30
-
miki10 #30 nem tudjátok miért veszet el a call of duty 4 multiplayer be a fegyvereim meg a rangom?zt -
Tóth Máté1995 #29 A Cod 4-nek tök cool a grafikája már 4-szer kipörgettem! Nézze meg mindenki a COD4 és a GTA SAN grafikáját! (Nagy a különbség a COD4 javára!) -
szunyika #28 ha tört játékod van és akarsz neten játszani mások ellen akkor a következő linken belül találsz IPcímeket, ahol tudsz játszani!
csak tessék:
http://cod4tortszerver.extra.hu/ -
tpM #27 gyertek csak Armed Assaultozni mwahahahaha :D -
#26 Biztoss nem futja, jah...
Felesleges túlsztárolni, egy sima online lövölde lesz, mint az összes többi.Évek óta semmi fejlődés nincs a grafikán kívül.Lehet bombát rakni meg zászlót húzgálni aztán viszlát. -
heyman8909 #25 már nem azért de látom páran itt a bf2-höz próbáltátok ezt hasonlítani. ez szánalom, ahogy sok hozzá nem értő próbálja cikizni a játékot. kívábncsi leszek mint mondotok majd ha megjelenik, jah bocs, nem fogja az ilyen embereknek futni rá... -
#24 Kezd elegem lenni a CODból.. -
Gascan #23 kivéncsian várom -
#22 Ez akkora wow, hogy tényleg csak a kisbetűs írásmódot érdemli meg... (egyébként WOW!-ként van helyesen tudtommal) Semmi olyat nem mutattak a trailerben amit ne láttunk volna már korábban, a grafika talán az egyetlen ami érdekes lehet... szvsz. -
Juszufka #21 Csak azt nem értem mire fel az új hír. Ez a tréler már a legutóbbi codos cikk idején is elérhető volt. -
n0k0m #20 Nem ertelek titeket. A trailerben volt 1-2 renderelt resz, pl amikor kozelrol mutatjak az egyik faszi arcat. A tobbi pedig siman elmegy gameplay-nek. Termeszetesen a Cod-os fust, particle stb effectek szepek itt is. De magak a texturak/modellek stb. nem sokat vernek BF 2-re (+ha meg beleszamitjuk azt, hogy a bf2 mikori jatek, es milyen nevek jellennek meg a kozeljovoben: Unreal3, Crysis). Persze ebben a stadiumban nehez megallapitani, hogy milyen lesz a grafika. De ha ez egy idoben jon ki a BF- Bad company-vel akkor valoszinusitem, hogy grafikailag Bf nyer. De mivel a Bf sorozat alapvetoen multiplayer, es elso probalkozasuk vmi singleplayer jatekot alkotni, igy a Cod nagy valoszinuseggel hangualtilag, jatekmenetileg utni fogja. Ez azert sokban fog fuggeni a Bad companyben fellelheto fizika jatekbeli taktikai szerepetol. Es nem art megemliteni, hogy a HL2 ota sok ember elvarja, hogy jopofa havoc fizika legyen a jatekban, amit ki is lehet hasznalni (emberekre radőlő falak, a tetőről leeső rongybabakra felfigyelo ellenfelek stb.).
Véleményem kicsit osszefuggestelenul ... :) -
#19 Jó neked, hogy már játszhattál vele és tudod milyen a hangulat meg milyen játékstilusok keveréke! Irigyellek komolyan mondom! -
BirRob #18 Ha "modern warfare" én inkább maradok az America's Army-nál. De azért ezt is kipróbálom majd... remélem a bash megmarad a 2-ből;) -
gyuri12 #17 ez nem renderelt volt véletlenül?:) -
Szalámi #16 Hangulat? Uyganmár... Ez egy BF2-CS hibrid nem COD! Smmi COD-os nincs benne és nem azért mert a modern időkben játszódik, hanem azért mert egyszerűen hiányzik. Számomra ez nem COD. HA más név alatt adnák ki akkor jó si lehetne, de a Call of Duty nevet ennek a játéknak adni kár. -
#15 Itt meg tudod mi a wow...
http://en.wiktionary.org/wiki/wow -
GVG #14 csak nem MMORPG lesz? xD -
GVG #13 azt értem hogy CoD4, de mit keres a címben a wow???:D -
#12 ingame videó??? ilyen brutális graf és fizika??? kár h nem költök a gépre..:( xD -
gforce9 #11 a bfnek és a codnak sosem volt semmi köze egymáshoz azon kívül hogy mind2 fps... -
#10 Persze az orosz hadsereg nem komoly... -
#9 hozzáértő:) hind az egyik legkeményebb helikopter még mindig. visszatérve a cod4-re: egy hibája van: soká jööööööööööööööööööön :(:(:(:( -
wednes #8 Ha marad az eddigi játékmenet akkor nem lehet a BF2-höz hasonlítani. -
wednes #7 De igen, mi használjuk a Hindet :)
Tegnap pont láttam 2db-ot Agárd környékén repültek el.
Még mindig az egyik legjobb támadó helikopter azért, ha az elektornikáját fel lehetne újítani akkor brutális lenne.
-
#6 Szerintem nem lesz BF koppintás attól hogy azonos korban játszódik ,én mindkét játékot szeretem és játszom is. A BF teljesen más mint a CoD mindkettő jó a maga módján. -
#5 ha a hangulat olyan lesz mint az egyben és az uo-ban akkor klasszikusban lesz részünk. -
#4 jóvammá ne fényezd a cod-ot mert 3 év késéssel ki fog adni egy bf2 koppintást az meg hogy bf2 kicsit a jövőben játszódik az meg röhej ugye te sem gondolod hogy van olyan komoly hadsereg aki még használja ezt a 30 -éves hind helit -
#3 jah de bf2 nem a jelenben játszódik, hanem egy kicsit a jövőben, ez viszont tudtommal a jelenben.
nekem nagyon bejött, mindi gis jobb volt a cod mint a bf számomra. remélem uo elemek is lesznek benne:) -
#2 Dúúúúrva lesz :)
Asszem rendesen ki fog engesztelni ez a rész azért, hogy a 3. nem jelent meg PC -n :P -
peetking #1 egy kicsit mintha bf2 hangulata lenne...