Splinter Cell: Conviction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Ha valakinek van kedve lövölödözni egyet, online vagyok (Wariant2010 néven)

[merlinw.org]

grebber
Warez topik azért van és már van crack igen!

Next PC upgrade: 2022

ati 3850 es em van és egyfolytában újraindítja a kártyámat és kapom a jó kis üzenetet h a vpu recovery visszaállította alaphelyzetbe a gyorsítót(és azt is szarul szal mehet az újraindítás a gépnek). amúgy meg simán elfut és a hotfix is rajta van a legújabb driverel. más atisnak nincs ien problémája?
snake200
:O Great!

krekk yó hozzá?<#banplz>

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

Shep
Én nem bántam meg, hogy nem vettem meg, helyette inkább Alone in the Dark gyûjtõit vettem a maradék meg jó lesz majd az Alpha Protocolra.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Megérkezett az elsõ "tapasz" a játékhoz....nekem a gyengécske HD2600 512 -n medium beállításokkal remekül mûködik már.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Lunki88
Ha egy különálló játékként nézem, akkor valóban egyedi és hangulatos game, de SC-hez nem szabad hasonlítani, fõleg nem a Chaos Theory-hoz mert ott azonnal elvérezne lopakodás terén. Viszont a story itt nem olyan sablonos mint a többi részben, és egyfajta filmszerû hangulatot kölcsönöz a játéknak ami pozitívum. Más kérdés hogy kinek mi a fontosabb, a játékélmény vagy a jó story. :)

Ha már Ubisoft, részemrõl inkább beruházok majd az új PoP részre, hacsak nem okoznak azzal is csalódást. Off: aki szokott még Chaos Theory coopozni az szóljon, szivesen lenyomnék pár mapot. :)
lacinkacinka89
Na kitoltam én is! Háát meg kell mondanom, hogy ez egy kiba* nagy game! Bár a sztori lényegében érthetõ, néhol mégis ködös kissé. Remélem, hogy lessz folytatás (ahogy ez végzõdött, kéne lennie:D).

wedge31
Én nagyon ,ugyhogy négyezerért már tovább is adtam...

Ha SC akkor az elsö három rész föleg a legelsö de ez már nem az ,persze az elözetesek alapján sajnos erre lehetett számitani.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
Nem, fõleg úgy hogy standalone játékként kezeljük, és nem viszonyítjuk markánsan az elõzõ részekhez.
CT powa 4ever :D amúgy

Lunki88
Most hogy már pc-n is kint van a játék megkérdezném. Aki megvette nem bánta meg a vételt? <#miaz>
Co-op módban nyomom sokat, aki szeretne velem játszani, vegyen fel barátnak: screener1990
HeadHunter86
Úgy kell pedig. Közben a közelbe kell maradni a géphez. NEm túl nehéz. Nekünk elsõre sikerült normálon.

hali, haverommal coopban toljuk a játékot, csak az a baj hogy elakadtunk. Ott járunk hogy megkell hackelni egy teremben 4 gépet idõre, ahol van egy csomó õr. Próbáltuk lopakodva, de mikor hackelni kezdünk észrevesznek, akkor próbáltuk úgy is hogy kinyírunk mindenkit, de végtelen számban termelõdnek újra... Ezt a helyzetet csak ilyen full gyilkolászással lehet megoldani? Mert úgy nem sokáig birjuk és meghalunk hamar...

kevingold
Vki más esetleg????

V43 1105
Nekem nincs ilyen error :o

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

kevingold
Nemtudjátok azt hogy esetleg miért szokott leni az hogy a win7 alatt a game néhánypercen belül mindig kidobb???

DarkSector
ha letöltöd automatikussan bent kéne lennie, ha ujrainditod a gémet.
de ennél a pc-s cuccnál soha nem tudni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hello, az miért van hogy az Uplay-en bármire váltom be a pontokat egyszerûen nem kapom meg. Vagyis a játékban nem lesz ott. Azt még le kell tölteni miután beváltottad rá a pontokat?
V43 1105
#1311,1310 : Sikerült megoldanom, de köszi a segitséget ! :) Egyébként a vidámparkos küldirõl volt szó, amikor a három téged követõ fekete öltönyös pacákot kell elkapni :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Seth
Váltogasd a kamerákat.Mindíg a képben kell lennie a két beszélgetõ fickónak

PSN ID.: Beegabor

Shep
Akkor lehet nem ugyanarról beszélünk. Tegyél már be egy képet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

V43 1105
Melyik kettõét ? Csakmert 3 kapom a három fickót, de aztán semmi nem lesz, nem kapok parancsot sem, semmi :S

Shep
Ki kell a 2 tag beszélgetését hallgatni, zoomolj rájuk!

V43 1105
Srááácok Washington Monument küldin elakadtam, megvan a 3 pacák de utána semmi nem történik, micsináljak?:(

HeadHunter86
Nékem is. De volt pár pálya ahol a sok effektet fényt már nem bírta.

xD

Prince23
Na ja.

nekem is 8800am van és elég jól megy a játék magas grafon :)

Shep
Ja és van ahol nem lehet lopakodni Harr-Harr-Harr.

Shep
Azért, hogy ide beírhassam és a hozzád hasonló h*lyegyerek így reagáljanak, na azért.

HeadHunter86
Remélem a pályával együtt jön az 1.01-es patch is. Mert low karikra optimalizálást igérnek, és szerintem az én 8800-am már az, és várok egy kis javulást tõle. A warez-osokat meg remélem tiltják UPlay-rõl.

lacinkacinka89
ÁÁá ez a Fischer egy kannibál állat! Naggyon jól küldi! (Y):D

mellesleg, ha nem tudsz játszani vele-----> uninstall és vége a gondjaidnak
UI.:mi a faxomért játszol vele, ha ennyire nem jön be?
stealth game.... sunnyogj és akkor nem dobnak fejbe gránáttal -.-
Shep
Annyira gáz ez a játék ezzel az akciósdival, és nem azért mert akciós (erre váltottak ,hát na) hanem azért mert szarul van kivitelezve az egész. pl. ha gránátot dobnak 5-bõl 4x tuti meg is halok, mert mire megnyomkodom azt a 3-4 gombot, mert ugye elõször fel kell engedni a falhoz lapulást, atán célszerû felállni és végül ugye a futást sem árt bekapcsolni aztán meg nyomva tartani az egyik iránygombot, ettõl macerásabb már nem nagyon lehetne. Aztán ott van a fedezékbõl lövés a hülye miután lõttem és elengedem a tûz gombot jó ideig még fél mellkasát az ellennek mutatva vigyorog kifele a fedezékbõl, hagy lõjék szarrá. A sok kütyü amit használni lehet(ne) igazából tök felesleges, mert mire kikeresed, hogy melyik gránátot akarod dobni meg el is dobod addigra 3x lelõsz mindenkit, akkor meg minek szarakodni vele? Ja meg a gránát dobás, hát az is olyan, hogy oda dobja ahova õ akarja. Füttyölés meg miért nincs?

Sziasztok!Szerintetek mi lehet a baj ha játék közben beszaggat és utánna meg csak felhõket látok?!

A gépigényem simán megfelel az ajánlottnak is!
Elõre is THX!
* Supported list of video cards

- NVIDIA GeForce 7800/7900/7950, GeForce 8 Series, GeForce 9 Series, GeForce GT Series
- ATI Radeon X1800/X1900/X1950 Series, Radeon HD 2000 Series, Radeon HD 3000 Series
Radeon HD 4000 Series, Radeon HD 5000 Series

Laptop models of these cards may work but are not supported.

Nálam ez van a játék ReadMe file-ában...
Nem hagyták ki a Radeon 3xxx szériát...

Rage47
spoiler
:D
Prince23
morphologu
rendben

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Sztem vegyél vissza minden videó beállítást az alapra,aztán ha így megjavul,utánna adagold a grafikus orgiát /apránként/. Igy kiderülhet melyik effect fogja le a gépet <#vigyor5>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"

morphologu
Sziasztok. Nekem olyan dolog történik a játékkal hogy megáll a kép baromi csúnya lesz becsíkosodik, és ennyi. kinyomom a játékot és az alap monitor beállítást is elállítja a játék beállításra, ebben az esetben 1280x900. Hotfix segít rajta vagy hallót ügy.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Ez nálam is szokott néha lenni, de nem csak ebben a játékban. Itt még csak 2x fordult elõ, de pl. a Lost tényleg játszhatatlan lett tõle, persze mondanom sem kell, amikor nvidiá-m volt, ilyen nem fordult elõ. :) Ennyit az ATI mániáról. Amúgy ez a VPU Recover hibája, csakhogy a köcsög AMD kivette a Catalystból és betette a Vista/Win7 oprendszer irányítása alá. És az az érdekes, hogy pont a jól futó játékoknál csinálja, mert ha 20 fps-sel szenvedne, megérteném...
Egyébként nagyon meglep ez hogy nem támogatott (hol olvastátok??), mert ilyet nem szoktak csinálni, hogy kihagynak egy pár kártyát, aminél gyengébbeken és erõsebbeken is fut jól, csak pont azon nem. Ez is egy stratégia hogy vegyél új VGA-t, még ha nem is kell. Egyébként ez a játék annyira ratyi, hogy nem éri meg. De ez az én véleményem.

hát szerintem én vagyok a hülye de nem igazán találtam meg.
MerlinW
10.04a hotfix driver-t (google) telepítsd, az még segíthet.

[merlinw.org]

akkor basszák sziven magukat :D komolyan mondom pofátlanság csúcsa.
MerlinW
Nem támogatott a HD3000-es sorozat.

"*Supported Video Cards at Time of Release:
NVIDIA GeForce 7800 / 7900 / 8 / 9 / GTX series
ATI RADEON X1800 / X1900 / HD 2000 / HD 4000 / HD 5000 series
ATI HD 3000 NOT supported at time of release.
Laptop versions of these cards may work but are NOT supported. These chipsets are the only ones that will run this game."

[merlinw.org]

Kongy
új vga

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson