22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • clio1616v
    számomra érdektelen
  • bigapó
    csak véletlenül.
  • bigapó
    :DDDD
  • bigapó
    mint mondtam, ha beszélgetésbe bonyolódsz, mint itt is, akkor nevetségessé teszed magad egy ilyen gyenge próbálkozással. inkább azt mondanám, hogy nem hallottam még róla, mit jelent? nem gáz, az UN-t még ismerik valamennyire, a FAO-t már kevésbé, sőt azt még kevesebben, hogy itt Budapesten van az egyik irodájuk, második legnagyobb Európában.
  • clio1616v
    egyszóval nem veszem figyelembe a döntéseimnél, mivel nem fontosak
  • clio1616v
    amiről nem tudok az számomra nem létezik
  • salsoul
    én nem > és nem
  • salsoul
    a helyesírási szabályokat nem érdekli, hogy fontosnak tartod, e őket vagy sem, hogy tapasztalod e őket vagy sem, és ez ugyan így vonatkozik a mechanikára, és áramra is ...

kiröhög, betöri a fejed, agyonvág ... én nem szórakoznak veled annyit, mint mi, egyenesek, szigorúak, célra törőek, és olykor halálosan őszinték ...

majd megtapasztalod
  • IXEMGabeo
    úristen hogy jött szóba a Mezőgazdasági és Élelmezésügyi szervezet? xD
  • clio1616v
    nem tudom mi az, ha tudnám fontos lenne...

tapasztalataim alapján az anno után évszám következik
  • salsoul
    mi vagyunk a hülyék, de legalább én
  • salsoul
    nem nem nem, nem az évszám kell utána, hanem az, hogy 'dacumál'
  • clio1616v
    ez... ami nem érdekel nem fontos, különben mi értelme?
  • clio1616v
    mivel ezek alapján élsz... nehogy már én legyek a hibás, hogy szegény salsoult beleskatulyázom valamibe is

csak és kizárólag magadat okolhatod, hogy ilyennek mutatod magad
  • bigapó
    pedig lenne, mert csak baromságokat hordasz össze, bár látom, már az sem érdekel. ha ez személyes szokásod is, kellemes lehet veled beszélgetni.
  • salsoul
    így van, ez már régóta nagyon jól látszik, hogy neked semmit sem számít a tartalom

és nem azt nézed, hogy honnét szedem a szavakat, hanem nézed azt, hogy melyik ki skatulyádba tudod beletuszkolni, pontosabban két skatulyába igyekszel beletuszkolni

1. vallási
    2. könyvbőltapasztalás

és még te beszélsz megtapasztalásról meg valóságról, amikor mindent brutális szűrökön keresztül, idióta skatulyákba tuszkolsz
  • clio1616v
    ennél jobban nem érdemes ;)
  • bigapó
    Én meg azt ahogy igazat adsz tudtodon kívül másoknak, holott nem az a szándékod :)
  • bigapó
    kicsit jobban nézz utána, Én tudom, nekem nem kell.
  • clio1616v
    bírom ahogy elveszíted a türelmedet és hibázol

az anno önmagában értelmetlen... kell utánna az évszám amelyikre utalsz
  • clio1616v
    átsiklok mert az alap... azt figyelem inkább, hogy honnét szeded a szavakat
  • clio1616v
    nemzetközi horgász szövetkezet? ^^
  • salsoul
    honnan a fenéből tudod ezt, mikor egy vallási példabeszédes könyvet sem olvastál még el soha?????????????

20-30 könyv után esetleg mondhatnál ilyet...

és megint a forrását tekintve okoskodsz, megint itt vannak förtelmes délibábjaid, és a tartalom és a mondandó felett oltári nagy kussban és ignorálásban átsiklasz

csak úgy ...
  • bigapó
    nagy tévedésben vagy, ez a UN-FAO példaszövege ami egy működő nemzetközi szervezet.
  • salsoul
    hát igen, ha a mechanika nagy mestere akar lenni, így van, a témában legjobb könyvet ajánlom neki

mert ez a legtöbb és a legjobb amit innen távolról tehetek

és utána minden problémáját maga meg fogja tudni megoldani, és nem fog állandóan azért hívogatni nem csak engem, másokat sem, hogy ezt hogy kell, most azt, hogy kell, most amazt, azt, hogy stb

de leszarom az egészet clió

több ezer poszt és majd egy év kellett ahhoz, hogy végre felfogd, hogy senki nem beszélt arról, hogy a könyvekből tapasztalatot lehet szerezni, és hogy végre leállj az olyan dolgok elleni kényszeres érveléseddel, amit senki soha nem állított, csak beképzelted magadnak
    szóval, hogy leállja az ide és belém képzelt délibábjaid elleni harccal

talán onnan fakad ez az egész délibábod, hogy anno azt hitted, hogy könyvből tapasztalthoz lehet jutni, és ezzel oltári jól ráfáztál stb mittom' én
  • clio1616v
    ez az első mondat nagyon vallási plédabeszédes könyvből táplálkozik, már ami a stilisztikát és a szóhasználatot illeti

csak úgy...
  • clio1616v
    te adsz neki egy könyvet, hogy olvasson fizikát
  • salsoul
    denagyszerű clió, te semmit nem tanultál meg, de még csak rád sem ragadt semmi

ezért is kellhet minden témát a legmélyebbre menő francos részletességig a szádba rágni, mert semmihez nincsen meg a szükséges háttérdtudásod, háttérismereted, mondhatni, azt általános műveltséged, amit máris relativizálhatsz, hogy az miaz és úgysem jó semmire és gyökérség
  • salsoul
    így van, én nem halat adok az éhezőnek, hanem inkább elzavarom megtanulni horgászni, hogy utána tudjon halat fogni

már ha megérted a hasonlatot

nem kezdünk közeledni, ugyan olyan közel vagyunk
    csak óvodás gyermekded módon mindent a szádba kell rágni, mindent ami minden normális épeszű ember számára magától értetődik, és nem képezi felesleges szőrszálhasogatás tárgyát

uhh, most mondom, hogy itt nem szó szerinti szikével, vagy lézersugárral történő macskaszőrszál hasogatásról van szó, hanem baltával, és jegesmedveszőrszál...
  • clio1616v
    lehet tanították, de nem tanultam meg...

sőt továbbmegyek nem áll szándékomban, hogy polcot építsek
  • clio1616v
    na erről van szó... végre kezdünk közeledni

tehát ha valaki el akar jutni a munkahelyére, akkor én nem egy könyvet fogok neki a kezébenyomni tessék mechanikakönyv olvassad, mert ez kell ahhoz hogy az autógyártók autót építsenek amivel majd el tudsz jutni a munkahelyedre

te ugyanis ezt csináltad(nem ennyire végletesen, ez csak a szemléltetés kedvéért), amikor itt páran megoldást kértek, hogy megoldjanak egy problémát

inkább elmondom nekik a saját tapasztalatom alapján, hogy hogyan tud buszmegállót találni... taxit hívni... a kollégáit megkérni, hogy az működőképesen eljuttassa a munkahelyére
  • salsoul
    ezek szerint középiskolába sem jártál ...
    ahol a fizikán belüli első anyag a mechanika ...
  • clio1616v
    nem
  • salsoul
    node figyelj csak, kellenek mechanikai, fizikai, kémiai, matematikai ismeretek (IS!!!), ahhoz, hogy az autódnak működőképes motorja, tartószerkezete, féke legyen?

(nyilván, a mechanikai ismeretek nem fogják összerakni az autót, a motorját, de a polcot sem ... ergó még nem eredményeznek semmit önmagukban - óvodás is tudja, ezt de álljon csak itt mellékesen)
  • bigapó
    Te nem tanultál mechanikát, ugye?
  • salsoul
    idézd azt a mondatod, és emeld ki azt a részt belőle ami azt mondja, hogy a mechanikai ismeretek működőképes polcot eredményeznek

ám ne azt a részt, ami arról szól, hogy az IS!!! kell hozzá
  • clio1616v
  • clio1616v
    mert kellemes
  • salsoul
    ki mondta, hogy eredményeznek és hol?
  • clio1616v
    a mechanikai ismeretek soha nem eredményeznek kész működő polcot