1682
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
-
#1040 az mi hogy csak futás meg séta van? senkinek nics átmenet? na remélem a modderek megoldák ez is és kiveszik a fekte-fehér dolgot mag a feliratokat. ja és néha nemkanyarodik a karakterem egérmmozgatásra, csak wasd vel. másnak is? -
#1039 http://www.sg.hu/cikkek/74122/splinter_cell_conviction -
#1038 hát gondolom nem 7végén:p -
#1037 Ez csupa olyan égbekiáltó hiba amikkel együtt nem lett volna szabad kiadni a játékot. Úgy tűnik 4-5 év fejlesztési idő nem volt elegendő. -
#1036 Fixed many disconnection problems in coop modes
Ez a rész kell nekem pont!Van róla valami info hogy mikor jön ki? -
#1035 még nem jött ki:
Splinter Cell Conviction v1.01 Update
================================================== ============================
* Voice chat
* Added DLC support
* Added multi-GPU support (Crossfire/SLI)
* Added ATI Eyefinity support
* Fixed graphic glitches when running in low visual quality
* Fixed Microsoft Wireless X360 controller not being detected properly with some drivers
* Fixed many disconnection problems in coop modes
* Fixed interaction buttons overlapping in certain resolutions/aspect ratios
* Low-end video card optimizations
* Various minor fixes -
#1034 2 koop vidi -
#1033 Üdv!
Akinek eredeti a játék és szeretne coopozni az vegyen fel xfire-re vagy a játékba barátnak!
Xfire: uscghost
Játékban: kissmartin95 -
#1032 jó kis játék amúgy viszont néha egy két helyen érthetetlenül lelassul,beszaggat,viszont a fekete-fehér ötlet szerintem találó,a valóságban is ha sötétben vagy nem minden szín kivehető és felismerhető,így legalább tudod hogy nem látnak -
#1031 Hát te rohadtul nem tudom miről beszélsz. -
Kindred Blades #1030 A hsz első feléből világosan látszik, hogy az életbe' nem fogtál a kezedben SC játékot.
Egyébként szerintem is túlzásba estek. -
#1029 Na belenéztem én is a játékba és ez a túlzott árkádosodás nagyon gáz szerintem. Mi az már ,hogy csak parancsra ugorhatok, nem pedig ott ahol nekem jól esik, nincs sebesség szabályozás csak futás meg séta, ez a fekete-fehér baromság is melyik marhának jutott eszébe? Ez a gomb+akció kiírása mindenhova nagyon illúzió romboló. A játék amúgy nem rossz (bár sokat nem játszottam még vele), de ezek a dolgok nagyon csökkentik az élvezeti értékét. -
#1028 Nagyon jó játék,viszont próbáltunk coopozni,rendes lan,nem hamachi meg semmi ilyesmi,hanem össze van kötve rendesen a 2 gép,és először nem sikerült,aztán újraindítottuk a játékot mindketten,akkor sikerült,viszont valamiért lefagyott a játék még az első pályán,és most megint nem működik,ezt írja ki:Unable to Join.Connection not responding.Mi lehet a baj? -
#1027 Elvettétek tőle a kedvem :( -
#1026 Jah, nekem origi a scc, akivel toltam coopot, annak is. -
#1025 1 napja jelent meg...
amúgy sztem nem lesz, mint ahogy az ac2-höz sincs -
garfield5001 #1024 van már magyarosítás? -
#1023 multiban (coop) nagyon élvezetes, és sztem singleben is. annyi a gond, hogy az emberek nagy része nem tud játszani neten -nem müködik a matchmaking- (én sem, kivéve ha invitelnek), mert a router blokkolja; ez az UE engine hibája sajnos, reméljük patchelnek vmit, bár a ubisoft eddig nem reagált. -
#1022 jah és mifaszomnak nem működik az x360 kontroller a játékban?
felismeri, de a gombok nem ugy müködnek ahhogy a töltőképernyő mutatja. -
#1021 és boxon se leng...remélem ugyanazon a helyen nézted meg. -
#1020 lejjeb 1-el. -
#1019 hamachi. -
Akranor #1018 Na megnéztem (pc vs box). PCn se kötél,lepedő,szőnyeg stb. nem mozog.GZ nekik! -
#1017 Ja, főleg ha nem vagy SC fan, akkor meg pláne :D -
#1016 Jó napot.
Jó a játék érdemes megvenni?
-
#1015 Előszoba wft -
#1014 Mi? nem értelek:) -
Akranor #1013 A piactéren azok a szürkés-fehér lepedők minimálisan,de lengedeznek..nem állnak úgy mint a beton :) vagy most melyikre gondolsz? :P -
#1012 szoba jelszó? -
#1011 Gyerekek, cooperativat játszodjatok:))) az magasba emeli a játékot, d emég hogy:)
-
#1010 nah nem csak nekem unszinpatikus ez a fekete fehér?
szerintem ultragáz. -
#1009 nem tom én így is elég jól látok sötétben az 1920x1080as felbontású monitoromon xD -
#1008 jah full így van ahogy irtad, és mindennel ez van.
Had ne soroljunk nagyobbnál nagyobb címeket amiket lefokoztak.. -
#1007 Ez kurvára nem splinter cell.Ez a feketefehéresdi úgy fail ahogy van.Én nem tudom használni.Nem látom h hova mehetek tőle ahol nincs fény és szépen kisétálok tőle a fényre. -
#1006 hahó legalább vmit irjatok rá -
#1005 :) -
#1004 Na játszogattam ezzel a játékkal és azt kell mondjam hogy ez nagyon kevés. Ez már nem az a Splinter cell amit megszokhattunk hanem egy teljesen új TPS játék. Vannak benne ötletes dolgok de ennek ellenére nulla a többi részhez képest és remélem nem folytatják a sorozatot mer ebből már csak rosszabb lehet. -
#1003 Na ja, tényleg meg sem mozdulnak azok a nagy szőnyegek. De azok a fóliák az ajtókon(mondjuk konkrétan csak 1 ilyenre emlékszem:) ),meg a falon a zászlók azok igen. -
#1002 persze, annyi embert kellett leloni mint az egesz sp sorozat alatt sem:D
rohadt idegesito a fekete-feher atvaltas. nem lenne rossz otlet, de annyit megtehettek volna, hogy a beallitasoknal ki lehessen kapcsolni.
valoban csak a pontbol b pontra valo eljutas (egy lehetoseggel) es kozben 10 ember legyakasa a jatekmenet. amivel baj nem lenne, ha nem sam lenne a fohos:) -
#1001 1.01 patchet honnan lehet leszedni?