Splinter Cell: Conviction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
Senki? jo lenne pedig, nem talalok egy szerot se.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Multi valaki?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Hali!
Nekem eredeti a játék és ma feltettem megint és mikor belépek ezt írja:
Valaki tudna segíteni?

elitehun
Eredetivel nektek megy a COOP?
Jim Morrison
Nah, meglett a game 😄
nem lehet a felbontást jó nagyra tenni? Nekem valami 1108*valamennyi volt a max :/ Ennél jóval nagyobb kéne :/

ibrik
Szerintem nem kellene itt warezolnod...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ha error code2-õt ír akkor vagy scc crack hiba vagy Ubisoft Game Launcher/ubiorbitapi_r2.dll rosz. http://www.megaupload.com/?d=QJ8WGLN9
ubiorbitapi_r2.dll ide:
c:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\
conviction_game.exe-t pedig ide: X:\Program Files (x86)\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Conviction\src\system\

ha coopban akartok játszani:
szedjétek le ezt: http://thepiratebay.org/torrent/5525467/Tom.Clancys.Splinter.Cell.Conviction.Multiplayer.crack-SKIDROW#filelistContainer

a conviction_game.exe-t Ne tegyétek be mert nem fog indulni.
ubiorbitapi_r2.dll,Skidrow.ini,nfo-t ezeket ide: c:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\
Skidrow.ini,nfo-t ezeket ide is: X:\Program Files (x86)\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Conviction\src\system\
azért mindkét helyre mert elfelejtettem pontosan hova kell😄
regizz az ubi-ra. utánna lépj bele mind 2 helyrõl a Skidrow.ini-be és csin meg így: Username = "az ubi neved" Password = "AZ ubi jelszavad" ment.

utánna szedt le a tunngle-t,regiz,lépj be,írd be a keresõjébe hogy spli., lépj be a szobájába,
(akkor lesz jó ha a két csík megjelenik),indítsd el a játékot, léj bele a LAN-ba csin egy szervert és várj míg valaki belép
ha megcsináljátok akkor vegyetek fel tunnglera😄. KILL1122 (kisbetûvel)
nekem senki nem tudna segiteni?
Prince23
Nálatok sem elérhetõ a SCC szerverek?

Nincs coop. Létezne?

hali!valaki segitsen légyszi!amikor elinditom a játékot ki ir egy hibaüzenetet egy kis ablakba!ezt irja:ubusoft game laucher error:error code 2
mit kell ilyenkor csinálni valaki segitsen legyen szives!!!
sziasztok miért van az hogy amikor elíndítom a játékot akkor nem jelennek meg a menü pontok? a gépem : sapphire 5770 , intel e5300 2 gb dd3 1600 ram
Qwerty4
Nincs és nem is magyarítható, tudomásom szernt...

Qwerty4

bakkerman
van a gémhez magyarosítás?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

V43 1105
Használjatok Tunngle-t :-PPP

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Nem Tudom,... van akinek lan-on sem jött össze ahogy olvasgattam.
Az a vicc hogy unokatesómmal tudunk co-op -ban játszani de csak ha õ indít szervert. Haverral viszont sehogy nem jön össze.
Attelee
Nekem is ez a problémám!
Mi Hamachival probálkozunk!
Az én netem WIFI-s net tehát routerhez kapcsolodom,de azt nem tudom
szabályozni!Lehet h ez a baj?

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Sziasztok lenne egy kis gondunk, a lan co-op -al Tunngle- val szeretnénk
elérni egymást, meg is talál a cimborám de amikor rákattint a nevemre ezt fossa ki neki a játék "Unable to join match.The connection is not responding". A kérdésem miért van ez?.... mivel hogy a unokatesómmal meg 2X végigtoltuk és nem írt ki ilyesmit.
Itt jegyezném meg hogy néztük a tûzfalat és ki is engedtük a játékot ill havernál már a vírusirtót is kikapcsoltuk.
Elõre is köszönöm a segítõ szándékot.
Qwerty4
Véleményem a játékról végigjátszás után:

Sajnos ez még a 4. résznél is rosszabb lett, az is csalódás volt már, de ez még gyengébb.Nagyjából olyan Quantum of Solace játékélményt nyújtott, talán kicsivel jobb.Sajnos nem volt igazán hangulatos, a játékmenet is tucat TPS szintû lett.

Negatívumok:
-vége a lopakodásnak...csak ritka az olyan alkalom, ahol érdemes és kell is
-a pályák nagy része unalmas, jellegtelen, könnyen feledhetõ
-a játék döntõ része hangulattalan, az atmoszféra nem ragadott magával
-kütyük hiánya, de ha vannak is, semmi értelme használni
-az új éjjellátó borzalmas
-a mozgás is borzalmas
-falra, földre, folyton kivetíti a feladatot meg az ugrást is a tárgyakra
-néha rossz helyre tett checkpoint
-a túl sok kihallgatás már unalmas volt
-már nem méltó nagyon a SC címre, hisz 180 fokos a fordulat a játékmenetben

Pozitívumok:
-szép grafika
-a történet korrekt
-"Mark & Execute" lövöldözés
-1-2 páya azért élvezetes
-rövid
-zene + hangok

Értékelés:6/10

Qwerty4

Qwerty4
Már megvan a válasz...

Qwerty4

Qwerty4
Hello.

A mentés hogy mûködik?
Egy pályát be kell fejezni egy indítással (tehát következõ játék indításnál újból a pálya elejérõl kezdeti) vagy vannak mentési pontok és mindig az aktuális mentési ponttal folytatja?

Qwerty4

Sziasztok!

nekem az lenne a gondom h feltelepitetem a játékot és akk elindul a játék de a képernyõ fekete csak a hangokat lehet hallani.

ezt nem tudjátok mi a lehet a baja?
WinT
Sziasztok!

A következõ lenne a problémám a játékkal: Mikor elindítom alapból 800x600-as felbontásban indul. Mikor átállítom 1280x1024-be és megnyomom az apply-t akkor ugye kilép asztalra és megpróbálja magát újraindítani, de onnan már nem tud visszajönni mert egy critical error hibaüzenettel kifagy. Ezért arra gondoltam, hogy kézzel valamelyik config file-ban átállítom a felbontást, találtam is két .ini file-t a system könyvtárban amiben ilyen bejegyzés van amit át is írtam, de egyik sem vált be.
Szóval a kérdésem az lenne, vajon hol vannak eltárolva a játék konfigurációs beállításai amit át tudnék szerkeszteni? Esetleg más találkozott-e ilyen problémával?
ibrik
A DX9 a minimum követelmény. Az ajánlottnál már DX10-rõl írnak.

hello!! vki meg tudja mondani hogy a játék dx 10-et is támogat?? mert a hivatals gépigényben csak dx-9-et irnak
ibrik
OFF
Nem vagyok nagy multizós játékos.
Utoljára még a WET-el játszottam online - elõtte sem, utána sem azóta...

MerlinW
Pedig esetünkben pont a multi a játék egyetlen pozitívuma😊

[merlinw.org]

tomo05
mind1 azért köszi!!

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

ibrik
Passz.
A multi részt nem ismerem. A mentés a single módra vonatkozik.
Logikusnak gondolva, ha egy játékot valaki végigjátszik, akkor az utolsó pályát betöltve biztosan ismerõs fegyverekkel találkozik, amiket addig megszerezhetett. Viszont nem tudom, hogy ez milyen hatással lehet a multira...

Amúgy külön olyan cheat-rõl nem tudok, amely a hiányzó fegyvereket tenné elérhetõvé - sem a single, sem a multi módban...

tomo05
Köszi!De nekem a fegyók kellenének a multiba...ha feloldom a mapokat akkor meglesznek a fegyók??

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

ibrik
Már írtuk itt többen, hogy a játék - a bolti - az ubira menti a játékállást az ott regisztrált acc-ra, és onnan lehet visszaszerezni azt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valójában a tört változatban (Skidrow) sem tudod visszaállítani a mentéseidet, viszont unlockolni lehet a pályákat.
Keresd meg a játék telepítési mappáján belül a "Skidrow.ini" fájlt (valahol itt: "...\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Conviction\src\system"). Nyisd meg a Jegyzettömbbel és írd bele ezeket a sorokat:

Username = "SkidRow"
Password = "whateveruwant"

és mentsd el.

tomo05
Hali!Valaki tudja honnan tudok leszedni mentést??Végigvittem de elveszett...és kéne a multiba a fegyók.Kerestem már de nem tudtam leszedni.
Köszi a választ!

ibrik
Ja és ez a feltört verziókra is ugyanúgy értendõ, mint a bolti verzióra.

ibrik
Már régebben megírta itt valaki, hogy a DLC-ket csak az interneten (Steam-en) keresztül vásárolt játékhoz tudod használni. A boltban megvásárolható dobozos verziók nem kezelik a DLC-ket.

Ha nem jól emlékeznék, javítson ki valaki...

Sziasztok!

Megvan itt valakinek a DLC eredetiben? Mert nekem megvan, le is töltöttem ma, felinstalláltam de baszik megjelenni a játékban. Ez miért van, nagyon sokaknak ez van, nem tudom miért.
MerlinW
Multi külön kampányt kapott, teljesen új küldetésekkel, történettel. Nincs dedikált szerver, játszanak elegen, mindkettõre ki lett találva, lásd elsõ mondat.

[merlinw.org]

Hogy néz ki a multi része a játéknak? Vannak külön dedikált serverek? Mennyien játszanak ezzel online vagy inkább single-re van kitalálva?

Sziasztok.
Nekem az a problémám,hogy az átvezetõk alatt eltûnik a szereplõk hangja.tehát in-game hangok megvannak,de átvezetõnél elhalkul a szöveg.
próbáltam már sok mindent,de megkérdezlek titeket is. Win7 32-van,realtek audio driverrel.
Helló
tudna valaki nekem mentést küldeni?
köszönöm [email protected]
hát szomorú😞😞 16 fps em van vmi iraqi résznél vagyok.. beszabehu 😄😄 mediumon van a játék 😄
Nálam is szinte játszhatatlan a single player.....
Ellenben a Denied Ops játékmódban úgy megy mint a zsír.....
Multit és coop -ot még nem sikerült próbálnom mert mindig hibaüzit kapok....Uplay dettó
Ami azért 8000.- vidám forintért kicsit felháborít...

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

600 mega simán szabad marad melette.. nem értem mi lehet a gond. harcnál 15 fps is lehet... leszedem most a 10.7 et hátha....
MerlinW
Szerintem a memória kevés, mert mennie kellene szépen. Antialiasing-ot ne használj.

[merlinw.org]

10.6
ibrik
Melyik Catalyst van fent?

sziasztok! [email protected], 2 giga ram,4850 700/2100. a játék játszhatatlan lowon is .. nagyon sokszor leesik 20 fps -re vagy akár az alá.. ien kirély az optimalizáció, vagy csak NÁlam ennyire ramaty?
ibrik

végigvittem a játékot és most ökörködni szeretnék vele de nem találok hozzá semmi csalást
MerlinW
Nem kell. Ahogy a neve is mutatja a hotfix a 10.4-hez van, nem a 10.7-hez.

[merlinw.org]

Sziasztok, lehet hülyeséget kérdezek, mégis:
Újrahúztam a gépem, újratelepítettem a játékot 10.7 es Catalyst -al.

Ez esetben is fell kell tenni az annak idején kiadott 10.4a Hotfixet?

Köszi a türelmes válaszokat...

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

ja és a nevem Benyaman987!!