Splinter Cell: Conviction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki tud küldeni mentéseket?😊
PC-re és MAC-re indul amcsiknál júni közepén.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az hogy mennyibe kerül az a kütyü azt nem tudom!
Next PC upgrade: 2022
sirály mennyibe fáj egy ien?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Sok energia, meg hogyan, stb. Itt általában milliárdos befektetõkrõl van szó. Ha jó az ötlet, van benne biznisz, akkor a pénz nem számít. Ha pedig van pénz, van minden.
[merlinw.org]
Mondjuk azt nem tudom ,hogy a játékok hogy vannak, amit megvettél azzal játszhatsz, vagy náluk meg lehet venni külön. Mindenesetre van benne fantázia, de sok cég lesz akinek nem fog ez tetszeni. Meg amúgy is ha nem lesznek PC-s játékok csak 1-2 akkor ki akar majd ezen játszani? :9
[merlinw.org]
Párszáz milliós befektetéssel összerakható a "béta", ha beidnul akkor pedig folyamatosan bõvülhet a hálózat.
[merlinw.org]
Mindent fullmaxba tolhatsz hiszen nem a te gépeden (nem is kell gép hozzá) hanem egy távoli bivaly szerveren fut a game!
Neten van errõl bõven infó és video is.Amcsiknál már megy a teszt régóta!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ez az egyetlen 1 lehetõség, ha a fájlok online tárolódnak, bár én az egész játékra gondoltam, de legalább jó irányba gondoltam én is, bár az megint más kérdés hogy sokan valszeg elesnek a vásárlástól, ha nincs netük vagy lassú a net, akkor az SZOPÁS LESZ!....nemcsak a vevõknek.
Tud valaki segíteni. Az a problémám, hogy a telepítõ elindul, de 1%-nyi telepítési állapotnál megáll, és nem csinál semmit. A Mégse gombra sem reagál, csak kilõni lehet. Mi lehet a gond?
Köszi.
nem atim van, hanem 260gtx-em, ezért is ne értem a dolgot...
procim i5-750, win76bit.Valakinek valami ötlete?<#wave>#wave>
(dolgozik mind a 4mag, azt néztem feladatkezelõben, affinitást meg magasra tudom tenni, valós idejût nem engedi valamiért)
[merlinw.org]
Starcraft2 e-mail: [email protected]
[merlinw.org]
Nekem port forward + static IP kombóval sem sikerül hostolnom , de csatlakozni tudok
Port forwarding beállítások:
TCP: 3081,3105,22350-22380
UDP: 9103,9100,10196,26000,46000,49201
[merlinw.org]
ATI VGA -val nekem is akadozik, lassan fut pedig a gépigény bõven megvan.
Visszaolvastam 1-2 oldalt mégis megkérdezem:
Létezi egy hotfix a játékhoz vagy a 10.4 es catalyst maga a javítás?
köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD