Splinter Cell: Conviction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Irányítással nincsen semmi baj!
Next PC upgrade: 2022
Pár kép tõlem:
Maga a gameplay nem tûnik rossznak, ám sajnos ennek már sok köze nincs a SC szériához (aki a Double Agentet azért
Ez inkább az akcióra összpontosít mintsem a lopakodásra. (többek között Eel lehet felejteni a hullák cipelését is. )
A látvány mint azt fentebb is említettem rendben an, a hangok és a zenék ismét zseniálisra sikeredtek.
Amitõl viszont nem estem hasra az a fizika. Ez az ami még bizonyos értelemben visszafejlõdött. Már az elsõ részben is megvolt az a feature hogy a rongyok és a fólia ajtók "elhajlottak" mikor nekimentünk, vagy átmentünk rajtuk illetve alattuk. Hát itt nem, itt a függesztett szõnyeg betonfalként viselkedik. Nem érvágás, csak azért erre figyelhettek volna.
Egy szó mint 100, az elsõ benyomások alapján ez egy korrektül összerakott filmszerû akciójáték némi lopakodással, de semmiképp nem SC.
Egy ipari hulladék már ez is.
Elötte G15 volt arról meg lekoptak a betük fõleg a WASD billentyûk :-)
Bocs az offért
A játék szerintem hibátlan
AntecP80-GigabyteP55-UD4-i57602,6@4Ghz-4Gb OCZ Platinum1600MHzDDR3-Zotac GTX 470-Corsair Force 64Gb SSD-Coolermaster 600W-Microsoft X6-Razer Deathadder CoolermasterV8-Creative X-FI-Samsung24\"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Microsoft Sidewinder X6. Perifériáim már jók, most már csak a gépen kéne fejleszteni, de az meg sok lééé 😊

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Nem tudjátok, hogy telepítés után dx10 -ben indul a játék??
Hogyan lehet megoldani, hogy dx9 ben tudjak játszani?
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"an internet connection is requied to play this game. failed to connect to the ubisoft master servers. please verify that your internet connection is functional and try again.
eredeti a convictionom. régebben megkrekkeltem az ubisoft mappát és most nem enged vele játszani. Ubisoft game lauchert újra telepítettem és a játékot is. nem tudtok valami megoldás a problémámra? köszi"
<#hehe>#hehe>Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
mert ott van szakálla meg minden más ezt nem fogtam fel