Splinter Cell: Conviction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Just do it :)
mikor jelenik meg kb pc-re?
köszi...!
köszi...!
hát ahhoz képest h szombaton vettem, tegnap este ki is toltam. És nem voltam rutinos se mert nem játszottam az elõzõ részekkel, azért ennél kicsit többet vártam ettõl a játéktól, ha már annyit tervezgettek rajta.<#rolleyes>#rolleyes>
Nothing is True, Everything is Permitted
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mivel én nem nagyon játszottam az elõzõ részekkel, így egy két dolgot nem értek. nem arról volt szó, h a lányát vki szándékosan elgázolta? Mert ahhoz képest nagyon is él a játékban. Kimentettek helikopterrel az egyik pálya után.
!Hali, jól gondololom vagy rosszul h ez van pc-re is?
A gyerek folyamatosan segget csinál a szájábol a sorozatos ellentmondásaival...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
EMP robbanás megvolt Washingtonban? mert többször vagyunk, járunk, ügyködünk a Fehér háznál.
szombaton vettem a játékot és már a fehér házban vagyok. ilyen rövid lenne a játék? :S vagy ez még nem a vége vajon?
Nah végre Cashtõl megérkezett a GK teszt is a SCC-rõl: KATT (8.9/10)
A videóban Grim azt mondja, h Sarah is okay és ez nem egy visszaemlékezés, mivel a játék késöbbi részében van...
Jéézusom XD
Most ugye ezt nem gondolod komolyan?
spoileres videó az, amit még ÉN lejjebb beágyaztam.
Most ugye ezt nem gondolod komolyan?
spoileres videó az, amit még ÉN lejjebb beágyaztam.
tudom, h nem te csináltad, de ha õ lusta és balfasz megkeresni egy videót, akk inkább dobja ki az ablakon a gépet -.-
fasza vagy -.- ez a szaros videó tele van spoilerrel.....
Next PC upgrade: 2022
érdekes én youtube-on nem találom egy normális gameplay-t sem azon demo pályán kívül 😄
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Hi! Nem nagyon vagyok képbe a gammel kapcsolatban. Megjelent már? Vagy mikor jelenik meg? Köszi elõre is a választ!
Megy valaki erre a Launch partira? 😊
itt az ok: "Sajnos üzleti okokból nem lesz semmilyen PC-s letölthetõ plusz tartalom. Bocsi fiúk!"
lehet, h nem vették pc -re és rájöttek, h akkor minek adnának ki dlc -t
ki se jött, de te már mondod, h nem jön pc -re a dlc.. gratula 😄
omg még ki se jött....
melyikre gondolsz?
lehet, h azért mert még nem jött ki + tudsz olyan játékot ami multiplatfrom -os és vmelyik platformra nem jött ki a DLC??
be is baszna....
Na volt alkalmam coop-ban is kipróbálni xlink kai-val (olyan mint pc-re a hamachi nevû progi). Ez a mód egy kicsit jobban emlékeztet a régi részekre, de még mindig a hent lényege. 😊 Aki ismeri az xlink kai-t az szóljon és játszhatunk.
Mostani helyett?<#idiota>#idiota>
hTTp://ror.hu/
Megfordulunk Máltán (capitol: Valetta), Irakban (90-es évek és más karaktert irányítva), egyébként a legtöbb helyszín kicsit hasonlít egymásra. Valamint Washingtonban is. Ha "láttad" a Modern Warfare 2-õt, akkor sejted mirõl van szó, sztem 😊
De lopakodni, ha bele pusztulsz, akkor sem fogsz tudni. Jó, nyilván van pár (megjegyzem: 2-3 pálya) ahol szépen mûködik, de alapjába véve mindenütt hentelni kell gõzerõvel. Sõt a végén, még Rambo bácsi is megszégyenülhet, annyian fognak rád törni😊))))) Szídtam is Ubiékat, h mi ez már😛 White House powa 😄 😛
De lopakodni, ha bele pusztulsz, akkor sem fogsz tudni. Jó, nyilván van pár (megjegyzem: 2-3 pálya) ahol szépen mûködik, de alapjába véve mindenütt hentelni kell gõzerõvel. Sõt a végén, még Rambo bácsi is megszégyenülhet, annyian fognak rád törni😊))))) Szídtam is Ubiékat, h mi ez már😛 White House powa 😄 😛
Hát nem tudom...nekem egyáltalán nem volt csalódás a DA végül...volt benne pár szokatlan dolog, de összességében nagyon hangulatos és élvezetes volt...
Ez az új rész kétségesnek tûnik...de mindenképp ki kell próbálni ahhoz, hogy saját véleményt alkosson az ember...
Ebben a Convictionban vannak változatos földrajzi helyszínek? Mert az eddigi részekben ez volt az egyik dolog, ami nagyon tetszett... Remélem nem az egész játék Amerikában zajlik...
@Rage47: biztos ki fogom próbálni, csak kérdés mikor...mostanában nincs túl sok idõm játékra...
Ez az új rész kétségesnek tûnik...de mindenképp ki kell próbálni ahhoz, hogy saját véleményt alkosson az ember...
Ebben a Convictionban vannak változatos földrajzi helyszínek? Mert az eddigi részekben ez volt az egyik dolog, ami nagyon tetszett... Remélem nem az egész játék Amerikában zajlik...
@Rage47: biztos ki fogom próbálni, csak kérdés mikor...mostanában nincs túl sok idõm játékra...