1682
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
-
#1362 miért nincs még ps3-ra?
nem kijöttmár arra mikor x360-ra? -
vlalla #1361 Hali. Nem tudjátok véletlenül hogy meg fog e jelenni PS3-ra? Nemihen találtam erről infót még a hivatalos oldalon sem. Előre is kössz.
-
Router/Tűzfal portforward:
TCP: 3081,3105,22350-22380
UDP: 9103,9100,10196,26000,46000,49201 -
Tsaba01 #1359 Sziasztok.
Olyan problémám van, hogy Hamachin keresztül szeretnék játszani egy haverral, és a hamachi elvileg megy, a jaték működik, friends be felvettem látom h fentvan, játékra invitál és nem tudok rácsatlakozni. Illetve ha LAN szervert csinál, csinálok nem látjuk egymásét.
Win7 em van, elvileg mindennek mennie kéne. -
#1358 sziasztok! akarnék egyik haverommal coopba nyomulni.. de nemlátjuk egymás szerverét, ha meg invitálom akkor meg unable to connect stb..
valaki nemtudja mi a gond?
előre is köszi (K) -
#1357 nektek működik a matchmaking? nekem nem talál senkit soha -
Jobboka #1356 az infiltration az az amikor ugy kell kinyírni az embereket, h nem vesznek észre... lézerek, kamerák + az őrök....
a vr zvezda az meg egy ruha ami úgy néz ki, mint az orosz katonák ruhája... semmi extra
inkább infiltration -
4850 hd #1355 hello all ez a infitration mode és a vr zvezda mi lenne ,melyikbe érdemes beruházni? -
#1354 Már írtam régebben: A videók valószínű azért akadnak, mert a játék akkor tölt. Szóval közben olvasnia kell a winyóról a videót is, plussz még tölt is és nem elég erős konfigon ez akadozást jelenthet. -
#1353 A legújabb van fent (197.45).
De ismétlem, nálam csak a videóknál van gond (a kép és a hang is akad), a játékon belül nincs - igaz, én nem multizok/coopozok/stb. -
#1352 Mégsem jó :( Csak single playerben multiban akad mint a bün :( -
#1351 1.02-es olyan szinten elkurta a játékot!
Kb nem is tudtam coopozni haverral mert szarrá akadt a game 10-20 másodpercekre megállt a gép már reset gombnál kotorásztam azt visszajött az élet bele.Nagyon elcseszte.Feltettem legújabb nv drivert és már nincs gond! -
#1349 Nekem is GF8800-am van. Magával a játékkal nálam sincs semmi probléma max grafikai beállítással, viszont bárhogyan is butítom a megjelenítést, a videók akadoznak, még az új v1.02-es patch-el is. -
#1348 Igen. -
Jobboka #1347 a patchet magától leszedi a launcher?? -
#1346 Hungamer teszt 8.9/10 -
#1345 Deniable Ops-tól. -
#1344 vegigvittem a jatekot.a maradek fegyver mitöl unlockolodik? -
#1343 Nincs sajna. A játék legnagyobb hibája.. nem tudom hogy gondolták..:) -
4850 hd #1342 hello all miért nincs chat vagy voice a játékban vagy csak én nem találom -
Jobboka #1341 hát öcsém, ezt nagyon elkúrtad :D:D -
#1340 Látom nem vitted végig a Co-op sztori-t. ÉS az se tűnt fel hogy játék közben ARCHER-t és KERSTEL-t emlegetnek. Nem ő nem Sam! -
#1339 Pontosan mi a probléma vele? -
#1338 Valaki próbálta már PC-n X360 gamepaddal nyomni? Mert nálam nem megy tökéletesen,Fel van rakva az 1.02 update is,de így is szar. -
xido #1337 ööö..az Sam bácsi,nem?:)...vettél már neki más ruhákat?..mert akkor láthatod,hogy Sam bácsi:) -
#1336 Free for All-t hülyeségnek tartom egy ilyen játékban, meg amúgy is, semmi értelme céltalan öldöklés. A Versus jó ötlet lenne, és akkor nem csak 2 ember játszhatna, hanem többen is. Bár ez szerintem nem lesz kivitelezve. Nekem tetszik a mostani co-op is. Még pár játékmod majd jöhetne későbbiekben. Gondolom az elkövetkezendő időben, fegyverek, ruhák, pályák fognak jönni. -
#1335 Én nagyon örülnék egy olyan multi modnak mint a 3ban.őrök vs agentek.És az őrök is emberek.VAgy egy mindenki mindenki ellen.Mert én így hamar megunom a multit. -
#1334 Várjál, még csak az első hétnél járunk. Kíváncsi vok 2 hónap múlva csütörtökön is jön-e valami hozzá.
Amúgy én tök sajnálom hogy nem lehet a Deniable Ops-ot Sam bácsival tolni :S Remélem ezt is beleteszik majd. -
Jobboka #1333 Egyetértek az úrral :D mint minden játékban, ebben is vannak bugok, de már dolgoznak, h egyre zökkenő mentesebb legyen a game. + -ba hozzátenném, h az ígért " minden csütörtökön 1. plusz tartalom " dolgot betartották :) hálelujá -
#1332 Nem! -
#1331 Ha valakinek van kedve lövölödözni egyet, online vagyok (Wariant2010 néven) -
#1330 Warez topik azért van és már van crack igen! -
Forcee #1329 ati 3850 es em van és egyfolytában újraindítja a kártyámat és kapom a jó kis üzenetet h a vpu recovery visszaállította alaphelyzetbe a gyorsítót(és azt is szarul szal mehet az újraindítás a gépnek). amúgy meg simán elfut és a hotfix is rajta van a legújabb driverel. más atisnak nincs ien problémája? -
#1328 :O Great!
krekk yó hozzá? -
#1327 Én nem bántam meg, hogy nem vettem meg, helyette inkább Alone in the Dark gyűjtőit vettem a maradék meg jó lesz majd az Alpha Protocolra. -
simonl #1326 Megérkezett az első "tapasz" a játékhoz....nekem a gyengécske HD2600 512 -n medium beállításokkal remekül működik már.
-
#1325 Ha egy különálló játékként nézem, akkor valóban egyedi és hangulatos game, de SC-hez nem szabad hasonlítani, főleg nem a Chaos Theory-hoz mert ott azonnal elvérezne lopakodás terén. Viszont a story itt nem olyan sablonos mint a többi részben, és egyfajta filmszerű hangulatot kölcsönöz a játéknak ami pozitívum. Más kérdés hogy kinek mi a fontosabb, a játékélmény vagy a jó story. :)
Ha már Ubisoft, részemről inkább beruházok majd az új PoP részre, hacsak nem okoznak azzal is csalódást. Off: aki szokott még Chaos Theory coopozni az szóljon, szivesen lenyomnék pár mapot. :) -
#1324 Na kitoltam én is! Háát meg kell mondanom, hogy ez egy kiba* nagy game! Bár a sztori lényegében érthető, néhol mégis ködös kissé. Remélem, hogy lessz folytatás (ahogy ez végződött, kéne lennie:D). -
#1323 Én nagyon ,ugyhogy négyezerért már tovább is adtam...
Ha SC akkor az elsö három rész föleg a legelsö de ez már nem az ,persze az elözetesek alapján sajnos erre lehetett számitani. -
#1322 Nem, főleg úgy hogy standalone játékként kezeljük, és nem viszonyítjuk markánsan az előző részekhez.
CT powa 4ever :D amúgy