Splinter Cell: Conviction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
neked nincs meg a játék? nem akarsz coopozni?

Nothing is True, Everything is Permitted

DarkSector
netrõl van.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kandurex
Hangulatra milyen? Régi videókat nézegetve tökre ilyen Bourne rejtély -re hajazó volt..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nem is az irányítás hanem maga a mozgás zavar. Túl gyorsan reagál vagy mittomén fõleg jobbra-balra strafe-nél. Túl merev. Lehet hogy nagyon hozzászoktam a Hitman, Gta, Mafia mozgáshoz, de valahogy nem életszerû akkorsem.
grebber
Hehe jó kis hent game lett ez.<#violent> De ez van ez kell a népnek!
Irányítással nincsen semmi baj!

Next PC upgrade: 2022

CroftManor
kis gameplay tõlem 😊
part1
part2
ja és a coopot is kipróbáltuk már, naon király 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

Fehercsoki
Írhatnál valami konkrétumot,mert így ez elég semmitmondó.Mi a baj az ATIkkal?

Ilyen bugos fossal régen találkoztam. Akinek ATI-ja van, meg se vegye, vannak fasza crackek. A képeid mellé odarakhatnád a fos irányítást is. Majdnem olyan az irányítása mint a Resident Evil 1-nek. De nem is az irányítással van a gond hanem az egész mozgással.
Maxtreme
Az elõzetes bemutatók alapján azt hittem csúnyább lesz ez a játék, de hálisten kellemeset csalódtam.

Pár kép tõlem:

Maga a gameplay nem tûnik rossznak, ám sajnos ennek már sok köze nincs a SC szériához (aki a Double Agentet azért fikázta anno mert túl szájbarágós és vérpistis volt, hát ez még inkább az.)
Ez inkább az akcióra összpontosít mintsem a lopakodásra. (többek között Eel lehet felejteni a hullák cipelését is. )
A látvány mint azt fentebb is említettem rendben an, a hangok és a zenék ismét zseniálisra sikeredtek.
Amitõl viszont nem estem hasra az a fizika. Ez az ami még bizonyos értelemben visszafejlõdött. Már az elsõ részben is megvolt az a feature hogy a rongyok és a fólia ajtók "elhajlottak" mikor nekimentünk, vagy átmentünk rajtuk illetve alattuk. Hát itt nem, itt a függesztett szõnyeg betonfalként viselkedik. Nem érvágás, csak azért erre figyelhettek volna.

Egy szó mint 100, az elsõ benyomások alapján ez egy korrektül összerakott filmszerû akciójáték némi lopakodással, de semmiképp nem SC.

Rage47
szuper
Az X6-n nekem az o betü beszart most már másodszorra holnap szedem szét a drágát mert valószinuleg megint begyürödött a gumi billentyû alatt
Egy ipari hulladék már ez is.
Elötte G15 volt arról meg lekoptak a betük fõleg a WASD billentyûk :-)
Bocs az offért
A játék szerintem hibátlan

AntecP80-GigabyteP55-UD4-i57602,6@4Ghz-4Gb OCZ Platinum1600MHzDDR3-Zotac GTX 470-Corsair Force 64Gb SSD-Coolermaster 600W-Microsoft X6-Razer Deathadder CoolermasterV8-Creative X-FI-Samsung24\"

Fpocok
Nem vagyok pór PS-os... meg egyperc alatt dobtam össze.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Na srácok, milyen a játék coopban?

SPECIAL EDITION-t láttátok?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Prince23

természetesen spoiler tartalmú,a vége

DarkSector
nah majdnem jól tippeltem de az egérpad razer...meg az egeredis szerintem...😄

HeadHunter86
Közbe látom kijött törtbe. Ez se sokáig húzta. Vagy nem volt benne trigger, vagy már ilyen könnyen törik a DRM-et.

Microsoft Sidewinder X6. Perifériáim már jók, most már csak a gépen kéne fejleszteni, de az meg sok lééé 😊

DarkSector
razer az már biztos

RETROB0Y
Ez milyen tipusu bill? Melyik márka? Elegge teccetõs

Nekem G11 van

ilyen bill-em van nekem is😄

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Sziasztok srácok,

Nem tudjátok, hogy telepítés után dx10 -ben indul a játék??
Hogyan lehet megoldani, hogy dx9 ben tudjak játszani?

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

DarkSector
Ha valakinek kell egy szuper ikon:
>ikon letöltése<

wedge31
windows/system32/drivers/etc/host

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
hol van az a fájl amit át kell írni?

wedge31
Az ubis sorokat törölje.

Prince23
És a hos file-t mire írja át?

wedge31
Ha ez a crackkelés azt jelenti hogy az AC2-öt emulátorral futata akkor átkell irnia a host fájl mert egyébként nem fog tudni az ubi szervere csatlakozni.

MerlinW
hosts fájlt is pucolja ki.

[merlinw.org]

Prince23
Havernak nem indul el a játék, pls segítsetek neki:

"an internet connection is requied to play this game. failed to connect to the ubisoft master servers. please verify that your internet connection is functional and try again.

eredeti a convictionom. régebben megkrekkeltem az ubisoft mappát és most nem enged vele játszani. Ubisoft game lauchert újra telepítettem és a játékot is. nem tudtok valami megoldás a problémámra? köszi"

DarkSector
<#vigyor3>

norbi2fraktal
jó féle, de nem übereli ezt <#hehe>

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

DarkSector
mien klaviaturával nyomulsz te kisgazda? 😛

HeadHunter86
Na megvan nekem is. Mondjuk az enyémnek, nem olyan fos a tokja mint amit lejebb linkeltetek, enyém tök normális.

DarkSector
jah értem. 😊

zzeN
Nem az szar, hanem van 1 olyan map coop-ban, amikor nem lehet lelõni senkit se. Na hát ezt elb@sztuk kb. 20-szor, ezért szar😄. Mikrofonnal kell szigorúan.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

DarkSector
miért szar a multi?

ts2 õd is van ugyE?
zzeN
Ól rájt<#eljen>!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

most cod4 war, utána megcsináljuk azt a szart 😄
zzeN
Van ám.

zzen, van mikid?
Prince23
Hát jah :S

Shep
Jól sikerült akkor a plasztika, mert a képeken max 40-nek ha kinéz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Mivel már 53. évében jár szegényke 😄

lanozni kéne sztem...
kéne közbe ts ezni, vagy van a gamebe voice??
zzen, nem tudlak invelni :S:S
amit nem fogtam fel hogy elõször csinált az Ubisoft egy splinter cell t amit kidobott a kukába és az abban lévõ ember is Sam???
mert ott van szakálla meg minden más ezt nem fogtam fel
HeadHunter86
Mondjuk elég õsz feje van 😄