1682
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
-
BongoBácsi #1642 Mit érdemes a video beállításokban kisebbre venni ill kikapcsolni, hogy folyékonyabb legyen a játék ? -
syberia2 #1641 Ha crackeled akkor az azt jelenti hogy nem eredeti. Ebből következik hogy nincs meg neked a product key. Ebből pedig azt vonhatod le, hogy nem fogsz tudni játszani:S -
syberia2 #1640 Helo-segítsetek!
feltelepítettem, de amint elindítom, a "system validation in progress" ablakot nyitja meg. Mielőtt ez bármit is tölhetne, leáll az alkalmazás. -
rumkola #1639 másik vga drivert próbálj -
#1638 Sziasztok. Felraktam a játékot, de az elindulásnál csak bejön egy fekete képernyö és utána hirtelen vissza is dob a windowsba. Valaki valami tipp?? Minden driver friss, patcheltem is a játékot, és a követelményei is megvannak. Win 7em van. Talán arra kell valami másfajta patch? -
duke81 #1637 Hi!
Tudna valaki segíteni? Feltelepítettem, crackeltem, felraktam a hiba nélküli ubiorbitapi_r2.dll-t és erre állandóan product key-t kér a játék..
hogy lehet akkor ezt elindítani? -
#1636 nemtok masrol, de nem akarsz most multizni? -
rumkola #1635 Nem szerettem a splinter celleket, de ez a rész nagyon bejött nekem! Semmi túlbonyolítás, csak gyilkolás.
Van még ilyen stílusú játék amit érdemes kipróbálni? (james bond megvolt) -
#1634 most jó?
én egyszer találtam, de valami face off volt vagy mi. -
uscGhost #1633 Nekem megjelenés óta megvan eredetiben és azóta nem talál szervert szóval még sosem multiztam vele de már jólenne :( -
#1632 Senki? jo lenne pedig, nem talalok egy szerot se. -
#1631 Multi valaki? -
uscGhost #1630 Hali!
Nekem eredeti a játék és ma feltettem megint és mikor belépek ezt írja:
Valaki tudna segíteni?
-
#1629 Eredetivel nektek megy a COOP? -
#1628 Nah, meglett a game :D
nem lehet a felbontást jó nagyra tenni? Nekem valami 1108*valamennyi volt a max :/ Ennél jóval nagyobb kéne :/ -
#1627 Szerintem nem kellene itt warezolnod... -
kill915 #1626 ha error code2-őt ír akkor vagy scc crack hiba vagy Ubisoft Game Launcher/ubiorbitapi_r2.dll rosz. http://www.megaupload.com/?d=QJ8WGLN9
ubiorbitapi_r2.dll ide:
c:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\
conviction_game.exe-t pedig ide: X:\Program Files (x86)\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Conviction\src\system\
ha coopban akartok játszani:
szedjétek le ezt: http://thepiratebay.org/torrent/5525467/Tom.Clancys.Splinter.Cell.Conviction.Multiplayer.crack-SKIDROW#filelistContainer
a conviction_game.exe-t Ne tegyétek be mert nem fog indulni.
ubiorbitapi_r2.dll,Skidrow.ini,nfo-t ezeket ide: c:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\
Skidrow.ini,nfo-t ezeket ide is: X:\Program Files (x86)\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Conviction\src\system\
azért mindkét helyre mert elfelejtettem pontosan hova kell:D
regizz az ubi-ra. utánna lépj bele mind 2 helyről a Skidrow.ini-be és csin meg így: Username = "az ubi neved" Password = "AZ ubi jelszavad" ment.
utánna szedt le a tunngle-t,regiz,lépj be,írd be a keresőjébe hogy spli., lépj be a szobájába,
(akkor lesz jó ha a két csík megjelenik),indítsd el a játékot, léj bele a LAN-ba csin egy szervert és várj míg valaki belép
ha megcsináljátok akkor vegyetek fel tunnglera:D. KILL1122 (kisbetűvel) -
barnasopiane #1625 nekem senki nem tudna segiteni? -
#1624 Nálatok sem elérhető a SCC szerverek?
Nincs coop. Létezne? -
barnasopiane #1623 hali!valaki segitsen légyszi!amikor elinditom a játékot ki ir egy hibaüzenetet egy kis ablakba!ezt irja:ubusoft game laucher error:error code 2
mit kell ilyenkor csinálni valaki segitsen legyen szives!!! -
goso #1622 sziasztok miért van az hogy amikor elíndítom a játékot akkor nem jelennek meg a menü pontok? a gépem : sapphire 5770 , intel e5300 2 gb dd3 1600 ram -
#1621 Nincs és nem is magyarítható, tudomásom szernt... -
#1620 van a gémhez magyarosítás? -
#1619 Használjatok Tunngle-t :-PPP -
Musterd84 #1618 Nem Tudom,... van akinek lan-on sem jött össze ahogy olvasgattam.
Az a vicc hogy unokatesómmal tudunk co-op -ban játszani de csak ha ő indít szervert. Haverral viszont sehogy nem jön össze. -
#1617 Nekem is ez a problémám!
Mi Hamachival probálkozunk!
Az én netem WIFI-s net tehát routerhez kapcsolodom,de azt nem tudom
szabályozni!Lehet h ez a baj? -
Musterd84 #1616 Sziasztok lenne egy kis gondunk, a lan co-op -al Tunngle- val szeretnénk
elérni egymást, meg is talál a cimborám de amikor rákattint a nevemre ezt fossa ki neki a játék "Unable to join match.The connection is not responding". A kérdésem miért van ez?.... mivel hogy a unokatesómmal meg 2X végigtoltuk és nem írt ki ilyesmit.
Itt jegyezném meg hogy néztük a tűzfalat és ki is engedtük a játékot ill havernál már a vírusirtót is kikapcsoltuk.
Előre is köszönöm a segítő szándékot. -
#1615 Véleményem a játékról végigjátszás után:
Sajnos ez még a 4. résznél is rosszabb lett, az is csalódás volt már, de ez még gyengébb.Nagyjából olyan Quantum of Solace játékélményt nyújtott, talán kicsivel jobb.Sajnos nem volt igazán hangulatos, a játékmenet is tucat TPS szintű lett.
Negatívumok:
-vége a lopakodásnak...csak ritka az olyan alkalom, ahol érdemes és kell is
-a pályák nagy része unalmas, jellegtelen, könnyen feledhető
-a játék döntő része hangulattalan, az atmoszféra nem ragadott magával
-kütyük hiánya, de ha vannak is, semmi értelme használni
-az új éjjellátó borzalmas
-a mozgás is borzalmas
-falra, földre, folyton kivetíti a feladatot meg az ugrást is a tárgyakra
-néha rossz helyre tett checkpoint
-a túl sok kihallgatás már unalmas volt
-már nem méltó nagyon a SC címre, hisz 180 fokos a fordulat a játékmenetben
Pozitívumok:
-szép grafika
-a történet korrekt
-"Mark & Execute" lövöldözés
-1-2 páya azért élvezetes
-rövid
-zene + hangok
Értékelés:6/10 -
#1614 Már megvan a válasz... -
#1613 Hello.
A mentés hogy működik?
Egy pályát be kell fejezni egy indítással (tehát következő játék indításnál újból a pálya elejéről kezdeti) vagy vannak mentési pontok és mindig az aktuális mentési ponttal folytatja? -
miki10 #1612 Sziasztok!
nekem az lenne a gondom h feltelepitetem a játékot és akk elindul a játék de a képernyő fekete csak a hangokat lehet hallani.
ezt nem tudjátok mi a lehet a baja?
-
#1611 Sziasztok!
A következő lenne a problémám a játékkal: Mikor elindítom alapból 800x600-as felbontásban indul. Mikor átállítom 1280x1024-be és megnyomom az apply-t akkor ugye kilép asztalra és megpróbálja magát újraindítani, de onnan már nem tud visszajönni mert egy critical error hibaüzenettel kifagy. Ezért arra gondoltam, hogy kézzel valamelyik config file-ban átállítom a felbontást, találtam is két .ini file-t a system könyvtárban amiben ilyen bejegyzés van amit át is írtam, de egyik sem vált be.
Szóval a kérdésem az lenne, vajon hol vannak eltárolva a játék konfigurációs beállításai amit át tudnék szerkeszteni? Esetleg más találkozott-e ilyen problémával? -
#1610 A DX9 a minimum követelmény. Az ajánlottnál már DX10-ről írnak. -
dani40 #1609 hello!! vki meg tudja mondani hogy a játék dx 10-et is támogat?? mert a hivatals gépigényben csak dx-9-et irnak -
#1608 OFF
Nem vagyok nagy multizós játékos.
Utoljára még a WET-el játszottam online - előtte sem, utána sem azóta... -
#1607 Pedig esetünkben pont a multi a játék egyetlen pozitívuma:) -
#1606 mind1 azért köszi!! -
#1605 Passz.
A multi részt nem ismerem. A mentés a single módra vonatkozik.
Logikusnak gondolva, ha egy játékot valaki végigjátszik, akkor az utolsó pályát betöltve biztosan ismerős fegyverekkel találkozik, amiket addig megszerezhetett. Viszont nem tudom, hogy ez milyen hatással lehet a multira...
Amúgy külön olyan cheat-ről nem tudok, amely a hiányzó fegyvereket tenné elérhetővé - sem a single, sem a multi módban... -
#1604 Köszi!De nekem a fegyók kellenének a multiba...ha feloldom a mapokat akkor meglesznek a fegyók?? -
#1603 Már írtuk itt többen, hogy a játék - a bolti - az ubira menti a játékállást az ott regisztrált acc-ra, és onnan lehet visszaszerezni azt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valójában a tört változatban (Skidrow) sem tudod visszaállítani a mentéseidet, viszont unlockolni lehet a pályákat.
Keresd meg a játék telepítési mappáján belül a "Skidrow.ini" fájlt (valahol itt: "...\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Conviction\src\system"). Nyisd meg a Jegyzettömbbel és írd bele ezeket a sorokat:
Username = "SkidRow"
Password = "whateveruwant"
és mentsd el.