1682
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
-
#1402 Bocs. Csak én meg az hittem csento írt, azt mikor megírtam akkor láttam hogy másnak is ez a baja. -
Ticsy #1401 már töltöm -
Ticsy #1400 oksi nem kell bas..atni!!!!! -
#1399 Előtted írták a megoldást, ennyire ne legyél már vak. -
Ticsy #1398 Videó kártyám ATI Radeon HD 4350
Help!!!!
-
#1397 Ezt tedd fel -
csento #1396 Hali! Velem egy elég érdekes dolog történt.
Eddig 10.4 catalyst ot használtam és tök jól ment a játék.Tegnap egyszer csak driver hibát írt és azóta nincsenek texturák a játékban és a menüben nincs felirat.Kipróbáltam mindent, játék uninstall, catalyst uninstall ,új catalyst fel ,patch fel és le de semmi. Na most jön a poén ha leszedem a catalyst et és úgy indítom a játékot akkor látszik a menü és látszanak a texturák is. :-D Igaz kicsit elkezd akadni a játék de legalább látok vmit. Ha valakinek volt ilyen és talált rá megoldást az megírhatná mert ilyennel én még nem találkoztam. x64 Win7 et használok. -
rumkola #1395 pont a vga-dat nem írtad...
mindegy
cserélj vga drivert -
Ticsy #1394 HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pár perc után a gépemen nem látom a szereplőt se semmit csikos a monitor. 1.02 patch van a gépem XP3 AMD Athlon64 X2 Dual Core Proci 6000+ 3,11GHZ 2GB Ram várom mielöbbi válaszotokat segítségeteket köszi -
#1393 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha jól emlékszem, az az a rész, amikor fel kell mászni a magasba az épület homlokzatán, bejutni a biztonsági helyiségbe, körülnézni a kamerákkal, megmenteni egy tudósnőt, beszélni vele, ő kinyitja a liftet. A lifttel feljutsz az irodákhoz, ... stb stb stb... -
Zoli Zoltan #1392 Nem tudok tovább jutna azon a pályán ahol Robertsons irodáját kell elérnem ( Reach Robertsons office), tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm. -
vzajcev #1391 Az már cheat cod kategóriába tartozik -
#1390 tök jól használható, amúgy Y :D -
#1389 Nem éjjellátó, hanem szonár szemcsi és tök jól használható. Persze Rambó módban tényleg nincs rá szükség. -
#1388 Sonar -
#1387 az nem éjjellátó hanem egy röntgen impulzus lencse... -
#1386 Z pedig az éjjellátó, ami szintén használhatatlan:) -
#1385 Miért nem próbálod ki? Ott van előtted a játék és állandóan csak kérdezel butaságokat:) -
#1384 hallom a hónap játéka lett.
Ezt érdemes elolvasni aki még nem látta, mert ez így van ahhogy leírják.
részlet a cikkből:
"Az új Splinter Cell-re sokat kellett várni, és bár kétségtelen, hogy egy kicsit elüt a sorozat eddigi részeitől, ha ezen túltesszük magunkat, akkor azért azt nem nehéz beismerni, hogy egy nagyon jó játékkal van dolgunk. Sam Fisher keményebb, mint valaha, a koop lehetősége pedig isteni adalék (amire szükség is van a rövid egyjátékos rész miatt)." -
#1383 Ez a Las Stand mod hány körig megy? -
Jobboka #1382 1 fecske nem csinál nyarat... tartja a mondás és erre én is csak ezt tudom mondani, mert nem hiszem, h egy 100 ezred rangú oldal bármit változtatna a játék élményén.... aki megbánta, h megvette az így járt, aki nem az továbbra is boldogan fog játszani! -
#1381 Az a fura, hogy egész játék alatt nincs is szükség rá. -
#1380 ha nyomvatartod az 1-t, elrakja a fegyót.
erre ma jöttem rá!!:D -
#1379 8. hely----egyre rosszabb a helyzet -
rumkola #1378 Nem, de 30-40fps-nél többet akarok látni, nagyon zavaró így célozni. Rohadt vsync mouse lagot csinál nálam.
Azért a vsync kikapcsolásától nem esik úgy szét a kép :D -
Mokus1 #1377 Hogy érted hogy látszódik?Mert pont jó az benne hogy nem remeg a kép tőle pontosabban felül és alul nem esik szét a kép néha.Vagy ezt akarod látni? -
4850 hd #1376 HELLO ALL ez a infitration mode nagyon be jött ép kellően nehéz kapkodás rohangálás kizárt :)) -
#1375 Nagyon jó játék lett! -
#1374 Lényege a teljes anonimitás, egy gyanús tett és töltődik a legutolsó checkpoint. Jó tisztelgés ez a korábbi Splinter Cell-ek előtt! -
doggy90 #1373 valószínűleg azért, mert az nem egy új nehézségi szint, hanem a deniable ops alatt található új játékmód. -
rumkola #1372 Ki lehet valahogy kapcsolni a vsync-et? Menüben hiába kapcsolom ki, látszódik hogy bekapcsolva marad.
(win7) -
#1371 uh akkor nincs tippem. -
#1370 Az van kiírva alá h available? -
#1369 dehát ott unlockoltam -
#1368 extra-knál szerintem unlock-olnod kell. -
#1367 megvettem u paly pontokért a infiltration módot, de nem jelenik meg csak a könnyű, normál meg a realisztikus mód :S már újraindítottam a játékot is -
szapor #1366 Hali, Tudna valaki segiteni, hogy a haverommal szeretnék coopba játszani és friendsbe is felveszem, invitel és amikor kapcsolódnák akkor ki jön egy üzenet hogy: The connection is not responding. :S Patch is fellett rakva -
#1365 Nem jön ki -
#1364 Egyszer 'tán kijön. -
vlalla #1363 xboxra már kijött, de ps3on nem láttam sehol