1682
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

Megrendelhető (30.99$ postaköltséggel) -> kb. 6000,-Ft (kattint) vagy Előrendelhető (24.99£) -> 7300 ,- Ft (kattint) +(800Ft pk)

• Prince23
    Sajnos néhány tester is így tolja, nincs kreativitás manapság köztük sem. Láttam pár yt-s vidiket róla:S
  • Rage47
    van már 10.4 catalyst
  • The Protector
    Akinek szarul fut vagy gebasz van vele Ati kártyával az tegye fel EZT és megoldódik a problémája.
  • felegyi
    Csáó! Nem tudjátok miért fagy le randomra a játék? Ha belépek a feladatkezelőbe, majd vissza, akkor fut tovább... de utána megint randomra megáll! Hiába veszem lejjebb vagy feljebb a beállításokat ugyanolyan marad...
  • DarkSector
    jah akkor félre olvastam...sorry.
  • Jobboka
    eredetim van, uh. nem fogok a warez topikba írni -.-
    vegyetek fel engem is majd: jobboka
  • CroftManor
    mért van az h nem válaszolsz a privát üzenetekre?
  • Jobboka
    ez a srác egy atom nagy low :D:D
  • Prince23
    Teljesen felesleges, amit csinál.
  • grebber

• Rage47
    na tessék, ez hentelős:D aki meg így játszik, azt csak sajnálni tudom
  • Prince23
    nem csak az,a kütyük is ott vannak azért. De attól és főleg ezek miatt hentelős.
  • Rage47
    arra van az execution:)
  • zitababa
    MEGTALÁLTAM AZ ATI hotfixet:

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/ATI-Catalyst-10-4-a-Hotfix.aspx
  • mernokur
    hali! hogy tudok coop modban jatszani? nem eredeti a game-m!koszi
  • Shep
    Egyébként szerintem az tök vicc kategória, hogy egy visszapillantó tükröt simán átdug egy bezárt ajtó alatt, jó tudjuk amcsiban még a bejárati ajtó alatt is van rés (nem baj ,hogy 1000-el süvít ott be a szél). Na de egy visszapillantó tükör azért nem pár mm-es.
  • Shep
    Mert agyatlan vagy azért. :) (egyébként teljesen igazad van, szerintem)
  • Prince23

Az egyik legjobb, hangulatos pálya, a Third Echelon után. Alig 6 perces a map. Kicsit szégyen, de nem baj az.

Tarka: egyébként jóval akciódúsabb lett a SCC, de ezt már rég kitárgyaltuk. Lövöldözés helyett lehet kütyüket is használni. pl sticky camera, proxity mine, remote mine. De attól a játékmenet henetlős marad. Lehet lopakodni minden pályán, de az max 2 perc :DD utána pörgés van.
  • TaRka0107
    Agyatlanul? De ha ott állnak vagy 5en ahova menni akarok? Le kell lőnöm mindet aztán meg jönnek rám még 5en:D:D
  • Prince23
    Azért gondoljál csak vissza a szerver szobák megvédésére, az iraki pályára, a washingtoni pályára. ott hentelni kell, lopakodni nem lehet. de sztem nem vitted végig még te sem :)
  • Shep
    Feltetted a multi cracket mi? Akkor másold vissza az eredeti cracket.
  • Viktor9202
    De hogy tudok rá visszamenni, mert azt irja ki h New Game, nem azt h Continue Story
  • Rage47
    ubisoft szerverén, de sztem winyódon is tárolja, mert tőlem megkérdezte, hogy akarom e szinkronizálni a winyós mentéseimet a netessel :O
  • Rage47
    ami nagyon bosszant, hogy nem lehet elvonszolni a hullákat. így akaratlanul is észreveszik a testet. bár pörgősebb a játékmenet, sokszor idő sem lenne hullát cipelni. remélem a következő lopadkosó játékokból már nem hagyják ki ( mondjuk a hitman 5-ből, amit várok még ebben a kategóriában)
  • Viktor9202
    A mentéseket hol tárolja a játék?
  • Shep
    Jó hát pl. az első, vagy akár a 2. pályán is a fényben állnak többen is és csak állnak nem mozdulnak ott kénytelen vagy lőni, vagy ha kilövöd a lámpát akkor elkezdenek keresni, de az meg már nem ugyanaz, mint a korábbi részekben amikor simán elkapkodtad őket a sötétből. Nem rossz játék ez, csak merőben más, mint az eddigiek. Sokkal jobban le van egyszerűsítve az egész, hogy egy 5 évesnek se okozzon nehézséget.
  • Rage47
    hát ha agyatlanul játszol biztosan...:D
    előző splinterekben is lehetett lövöldözni, ha észrevetttek. sőt hitmanben is.
  • Balinthun
    Hali! Olyan problémám van hogy a játék néha fogja és újraindítja a gépet! 4850em van ! Tud valaki erre megoldást mert olyanokat próbáltam hogy a cccben kikapcsolni az ai-t de úgy is ezt csinálja !!! Valakinek hasonló???
  • TaRka0107
    Mondjuk nem vittem végig, de eddig csak lövöldözés volt...
  • Rage47
    nem is hentelős, nemtom miről beszéltek, van jópár pálya, amit nem is lehet megcsinláni lövöldözéssel.
  • TaRka0107
    Na gyerekek én is kipróbáltam a játékot. A grafikától elállt a lélegzetem, annyira jó. A játékmenettel vannak problémáim mert ha odaadják nekem hogy játszak vele és nem tudom a nevét, biztos hogy nem splinter cell-re tippelek. Köze sincs az előző részekhez. Tudom már ezt átbeszéltétek. Igaz én annyira nem játszottam sokat az előzőekkel, de tudom hogy az lopakodós volt. Ez a játék meg nagy hentelős, néha már idegesít is hogy rajtam vannak vagy 20-an és 10-edjére kell újból kezdenem. Egyszer átvihető ez a játék és ennyi. Mondjuk én egy szót sem szólhatok mert nem vettem meg....:D
  • Shep
    Úgy látom nem esett le miről beszélek.
  • kryst
    Ezt a hotfixet honnan lehet leszedni? Érdekelne engem is! Egy linket nem tudtok adni? Amúgy nekem is ATI van, és kb.30percenként kilép, meg néhol beszaggat. Nagyon gáz, hogy így adnak ki egy játékot szerintem.
  • Skynet
    Inkább 1 perc alatt letöltöm és felrakom a hotfixet,mintsem hogy 20-30ezrekkel többet adjak ki egy nvidia kariért ami ugyan annyit tud mint a radeon csak szarabb képminőség mellett és parasztvakító physx-el van ellátva...:)
  • Shep
    Azért ez az ATI hotfix-esdi is mekkora vicc már. Bika erős, "olcsó", jó kártyák és 0 támogatottság.
  • CroftManor
    coop videó második felvonás
  • strebacom
    Óóó tényleg, most olvasom....köszi mindenkinek....
  • grebber
    Az azt mutatja hol vettek észre!Ennyi semmi más jelentősége nincs!
  • CroftManor
    nem, az azt jelzi, hogy utoljára hol láttak meg a katonák! és azt a pontot fogják keresni legelőször
  • drop
    ez azt jelzi hogy észrevetek és oda fognak menni a örök vagyis menj el onan