Splinter Cell: Conviction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
felhívtam az emberekt akik forgalmazzák magyarországon a játékot és adtak egy új cd kulcsot.
szóval már tudok vele játszani
arra kérlek titeket hogy vegyetek fel barátnak a játékban és valakivel hagy vigyem végig a coop ot
üdv benyaman987
Thrash \'Till Death
A 2.-hoz már megöltem 2 embert, de lehet annyit se kellett volna.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Hogyan lehet ezen túljutni?
Olyan problémám lenne, hogy elindítom a játékot és 2-3 másodperc múlva visszadob az asztalra hibaüzenet nélkül. Windows 7 64 bites operációs rendszerem van. Kérem valaki segítsen<#sir>#sir>
Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro
Álláskeresés topik
Részemrõl befejeztem az offolást, elnézéseteket kérem:)
[merlinw.org]
1. brutto
2. igen, ennyit keres egy diplomás informatikus egy normális vállalatnál
3. Világcégeknél 800 ezer - millió körüli bruttó fizetések vannak (egy Java programozó barátom Írországban 1500 euro-t kap hetente - ami itthon olyan 2milliós bruttó fizetésnek felel meg) - és alul van fizetve.
Még "pályakezdõ" (idézõjelben, mert felmutatni fel kellett valamit) programozóként kerestem 300-350 bruttó körül (az kb. 200-250e nettó) '99-2000 táján, egy kisebb banki leányvállalatnál.
Ha kis Kft.-khez mész dolgozni, akkor persze ne nagyon számolj 300e bruttó fölé. Illetve a webfejlesztés fizet a legkevésbé az informatikában (most konkrétan weboldalakra gondolok, nem intranetes, nagyvállalati komolyságokra).
ON
[merlinw.org]
Annyit biztos a Microsoftnál, vagy ilyen világcégeknél.
A Steam-es DLC-ket (minden játék esetében) csak Steam-es játékkal lehet párosítani. Sajna nincs más megoldás (Steam írja is a DLC adatlapján).
[merlinw.org]
Említetted, hogy van lehetõség online aktiválni a DLC -t. Hogyan?
Röviden leírom, hogy jártam, bocsi azoktól akik már olvasták korábban:
Boltban vettem meg az alapjátékot, majd késõbb ehhez ajándékként Steamen a DLC -t.
Azóta sem tudom összehozni a kettõt, nem tudok játszani a DLC -vel.
Sõt nem tudom az okát de nekem az Uplay -rendszerébe sem enged belépni, hogy aktiváljak pár fegyvert ill. más játékmódot, egyebeket.
Van ötleted?
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Ha a kiadó - 99% nyugati, azt mondja, hogy a 20milliós projektjüket 40$/€/db áron adják, akkor annak annyi az ára. Nem fogja itthon olcsóbban árulni, mert:
- Tetszik, nem tetszik, a csóró országok vannak kisebbségben, nem belõlük élnek. Ergo jogosan lesz@rják õket. Nem is lehet ezért õket anyázni, hiszen õk nem a vörös kereszt, és nem is az a cél, hogy minden egyes ember tulajdonában legyen egy példány.
Ha akció van akkor mindenhol. (Tehát pl. Most 17$ a Mass Effect 2, így elvileg minden bolt árulhatja annyiért (kivéve akiknek külön szerzõdése van, mint pl Tesco, MM, Steam, stb.))
Vagyis a játékoknak van egy a kiadó által meghatározott értéke, és annyiba kerül mindenhol. A játék szellemi termék, mint a Zene vagy a Videó.
- Ha itt olcsóbban árulják, külföldön is innen fogják venni. Nem biznisz
- Középosztálybeli magyar ember tud havonta 10-20k-t kiadni játékra, ha az a hobbija. Van aki 1 tank benzint vesz ezen a pénzen, van aki 1 karton cigit, van aki játszik. Aki mindhármat megengedheti magának az mindhármat megveszi. Addig nyújtózkodj amíg a takaród ér. Ha nincs pénzed nem veszel játékot. Nekem sincs pénzem Ferrari-ra, mégsem lopok)
- Ha programozó vagy, normális, diplomás, okos, akkor barátok közt is minimum 5-600.000 bruttós fizetésednek kellene lennie. Ha nem így van, valamit nagyon rosszul csinálsz. Abból pedig család mellett is kijön havonta 1-2 játék.
A másik, hogy ha már ilyen szépen eltöprengtél a témán, igazán megkereshetted volna a warez topikot, hogy ne ide szemetelj.
Warezolj. Mindenki csinálja, a legtöbben álszentség nélkül. Tedd ezt csendben, a warez kérdéseket a warez topikba, vagy magán a torrent oldalon tedd fel. Mert itt senki sem kíváncsi arra, hogy neked bajod van valamivel, amit mi megvettünk.
Végül: Nem lehet a DLC-t letölteni. Tartalmazza az alapjáték, online kell aktiváltatni.
[merlinw.org]
Kérek mindenkit, úgy olvassa el ezt a kommentet, hogy belegondol abba, milyen rossz Mo. gazdasági helyzete, mennyire nem éri meg pár játékot megvenni, különösen ezt sajnos, mert a történetét tekintve hamar végigjátszható, illetve hogy a warez annyira nem is nagy bûn annak fényében, hogy ezek a multicégek sokat keresnek amúgy is, Mo. helyzetére tekintettel pedig nincsenek, és így is szabad rablás amit mûvelnek.
Programozó vagyok, abszolút meg tudom érteni a cégeket, hogy azt, amit több évig fejlesztenek, mások ellopják, és ingyen megszerzik.
Ez engem is zavarna. Ugyanakkor, az árakat nem a magyar pénztárcákhoz szabják, ezért tényleg csak azok tudják ezeket a játékokat megvenni, akik tényleg szórják a pénzt mindenre.
A moderátorok persze a kötelességüket teszik, ami rendben is van, de abban az esetben, ha valami nekik kell, gondolom õk sem hátrálnának meg bizonyos esetekben wareztól. Sajnos ez van, errõl nem tehetnek õk sem.
Nem tudom, hogy miknek kell megfelelnie egy moderátornak, vagy házigazdának, de gondolom kötelezõen el kell tüntetniük minden warez ellenes tevékenységet. Én ezt tiszteletben tartom, viszont a fentieket figyelembe véve gondoljanak bele saját, és a többi ember helyzetébe, és kérem, ne töröljék ezt a kommentet, hisz úgyis 1-2 nap múlva már a másik oldalon lesz, ahova alig néz valaki, senkinek nem tûnne fel a dolog.
Most a kommentem írásának igazi okára is kitérek.
A Splinter Cell Convictionhoz megjelent PC-re az Insurgency Pack DLC. Jelenleg feltöltve nem találtam sehol PC-re, ezért remélem nem lenne túl nagy gond, ha valaki feltöltené a dlc fájlokat valahova, vagy telepítõt, ha úgy jött le, vagy a játék fájljaiból a dlc fájlokat. Ekkor gondoljatok Mo.-ra, az összetartó erõre, és abba is, h ha valaki ezt feltöltené, akkor a többieknek sem kellene érte itt fizetni.
Valamint hetente jönnek kisebb dlc-k a játékhoz, bár nem tudom, milyen részeihez. Ha ezeket vki feltöltené szintén valahova, nagyon megköszönném.
Köszönet azért is, ha végigolvastad a kommentet.
ui.: modik, és házigazdák kíméljenek, bant sem szeretnék, mindenki a komment végigolvasása után döntsön lelkiismeretesen.
Viszlát.
Ez a rész, valószínûleg már nem is igazi SC, de nekem így pont tetszik.
A háborús rész különösen tetszett, szuper játék.
Most járok a SC-C CoD Edition részen. :D
Nem tûnnek el az így lecserélt fegyvereid. Vissza lehet õket venni.
Csak oda kell figyelni.
Egyébként a megoldás: újrakezdés az elõzõ automata mentéstõl - ha jól emlékszem, mindig fegyverraktárnál végzõdtek/kezdõdtek a pályák. (Vagy ez csak a Deniable Ops-ban van így...? Olyan rég játszottam vele...)
Lehet, hogy most nem ugyanaz a pisztoly van nálad, amelyhez "megvásároltad" a hangtompító fejlesztést.
A legközelebbi fegyverraktárnál cseréld vissza a pisztolyt.
Hogyhogy?
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"
Mégis miért nincs odaírva? Rontja a banner összképét, v mi?
fotográfik kolomp edisön :D
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"
Next PC upgrade: 2022
De idõközben visszaírt a support és ugyanezt írta illetve a reinstallt javasolták és megy.
(ha jól tudom, már 1.04-es verziónál jár)
Tudnátok segíteni írtam a supportnak de semmi azt mondják frissítsek drivert de ezt mr elõtte is meg csináltam lécci segítsetek nagyon szeretnék vele játszani Gépigény megvan csak azért egy HD 5850 és egy amd Phenom II 925 csak elviszi :)
engem nagyon zavar, hogy 0 a kommunikáció lehetõsége a társaddal
Igazából már a Steam topicban elmondták, hogy buktam a dlc -t mert az csak a Steam -rõl letöltött alapjátékhoz jó.
Buktam 10 EUR -t.
Vagy reménykedem, hogy egyszer csak a Steam felteszi a játékot arra a listára amit CD kulccsal regisztrálhatok a rendszerükben.
[merlinw.org]
Beigazolódott tegnapi félelmem: Az alapjátékot nem a Steam -en vettem, hanem DVD -n, szép dobozban, kis szatyorban, üzletben.
A DLC -t ajándékként kaptam a Steam -en, az e-mail -t aktiváltam, mégsem találtam a Steam fiókomban semmit ami arra utalna, hogy letöltött vagy letölthetek valamit.
Segítséget kérek, hol keressem....
Köszi srácok
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"Flank"-elned kell õket - jobbára ezt úgy lehetne fordítani: oldalba támadni, megkerülni...
csak mikor lesz piros mert sokszor csak fehér a nyíl
de ha az segít, ki tudsz jelölni 2 vagy több embert, attól függ milyen szinten vagy a játékban, és azokat egy gombbal automatice ki tudod iktatni.
2, Élõpajzsot úgy tudsz... hogy miután a delikvens mögé osonsz, akkor nem csak megnyomod a "kinyírás" gombot, hanem nyomva tartod és akkor "túszul" ejted a fószert... majd cipeled... aztán utána is ki tudod iktatni.
Üdv.