Splinter Cell: Conviction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
ezt befejezheted....
nem reklám helye.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
bloody port 😄D

Muttley
1 végigjátszás után hamar megunnád. Mindent tudnál pontosan mi, miután következik.
Ez a jelenlegi coop-pal is megtörténhet nyilván, csak sokszorosan többet kell vele játszanod v. játszanotok. Szal ne sajnáld 😄

Just do it :)

nézzétek meg ez egy jó oldal pspét xbox és ps3 elitet lehet nyerni!! bizonyiték is s van az oldalon!!! http://lockerz2ptz.mindenkilapja.hu/
Rage47
na steamen már írogatnak a gépigényrõl, sztem kell még 1-2 patch
most jött pl. egy ati hotfix
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/ATI-Catalyst-10-4-a-Hotfix.aspx
Prince23
Pontosabban errõl beszélek én :----->Kati

Prince23
Az a gond (némileg talán pozitívum is), hogy ebben az új SC-ben Sammel predator módján kell viselkedjünk. Lehet lesbõl támadni, de mindig oda jutunk ki, hogy meg kell ölnünk az illetõt. attól, hogy a third echelon megközelítését 0 killel csináltuk meg, még nem nevezném a játékot ultra giga stealth játéknak:S
CT-ben sokkal jobb volt ezeknek a kivitelezésük, ott minden pályát meglehetett oldani 0 killel. kivéve 2 pályát, asszem ...

épp a sunnyogást bírtam a gamebe -.-
a coop az nagyjából ugyanaz mint amivel kezded csak van rajtad valami ruha amit majd meg is vásárolhatsz és 2 féle emberrel lehet lenni az egyiknek zöld a másiknak piros a cuccosa ennyi az egész ja és hogy a #866 os hozzászólóhoz is mondjak valamit a coop ot egyedül is végig tudod tolni legalábbis nekem ment nem tudom miért de ment
DarkSector
hallod hát mitmonnyak annak a dáböl ádzsentnek a multija egy rakás szar volt, amiben belsõ nézet volt....<#vomit>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Most lehet meg fogod szeretni. mivel akcióorientált lett a gamma, nagyon minimális lopakodást követel a játék.

DarkSector
majd kiderül a teszteléskor...😊

Prince23
A sztorit csak sammel lehet vini. ez bennne a jó. egyébként:

Már AMERIKÁBAN megjelent a Conviction!

DarkSector
huh hát ez szerintem nem lett valami jó ötlet, de majd kiderül.
jobban örültem volna ha a story-t lehetett volna.
nade mindegy.

Prince23
Coop külön storyval rendelkezik, amit ketten lehet vinni csak.

860: még nem küldték fel, de elvileg már holnap reggelre a lakóhelyemen már átveszi a postásbá a GLStõl...

DarkSector
ezzel amugy egyetértenék, ha a konzolosoknak ez lenne az elvárása.
nagy lof....t bárkivel beszéltem ugyanugy nézett hogy mien rövid lett a single.
Helyesbítenék, az én köreimben nem ez az elvárás konzolra, a fejlesztõk csinálják ezt, de ez nyílt titok, minden nagy névvel ez lesz, a végén bele...nak mindenben.
Nem fura, hogy a nagy játékok legtöbbször az elsõ új címekbõl kerülnek ki?
és sajnos jobbára a régi részekre nem fordítanak elég figyelmet sok esetben, és majd gondolják a neve miatt megveszi mindenki.

itt convictionban eddig csak demo-hoz volt közöm, az télleg nem nehéz, de gondolom nem is könnyû fokozaton kéne játszani, mivel az az uj játékosoknak van, mert a demo-ban asszem nincs nehézségi fok, de szerintem a fullban csak van/lesz.
vagy csak new game azt joéccakát?

Dante73
#856-ra ment.

http://www.freetvmaci.info/

DarkSector
amúgy coop-ot vágja már valaki hogy milyen?
külön szerkesztettek küldetéseket, vagy lehet a fõstory-t is küldeni?
mert engem igazából ez izgatna jobban.

Dante73
Ebben a topikban ez egy igen meredek megállapítás; ugyanis ez a játék az egyik legjobb példa a konzolosodásra. Hozzáteszem, nem játszottam vele, csak teszteket olvasgattam. Ez alapján azt szûrtem le, hogy ez már nem igazán SC. Egy sima árkád céllövölde, némi lopakodással. SC pedig mindig is a lopakodásról szól, némi céllövöldével.
Azok, (köztük én is) akik a konzolosodásról beszélnek, többnyire ezt értik alatta. Eltolódnak a játékok a konzolos elvárások felé. Ez nem gond, csak nem biztos, hogy PC-n ez kell. Márpedig, elég sok olyan hsz van, nagyon sok játék fórumán, hogy "szar konzolport".

És az elõzõ válaszodra is reagálva; Nem, ez nem kockásodás. Aki 10-12 órát ûl a gép elõtt az nem vásárló, nincs rá pénze értelemszerûen. Sok ismerõsöm, aki PC-n tolja, heti 2-3-5 órát tud játszani. És nagyon felcseszi az agyát, ha megveszi a következõ Tomb Raidert, ami túlélõhorror lesz, állítólag. Vagy kezébe akad a régen várt SC, ami egy céllövölde, az eddigi CS-khez képest.
Nem fekete-fehér a világ, sok árnyalat van a kettõ közt.
PC; MMO, stratégia, rpg, szimulátor, némi Crysis, vagy bioshock befigyelésével, míg konzol lövöldék, akció, kaland, verseny, némi ME-vel, és DA-val vegyítve.

Én így látom.

Rage47
hova küldték fel?
zzeN
Felküldték? Hogy érted? Én ma kaptam egy mailt, h péntekre hozza a futár blablabla...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Prince23
Akkor nem értem minek küldték fel a csomagot :S
ráért volna holnap.
Mert minden eddig játékot, amit felküldtek, már reggel és délelõtt közt mindig megkaptam. azért reménykedem benne😄

zzeN
Futár péntekre hozza, CDG-t ismerve befogják tartani.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Prince23
Egyébként most küldték el, tehát holnapra a csomagot. vajon GLS betartja az apr. 30-at? vagy már megkaphatom holnap délelõtt? mert usaba apr 29-tõl kapható lezs pcre

DarkSector
énis ezt mondom mindenhol ezt hallom hogy kijön egy játék, akkor ha valami szar benne, akkor szar mert konzolra is van és azért szar.
kibaszottunalmas ieneket hallgatni. egyetértek.

Prince23
Na, kik azok, akik megrendelték a játékot?

majd egyeztetnénk is gamer profilt, amikor bejelentkezünk ingamebe 😊

1 szerintem neked nem a tv re van kötve a géped akkor az xbox minek legyen rákötve? 2 én nem azt mondtam hogy 40 kiló ból nem jön ki egy jó vidikari hanem azt hogy amin a következõ splinter cell is lagg nélkül fog futni nagy különbség
MerlinW
Ha összességében nézzük igaz és reális is. A PC használata sokkal széleskörûbb, ergó drágább. A konzol felhasználási területe szûkebb, így olcsóbb. Ha úgy nézzük a PC professzionális eszköz, a konzol szórakoztató elektronika.

[merlinw.org]

Muttley
Úgy értettem, hogy...
Bármelyik 40-50 ezres Radeonhoz további hardverek kellenek..., ezen kívül 1 év múlva kis túlzással beviheted magaddal mosdóba. Bár én maradnék inkább a papírnál...<#idiota>
Komoly PC szakemberek szerint is manapság jobb befektetés a konzol, mint a PC.
Ez persze nem a PC ellen szól. Aki megteheti, upgrade-elje a PC-jét.
És amikor azt mondtam: high-end, úgy értettem: high-end. :-D
50 ezres Radeon már a vétel napján is õskövület a PC-sznobok szemében. 1 év múlva meg az új gammáknál Te is észreveszed. ;-)

MerlinW
GT5, Forza is árkád versenyek.. Fizika van bennük persze, de az élethûségtõl távol vannak.

S itt megragadnám az alkalmat: mindenki húzzon át a konzol vs pc topikba, vagy legalább az off/warez-be.

[merlinw.org]

DarkSector
fizikát szeretik konzolon is, GT5 Forza 3.
ez amit itt eddig leirtatok errõl a témáról egy nagy agyatlanság, ez régebben lehet hogy így volt, most nem így van.

Pc-n kurvasokan tolják a multiplatform, állitólag szar konzolos játékokat, és ki lehet szemezgetni pc-n is a szar játékokat, tök értelmetlen ezen vitatkozni.

Jah és egy fontos dolog a konzolokra azért vannak olyan játékok jobbára amik árkádossak, mert pc-n elmegy hogy bekockul az ember és gyüjtögeti a lilapáncélt, meg a rózsaszín kardot, stb.
Csakhogy ha van egy konzolod, nem valószínû hogy napi 12orát leülsz elé és a kis idõdben se erre vágysz feltétlenül vagyis nem feltétlen probléma ez. Ott is sok stílus megvan minden stílusból.
Persze ezt nem a te fejedhez akarom vágni csak mondom.
Sok embernek nehéz meg elképzelni, hogy napi 1-2 óra játék is elég valakinek.
Mond hogy ebben nincs igazam.

meg itt is mondták hogy szar rövid meg minden a scc.....lol hát jah ha single-t leküldi az ember akkor igen, de van multi is, és az is a játék része.
szerintem ennek a résznek a coop lehet a sava borsa, a single csak edzés.

Dante73
Persze, hogy nem rossz a konzol. Csak egy kicsit más a célközönsége. Egy konzolos (általában) inkább árkádosabb jellegû játékokat kedvel, míg az átlag PC-s nem ezt a stílust kedveli. Legyen kicsit összetettebb a játék, kicsit agyalósabb... És persze az optimalizáció sem mellékes, hogy a vásárlóközönség minél szélesebb lehessen.
Egy példa; Konzolon jó bolt az NFS. Hangulat, pörgés, sebesség érzet... PC-n a fizika sem ártana bele... Akkor sem, ha ez a pörgés, sebességérzet rovására megy. Vagy CoDMW2. 6 órás céllövölde. Konzolon siker. PC-n nem. Mert nincs lan, nem tudod a haverral nyomni, KIVETTÉK a fedezékrendszert, stb. Hiába a hangulat, a pörgés; max a sávszélt éri meg...
Más a célközönség, némi átfedéssel, természetesen.
Ha ezt belátják végre a kiadók, nem lesz akkora gond a warez, és onnantól érdemes rágyúrni a dologra; Jó játékot meg fogják venni, a "konzolport" szart nem...

MerlinW
Bármelyik 40-50ezres Radeon kétvállra fekteti bármelyik konzolt. Nem muszáj a piac legjobb kártyáját linkelni...😊

[merlinw.org]

Igazad van, tényleg lehet olcsóbban is HDTV-t venni, de ha másban nem, akkor a játékok áraiban visszajön a hardver ára... mármint XBOX-ra úgy jó 3-4-5 ezerrel drágább egy játék mint PC-re (tudom, lehet cserélgetni a játékokat, de az mégse olyan mint egy saját eredeti játék), meg a DLCk is pénzért vannak kivétel nélkül. Egyébként tényleg nem rossz dolog a konzol, de nem az én mûfajom...

nem. egész életembe utáltam a Splinter Celleket 😊

Muttley
Én összeállítok egy "jó gép" komplett konfigot, s ha te kihozod nekem 90-bõl, egye fene, adok még mellé 50 e. borravalót.
Te hol élsz?? 😊

real, megveszed pc -re??
Seth
Az lehet hogy a konzol támogatja ha belelerõszakolsz egy bilentyûzetet meg egy egeret, de a játékok 95%-a szarik rá. A konzolon kontroller-rel kell játszani, arra lett kitalálva.

#842 ne essünk túlzásokba, 100k alatt kapsz már hd tv-t (jó lehet nem full hd, de azt nem is használja ki teszemazt a 360 a 720p felbontásával, hd ready bõven megfelel).Az idõ is elérkezett arra, hogy minden háztartásba lassan-lassan plazma-lcd-istentudja milyen hd-hdready készülékek kerüljenek. Képcsöves tv-ket már nem is nagyon látsz az üzletekben, amik vannak azok gagyi kínai-török tákolmányok.
A Live hóra lebontva akkor 1000 Ft. Az nem sok. Ha az ember meg nem szeret multizni akkor nem is kell gold live tagság, az alappal elér minden mást.

PSN ID.: Beegabor

ja meg veszel egy hd tv-t 300ezerért, meg évente fizeted a 12ezer ftos live tagságot... 2-3 év alatt ugyanott vagy mintha gépet vennél 😄

nem tudom a konzolba csak az a rossz hogy controlleres de ha veszel hozzá 2000 ért egy billentyûzetet meg hozzá egy egeret meg van oldva a problémád fõleg ha ps 3 a van mert akkor az támogat minden usb s eszközt na most nagyjából egy jó gép az olyan 90000 Ft amin még menni fog a következõ splinter cell is mármint ha lesz ezzel szemben egy xbox újonnan az 41000 Ft hozzá veszel 8 kilóért egy flashet és még 300 ft ért egy dvd lemezt 49300 Ft most akkor melyik éri meg jobban?
nincs,max felirattal

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Matthew Baker
Van rá esély hogy megjelenik valamikor magyarul a játék?

Új logó by: berczely (Y)

Muttley
Tény, h a tendencia, konzolt több hülyegyerek vesz, mint high-end pc-t, de

Ha lenne normális taktikai FPS konzolra, azt is egészen sokan tolnák.
Erre persze okosok mondják: nincs elég gomb hozzá. Az OF: Dragon Rising óta tudjuk, ez NEM IGAZ.
Kérdezd meg tõlem, h 3 havonta nyüstölöm-e Emaillel Miloslav Cinko-t az idea games-tõl, hogy várható-e az ArmA 2 konzolra. Kérdezd meg azt is tõlem, hogy mit válaszolt eddig.<#alien>

én is nagy splinter rajongó vagyok,ugyhogy vagy nagyon tetszeni fog nekem a játék vagy nagyon nem.majd megjátom ha lesz crack.nem akarok fárasztani senkit warezzal,pedig lenne 1-2 kérdésem.
SubZero911
Azt, hogy konzolos fos, kicsit átvitt értelemben gondoltam. Éppen arra akartam kilyukadni, amit elõttem kifejtettek, vagyis a negatív tendenciára. ld. konzolosodás (Egyszerûsített, arcade jellegû puffogtatás). Bár nem vagyok konzolos -így egyértelmûen elfogult vagyok- de konzolon inkább tolják a lövöldözõs agyatlan puffogtatós, mint mondjuk a Commandos összetettségû játékokat !!??

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

én nekem lehet hogy rossz a szemem de azt mintha észrevettem volna hogy itt vannak olyanok akiknek van xbox uk és már végig játszották a game-t és gondoltam õk kipróbálták vagy valami de mind1 és köszi Lunki88
HeadHunter86
Lehetne már péntek, én már félre rakattam magamnak egy példányt. Aztán majd innen sg-sek közül tolhatjuk Co-op-ban, szombat körül, mire kivégeztem a single-t 😊

Lunki88
Igen, van benne osztott képernyõs coop.
Rage47
áh, jöhetne már vmi demó.
az autorunos installermenü gombhangjai nem tetszenek egyébként, nagyon konzolos :|
Prince23
Mondtam már amúgy lentebb is, szidtam, de azért szeretem. coop miatt megéri. ennyi.