Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
nagyon összetett a kérdés😊

van amikor igen van amikor nem lehet elsõ látásból megítélni valakit a külsejébõl. fiatalabb korban az úgymond lázadó-korszakban elég gyorsan változhat az, hogy éppen melyik csoporthoz akarsz tartozni.
lehet, hogy megtetszik egy lány aki rock-os és ezért Te is elkezdesz ilyen stílusban élni, aztán eltelik pár év és áttérsz a heavy metalra stb.

Ami elõnyt jelent, hogy lesz közös témátok, legalább egy, így könnyebben közeledhettek egymáshoz és így egy idõ után - ha elég kitartó vagy - közelebbrõl is megismerheted, hogy milyen is az a másik lény valójában.

Egy híres ember mondta, hogy színház az egész világ és színész benne minden férfi és nõ...

Neked ez a mondat mit jelent?

The Matrix has you...

kizárt dolog, ha napernyõvel megyek ki, nem tud megégetni...mindig van védelem jegyezd meg!!!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ok😊 meglátjuk😉 végre legalább nem támadtál, hanem összegeztél...ez a stílus jobban bejön tõled, ez a lehet, hogy úgy lesz, lehet, hogy nem...még mindig ezeket a dolgokat mondjad mintsem egy "biztos" jövõképet, amit te magad döntesz el helyettem😄😄 azért az nonszensz, mert biztos jövõképet a leginkább ÉN tudok csinálni saját magamnak, ahogy akarom...te jövõképedet pedig TE tudod a legjobban, mivel a te életed...ennyi

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bigapó
ezzel nem tudsz bizonyítani nekem semmit és egyáltalán nem rólam van szó, hanem Rólad és a Párodról...

The Matrix has you...

bigapó
attól, hogy nem látod az UV sugarat még meg tudja égetni a bõrödet... 😉

sokféleképpen lehet nevezni ezt a dolgot az igaz, nekem egyszerûbb egy szóval leírni 😊

The Matrix has you...

bigapó
Az a jó, ha reagálsz, nekem is tetszik amiket írsz, mert látom, hogy mik zajlódnak le benned 😊
Megint szögezzünk le egy dolgot. Nem gáz, hogy jóba vagy az Anyáddal és segítséget kérsz tõle, még tanulsz, kitõl mástól kérnél ha nem tõle. Én nem a most-ról beszélek, hanem egy jövõképrõl. Lehet, hogy nem tetszik ez a kép amit lefestek Neked, de szeretném, hogy ha észrevennéd, hogy ha párkapcsolatba kerülsz, akkor készen legyél pár olyan dologra amik be fognak következni, az esetek 99%-ban így zajlanak az események, mert ilyen szempontból mindenki egyforma. Én és aztán Te örülnél a legjobban, ha az ezeken a dolgokon alapuló konfliktusokat elkerülhetnéd. Lehet, hogy így lesz, de talán nem árt tudni, hogy van az éremnek másik oldala.

The Matrix has you...

áá hagyjuk már megint belemész olyanba amit kitárgyaltunk...szerelem nincs, maximum erõs szenvedély + szeretet a másik iránt a többit tudod...szerelem dolog ez baromság, a lényeg az együttlét, és az egymás iránti szabad" elkötelezettség, melyben mindenki egyenlõ, ha vita van én azt lerendezem, és nem sokáig tûröm...

dragon11
Nem teljesen elsõ látás, mert látjuk pl a csajokat hogy viselkednek társaságban és hogy öltözködik..

de alapjában véve igen..

várom a választ 😊

ne aggódj fényképpel fogom neked bizonyítani, hogy nem lesz igazad...3 man fogunk pózolni a fényképen én az arcom eltakarom, de a lényeg rajta lesz, csak neked csak a jövõben...

nem hinném...ne tereld a témát...minden apró részletre odafigyelek amiket mondasz és csak megint ámulok😞

"Egyszerûen nem birja el azt a nyomást ami ilyenkor rá nehezül és mástól várja, hogy megoldják a problémáját. Azaz csak egy kis biztatásra van szüksége, de erre sem lenne, ha nem lett volna annak idején annyira "anyás". Van aki ezt kinövi hamar, van aki csak sokára, nagyon sokára. Vagy sosem, ha olyan párkapcsolatba kerül ahol a Nõi társ átveszi ezt az anya-szerepet, de ez már régen rossz, csak megjegyzem, sosem lesz meg az egyenlõség a két fél között, akármennyire is tûnik jónak az a kapcsolat."

Evvel egyetértek, bár a párkapcsolati részét megint nem tudhatod hogy alakul, mert bármily hihetetlen én is képes vagyok meglepetésre és hangulatváltozásokra😉 amúgy tûrõképes ember vagyok marhára leszarom, ha a párom uralkodik bizonyos helyzetekben...nem lenne probléma, mert errevaló a szám h megdumáljam a dolgokat vele logikusan, vita nélkül

bigapó
elmesélem Neked, hogy miért nem. Mert általában az anyás-fiúk barátnõi csak ideig-óráig tûrik el azt, hogy ott van a leendõ anyós a barátjuk mellett, magyarán hárman vagytok a kapcsolatban. ez hülyén hangzik de így van.
Lehet, hogy Anyukád a világ legjobb mamája, most nem errõl van szó megint, csak azt szeretném felvilágítani elõtted, hogy az anyák természetes védekezõ ösztöne meggátolja azt, hogy a fiuk normális életet éljen ha az mellettük van. Ezt sajnos nagyon kevesen tudják csak feldolgozni, egyszerûen nincs aki felvázolja nekik ezt, úgy ahogy ezt most szeretném Én Neked és kb ugyanígy reagálnak, mint most Te, hogy hát ez nem így van, ez nem igaz...pedig ez igaz. Kérdezz meg bárkit aki hasonló cipõben járt vagy jár, azt hiszem kevesen lesznek azok akik azt fogják mondani, hogy ûberheppi az Élet az anyósommal.
Egyszerûen azt kell megtanulni mindkét félnek vagy mindháromnak, hogy van az Anyai szeretet és van a szerelem, ez a kettõ sosem fedheti egymást és sosem gátolhatják egymást, ha felborul az egyensúly, akkor már gond van.

The Matrix has you...

"Pontosan akkor leszel önálló és felnõtt amikor saját döntéseket fogsz hozni a saját életedrõl, úgy, hogy közben senkire nem hallgatsz, hanem csak a saját megérzéseidre és tudásodra hagyatkozol."

---Komolyan mondom minden mondatodra van véleményem annyira érdekesek a megfogalmazások----

Eljutottam már erre a pontra, sõt sosem hallgattam senkire a rokonaimon kívûl mindig is saját életfelfogásom volt, amive nem engedtem beleszólást, hagytam hogy a dolgok maguktól alakuljanak... de az még nem baj, ha segítséget kérek néha az anyámtól és jóba vagyok vele, nem tudtam h ez is gáz...

"Én nem bírállak vagy ilyesmi, mindig támadásnak veszed az ilyet, nem ezért teszem amit teszek. "

tudod miért? mert nem te vagy az elsõ aki fikázza az én életmódomat...rokonaim néztek le emiatt és lepõdtek meg rajta, h én egy szinte mintaéletmódot élek, és nem szakadok el anyámtól...nem egy ilyen ember bírálta az anyámat is...ilyenkor van az h leszarjuk ki mit gondol, ne avatkozzanak az életünkbe, fasz ki van, hogy ezért azért ok nélkül bírálnak engem, ha nem iszok nem jó, nem cigizek nem vagyok flegma nem jó (általános iskolába ilyenekkel cikiztek), olyan környezetben voltam elvétve, ahol, ha normális vagy baj...nyugi mert még bírom idegekkel

"Nem kell úgy élj ahogy mások, de elárulom, hogy már most is úgy élsz, mint sokan mások"

én ilyenrõl nem tudok...sok mama hotel van ahogy a közgáztanárom fogalmazott (30-40 év közötti tanulókra gondolt)

tudom, akkor változik majd meg minden esetleg, ha nem lesz melóm és meghal a muter...a nevelõfaterom még mindig támogatna ettõl független, de onnantól kezdve bizony elég nagy pofonból kellene felállnom ez az amit elismerek...Sajnos nem vagyunk örökéletûek, de amíg anyám él, ÉS, HA MEGTEREMTETTEM mindent magamnak, akkor is miért ne élhetnék vele?

bigapó
megint kevered a szezont meg a faszont.

The Matrix has you...

szerintem jó helyen tartasz nincs veled probléma és ez a lényeg...normális, intelligens ember vagy az életmódod nem mind1? ha nem számolsz be senkinek róla, akkor senkit nem fog érdekelni, vagy akár le is tagadhatod az a lényeg, hogy egy normális embernek állítsd be magad és, ha tudod add magad természetesen, DE az ismétlem a saját életfelfogásunk otthon hogyan élünk...ha van normális melód is mi a probléma?

bigapó
most itt mi lenne a kérdés? ítélhetünk-e elsõ látásra és külsõre?

The Matrix has you...

bigapó
ahogy Én látom ez az Élet Anyukáddal fog lezajlani, mert Õ nyújtja Neked jelenleg a legnagyobb biztonságot és kényelmet. Persze, hogy nem akarsz ebbõl kikerülni, hiszen ez így jó és elégedettséggel tölt el. Így is le lehet élni egy életet, nem errõl van szó, csak így sok mindent ki fogsz zárni, ez akkor is így lesz ha el hiszed ha nem 😊
Nem kell, hogy lássalak, mert elég az Én életemet nézni, ugyan ebben a cipõben jártam saját magam is évekkel ezelõtt..most nézz meg engem hol vagyok 😊 korábban és most is leírtam pár szóval, több nem is kell.
Nem kell úgy élj ahogy mások, de elárulom, hogy már most is úgy élsz, mint sokan mások 😉
Én nem bírállak vagy ilyesmi, mindig támadásnak veszed az ilyet, nem ezért teszem amit teszek.

Pontosan akkor leszel önálló és felnõtt amikor saját döntéseket fogsz hozni a saját életedrõl, úgy, hogy közben senkire nem hallgatsz, hanem csak a saját megérzéseidre és tudásodra hagyatkozol.
Én is meghallgattam sokszor és mai napig meghallgatom szüleim és más, nálam talán okosabb vagy nagyobb tudásúnak ítélt emberek véleményét, de ez nem jelenti egybõl azt, hogy úgy is fogom csinálni, egyszerûen levonom a számomra hasznosnak vélt következtetést és aszerint cselekszem. Lehet, hogy a végén ez tök ugyanaz amit mondtak, de lehet,hogy tök más, nem ez a lényeg.
Ismerek olyan embert aki 50 éves elmúlt és a mai napig be van szarva amikor új munkahelyre kell jelentkeznie, holott megvan a tudása, több helyen dolgozott már, mint a Te meg az Én kezem-lábam ujja(!) összesen. Egyszerûen nem birja el azt a nyomást ami ilyenkor rá nehezül és mástól várja, hogy megoldják a problémáját. Azaz csak egy kis biztatásra van szüksége, de erre sem lenne, ha nem lett volna annak idején annyira "anyás". Van aki ezt kinövi hamar, van aki csak sokára, nagyon sokára. Vagy sosem, ha olyan párkapcsolatba kerül ahol a Nõi társ átveszi ezt az anya-szerepet, de ez már régen rossz, csak megjegyzem, sosem lesz meg az egyenlõség a két fél között, akármennyire is tûnik jónak az a kapcsolat.

A lényeg,hogy a szülõkrõl "le kell válni" és önálló életet kezdeni. Ez nem jelenti azt, hogy nem szereted õket, ellenkezõleg. Így bizonyítod nekik legjobban, hogy életre való gyereket sikerült felnevelniük akinek sikerül a saját lábán is megállnia.

The Matrix has you...

dragon11
+fav a topic, hey all.

valamiért nagyon eltalálta a kedves témaindító a címet..

van egyáltalán rendes csaj a világon aki jól is néz ki?
-gondolom van, de ritka, mint a fehér holló.

Egyébként véleményt/tanácsot kérnék a tapasztaltabbaktól, hogy egy lány kisugárzása, öltözködése és beszédstílusa alapján lerí-e róla, hogy ....... khm?

Egyszerûen ha valamelyik lány kicsit is jobban néz ki, tuti van hátulütõje. Pl: öltözködése, alkohol-fogyasztás, viselkedés.

Véleményeket várnék.-> Am 15F😊

"Ahogy például most csak elképzelni tudom, hogy milyen lehet gyereket nevelni, de nem tudom, mert nem voltam még benne. Látom, hogy más hogy csinálja, de addig nem mondhatom, hogy az rossz vagy jó amíg nem éltem meg saját magam is. Sõt, szerintem azután sincs jogom bírálni mást, mert minden gyerek és Élet más."

ha logikusan belegondolsz mindenbe lazán el tudod dönteni mi a jó és mi a rossz neked...minden a saját döntéseden múlik nem muszáj neked a mások által jól bevetett életmódot élni...ha akarsz egyedi vagy, ha nem akkor birka...

"Külön élem az életem, mert már önellátó vagyok 😊"

Azért élsz külön, mert te jónak látod a különélést szeretsz önálló lenni...

Mellesleg simán kivitelezhetõ úgy az önállóság, hogy az anyám a másik szobában van, de eközben magamért felelek...egyelõre nem huszonévesen kell nekem magamért felelni fõleg, ha még nincs munkahelyem...ismered azt a szót h családi összetartás? ez miért nem jó és normális amit én kigondoltam? egyetlen személy akiben maximálisan megbízhatok csak nem képzeled h itthagyom, ezt feletjsd el...

ha hajlandó akarok élni, azt eldöntöm én is, hogy miként..ahogy jónak látom úgy élek...nekem nem élet az amit mások csinálnak nekem másfajta értékrend létezik, ami igencsak stabil, amit ennek ellenére nem hiszel el és folyton arról bizonygatsz ami nem fog bekövetkezni...sajnos te még nem láttál engem...

ja oké látom bocsi xD😄 amúgy igazad van nem éltem át, ettõl független van sejtésem mi az a szenvedély...

erre válaszolj már nekem...miért ne tudnám értelmezni?

bigapó
ja, erre még nem válaszoltam. azért nem érted, mert nem voltál még benne. hidd el, hogy sok minden fog még megváltozni körülötted, olyan dolgok is amiben most nem hiszel...mármint ha hajlandó vagy "élni" is egy kicsit...

nem hiszem, hogy rosszul élnék most és hogy annyira rossz lenne nekem egy hosszú kapcsolat után. Mint már mondtam ez egy más állapot, ezt is meg kell élni és tapasztalni, hogy tudjak róla nyilatkozni. Akkor is voltak jó idõk és rossz idõk és most is vannak, mindig kicsit más, Én ezt hívom Életnek. Nekem is van öröklakás amit majd Én fogok megkapni ha Édesanyám meghal, mégsem ott élek vele és benne. Külön élem az életem, mert már önellátó vagyok 😊
Erre értettem, hogy nem érted amíg nem voltál benne😊

Ahogy például most csak elképzelni tudom, hogy milyen lehet gyereket nevelni, de nem tudom, mert nem voltam még benne. Látom, hogy más hogy csinálja, de addig nem mondhatom, hogy az rossz vagy jó amíg nem éltem meg saját magam is. Sõt, szerintem azután sincs jogom bírálni mást, mert minden gyerek és Élet más.

The Matrix has you...

bigapó
nekem nem azzal volt bajom, de mondom hagyjuk inkább 😊

The Matrix has you...

szex nem tudom hogy jutott eszébe hirtelen😊 minigirl is megmondta anno, hogy tipikus pernahajder xD

bigapó
tudom, ismerem már a hsz-eit ennyire 😉

most volt pár érdekes, de inkább nem reagálok, mert alapból hülyeséggel indult...

The Matrix has you...

clio mondaná, amíg nem tapasztalom nem tudom milyen"

ez tipikus clios volt xD xD xD

bigapó
akkor látod mennyire értékes számodra valaki/valami amikor elveszíted vagy olyan helyzetbe kerülsz, hogy ennek a szele, érzete megcsap (pl baleset vagy hasonló). az ember a halál torkában szeretne legjobban élni...

The Matrix has you...

bigapó
ja, most látom, hogy már múltidõben beszéltél róla, akkor ezek szerint döntöttél...

The Matrix has you...

bigapó
Ebben csakis Te tudsz dönteni és nem biztos, hogy jól fogsz, de elõbb-utóbb kell, hozzátéve azt, hogy lehet, hogy mindkettõ fájni fog. Ezért bonyolult a szerelem😊
Nem irigylésre méltó a helyzet, bár kipróbálnám milyen, mert ilyen helyzetben sem voltam még, bármilyen morbidul is hangzik ez a mondat. ahogy clio mondaná, amíg nem tapasztalom nem tudom milyen..vagy ezt nem Õ szokta? 😄
Nem fogok, mert nem tudok tanácsot adni, egyedül abban, hogy dönts!

Szerintem két választásod van:
Elmondod neki mit érzel - ha eddig nem tetted - és összejössz vele, megnézed milyen az Élet azon oldala VAGY totálisan elfordulsz tõle és nem foglalkozol többet vele/velük, még barátként sem, mert csak szenvedés lenne belõle, de legalábbis hosszú ideig tartó agónia amíg végleg kiszeretsz belõle.
Lenni vagy nem lenni..csinálni vagy nem csinálni, ez itt a kérdés 😊

The Matrix has you...

sajnálatos h nem jött össze, nem könnyû lépni, tudom, no de fõleg ilyen bonyolult helyzetben:S igazából sztem a balhét és a felesleges izgalmakat akartad elkerülni...

sz4bolcs
1 évig hízlalt kölcsönös plátói szerelem. Gondolj bele, mindketten ugyanazt éreztük, akármit csináltunk együtt, minden egymás felé tett gesztusunkban benne volt. Ilyen erõs vonzalmat nem éreztem még.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

szép estét, szar dolog a szerelmi háromszög...:S
szerelmi háromszög, elég durva szitu...nem hinném, h elsõsorban a szex lett volna a lényeg szabi szempontjából

clio1616v
szívdolgok? mintpéldául?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

szerintem ez most nem errõl szól...szív dolgokról van szó, nem pedig fizikai dolgokról...

clio1616v
jobban járnál, ha mint salsoul elmélkednél inkább 😄 pl az idõn...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
dugtok is? vagy csak nyavajogtok?

clio1616v
- ritka az olyan lány, aki nem függ senkitõl és így szeret... és nem pedig azért, hogy kielégítsd a szükségleteit

hú! haver nem lennék a helyedbe, én megzakkannék szerintem...
sz4bolcs
Ez amúgy hogyan van? Mikor közelebb kerül két ember egymáshoz (értsd: magáénak érzi), már nem látja tisztán, milyen a másik, vagy pedig épp akkor látja, hogy valójában mennyire is értékes számára?

sz4bolcs
Nem biztos, hogy van erõm hozzá. Teljesen megtörtem.
Röviden annyi, hogy egy éve valami perverz szerelmi háromszögbe kerültem, ahol semmi nem az, mint aminek látszik.
Egy srácnak azért kellek, mint 'barát', hogy fenn tudja tartani a barátnõje iránti elkötelezettséget, a barátnõjének azért, hogy a barátja hû legyen hozzá, és ne bántsa meg mégjobban, másrészt várja a lovagot, aki kimenti a megromlott kapcsolatból. Én pedig nem vagyok elég erõs ahhoz, hogy hozzám jöjjön, de amég kapcsolatban vagyok vele úgy, hogy nem lehet az enyén, addig iszonyat erõsen vonzódunk egymáshoz, mert látom benne, amilyen õ valójában: egy kurva, aki jókislány szeretne lenni, és éreztetem vele, hogy látom benne ezt. De amint közelebb érzem magamhoz (azt érzem, hogy az enyém), már nem látom tisztán, amilyen õ, és bezárom a szívem, nem vagyok képes éreztetni vele, hogy látom, mint ahogy nem is.

Ezt bogozza ki valaki...

sz4bolcs
Bonyolult. Nem utasított vissza, ezért írtam, hogy nem 'csak' jókislány.

örülök h jót beszélgettünk😊, mennem kell kelnem kell reggel sajna😊 neked pedig sok sikert, de remélem dumálunk még tesókám😉 jó8szakát

bigapó sztem már be is aludt😄

UI: mellesleg sokkal értelmetlenebb dolgokról folyt vita ebben a topikban, mint ez, amiket megemlítettünk...

hát igen, ellenség mindenhol van, na de megyek mert rohadt kajás vagyok és már csukodik lefele a szemem 😊 nem 1 egészséges életmód lefekvés elõtt kajálni de néha belefér 😄, jóéjt! és örülök hogy ráakadtam a topik-ra, majd vmikor talán folyt. köv 😊 hali
örülök, hogy így gondolod, bár sokan mások az országban ezt az irányelvet követnék, mint te...teljesen mind1 mások mit gondolnak, a saját irányelved kell kövessed, de sajnos ellenségeid mindenütt lesznek. Akkor vagy szerencsés, ha akadsz bizalmasokra is, õk még úgyahogy okozhatnak szép pillanatokat az életedben, talán itt, talán Ukrajnában...😉

álmos vagy, de remélem nem sértõdtél meg egyik hsz-men sem...nem akartam hencegni, ha annak vetted mégis bocsi...nekem jó itthon miért akarnék elköltözni, kitartok az egyetlen élõ rokonom mellett dögöljek meg egyedül szted? miért jó ez nekem? minek menjek el az örökölt lakásomból? nem érné meg nekem...a másik dolog tudod h elsõ az ész aztán az érzelmek, ha vannak...