Splinter Cell: Conviction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
aztán minek, hogy utána koppanjunk? egész eddig szidtad😄
Prince23
Na így értettem én 😊

nem elõrendelhetõ, hanem már megrendelhetõ 😄
szal vigyétek mint a cukrot

grebber
Majd 5000környékén rakdosom de nem itthonról!

Next PC upgrade: 2022

zzeN
Mától lehet "kosárba rakni".

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Rage47
már 2 hónapja
grebber
Mert?? Már elég rég óta kint volt a galaxisneten!

Prince23
Na már elõrendelhetõ a SCC😄

MerlinW
Ezt a PC-s topikban megjelenés elõtt nem igen tudhatjuk😊

[merlinw.org]

lehet e egy xboxon 2 en játszani a convictionnal?
HeadHunter86
2

Sziasztok
Hány fõs lesz a coop a Convictionban?
CroftManor
boxon kissé azért nehéz mert ugye controllerrel kell fejbe lõni az ellent, nem egérrel odahúzod és annyi. de idõvel azt is meg lehet szokni és utána simán megy

Nothing is True, Everything is Permitted

Prince23
Gyakorlatilag már csütörtökön kapható lesza boltokban, kiváncsi vagyok hogy nálunk vajon megjelenik e hamarabb. mint pl a empire tw vagy bc2. utóbbit március 4-re ígérték az europai megjelenést illetõen, azt sokan tolták a US premierjével egyidõben már

Rage47
olyat is olvastam, hogy nagyon nehéz a splinter cell, most ez megint relatív 😊
HeadHunter86
Ac2-ben ami zavart hogy kivették a toogle high profile-t. Amúgy bill+egérrel is el lehetett vele játszogatni, nem volt olyan gáz. Mondjuk a kontrollerr miatt csak 4 fegyónak volt gyorsbillje XD
SC-t meg Legnehezebb fokozaton kell tolni, jól átgondolva kit hogy ölsz meg. Kilesve ez õrök útvonalát.

Prince23
Sõt PC-re ez a fajta irányítás egyenesen félek. ajjaj.... túl könnyû lesz, nagyon úgy vélem.
Mivel boxon is eleve hótkönnyû. ilyen még nem történt velem, h controllerrel már lassan úgy"mozgok" mint az egérrel PC-n. ezért is nagyon félek, h pc-n túl könnyû lesz:S

Bár az AC 2 irányítása a két gép között ÉG ÉS FÖLD. Szigorúan kontrollerrel kell játszani azon.

Rage47
mikor innovatív volt (pl. BG&E) mindig rosszak voltak az eladási mutatók. gondolom negunták, és inkább ontják a felfrissített folytatásokat, azzal kevesebbet buknak
DarkSector
Ebben az évben az Assassin-ra gyúrtak ennyi.
meg lehet hülyeséget mondok, de ez nem a multi meg coop-ra lett kihegyezve?
mint a cod meg ienek, hogy a single csak egy körítés?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
lehet igaza van , csak nem mintha 1-2 ember véleménye felba..na, de miért mindig ha valami nem tetszik valakinek, akkor szar konzolos játék.
nem lehet megérteni, hogy pc-n is ugyanolyan szar, ez nem a gép hibája, ha azon múlna, akkor megcsinálhatták volna rendessen is, hosszabb single-vel.

ezt kéne már kicsit mindenkinek felfogni, hogy ha játékmenet nem tetszik, akkor szar UBISOFT, aminél jelzem hogy ezmellett szerintem inkánbb az Assassin 2 volt a fõ project, de hagyjuk.
szóval ennyit errõl. Rosszul fogalmazott ahhogy mondod.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tigeroo
ez van. pedig nagyot nõtt ez a francia cég pár éve a szememben. de ugylátom a profit fontosabb az innovatív ötleteknél
Prince23
so-so. de igaza van, ezt azért vegyük figyelembe. csak kicsit csúnyán fejezte ki magát 😊

SCDA konzolon egyébként nagyon is remek, tökre olyan az "irányítás" mint pc-n. kellemeset csalódtam, nem úgy mint a SCC esetében. tiszta full árkád szar az egész😊) két méterrõl el lehet kapni az ellent pl. na de rosszaságai miatt is szeretjük a gammát. fõleg coopba eszméletlen lesz!!!

Seth
Azt ugye tudod, hogy a Splinter Cell az xbox-on kezdte a pályafutását,jópár hónappal a pc verzió megjelenése elõtt? Gondoltam megemlítem, hamár így konzolos fosozol

PSN ID.: Beegabor

SubZero911
Nem azért a 20 fillérért, de ezt igen ratyi. Teljesen arcade, semmi életszerûség.... konzolos fos lett ez is....

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

CroftManor
hát igen, végülis én is filóztam h megvegyem e boxra, de végül megvettem és marha rövid 😞 de azért ettõl eltekintve jól el lehet vele játszogatni, csak boxon szívás a coop mert gold elõfizu kell hozzá..

Nothing is True, Everything is Permitted

Prince23
baromság.
Inkább jobban elhiszem h a SCDA szaggatna, nem pedig a Conviction<#szomoru1>

Rage47
ja amúgy azt irta a procimra a játék, hogy low, "biztos el akarom-e indítani" -.- AMD x2 4200+. én azt hittem UE3 engine-je van, Mass Effect 2 fullon megy vele.
Rage47
nem akarok reklámozni itt
Rage47
nincs key sehol, preorderben lehet még csak venni SC-t
grebber
Hol veszed ezt a keyt??

onlinekeystore-on 6700Ft!

fel ám 😄
Rage47
egyébként Uplayen is lehet venni keyt, kár, hogy így nem lehet letölteni a játékot, mint Steamen.
Rage47
Az AC2-es Uplay pontjaim egyébként felhasználhatók a Splinter Cellben?
Rage47
hát akkor lehet megint keyt veszek inkább, mint ac2 esetében😄 az legalább egybõl megjön és 4k körül van. doboz úgyis jelentéktelen most már az alap kiadásoknál.
Shep
Pár $cent volt vagy 10 éve egy normál DVD lemez elõállítása, most gondold el akkor mit kaszáltak rajta és még most is szép haszon van rajta nekik.

Hát én úgy gondolom max 1 hónap mire 5e körül lesz. Az AC2-nek is úgy körül volt mire leesett az ára.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Változó gondolnak egyet aztán leakciózzák.Lehet ez akár a megjelenést követõ elsõ héten is figyelni kell.
Szóval érdekesek számomra ezek az árak de mindennel kapcsolatban.
Külföldön 5500 ért árulják akciósan (csak egy példa) nálunk 9990FT.
Már ott ahol 5500 akciósan azon is keresnek nemtom mennyit akkor mennyi lehet vajon az az ár amit kér érte a kiadó? 500Ft kb vagy mi?
Nagy biznisz van mindenben.
Pláne a DVD-ken röhögök 50ft a sima azt a DL-t meg 350 ért adják állítom az sincs 100ft elõállítani!
De bejutnék én ilyek körökbe csak egy pillanatig is hogy mennyi valós áron szerez be egy pc-s boltok cuccokat.Kurvára érdekel.

Rage47
mennyi idõ szokott az bekövetkezni?
Shep
Én megvárom míg zavvin ennek az ára is lemegy 5k-ra 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Skynet
Jójó,ez így teljesen tiszta csak én ezt röviden SEQ megoldásnak hívom mindig...<#idiota>
MerlinW
Jaa. A Sequence szó jelenetet jelent, csupán azért használtuk a szót, hogy értse mindenki éppen hol tartunk😊 (A játékban így hívták ugye a fejezeteket). A "hivatalos" neve DRM Emulátor vagy Offline server😊

A DRM úgy mûködik, hogy a Launcher küld egy kérést (kulcsot), a szerver pedig válaszol rá (másik kulccsal). Ha a válasz megfelelõ megy tovább a játék. Ezek az úgynevezett kulcspárok, ezek vannak a values.db-ben (ezt nyúlta le a Skidrow). A játék legtöbb mozzanatához külön kulcspár tartozik, AC2-höz jelen állás szerint 1910 darab.

Persze minden játéknál variálva van, Settlers pl teljesen másjép kommunikál, más titkosítással, más metódussal. Splinter szintén (119-es Launcher)

[merlinw.org]

MerlinW
A fõmenüig már eljutottam, amint kezemben lesz a bolti verzió (vagy valamelyikünkében), az eleje így vagy úgy játszható lesz, ahogy Settlers-ben is.

Aztán beindul megint az adatbázis töltögetés hogy SKIDROW villoghasson vele..😊

[merlinw.org]

Skynet
Azt a sequence-es emulátoros megoldást amit AC2 alatt nyomtatok.😊

Rage47: Én ezt egyetlen ok miatt nem veszem meg. 5-6 órányi játékidõ...A COOP hidegen hagy. A multi totál mellékes. A játék fõ része a singleplayer,ami nevetségesen rövid. Ehhez hozzájön hogy a DRM-es játékok elsõ hetében mindig szívások vannak..Szóval nem,ez kimarad az életembõl.Legalábbis legális formában mindenképp.
Rage47
nekem elég lenne vmi demóverzió is, mondjuk 1 map, azt kész :| csak hogy belõhessem a gépigényt, meg hogy tetszik-e a játék...
MerlinW
"SEQ megoldás"? Ez alatt mit értesz?😊

[merlinw.org]

MerlinW
Miután én magam is részese voltam/vagyok az emulátor projektnek, hidd el, SKIDROW csupán annyit csinált, kikerülte a login szervert. A lényegi részét nem õk csinálták.

"Milyen jó lenne hogy ha nem vagy jártas a sceneben, akkor csöndben maradnál."

[merlinw.org]

Skynet
Nem járat le senki semmit Skidrow összelopta a SEQ megoldást és abból csinált cracket,ennyi történt.

Torrent oldalakon már megy í híresztelés az este érkezõ reloaded verzióról meg a crackekrõl...Semmi nem lesz,lehet várni ennél is amíg a SEQ-kal elkezdenek mókolni.
A DRM biza nincs feltörve,csak megkerülve.
Az egyetlen ok amiért ehhez sokkal hamarabb fog jönni a crack: sokkal rövidebb idõ alatt kitolható mint az AC2. Ennek a játékideje szöszmötölõsen kb 6-8 óra (Bogzon normal szinten kb 6 óra alatt vittük végig)...😊
Rage47
te biztos annyira jártas vagy, talán ott dolgozol velük?😄
sQr
Milyen jó lenne hogy ha nem vagy jártas a sceneben, akkor csöndben maradnál.

Idióta emberek járatnak le egy kb 20 éve dolgozó csapatot a hülyeségeikkel.

grebber
Azért az a gúnyos kijelentéssorozat + a 3 szmájli!

Rage47
skidrow nem törte fel a drm-et, csak összelopta a dolgokat😊
Rage47
ennek az esélye nagyon kevés. nem szokott a ubisoft ilyen patcheket csinálni véleményem szerint, nem egy blizzard..😄