Splinter Cell: Conviction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
én boxon játszom nem pcn.

Nothing is True, Everything is Permitted

Muttley
ebbe ennyi fért
jáccccccá ezzel
hosszabb, izgalmasabb, lopakodáshoz jobban közelebb áll

Just do it :)

mikor jelenik meg kb pc-re?
köszi...!
CroftManor
hát ahhoz képest h szombaton vettem, tegnap este ki is toltam. És nem voltam rutinos se mert nem játszottam az elõzõ részekkel, azért ennél kicsit többet vártam ettõl a játéktól, ha már annyit tervezgettek rajta.<#rolleyes>

grebber
Az csak kamu volt!

Next PC upgrade: 2022

CroftManor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mivel én nem nagyon játszottam az elõzõ részekkel, így egy két dolgot nem értek. nem arról volt szó, h a lányát vki szándékosan elgázolta? Mert ahhoz képest nagyon is él a játékban. Kimentettek helikopterrel az egyik pálya után.
illetve nem akar vki coopozni?

Rage47
még nincs
Rage47
még nincs
!Hali, jól gondololom vagy rosszul h ez van pc-re is?
Prince23
Pl?

wedge31
A gyerek folyamatosan segget csinál a szájábol a sorozatos ellentmondásaival...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
EMP robbanás megvolt Washingtonban? mert többször vagyunk, járunk, ügyködünk a Fehér háznál.

Seth
de, az az utolsó pálya

PSN ID.: Beegabor

CroftManor
szombaton vettem a játékot és már a fehér házban vagyok. ilyen rövid lenne a játék? :S vagy ez még nem a vége vajon?

Prince23
Nah végre Cashtõl megérkezett a GK teszt is a SCC-rõl: KATT (8.9/10)

Prince23
A videóban Grim azt mondja, h Sarah is okay és ez nem egy visszaemlékezés, mivel a játék késöbbi részében van...
Prince23
Jéézusom XD

Most ugye ezt nem gondolod komolyan?

spoileres videó az, amit még ÉN lejjebb beágyaztam.

tudom, h nem te csináltad, de ha õ lusta és balfasz megkeresni egy videót, akk inkább dobja ki az ablakon a gépet -.-
tigeroo
mivel walktrough videó, játék közben veszik fel játékosok...

mit vártál bazz?
Rage47
nem én csináltam
fasza vagy -.- ez a szaros videó tele van spoilerrel.....
grebber

grebber

Prince23
Rage47
pedig csomó van
érdekes én youtube-on nem találom egy normális gameplay-t sem azon demo pályán kívül 😄

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Rage47
boxra megjelent, pc-re majd ápr. végén
lacinkacinka89
Hi! Nem nagyon vagyok képbe a gammel kapcsolatban. Megjelent már? Vagy mikor jelenik meg? Köszi elõre is a választ!

hykao
Megy valaki erre a Launch partira? 😊
itt az ok: "Sajnos üzleti okokból nem lesz semmilyen PC-s letölthetõ plusz tartalom. Bocsi fiúk!"
lehet, h nem vették pc -re és rájöttek, h akkor minek adnának ki dlc -t
ki se jött, de te már mondod, h nem jön pc -re a dlc.. gratula 😄
Rage47
de 2008-ban
omg még ki se jött....
Rage47
új
melyikre gondolsz?
Rage47
Prince of Persia?
lehet, h azért mert még nem jött ki + tudsz olyan játékot ami multiplatfrom -os és vmelyik platformra nem jött ki a DLC??
Rage47
hát pc-rõl szót sem ejtettek
be is baszna....
Rage47
cska nem pc-re
grebber

Muttley
Na, most mááá én is kipróbálom,
ha ennyien nyilatkoztok róla pozitívan :-D

Just do it :)

Lunki88
Na volt alkalmam coop-ban is kipróbálni xlink kai-val (olyan mint pc-re a hamachi nevû progi). Ez a mód egy kicsit jobban emlékeztet a régi részekre, de még mindig a hent lényege. 😊 Aki ismeri az xlink kai-t az szóljon és játszhatunk.
zola2000
ezért irtam hogy aki teheti az szerezze be...

A

[Rush]

hTTp://ror.hu/

Prince23
Megfordulunk Máltán (capitol: Valetta), Irakban (90-es évek és más karaktert irányítva), egyébként a legtöbb helyszín kicsit hasonlít egymásra. Valamint Washingtonban is. Ha "láttad" a Modern Warfare 2-õt, akkor sejted mirõl van szó, sztem 😊

De lopakodni, ha bele pusztulsz, akkor sem fogsz tudni. Jó, nyilván van pár (megjegyzem: 2-3 pálya) ahol szépen mûködik, de alapjába véve mindenütt hentelni kell gõzerõvel. Sõt a végén, még Rambo bácsi is megszégyenülhet, annyian fognak rád törni😊))))) Szídtam is Ubiékat, h mi ez már😛 White House powa 😄 😛

hykao
Hát nem tudom...nekem egyáltalán nem volt csalódás a DA végül...volt benne pár szokatlan dolog, de összességében nagyon hangulatos és élvezetes volt...

Ez az új rész kétségesnek tûnik...de mindenképp ki kell próbálni ahhoz, hogy saját véleményt alkosson az ember...

Ebben a Convictionban vannak változatos földrajzi helyszínek? Mert az eddigi részekben ez volt az egyik dolog, ami nagyon tetszett... Remélem nem az egész játék Amerikában zajlik...

@Rage47: biztos ki fogom próbálni, csak kérdés mikor...mostanában nincs túl sok idõm játékra...