Splinter Cell: Conviction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hova ment a játék ?
valaki tud küldeni mentéseket?😊

sniperelite
összedobtam egy kis videót 😄 (nézzétek meg nem olyan jó mer movie makerrel készült)

Shep
TV-n keresztüli móka még nem mûködik az csak "hamarosan" státuszban van.
PC-re és MAC-re indul amcsiknál júni közepén.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Pc alapú abból a szempontból hogy pc-n futnak a géped de neked elég egy TV.
Az hogy mennyibe kerül az a kütyü azt nem tudom!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Vagyis egy PC alapú Konzol errõl már beszéltek csak nem tudtam, hogy már meg is csinálták.
sirály mennyibe fáj egy ien?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Hát igen, vagy nagyot kaszálnak, vagy nagyot buknak, más variáció itt nem nagyon van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TaRka0107
Szerintem is jobb. Most vagyok ott a story modeban hogy lezuhantunk helikopterrel. Azt hittem hogy mindjárt vége a játéknak aztán egyszer csak lezuhanunk. Mondom.... ANYÁD😄😄 Megint kezõdik elõlrõl a "jönnekrám25enegyszerremindenhonnan"<#falbav><#falbav>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

MerlinW
A havi minimum 15millió dolcsi viszont nem rossz. Szerverpark ügyben pedig csak pénz kell. Pár száz (hasraütök) 16 processzoros 192GB memoriával ellátott gépállat elég kezdetnek. Google fõ szerverparkja pl egy komplett toronyház.

Sok energia, meg hogyan, stb. Itt általában milliárdos befektetõkrõl van szó. Ha jó az ötlet, van benne biznisz, akkor a pénz nem számít. Ha pedig van pénz, van minden.

[merlinw.org]

Shep
Hát ok, csak azért ehhez kicsit jobb szerverpark kell, meg sok energiát zabál, most ezek vagy kitaláltak valami kurva nagy csodát, vagy nem tudom, mert az a havi 15 dolcsi azért nem egy hatalmas összeg, igaz ha sokan lesznek akkor jó pénz, de hát egy ilyen szerverpark fenntartása sem 2 fillér.

Mondjuk azt nem tudom ,hogy a játékok hogy vannak, amit megvettél azzal játszhatsz, vagy náluk meg lehet venni külön. Mindenesetre van benne fantázia, de sok cég lesz akinek nem fog ez tetszeni. Meg amúgy is ha nem lesznek PC-s játékok csak 1-2 akkor ki akar majd ezen játszani? :9

MerlinW
Az legyen a hardvergyártók problémája. Az 5MB-os net reális, te csak egy 720p/60fps/videostream-et töltesz.

[merlinw.org]

Shep
Ja a másik meg ha jól tudom minimum 5 megás net kell neki és hát ennek is folyamatosan. A hardware gyártóknak meg szerintem nem nagyon fog ez tetszeni, mert a kapukat be is zárhatják.

MerlinW
Soksok szerverrel. Ahogy Youtube is percenként százezer+ videót küld, miközben százerezneknek+ kódolja a videót😊

Párszáz milliós befektetéssel összerakható a "béta", ha beidnul akkor pedig folyamatosan bõvülhet a hálózat.

[merlinw.org]

Shep
Júniusban kezdik az amcsiknál, most még csak elõregisztáció van Mindenesetre érdekes az egész, mert, hogy a frászban látnak el majd teszem azt több százezer esetleg millió játékost megfelelõ mennyiségû erõforrással?

MerlinW
Ezt hívják Cloud system-nek.

[merlinw.org]

Rage47
teljesen a netrõl lehet játszani
grebber
Nem.Van egy kütyü rátolod a netre másik kábelt meg a TV-re vagy monitorra és játszol az általad kiválasztott/megvásárolt játákkal.
Mindent fullmaxba tolhatsz hiszen nem a te gépeden (nem is kell gép hozzá) hanem egy távoli bivaly szerveren fut a game!
Neten van errõl bõven infó és video is.Amcsiknál már megy a teszt régóta!

DarkSector
az meg mi a rákom? mint steam?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Arra nagyon kíváncsi leszek hogy terjed el mennyire lesz népszerû/sikeres hazánkban is elérhetõ lesz-e majd és milyen áron!

Rage47
onLive szolgáltatás is hasonló akar lenni
DarkSector
jah nah én is ezt mondtam már legalább 1 éve, hogy nah igen ezt kéne csinálni, lehet olvasták valahol a kommentemet... 😄
ez az egyetlen 1 lehetõség, ha a fájlok online tárolódnak, bár én az egész játékra gondoltam, de legalább jó irányba gondoltam én is, bár az megint más kérdés hogy sokan valszeg elesnek a vásárlástól, ha nincs netük vagy lassú a net, akkor az SZOPÁS LESZ!....nemcsak a vevõknek.

grebber
MerlinW
Akkor nem biztonságosan van beállítva😊

[merlinw.org]

mivel a game drm es, a mentéseken a központi szerverükön tárolják, ha minden igaz :S
Sziasztok!

Tud valaki segíteni. Az a problémám, hogy a telepítõ elindul, de 1%-nyi telepítési állapotnál megáll, és nem csinál semmit. A Mégse gombra sem reagál, csak kilõni lehet. Mi lehet a gond?

Köszi.
sziasztok!olyan gondom lenne, hogy egy idõ után elkezd szaggatni a játék, kilépek alt-tabbal winbe, vissza a játékba megint tükörsimán fut, eltelik pár perc és belassul mint az állat megint <#ejnye1>
nem atim van, hanem 260gtx-em, ezért is ne értem a dolgot...
procim i5-750, win76bit.Valakinek valami ötlete?<#wave>
(dolgozik mind a 4mag, azt néztem feladatkezelõben, affinitást meg magasra tudom tenni, valós idejût nem engedi valamiért)

hi,megtudná valaki mondani hová rakja a játék a mentést? vistam van, thx

nekem ez jó port nyitás nélkül is.... van routerem
Prince23
Most próbáltuk az Infiltration módot, ez már sokkal jobb, csak egy a bökkenõ, hogy itt is kötelezõ gyilkolni. Kár, hogy nincs olyan mod, ahol nesztelenül kell elhaladnunk A-ból B-be. 0 killel.

De az a Coop sztori mód, nem a Deniable Ops, nem?
MerlinW
Ne aggódj, Coop-ban is van nem egy küldetés, ahol 20-30 ellent küld rátok a játék😊 Pl a 3. fejezet utolsó küldetése, vagy a 2. vége.

[merlinw.org]

Szerintem még jobb is mint a sztori mód. Itt csak 10-en vannak ellened egy körben és azok sem egyszerre, szal kellemesen le lehet õket vadászni lopakodva, viszont a sztori módban meg néha hadseregeket kell lelõni, amibe egy idõ után belefáradtam...
NeBby
Nem

Starcraft2 e-mail: [email protected]

csak a törtösöknek kell portot nyitni?
MerlinW

[merlinw.org]

TaRka0107
Warez topik van még? Mert bannerba nincs linkelve...

NeBby
Router mögül megy valakinek a hostolás?
Nekem port forward + static IP kombóval sem sikerül hostolnom , de csatlakozni tudok

TaRka0107
Kipróbáltam ezt a deniable ops-ot. Szerintem fasza lett az a játékmód.

TaRka0107
Értem. Köszönöm a segítséget.

Seth
Tartsd nyomva a gombot

PSN ID.: Beegabor

[Rush]
ha simán c-t nyomsz akkor kill, ha hosszan nyomod akkor pajzsként használja...

hTTp://ror.hu/

TaRka0107
Human Shield-ként hogy lehet használni az embert? Írja a controlsba hogy C=Attack/Human Shield, de bárhogy nyomom nekem nem jó...

NeBby
valakinek mûködik most a csatlakozás? <#pardon1>

MerlinW
Vissza illik olvasni kérdés elõtt...: #1158

[merlinw.org]

MerlinW
Routereseknek:

Port forwarding beállítások:
TCP: 3081,3105,22350-22380
UDP: 9103,9100,10196,26000,46000,49201

[merlinw.org]

Sziasztok srácok,

ATI VGA -val nekem is akadozik, lassan fut pedig a gépigény bõven megvan.
Visszaolvastam 1-2 oldalt mégis megkérdezem:
Létezi egy hotfix a játékhoz vagy a 10.4 es catalyst maga a javítás?

köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

NeBby
Nekem is ki szokta írni , de másodszorra mindig jó....

sniperelite
tegnapse ment? mer tegnap se volt jó...

Tatyla
mert nem megy a ubi szerver...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

sniperelite
Nekem is lenne egy hatalmas gondom! Amikor invitál valaki egy játékra és elfogadom akkor hibát ír ki ez mér van? 😞

Johnny 19
Sziasztok. Lenne egy hatalmas gondom! Az irányitásom meg adta magát, ha elõre, ha oldalra megyek, az egérrel nem tudok fordulni. Ha viszont megállok, akkor az egérrel tudok forogni. Ilyen hibával találkozott már valaki? Mit tegyek? Most ott tartok hogy a számitógépet kell megvédenem. 7. pálya azt hiszem. Elõre is köszönöm a válaszokat.

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD