22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
clio1616v #18345 csinálni kell ami jólesik és adódik minden -
clio1616v #18344 soha nem akkor találsz meg valamit amikor keresed :) -
Wolfsnack #18343 mert még keresem az igazit... -
kl24h #18342 Szeretnéd ha ilyen képességeid lenne.
Miért akarsz annyira ismerni? -
Wolfsnack #18341 akkor csak adatokat, magasság, súly, stb. majd elképzelünk és lerajzolunk :) -
kl24h #18340 Várhatod, de nem fogsz kapni képet rólam soha!!! -
eLiXir #18339 a nagy szőrös csöcsök és hónaljak még vonzóbbak!!! -
IXEMGabeo #18338 mikor jön rólad az a kép amúgy? xD -
kl24h #18337 Csak hasonlatot adtam! -
IXEMGabeo #18336 áá az általában bunda szokott lenni;) -
kl24h #18335 #18325
Láthatod, hogy még a Miss Worldon is mennyien vannak benne a zsűribe, mindegyik másképp látja a szépséget. Így van itt is. -
clio1616v #18334 :D
a jókedv vonzó ennyi -
IXEMGabeo #18333 beöltöznék pl rockernek tuti nem jönnék be egy diszkót szerető csajjal akármilyen is legyen az xD ez ilyen manapság... -
IXEMGabeo #18332 ez mondjuk igaz...jókedvűen kell mutatkozni. Mi van avval szted, aki jókedvű, de nem vonzó bármit csinál nem vonz egyetlen csajt se...aki egy picit más stílusu, nem azt mondom, hogy hülye, de mondjuk nem az átlag séma szerint dumálgat velük, hanem jókedvűen 1-2 poént elejt, aztán ennek ellenére mégsem tud összejönni senkivel...ez megint csak feltevés, van ilyen, ilyenkor kell mindig azt mondani, hogy akkor másnál kell próbálkozni, dehát, ha a lehetőségek kimerülnek esetleg akkor van nehéz helyzetben akárki;) -
clio1616v #18331 bármi ami tetszhet másnak, egy igényes ruha óra.. stb külcsínek... -
clio1616v #18330 ha elégedett vagy vonzó is vagy, mert lehet nem tudják miért vagy elégedett, de vonzó a boldog ember -
IXEMGabeo #18329 milyen tárgyak?...konkrétan?
most én kérdezek, mert kíváncsi vagyok;) -
IXEMGabeo #18328 nem magamról beszélek hanem általánosságba véve...engem a lányok nem tartottak sosem vonzónak nem dícsértek meg érte sose...legalább is korombeliek sosem max a 4 40 feletti nő volt (megszámoltam), akik jó pasinak tartottak és mindig avval a dumával jöttek, hogyha 20 évvel fiatalabbak lennének...hát bazz, ott van a HA. Nem tartom magam jóképűnek pont ezért nehéz elhinni, tudni akartad megkaptad;)
Ha általánosságba beszélünk szted, ha vkinek nincs meg egy alapvonzalma, egyszerűen valljuk be nem egy mágnes mégis mi mással legyen sikeres? mert olykor azt veszem észre ha dumálsz velük lehengerlően, néha viccesen, az se jó... -
clio1616v #18327 ha te magad nem vagy vonzó akkor körbeveheted magad tárgyakkal amik vonzanak helyetted :)
-
IXEMGabeo #18326 és szted mindenkiben van vonzalom? ha nincs akkor mégis miképp kell, hogy kisugárzásod legyen? itt most nem arra gondolok, hogy mennyire dumásnak kell lennie én most külsőségekről beszélek. Ez az adottság nem mindenkinél van meg, erre születni kell sztem... -
#18325 a szépség relatív -
clio1616v #18324 nem elég szépnek lenni vonzónak kell lenni -
IXEMGabeo #18323 általában, avagy szinte mindenki mindig a külső alapján dönti el, hogy most hajlandó e megismerni a másik személyiségét vagy nem...ez a szomorú igazság, a nem szép és sikertelen embereknek éppen ezért nehezebb, nem lehetetlen, mert olyan nincsen, de nehezebb... -
clio1616v #18322 ha küldesz képet csak az derül ki szép vagy-e
a reakcióidból pedig a többi -
#18321 Abban igazad van, hogy egy fénykép alapján nehéz megítélni valakit, megismerni a személyiségét, de ha több lehetőség áll a rendelkezésünkre, ez egyáltalán nem lehetetlen (pl.: több képről, sokkal többet lehet leszűrni, de nyilván nem mindent.) Sok esetben csupán valakinek a kinézete alapján kialakul bennem egy olyan kép, ami nagyon közel áll a később megismert, tényleges személyiségéhez, valamint, ha még meg is szólal az illető (pár szó már elég), az sokkal könnyebbé teszi a jellemének a megismerését. Természetesen ez nem mindig működik, egyesekről teljesen más képet kap az ember az idő műlásával.
-
#18320 Te nem is vagy leány... -
kl24h #18319 Úgy értettem, hogy Itt a fórumban lehet találni rendes és szép lányt.
Szóval küldjek képet magamról és akkor ti eldőntitek, hogy milyen lány vagyok? Azt hiszed olyan egyszerűen megy?
Szuper, az nagyon okos lehet, ha egy lánynak a képe alapján megállapítja személyiségét, tulajdonságait. -
clio1616v #18318 küldjél képet magadról, a többi meg kiderül majd -
kl24h #18317 Itt! -
eLiXir #18316 hol lehet találni rendes és szép lányt? -
clio1616v #18315 speciálisan arra nem vagyok kíváncsi :) -
#18314 ezek szerit te azt is ki akarod próbálni, hogy milyen a hugyos gatya - remek, nincs itt gond, nyugodtan -
clio1616v #18313 igen... mérlegelni kell -
clio1616v #18312 én szeretem kipróbálni a dolgokat, nem hiszem el feltétlenül, hogy jó érzés motort vezetni szeretem saját élménnyel gazdagítani a tapasztalataimat
mert nem az a kérdés hogy jó-e, hanem, hogy milyen jó
fontos ez az értékrend kialakulásánál -
#18311 nincs revideálás -
#18310 ugye, még a tapasztalásodat is meg kell figyelned és aztán gondolkodnod kell felőle, mert különben újra és újra csak úgyan azt tapasztalod, mintha elakadna a lemez -
#18309 én viszont a logikámmal kikövetkeztetem, mert előzőleg láttam, mikor a szél fújta az esőt ...
maga a jelenség már ki van tapasztalva
a hugyos nadrág kitapasztalása meg nem érdekel ...
na ezt kapd ki öcsisajt!
megfigyelés + gondolkodás = az übermegoldás, a bölcsek köve
a lelki szegénységnek és bibliás történetnek megint csak a felszínes híg hülyeségeivel hozakodsz elő
ha érdekel a téma, mélyítsd el ismereteidet, ha meg nem, akkor inkább hallgass, meg ne is beszélj róla -
clio1616v #18308 ha valaki lehugyozza a gatyáját a saját hibájából és az nem tetszik neki, az utána nem fog széllel szembe pisilni, ezt hívják tapasztalatszerzésnek ezt csinálom én...
a másik lehetőség, hogy mindig valaki segít és megmondja mi a jó mi nem az és hogy kell csinálni hogy jó legyen ez a lelki szegényeknek...
nekik van a könyvük a biblia amihez viszonyítva élnek, 10 parancsolat bűnök listája stb. példabeszédek -
#18307 ez egy felszínes álláspont
ami inkább beszél vallási intézményekről ... -
#18306 mi nélkül nem látják az élet értelmét?
Anélkül amit én írtam vagy amit te?
Nem mindegy.
Amit én írtam azt matematikai pontossággal ki lehet mutatni.
Mint ahogy azt is, hogy nincs értelme a széllel szembe pisilni.
És általánosan.
Kivéve, ha valaki széllel szemben szereti, vagy azt akarja tanulmányozni.