1682
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

Megrendelhető (30.99$ postaköltséggel) -> kb. 6000,-Ft (kattint) vagy Előrendelhető (24.99£) -> 7300 ,- Ft (kattint) +(800Ft pk)

• HeadHunter86
    Bocs. Csak én meg az hittem csento írt, azt mikor megírtam akkor láttam hogy másnak is ez a baja.
  • Ticsy
    már töltöm
  • Ticsy
    oksi nem kell bas..atni!!!!!
  • HeadHunter86
    Előtted írták a megoldást, ennyire ne legyél már vak.
  • Ticsy
    Videó kártyám ATI Radeon HD 4350
    Help!!!!
  • MerlinW
    Ezt tedd fel
  • csento
    Hali! Velem egy elég érdekes dolog történt.
    Eddig 10.4 catalyst ot használtam és tök jól ment a játék.Tegnap egyszer csak driver hibát írt és azóta nincsenek texturák a játékban és a menüben nincs felirat.Kipróbáltam mindent, játék uninstall, catalyst uninstall ,új catalyst fel ,patch fel és le de semmi. Na most jön a poén ha leszedem a catalyst et és úgy indítom a játékot akkor látszik a menü és látszanak a texturák is. :-D Igaz kicsit elkezd akadni a játék de legalább látok vmit. Ha valakinek volt ilyen és talált rá megoldást az megírhatná mert ilyennel én még nem találkoztam. x64 Win7 et használok.
  • rumkola
    pont a vga-dat nem írtad...
    mindegy
    cserélj vga drivert
  • Ticsy
    HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Pár perc után a gépemen nem látom a szereplőt se semmit csikos a monitor. 1.02 patch van a gépem XP3 AMD Athlon64 X2 Dual Core Proci 6000+ 3,11GHZ 2GB Ram várom mielöbbi válaszotokat segítségeteket köszi
  • ibrik
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha jól emlékszem, az az a rész, amikor fel kell mászni a magasba az épület homlokzatán, bejutni a biztonsági helyiségbe, körülnézni a kamerákkal, megmenteni egy tudósnőt, beszélni vele, ő kinyitja a liftet. A lifttel feljutsz az irodákhoz, ... stb stb stb...
  • Zoli Zoltan
    Nem tudok tovább jutna azon a pályán ahol Robertsons irodáját kell elérnem ( Reach Robertsons office), tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm.
  • vzajcev
    Az már cheat cod kategóriába tartozik
  • Rage47
    tök jól használható, amúgy Y :D
  • Shep
    Nem éjjellátó, hanem szonár szemcsi és tök jól használható. Persze Rambó módban tényleg nincs rá szükség.
  • Prince23
    Sonar
  • Tatyla
    az nem éjjellátó hanem egy röntgen impulzus lencse...
  • MerlinW
    Z pedig az éjjellátó, ami szintén használhatatlan:)
  • MerlinW
    Miért nem próbálod ki? Ott van előtted a játék és állandóan csak kérdezel butaságokat:)
  • DarkSector
    hallom a hónap játéka lett.
    Ezt érdemes elolvasni aki még nem látta, mert ez így van ahhogy leírják.
    részlet a cikkből:
    "Az új Splinter Cell-re sokat kellett várni, és bár kétségtelen, hogy egy kicsit elüt a sorozat eddigi részeitől, ha ezen túltesszük magunkat, akkor azért azt nem nehéz beismerni, hogy egy nagyon jó játékkal van dolgunk. Sam Fisher keményebb, mint valaha, a koop lehetősége pedig isteni adalék (amire szükség is van a rövid egyjátékos rész miatt)."
  • grebber
    Ez a Las Stand mod hány körig megy?
  • Jobboka
    1 fecske nem csinál nyarat... tartja a mondás és erre én is csak ezt tudom mondani, mert nem hiszem, h egy 100 ezred rangú oldal bármit változtatna a játék élményén.... aki megbánta, h megvette az így járt, aki nem az továbbra is boldogan fog játszani!
  • Evin
    Az a fura, hogy egész játék alatt nincs is szükség rá.
  • Rage47
    ha nyomvatartod az 1-t, elrakja a fegyót.
    erre ma jöttem rá!!:D
  • Prince23
    8. hely----egyre rosszabb a helyzet
  • rumkola
    Nem, de 30-40fps-nél többet akarok látni, nagyon zavaró így célozni. Rohadt vsync mouse lagot csinál nálam.
    Azért a vsync kikapcsolásától nem esik úgy szét a kép :D
  • Mokus1
    Hogy érted hogy látszódik?Mert pont jó az benne hogy nem remeg a kép tőle pontosabban felül és alul nem esik szét a kép néha.Vagy ezt akarod látni?
  • 4850 hd
    HELLO ALL ez a infitration mode nagyon be jött ép kellően nehéz kapkodás rohangálás kizárt :))
  • Nathan66
    Nagyon jó játék lett!
  • CroftManor
    Lényege a teljes anonimitás, egy gyanús tett és töltődik a legutolsó checkpoint. Jó tisztelgés ez a korábbi Splinter Cell-ek előtt!
  • doggy90
    valószínűleg azért, mert az nem egy új nehézségi szint, hanem a deniable ops alatt található új játékmód.
  • rumkola
    Ki lehet valahogy kapcsolni a vsync-et? Menüben hiába kapcsolom ki, látszódik hogy bekapcsolva marad.
    (win7)
  • DarkSector
    uh akkor nincs tippem.
  • zzeN
    Az van kiírva alá h available?
  • CroftManor
    dehát ott unlockoltam
  • DarkSector
    extra-knál szerintem unlock-olnod kell.
  • CroftManor
    megvettem u paly pontokért a infiltration módot, de nem jelenik meg csak a könnyű, normál meg a realisztikus mód :S már újraindítottam a játékot is
  • szapor
    Hali, Tudna valaki segiteni, hogy a haverommal szeretnék coopba játszani és friendsbe is felveszem, invitel és amikor kapcsolódnák akkor ki jön egy üzenet hogy: The connection is not responding. :S Patch is fellett rakva
  • Prince23
    Nem jön ki
  • zzeN
    Egyszer 'tán kijön.
  • vlalla
    xboxra már kijött, de ps3on nem láttam sehol