Splinter Cell: Conviction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
jó, hogy van benne thief-factor, de azétr ennyire lebudítani..inkább szánalmas az egész
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bár a történetet egyáltalán nem befolyásolja, de az acsik kedvéért muszáj megtennünk😊)
Nothing is True, Everything is Permitted
Amúgy meg: Én arra értettem, hogy ubiséknak nem kellett volna erõltetni ezt az egy pályát 😊
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Nagyon jó, hogy van ez a Deniable OPS. Tegnap éjszaka megvolt a St Petersburg Banya Realisticon. Az utolsó pálya elég ütõs.
Coop-ben haverokkal lesz ez még nagy feeling.<#hehe>#hehe>
Szavatossága ennek van igazán.
Jól eltalált lövöldözõs-sunnyogós mix. <#taps>#taps>
Just do it :)
nekem az egyik pálya pl. 106 percbe telt realistic fokon.
nem semmi mondjuk ez a mod.
de volt amelyik 30 perc alatt is megvolt.
Coopért bizony megéri venni😄 ez a része legalább ér is valamit, ami a szavatosságát illeti.
Tudja-e valaki, h a Denied Ops adott pályáján hány "proceed to next zone" van?
a düh miatt van egyébként. meg hogy egy kis filmes feeling is legyen közben 😊
#753:
Double Agent számomra a legnehezebb SC az összes közül.Ott az ellenség bázisán amikor beépülünk soha nem tudtam mit kell csinálni.
Azokat a részéket önállóan nem tudtam megcsinálni.
1. Chaos Theory
2. Pandorra Tomorrow
3. Double Agent
4. SC
amúgy most a SCC-t kb a 2 és 4. hely közé sorolnám be. Amúgy meg most tolom a DA-t megint, és mintha tetszene nekem. eddig 85 pontot adtam rá, már ennél biztosan többet kapna tõlem, de csak picivel. Csak ne lennének azok a fránya JBA HQ küldetések.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Sajna elég sokat kell majd erre a kipróbálásra várni 😞
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
Szerintem legkevésbé sem te fogod eldönteni kinek mi a tökéletes nekik ez ezek szerint ha 10-et adtak rá.
Van akinek olyan az év játéka amit én arra sem méltatok hogy egy trailert megnézzek róla vágod??
Ahogy ember annyi féle vélemény!
Meg az nem tetszett amikor ilyet kijelentett, hogy a CT-nek lõttek, itt a legjobb SC rész a Conviction képében. Hát közel sem az. Lopakodásban egy nagy nulla az egész játék. Majd meglátjátok😊 Mondjuk én már 4x KO-ztam a gémet, egyszer normal fokozaton (baromi csalódás ért, majd 3x realisticon: na és eljutottunk oda, hogy megszerettem a gémet, mint AKCIÓ játék). Meg írták is, jól járunk, ha mindenkit elteszünk lábalól. nos ebben a teszternek nagyon igaza van. És eljutottunk oda, h a SC közel sem errõl szól ugye bár. Majd meglátjátok ti is, egyszerûen nem fogtok tudni elmenni 0 kill-el, mert annyira játszatja magát a játék. Ez pozitívum dolog persze
Annyiban jó a játék, hogy RAGADOZÓ módjára kell viselkedjünk. de megint ugyan csak arra jutunk, hogy az esetek 80%-ban tényleg rambóznunk kell emiatt. Nagyon sokszor éreztem Samen, hogy õ egy tökéletes Predator, aki össze van gyúrva Bruce Wayne-el ( most nem Batmanre asszociálnék) és Jack Bauerrel.
SC fanként nézve 7-7.5/10 ér a gamma számomra.
Nem SC fanként, akció casual gamerként (😄) pedig simán megadom a 9-9.5/10 neki.
Mindenkinek más tetszik nincs ezzel semmi baj!
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
LOL grafikára 10/10? ha a hangokra adott volna ennyit, akkor hallgatnék (Sam, Grim, Lambert, Reed, kiválóak! ja és a zenék is) 😄
a grafika egy gyenge 8-ast ér. Szavatosság meg 9 pont körüli sztem !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A régi részek jöttek xbox classic-on.
PC-n meg nem kell hozzájuk erõmû.
Ha teheted, érdemes kiprószálni õket.
Már kétszer kitoltam realisticon, akár hogy próbálnék lopakodni minden pályán nem jön össze. Kivéve a Third Echelonnál. ott végre lehet áldozat nélkül lopózni.
Persze lehet minden pályán lopakodni, csak sajonos NEM TARTÓSAK!!!! ez a baj vele.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
jól ki van találva hogy röntgen kütyü, de kérem ne világitsanak már az enemyk mint egy karácsonyfa és 50m is látom õket. meg csak ez a nézet van! mert igy felesleges a hõ az éjjelátó stb..
ezt tartom nagyon nagy könnyitésnek, de maga játék ettõl eltekintva fasza! AZ SC4 ban nagyon nehezen lehetett elkapni az elenfelet közelrõl, és különösképp örültem hogy ezen változtattak, mostmás nem kell centire kiszámolni, hanem elég tényleg 1 m-re odamenni és elkapni ami nagyon jó!
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014