha jó nő elég ennyi is:DDDD
  • clio1616v
    Majd pont miattad fog lefogyni valaki... hol érdemled te meg?

Nem érted... teljesen mindegy hogy néz ki valaki.. attól még tud szeretni.. érezni..

Az hogy te bunkó vagy az a te saját magánügyed, majd találsz magadhozillő hasonló gondolkodású nőt aki egy éjszakára meghívatja magát egy hotelbe és elfogad tőled mindent, mert LÁTJA hogy milyen vagy..
  • Rundstedt17
    empátiából akkor beszélgessünk már 100 kommenten át a vakszerelem problémáiról ami itt sokakat érint:DDDDD
  • salsoul
    Nyilván nem olvasták még Søren Aabye Kierkegaard - A csábító naplója c. írását. Csak a javukra válna...
  • Rundstedt17
    A lényeg:hogy minden fajta nő lehet rendes és nem rendes...
  • clio1616v
    ennyit az empátiádról..
  • Lirion
    Látom te is ezzel tudsz jönni csak, hogy a csúnya lányok a rendesek, a szépek meg a nem rendesek, biztos neked is ilyen tapasztalataid vannak.
    Az én tapasztalatom az, hogy minden fajta nő lehet rendes és nem rendes, de mivel nekem fontos a külső és igényesség, egy elhízott nő esetében nem fog érdekelni, mennyire rendes, nem fogok vele járni. Majd ha lefogy.. de ezt már írtam egyszer, mint ahogy azt is, hogy könnyebb (és olcsóbb!) lefogyni, mint izmosodni vagy hízni. Bár erre is mindjárt kapom a fikát, nem várok el olyat, amilyet magamtól ne várnék el, és ez éppúgy igaz belsőre mint külsőre.
  • clio1616v
    Nem hiszem, hogy nagyon nagy dologról rántottam volna le a leplet..

A szerelem az érzésekről szól.. érezni kell a párodat, nem csak érzékszerveiddel.. és szerintem a látás, mint érzék nem az első helyen áll...

nagyon sokszor van, hogy egyszerre gondolunk ugyan arra.. egyszerre hívjuk egymást, egyszerre egy időben..

Ezek mélyebb dolgok, mint a látás..

Csupán ha hallom a hangját, vagy olvasom amit ír meg tudja őrjíteni az érzéseimet.. és nem is kell látnom hozzá..

Persze vannak emberek akiknek csak a külső az alapja mindennek, de köszönöm szépen nekem olyan társ nem kell..
  • salsoul
    ám ha ők lehetnek szerelmesek akkor bukott az alaptételed
  • Rundstedt17
    ápolt:DDD...mert ha szép már az ördöggel cimborál:DDD
  • Rundstedt17
    salsoul válasza kb
    ha nem középkori ruhákba jár és ha van fennt az interneten képe:DDDDDD
  • Rundstedt17
    vakokról
  • Lirion
    Nem írom le publikusan, ahhoz túl értékes info és túl erős flame generátor.

"Gondom a giccses, hivalkodó, hencegő, hatásvadász, kápráztató, szemfényvesztő "szépségekkel" van."
    Mi számít neked giccses, hivalkodó, hencegő, hatásvadász, kápráztató, szemfényvesztő szépségnek?
  • Rundstedt17
    de ez nem a vakról szól