1682
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
-
#1602 Hali!Valaki tudja honnan tudok leszedni mentést??Végigvittem de elveszett...és kéne a multiba a fegyók.Kerestem már de nem tudtam leszedni.
Köszi a választ! -
#1601 Ja és ez a feltört verziókra is ugyanúgy értendő, mint a bolti verzióra. -
#1600 Már régebben megírta itt valaki, hogy a DLC-ket csak az interneten (Steam-en) keresztül vásárolt játékhoz tudod használni. A boltban megvásárolható dobozos verziók nem kezelik a DLC-ket.
Ha nem jól emlékeznék, javítson ki valaki... -
Föcsök #1599 Sziasztok!
Megvan itt valakinek a DLC eredetiben? Mert nekem megvan, le is töltöttem ma, felinstalláltam de baszik megjelenni a játékban. Ez miért van, nagyon sokaknak ez van, nem tudom miért. -
#1598 Multi külön kampányt kapott, teljesen új küldetésekkel, történettel. Nincs dedikált szerver, játszanak elegen, mindkettőre ki lett találva, lásd első mondat. -
Since #1597 Hogy néz ki a multi része a játéknak? Vannak külön dedikált serverek? Mennyien játszanak ezzel online vagy inkább single-re van kitalálva? -
A file #1596 Sziasztok.
Nekem az a problémám,hogy az átvezetők alatt eltűnik a szereplők hangja.tehát in-game hangok megvannak,de átvezetőnél elhalkul a szöveg.
próbáltam már sok mindent,de megkérdezlek titeket is. Win7 32-van,realtek audio driverrel. -
papesz119 #1595 Helló
tudna valaki nekem mentést küldeni?
köszönöm [email protected] -
jay1600 #1594 hát szomorú:(:( 16 fps em van vmi iraqi résznél vagyok.. beszabehu :D:D mediumon van a játék :D -
simonl #1593 Nálam is szinte játszhatatlan a single player.....
Ellenben a Denied Ops játékmódban úgy megy mint a zsír.....
Multit és coop -ot még nem sikerült próbálnom mert mindig hibaüzit kapok....Uplay dettó
Ami azért 8000.- vidám forintért kicsit felháborít... -
jay1600 #1592 600 mega simán szabad marad melette.. nem értem mi lehet a gond. harcnál 15 fps is lehet... leszedem most a 10.7 et hátha.... -
#1591 Szerintem a memória kevés, mert mennie kellene szépen. Antialiasing-ot ne használj. -
jay1600 #1590 10.6 -
#1589 Melyik Catalyst van fent? -
jay1600 #1588 sziasztok! [email protected], 2 giga ram,4850 700/2100. a játék játszhatatlan lowon is .. nagyon sokszor leesik 20 fps -re vagy akár az alá.. ien kirély az optimalizáció, vagy csak NÁlam ennyire ramaty? -
#1587 http://m0003.gamecopyworld.com/games/pc_splinter_cell_5.shtml -
peppino3 #1586 végigvittem a játékot és most ökörködni szeretnék vele de nem találok hozzá semmi csalást -
#1585 Nem kell. Ahogy a neve is mutatja a hotfix a 10.4-hez van, nem a 10.7-hez. -
simonl #1584 Sziasztok, lehet hülyeséget kérdezek, mégis:
Újrahúztam a gépem, újratelepítettem a játékot 10.7 es Catalyst -al.
Ez esetben is fell kell tenni az annak idején kiadott 10.4a Hotfixet?
Köszi a türelmes válaszokat... -
Benyaman987 #1583 ja és a nevem Benyaman987!!
-
Benyaman987 #1582 Sziasztok!
felhívtam az emberekt akik forgalmazzák magyarországon a játékot és adtak egy új cd kulcsot.
szóval már tudok vele játszani
arra kérlek titeket hogy vegyetek fel barátnak a játékban és valakivel hagy vigyem végig a coop ot
üdv benyaman987 -
#1581 Egyelőre nem lesz. Nem fordítható. -
Gábor Warrior #1580 Sziasztok! Valamikor várható a játékhoz magyarítás? Ha sokadjára kérdezik akkor bocs, de a történetet jó lenne érteni. Köszi! -
#1579 Aki kurva okos az magának dolgozik. Az átlagos képességű embereknek meg maradnak a multik, stb. -
gregtom6 #1578 Az első C4-et úgy le lehet rakni, h nem ölsz meg senkit, és nem lőssz ki 1 lámpát sem, tehát csak mész.
A 2.-hoz már megöltem 2 embert, de lehet annyit se kellett volna. -
gregtom6 #1577 Nem akarlak elkeseríteni, de én realistic szinten csináltam meg, kb 1-2 óra alatt:) -
#1576 Úgy csináltam, de nem ment. Majd egyszer mégis sikerült szerencsére. :) -
#1575 Sötétben - esetleg "magasban" - lopakodva, csendben gyilkolva... -
#1574 Ott járok, ahol egy garázsban kellene a C4-et elhelyezni, de tökre belb@szott már, mert már 4 napja ha leülök hozzá ezzel szórakozok, de mindig észrevesznek.
Hogyan lehet ezen túljutni? -
zoltan1232 #1573 Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy elindítom a játékot és 2-3 másodperc múlva visszadob az asztalra hibaüzenet nélkül. Windows 7 64 bites operációs rendszerem van. Kérem valaki segítsen -
#1572 Na jó hozzá kell fűzni, hogy ki kell fogni őket, meg kell szerezni a kiszemelt állást. Ehhez pedig talpra kell állni:)
Álláskeresés topik
Részemről befejeztem az offolást, elnézéseteket kérem:) -
#1571 OFF
1. brutto
2. igen, ennyit keres egy diplomás informatikus egy normális vállalatnál
3. Világcégeknél 800 ezer - millió körüli bruttó fizetések vannak (egy Java programozó barátom Írországban 1500 euro-t kap hetente - ami itthon olyan 2milliós bruttó fizetésnek felel meg) - és alul van fizetve.
Még "pályakezdő" (idézőjelben, mert felmutatni fel kellett valamit) programozóként kerestem 300-350 bruttó körül (az kb. 200-250e nettó) '99-2000 táján, egy kisebb banki leányvállalatnál.
Ha kis Kft.-khez mész dolgozni, akkor persze ne nagyon számolj 300e bruttó fölé. Illetve a webfejlesztés fizet a legkevésbé az informatikában (most konkrétan weboldalakra gondolok, nem intranetes, nagyvállalati komolyságokra).
ON -
gregtom6 #1570 5-600ezer ft?
Annyit biztos a Microsoftnál, vagy ilyen világcégeknél. -
#1569 Öö Uplay-re be kellene engednie, ha aktivált felhasználóval vagy a bejelentkezve a játékban. (Persze amikor működik az Uplay - mert nem mindig jellemző rá:D)
A Steam-es DLC-ket (minden játék esetében) csak Steam-es játékkal lehet párosítani. Sajna nincs más megoldás (Steam írja is a DLC adatlapján).
-
simonl #1568 Hozzászólásoddal egyet tudok érteni, minden szava igaz, de kis hazánkban azért kicsit árnyaltabb a kép. Nem is ezért írok....
Említetted, hogy van lehetőség online aktiválni a DLC -t. Hogyan?
Röviden leírom, hogy jártam, bocsi azoktól akik már olvasták korábban:
Boltban vettem meg az alapjátékot, majd később ehhez ajándékként Steamen a DLC -t.
Azóta sem tudom összehozni a kettőt, nem tudok játszani a DLC -vel.
Sőt nem tudom az okát de nekem az Uplay -rendszerébe sem enged belépni, hogy aktiváljak pár fegyvert ill. más játékmódot, egyebeket.
Van ötleted?
-
#1567 Szép monológ, de bullshit.
Ha a kiadó - 99% nyugati, azt mondja, hogy a 20milliós projektjüket 40$/€/db áron adják, akkor annak annyi az ára. Nem fogja itthon olcsóbban árulni, mert:
- Tetszik, nem tetszik, a csóró országok vannak kisebbségben, nem belőlük élnek. Ergo jogosan lesz@rják őket. Nem is lehet ezért őket anyázni, hiszen ők nem a vörös kereszt, és nem is az a cél, hogy minden egyes ember tulajdonában legyen egy példány.
Ha akció van akkor mindenhol. (Tehát pl. Most 17$ a Mass Effect 2, így elvileg minden bolt árulhatja annyiért (kivéve akiknek külön szerződése van, mint pl Tesco, MM, Steam, stb.))
Vagyis a játékoknak van egy a kiadó által meghatározott értéke, és annyiba kerül mindenhol. A játék szellemi termék, mint a Zene vagy a Videó.
- Ha itt olcsóbban árulják, külföldön is innen fogják venni. Nem biznisz
- Középosztálybeli magyar ember tud havonta 10-20k-t kiadni játékra, ha az a hobbija. Van aki 1 tank benzint vesz ezen a pénzen, van aki 1 karton cigit, van aki játszik. Aki mindhármat megengedheti magának az mindhármat megveszi. Addig nyújtózkodj amíg a takaród ér. Ha nincs pénzed nem veszel játékot. Nekem sincs pénzem Ferrari-ra, mégsem lopok)
- Ha programozó vagy, normális, diplomás, okos, akkor barátok közt is minimum 5-600.000 bruttós fizetésednek kellene lennie. Ha nem így van, valamit nagyon rosszul csinálsz. Abból pedig család mellett is kijön havonta 1-2 játék.
A másik, hogy ha már ilyen szépen eltöprengtél a témán, igazán megkereshetted volna a warez topikot, hogy ne ide szemetelj.
Warezolj. Mindenki csinálja, a legtöbben álszentség nélkül. Tedd ezt csendben, a warez kérdéseket a warez topikba, vagy magán a torrent oldalon tedd fel. Mert itt senki sem kíváncsi arra, hogy neked bajod van valamivel, amit mi megvettünk.
Végül: Nem lehet a DLC-t letölteni. Tartalmazza az alapjáték, online kell aktiváltatni. -
#1566 A modok nem azét bannolnak a warez-ért, mert divat, hanem mert ha nem teszik meg, akkor őket is seggberúgják. -
Compiler #1565 Üdvözlet mindenkinek!
Kérek mindenkit, úgy olvassa el ezt a kommentet, hogy belegondol abba, milyen rossz Mo. gazdasági helyzete, mennyire nem éri meg pár játékot megvenni, különösen ezt sajnos, mert a történetét tekintve hamar végigjátszható, illetve hogy a warez annyira nem is nagy bűn annak fényében, hogy ezek a multicégek sokat keresnek amúgy is, Mo. helyzetére tekintettel pedig nincsenek, és így is szabad rablás amit művelnek.
Programozó vagyok, abszolút meg tudom érteni a cégeket, hogy azt, amit több évig fejlesztenek, mások ellopják, és ingyen megszerzik.
Ez engem is zavarna. Ugyanakkor, az árakat nem a magyar pénztárcákhoz szabják, ezért tényleg csak azok tudják ezeket a játékokat megvenni, akik tényleg szórják a pénzt mindenre.
A moderátorok persze a kötelességüket teszik, ami rendben is van, de abban az esetben, ha valami nekik kell, gondolom ők sem hátrálnának meg bizonyos esetekben wareztól. Sajnos ez van, erről nem tehetnek ők sem.
Nem tudom, hogy miknek kell megfelelnie egy moderátornak, vagy házigazdának, de gondolom kötelezően el kell tüntetniük minden warez ellenes tevékenységet. Én ezt tiszteletben tartom, viszont a fentieket figyelembe véve gondoljanak bele saját, és a többi ember helyzetébe, és kérem, ne töröljék ezt a kommentet, hisz úgyis 1-2 nap múlva már a másik oldalon lesz, ahova alig néz valaki, senkinek nem tűnne fel a dolog.
Most a kommentem írásának igazi okára is kitérek.
A Splinter Cell Convictionhoz megjelent PC-re az Insurgency Pack DLC. Jelenleg feltöltve nem találtam sehol PC-re, ezért remélem nem lenne túl nagy gond, ha valaki feltöltené a dlc fájlokat valahova, vagy telepítőt, ha úgy jött le, vagy a játék fájljaiból a dlc fájlokat. Ekkor gondoljatok Mo.-ra, az összetartó erőre, és abba is, h ha valaki ezt feltöltené, akkor a többieknek sem kellene érte itt fizetni.
Valamint hetente jönnek kisebb dlc-k a játékhoz, bár nem tudom, milyen részeihez. Ha ezeket vki feltöltené szintén valahova, nagyon megköszönném.
Köszönet azért is, ha végigolvastad a kommentet.
ui.: modik, és házigazdák kíméljenek, bant sem szeretnék, mindenki a komment végigolvasása után döntsön lelkiismeretesen.
Viszlát. -
#1564 Én korábban egyik SC-el sem játszottam, mert nem jött be.
Ez a rész, valószínűleg már nem is igazi SC, de nekem így pont tetszik.
A háborús rész különösen tetszett, szuper játék. -
#1563 Hát ott nekem nem lehetett. De mindegy, mert túljutottam én is, csak kommandózni kellett.
Most járok a SC-C CoD Edition részen. :D