1682
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
-
#1080 Akkor minek veszed meg? -
#1079 Huha most vittük végig a coop sztorit, a vége valami DÖBBENET!!!!!!!!!!!!!
PADLÓN MARADTUNK! azta -
#1078 Jó tehát oda jutottunk ,hogy ugyanott vagy mintha dobozost veszel 1 hónap múlva 5-ért. -
#1077 Isot kiihatod 350Ft-os DL DVD-re!Az ugyanúgy nem megy arról sehova mint eredeti lemezről!
5 év.Kb 3 hónap coop után elő nem veszem majd soha! -
#1076 A játékot bárhonnan be lehet szerezni azért.Ha meg ennyire kell 5 év múlva is akkor szépen kiírod dvdre és elrakod valahova. -
#1075 Na ja csak a kulccsal mit érsz ha évek múlva nem tudod letölteni, vagy a dobozból elővenni a lemezt. Tudom én is, hogy az a kulcs az egész játék, de ha a tok nem kell akkor is legalább letölteni tudjam majd tutira (steam). Szóval egy szar kulcsért biztos nem adnék ki 5e-t. -
#1074 8000Ft dobozosért mitől jobb? Számomra semmivel.
5000Ft-ot még ki is adok cd kulcsért ha tudom megbízható az oldal.
DVD-s verziót amúgy is csak 2 percig látnám azt eltűnne a süllyesztőben kb.
-
#1073 Az a kulcs az egész játék. -
#1072 Egy szaros kulcsért 5e-t, jó vicc. -
#1071 Ennyit megér azért! Vajon ez az oldal megbízható, ki ismeri vélemények?
5000FT CD KEY! -
Jobboka #1070 WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!..... ott van a banner fölött -
Jobboka #1069 ennek kb semmi értelme -.- -
#1068 egy kis coop vidi :)
haverral összehoztuk... -
#1067 Többet kell benne gyilkolni mint egy erre szakosodott FPS-ben.
5/10-et azért megérdemel!
-
dApRo #1066 sikerült már vkinek törttel összehozni egy coop modet?
am a single nevetségesen rövid (kb 4óra volt) -
#1065 NEkem semmi bajom a co-op-pal. még egyszer sem dobott le és tudok csatizni. Hozzá kell tenni hogy eredetim van. -
Jobboka #1064 portokat nem kell nyitogatni? -
#1063 Sehogy,mivel bugos,és egy csomó ember egyszerűen nem tud egymáshoz csatalkozni,nekem is eddig 1x sikerült csak coopozni...(mondjuk én nem hamachin toltam) -
#1062 azt vágom én csak a mozgás animációjáról beszélek:) -
Helomas #1061 Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül hogyan lehet játszani ezt hamachin keresztül? Válaszotokat előre is köszönöm :) -
#1060 ezzel tudnék vitatkozni, szerintem ponthogy végre visszatérnek a gyökerekhez, a fasszópó Princ of Perzsia : Progagyi után -
#1059 Szintén,általában jól fut,csak néha valami oknál fogva belassul,coopban egyébként 1x sem volt belassulás,csak single player pályákon. -
#1058 Hm nem gondoltam volna hogy "Splinter Cell" is megfekteti a gépen de hát ez van :(
Elég sokszor a 1x fpseket bámulom. (1280-ba minden maxon) -
#1057 Vlki nem találkozott képernyő-illesztési gonddal? mert nekem emiatt kilépett belőle. -
#1056 Pontosan ÍGY kell kezelni. :) -
#1055 akinek boxon van meg a játék és coopozna, írjon! -
Malleus #1054 Kipróbáltam én is a játékot, és arra jutottam, hogy ha blokkolom az agyamban az összes korábbi rész emlékeit, akkor a Conviction egész kellemes cucc. :)
Szal sztem nem rossz, csak nem SC. Nagyon nem. -
#1053 Ubi úgy tűnik előtte szinte az összes puskaporát az AC2-vel (legalábbis erre az évre) -
Novotsik #1052 Láttam van fennt tört vezrió működőképes? -
#1051 És a poén hogy a PoP ennél még rosszabb lesz legalábbis a videókból ez jött le, nagyon bénán mozognak benne a karakterek.
-
#1050 A DRM miatt nem modolható, 1általán a játék, így se magyarítás, se egyéb nem lesz egyetlen DRM-es játékhoz sem. -
#1049 Na Strangleholdot ne szégyenítsed meg hogy ehhez a foshoz hasonlítod abban legalább volt fizika! -
#1048 hát reménykedjünk hogy a patch majd javírja ezt a kis problémát :) -
#1047 Nekem is mindig ez van,amikor csatlakozni próbálok egy játékhoz.(1x sikerült csak) -
#1046 valaki felvett barátnak a játékba de mikor invitál és én csatlakoznék akkor hibát ír mindig ez miért van??? (eredeti nekem) -
Neoncsoves #1045 normalon elég sovány a játék... 5 óra kb... -
#1044 hát nem az év játéka, röviden a képlet:
=Sranglehold+Bourne
(a Bourne a konzolosoknak lehet inkább ismerős) -
#1043 Nem fog nem magyarítható elvileg a mostani ubis game-ekkel karöltve!
Fuck ubi -
#1042 attol tarok én is....de hátha, legalább magyarosítás készüljön hozzá -
#1041 sztem nem lehet moddolni