1682
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
-
#1120 Elolvassátok néha amit a gép kiír? -_-
Az a szellemalak az utolsó ismert pozíciód a gép számára. -
#1119 Nekem is van ilyen,szerintem ez csak valamiféle útmutatás hogy mit kéne csinálni. -
strebacom #1118 Hali!!!
Az alábbi képeken lévö "szellemek", az hiba vagy nem, miért van???
-
felegyi #1117 Csáó! Nekem gond van, indítom, és a System ablak rohadt kicsit, nem tudom kinagyítani... valami gebaszt talált a procimmal, pedig elégnek kell lennie! A lényeg, csak Al+F4-el tudom bezárni. Valami ötlet erre? -
#1116 Ati hotfix megoldja. -
#1115 valami más. -
zitababa #1114 AMD ATHLON 64X2 DUAL CORE PROCESSOR 4800+, 3,0 GB RAM,ATI Radeon HD 4800 series a gépem és baromira akadozik....Mit csináljak? Ha lentebb vettem a konfigot még jobban akadozik...Ez játék optimalizálási gond vagy van valami megoldás?????????
Kérek segítséget!
Köszi
Zita -
#1113 nekem nem összekavarodnak a gombok....:SSSSSSSSSSS -
#1112 én elöbb toltam fehércsokival jó volt nagyon sipi01 névenvagyok fent -
#1111 mindenkit felvettem aki bejelölt friend-be -
#1110 x360 joy működik jól a játékban? -
#1109 :)
a többit másik totyikba kéne... -
Jobboka #1108 nah, most nekem is jó volt... :S -
#1107 ezt nem tudom, nekem ment... -
Jobboka #1106 akk miért nem enged private matchet nyitni? mondjuk az csak akkor lenne lényeg, ha vki joinolni akarna hozzám :S (portokra értem) -
#1105 nem -
Jobboka #1104 akk most kell portot nyitni v. nem? -
#1103 rushyk -
#1102 Wariant2010 -
#1101 Mint írtam volt, kell hozzá az alap törés. A multis csak egy "patch". A két exe nélkül nem fog elindulni a játék. -
Novotsik #1100 nem nyitja meg a böngészőm a warez topicot,miért nem? Azt írja h a link nem működik. -
#1099 jah énis csak éppen a munkaügytől...remélem nem sokáig...:D -
#1098 coop-hoz adjátok meg itt a neveteket tudjak felvenni mindenkit,én Tatyla vagyok mint mindig -
#1097 Multisba csak egy ubiorbitapi_r2.dll és Skidrow.ini van. -
#1096 Skidrow.exe csak reklám, nem kell.
conviction_game.exe
gu.exe
ubiorbitapi_r2.dll
Skidrow.ini -
#1095 Mitől 4? Multis crackbe 2 fájl van! -
#1094 még jó h havonta kapok fizut xD -
#1093 Isten ez a játék,nagyon bejön!Már csak magyarítás kéne hozzá,hogy a sztorit is teljesen érthessem. -
#1092 nem görcsölés.
én is megvenném mert kafa a multi, de mivel a single nem köt le, és nincs sok lóvém, én alan wake-re gyüjtök....
-
#1091 Görcsölés? Megy a multi, az UPlay, a játék, minden:) 4 fájl bemásolása csak nem okoz gondot senkinek:) A hosts fájlt ki kell pucolni, ha emulátoroztál/zol, annyi. -
#1090 Olvasom a warez topicot csak görcsölés majd ha olcsó lesz úgyis megveszem! -
#1089 már lehet, de a töbit privátba ha érdekel :) -
#1088 Egyébként azt vettem észre,hogy normálon tolom és nagyon gyorsan lelőnek ha meglátnak,szóval azért eléggé lopakodni kell és nem lehet végigdarálni.Ha nem lövöm ki a lámpákat akkor biztosan meglátnak(bár általában csak pár ember van,azokat meg leszedem gyorsan)Mondjuk nem kell sunyin megölni mindenkit,hanem azért simán csak le lehet lőni.De már 1 gépfegyveres ember is olyan gyorsan megöl...Meg néha a hátam mögé is mennek a szemetek. -
Jobboka #1087 enyhén túlreagáltad
-
dApRo #1086 akinek lenne kedve coopozni dobjon pm-be egy contactot -
#1085 Hogyne lehetne, de ez nem az a topic. -
#1084 a coopban az a rendőrös pálya nem volt semmi, csak le lehet verni a zsarukat de lőni nem :S -
#1083 Előzőt ne olvassátok el.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lehet -
#1082 <spoiler>lehet</spoiler> -
#1081 Mert warezzal nem lehet multizni/coopzni?Egyéb hülye kérdés?