1682
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
-
grimm13 #960 ilyen bill-em van nekem is:D -
simonl #959 Sziasztok srácok,
Nem tudjátok, hogy telepítés után dx10 -ben indul a játék??
Hogyan lehet megoldani, hogy dx9 ben tudjak játszani?
Köszi -
#958 Ha valakinek kell egy szuper ikon:
>ikon letöltése<
-
#957 windows/system32/drivers/etc/host -
#956 hol van az a fájl amit át kell írni? -
#955 Az ubis sorokat törölje. -
#954 És a hos file-t mire írja át? -
#953 Ha ez a crackkelés azt jelenti hogy az AC2-öt emulátorral futata akkor átkell irnia a host fájl mert egyébként nem fog tudni az ubi szervere csatlakozni. -
#952 hosts fájlt is pucolja ki. -
#951 Havernak nem indul el a játék, pls segítsetek neki:
"an internet connection is requied to play this game. failed to connect to the ubisoft master servers. please verify that your internet connection is functional and try again.
eredeti a convictionom. régebben megkrekkeltem az ubisoft mappát és most nem enged vele játszani. Ubisoft game lauchert újra telepítettem és a játékot is. nem tudtok valami megoldás a problémámra? köszi" -
#950 -
#949 jó féle, de nem übereli ezt -
#948 mien klaviaturával nyomulsz te kisgazda? :P -
#947 Na megvan nekem is. Mondjuk az enyémnek, nem olyan fos a tokja mint amit lejebb linkeltetek, enyém tök normális.
-
#946 jah értem. :) -
#945 Nem az szar, hanem van 1 olyan map coop-ban, amikor nem lehet lelőni senkit se. Na hát ezt elb@sztuk kb. 20-szor, ezért szar:D. Mikrofonnal kell szigorúan. -
#944 miért szar a multi? -
Jobboka #943 ts2 őd is van ugyE? -
#942 Ól rájt! -
Jobboka #941 most cod4 war, utána megcsináljuk azt a szart :D -
#940 Van ám. -
Jobboka #939 zzen, van mikid? -
#938 Hát jah :S -
#937 Jól sikerült akkor a plasztika, mert a képeken max 40-nek ha kinéz. -
#936 Mivel már 53. évében jár szegényke :D -
Jobboka #935 lanozni kéne sztem... -
Jobboka #934 kéne közbe ts ezni, vagy van a gamebe voice?? -
Jobboka #933 zzen, nem tudlak invelni :S:S -
goso #932 amit nem fogtam fel hogy először csinált az Ubisoft egy splinter cell t amit kidobott a kukába és az abban lévő ember is Sam???
mert ott van szakálla meg minden más ezt nem fogtam fel -
#931 Mondjuk elég ősz feje van :D -
#930 A Sam bábú egész jópofa :) Miből van? -
#929 Ezeket az ingame concent-eket fel lehet oldani Uplay pontokért ugye? Szóval annyi hogy a CE-ben alapból megkapod nekem meg ki kell unlockolni? -
#928 Köszi. A sima tényleg gáz. Ezért adok ki 9000-et? :D Na mind1, lassan megyek érte. -
doggy90 #927 dehogynem, ő sam fisher. : ) -
#926 Ez a csávó ki, nem a Sam Fisher játszik már benne? -
doggy90 #925 a standard kiadás egy röhej, az ac2-nél is ugyanezt játszották el, olyan mintha csak a gyűjtőire gyúrnának.
köszi a képeket. -
#924 HeadHunternek:
Lehetnének élesebbek a képek, ha én hülye 1600 helyett nem 2560-ba fotóztam volna:S. -
Jobboka #923 vkinek nincs kedve coopozni??... ha van vegyel fel: Jobboka -
#922 Oké, csinálok pár képet, csak meg kell keresnem a fényképező kábelét. -
#921 Akkor tényleg jó hosszú lehet ez a játék, így már azon is elgondolkodom, hogy ha lemegy 5k-ra akkor megveszem-e.