Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minigirl
Gondolom, te is úgy vagy vele, hogy nincs fiú-lány barátság...?

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

minigirl
Nem fontos magaddal vinni a párodat a barátaidhoz. Én pl. ha párkapcsolatom van, akkor is tartok a barátnõimmel csajos estéket, mert olyan témák is felmerülnek, amit nemhogy a pasim elõtt de még egy fiúbarát elõtt sem mernék felvetni. 😊

bigapó
munkahelyet viszonylag sûrûbben váltasz, mint barátokat, a haverság meg a barátság sem ugyanaz. összetettebb ez, mintsem leírjuk egy 20-adik elfoglaltságnak 😊

The Matrix has you...

evvel egyetértek...magamon is érzem h barátokra nincs szükségem inkább egy társra akit átölelhetek...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

clio1616v
amúgy ez a baráti ölelés érdekes... 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
erre való a munkahely, olyan környezetben kell dolgozni, ahol a kellemest a hasznossal összekötheted, dumálsz a kollégáiddal és mellette dolgozol

nem azt mondom, hogy nem lehet társaságban kikapcsolódni, de ennek kb a 20adik elfoglaltsának "kell" lenni a rangsorban

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

bigapó
hát elõbb-utóbb egyensúlyt kell kialakítani a dolgok között, mert ha borul a bili, akkor vihar is lesz 😊

The Matrix has you...

minigirl
Én is, csak nem pazarlom. 😊

clio1616v
mini viszont olyan csaj aki kevés lenne nekem

amúgy ez a barátfüggõség és a munkafüggõség mind a párkapcsolat halála, de kinek mi a fontos...

bigapó
Én sem tudnék olyan emberrel együttélni sokáig akit nem szeretnek a barátaim. társaságba kell járni, nem lehet mindig 4 fal között 4szemközt...

The Matrix has you...

clio1616v
én iszonyat érzelmes vagyok, ami nagyon jó érzés 😊

bigapó
tudnék olyat kérni tõle amit nem szavakkal tennék, de a vágyat érezné. ehhez persze olyan helyzet kell, tehát nem a második randi vagy ilyenek, félreértés ne essék. minden ember esendõ, még ha tagadja is😊
a szerelem olyat tud kihozni belõled amirõl nem is álmodnál. de hát neked meséljek errõl? 😄

The Matrix has you...

clio1616v
én igazat is adnék neki 😉

minigirl
Hallottam. Mentem. 😊

minigirl
<#nevetes1><#eljen>

clio1616v
sokat fogod hallani hacsak nem egy szótlan papucs lesz a párod, hogy "...akkor menj és foglalkozz a barátaiddal" 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

minigirl
Nem is magamat hibáztatom. 😊 Ettõl nem változik a tény, hogy valahol a lelkem mélyén ott van az a kis gonosz manó, aki fúrja a szivemet, amikor meglátom. Hétköznapokon meg eszembe se jut.

clio1616v
minitõl egyet nem szabana... kérni bármit is hogy megtegyen 😄 mert akkor azt tuti nem csinálná...

neki kell hagyni kigondolnia mi az amit csinálni akar és azt szívesen teszi meg

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

bigapó
hozzáteszem, hogy ennek Neked is örömet kell, hgoy okozzon, anélkül nem fogod tudni megtenni, de ezért kölcsönös.

The Matrix has you...

minigirl
Sok hülyeséget követtem el szerelem címen, de a barátaimat sosem hanyagoltam. 😊

clio1616v
persze mert neked ugyan kellett volna tovább de te voltál kevés neki

ez nem feltétlen a te hibád

minigirl
A tiszteletet ki kell érdemelni. Tisztelek én mindenkit, amíg kölcsönös. 😊

clio1616v
nekem az IGEN a kedvenc szavam 😊

bigapó
biztos vagyok benne, hogy amit nagyon és sohasem és egyáltalán az életben nem tennél meg, azt a párodnak a megfelelõ eszközök bevetése után megcsinálnád. nem rendszeres és megalázó dologról beszélek. egyszerûen ha tudod, hgoy azzal örömet okozol neki, akkor megteszed, bármennyire is távol áll tõled ez a dolog.

The Matrix has you...

minigirl
Nekem is lett vége ilyen miatt kapcsolatomnak. Ennek már 7 éve. Még mindig megmozdul bennem valami csúnya, rossz, gonosz érzés, amikor meglátom a srácot, vagy a lányt. Pedig már nincsenek együtt, és a sráccal jóban vagyok, de ha hirtelen megpillantom, még mindig fáj egy hangyányit. Bár ez inkább az önérzetem, mint az, hogy "valamikor szerettem, de elhagyott".

clio1616v
pont fordítva nekem akaratos nõ kell... kívánós ^^

motiváljon tettekre

bigapó
alázat és "alázat" között is van különbség. szerintem kölcsönös tiszteletrõl beszélhetünk és Õ is arra gondolhatott.

The Matrix has you...

bigapó
szerintem mindkettõtöknek van igaza, kicsit párhuzamba kéne vonni😊 másra vannak a barátok és másra a szerelmek, nem? az, hogy ki mikor miben vagy kiben bízik meg...hát nem is tudom, manapság ritka a teljesen odaadó bizalom. Én nagyon bezárkóztam az tuti, még a legjobb barátomnak sem mondok el mindent, a csajomnak meg fõleg nem. de azért kezdek kinyílni, mint a kagyló 😊
meg így a jó, mikor névtelen-arctalan emberekkel is meg tudom osztani. nem mondom el senkinek elmondom hát mindenkinek 😊

The Matrix has you...

minigirl
Mivel minden kapcsolatot ezzel kezdek... 😄
De komolyan: ez kölcsönös. Ahogy olvaslak, rájövök, túl sokat akarnál tõlem, túlságosan lekötnél. Neked "alázatos" nõ kell, aki ugrik a párja minden csettintésére. Viszont az én kedvenc szavam az, hogy "NEM!". 😊

clio1616v
nem tudsz ellene mit tenni, a csaj nem akart veled lenni, akkor neked sem szabad akarni

clio1616v
pedig egész jó

bigapó
így gondolod? az nagyon rossz lenne, nem akarom életem végéig húzni magam után. levontam a tanulságokat és próbálom lezárni, de az idõ fogja megoldani. az tuti, hogy a férfiúi hiúságomnak nem esett jól a másik kan belépése...

The Matrix has you...

clio1616v
így van

soha nem jönnék össze veled(kérlek, ne vedd rossz néven), és ez, hogy a barátaid fontosabbak igen hamar kiderül

bigapó
ebben is van igazság😊 érdemes beszélgetni Veletek, mindig újraértelmezek dolgokat.

The Matrix has you...

minigirl
Ja, hogy más miatt lett végleg vége?! Akkor soha a büdös életben nem fogod magad igazán túltenni rajta. 😞

bigapó
az idõ is egy relatív fogalom 😉 már csak megszokásból voltunk együtt, Én nem tudtam - vagy akartam - újat mutatni neki, így talált egy másikat akiben megvolt ez. akkor szar volt, most már máshogy látom, de az eltelt idõ mély nyomott hagyott bennem, meg hát elsõ nagy szerelem volt, azt mindenki másképp éli meg😊 mármint magasabb fokon, elsõ élményként. most azt tudom, hogy üres vagyok, érzéketlen majdnem mindenre, hiába telt el 1,5 év azóta és vagyok most is valakivel, nem érzem jól magam a bõrömben. így tudnám nagyjából leírni.

The Matrix has you...

Molnibalage
Én már meg sem próbálom elolvasni. Minek..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

minigirl
Ha nehezen teszed magad túl rajta, akkor semmiképp sem idõben. 😊

minigirl
Már régebben mondtam: a barátaim mindig fontosabban lesznek az életemben, mint akármelyik pasi. Merthát: pasik jönnek-mennek, de a barátaim mindig velem vannak, mindig õk vígasztalnak. Itt nem csak szerelmi bánatra gondolok, hanem mindenre.

Tudom, ezt te nem érted, mert neked a kapcsolatod fontosabb, mint a barátaid. - Én meg ezt nem értem... 😊

bigapó
elõre nem tudhatod, hogy rossz az az ember akivel összekerülsz. úgy értem, hogy van amit nem láthatsz, mert a szerelem rózsaszín köde elvakít. idõvel ez megkopik és az az ember is megváltozik akit látsz magad melett. kivételes esetekben teljesen kifordulhatunk magunkból és nem tudsz vele mit csinálni.
a többivel egyetértek 😊

The Matrix has you...

clio1616v
rossz emberrel kerültél össze... elõfordul, nagyon megbántott és a barátaid szeretete fontos

megértem, de egy barát szeretete soha nem érhet fel egy szerelemmel

soha nem igényeltem egy barátom ölelését sem, én ezt attól az embertõl kívánom akivel megosztom az életemet

a barátok arra valók, ha szükségük van rám segítek és ha nekem akkor segítenek, de nem élek velük

õk csak felületesen ismerik az életemet, a párommal viszont mindent megosztok

bigapó
nem tudom, hogy korán vagy késõn, még idejében, nem volt gyerek, így könnyebben megoldottuk a kényes ügyeket. barátság megmaradt, de nem olyan szoros. valószínûleg mindig fogok vele foglalkozni, de ez sem garantált. sok mindent köszönhetek neki, de elég volt az együtt töltött idõ😊

The Matrix has you...

bigapó
igen, ez az az eset amikor az egyik fél domináns lesz a párkapcsolatban, egyenesen következik a szakítás, csak ezt sokszor elhúzzák, teljesen feleslegesen.

The Matrix has you...

minigirl
Akkor vagy túl korán, vagy túl késõn mentetek szét. Mi pont jókor. Már eleget bántottuk egymást ahhoz, hogy mindketten besokalljunk, de ahhoz még keveset, hogy gyûlöljük egymást. 😊

bigapó
félreérted, Csernus nem a saját gondolatait írja le, nem tukmál rád semmit, csak leírja az eseteit és hogy azokból milyen következtetést lehet levonni. az emberekre is rá lehet húzni sablonokat, nagyjából egyforma dolgokra vágyunk, csak a megélése más. Ez az a kicsi ami a sava-borsa a dolognak😊

The Matrix has you...

minigirl
Épp azt írtam, hogy boldog vagyok. Nem figyelsz? 😊

minigirl
Számomra nincs jelentõsége: a te életed. Viszont az, amit te csinálsz, az én szememben bizonyos szenvedélybetegség, ugyanúgy, mint a pia, a cigi, a kávé, akármi.
Ezzel azt akarom mondani, hogy nekem nem az a legfontosabb, hogy legyen mellettem valaki, aki megölel, mert ezt a barátaim megteszik. Szexet (ha kéne) bármikor kaphatnék. Viszont, ami a legfontosabb számomra: a barátaim úgy szeretnek, ahogy szeretni érdemes: szabadnak hagynak engem, minden hibámmal együtt szeretnek, nem köteleznek semmire, ha találkozunk, jó, ha nem, úgyis jó. Ezt egy kapcsolatban nem tehetem meg, mert tekintettel kell lennem a másik érzéseire is. Ami nem probléma, amíg én már-már semmit nem csinálhatok, amit szeretek, viszont a "párom" úyg érzi, mindent megtehet.

bigapó
Ezt értem és átéltem szintén, Én még nem vagyok annyira túl a dolgon, de ilyet mondjuk nem is hallottam tõle sosem, hogy amíg jólesik😊 jó, Nõtõl ezt ritkábban fogom szerintem, pasik azok lazábban veszik ezt az egész dolgot. természetesen ami nem mûködik azt nem érdemes és nem lehet erõltetni, abból csak durvább sérülések lesznek, de erre van a kommunikáció, csak ez sok emberbõl hiányzik.

The Matrix has you...

clio1616v
nincs szükségem más gondolataira arról, hogy én hogyan gondolkodjak, el tudom dönteni mi a jó

clio1616v
akár kapcsolatban vagyok akár nem, mindig elégedett vagyok azzal ami van
soha nem unatkozok

viszont sokkal magasabb szintû az elégedettségem, ha mással meg tudom osztani az életem élményeit, akár jó akár rossz