Splinter Cell: Conviction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A hsz elsõ felébõl világosan látszik, hogy az életbe' nem fogtál a kezedben SC játékot.

Egyébként szerintem is túlzásba estek.
Shep
Na belenéztem én is a játékba és ez a túlzott árkádosodás nagyon gáz szerintem. Mi az már ,hogy csak parancsra ugorhatok, nem pedig ott ahol nekem jól esik, nincs sebesség szabályozás csak futás meg séta, ez a fekete-fehér baromság is melyik marhának jutott eszébe? Ez a gomb+akció kiírása mindenhova nagyon illúzió romboló. A játék amúgy nem rossz (bár sokat nem játszottam még vele), de ezek a dolgok nagyon csökkentik az élvezeti értékét.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fehercsoki
Nagyon jó játék,viszont próbáltunk coopozni,rendes lan,nem hamachi meg semmi ilyesmi,hanem össze van kötve rendesen a 2 gép,és elõször nem sikerült,aztán újraindítottuk a játékot mindketten,akkor sikerült,viszont valamiért lefagyott a játék még az elsõ pályán,és most megint nem mûködik,ezt írja ki:Unable to Join.Connection not responding.Mi lehet a baj?

Kandurex
Elvettétek tõle a kedvem 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Prince23
Jah, nekem origi a scc, akivel toltam coopot, annak is.

Rage47
1 napja jelent meg...
amúgy sztem nem lesz, mint ahogy az ac2-höz sincs
van már magyarosítás?
Rage47
multiban (coop) nagyon élvezetes, és sztem singleben is. annyi a gond, hogy az emberek nagy része nem tud játszani neten -nem müködik a matchmaking- (én sem, kivéve ha invitelnek), mert a router blokkolja; ez az UE engine hibája sajnos, reméljük patchelnek vmit, bár a ubisoft eddig nem reagált.
DarkSector
jah és mifaszomnak nem mûködik az x360 kontroller a játékban?
felismeri, de a gombok nem ugy müködnek ahhogy a töltõképernyõ mutatja.<#wow3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
és boxon se leng...remélem ugyanazon a helyen nézted meg.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
lejjeb 1-el.

DarkSector
hamachi.

Na megnéztem (pc vs box). PCn se kötél,lepedõ,szõnyeg stb. nem mozog.GZ nekik!

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

Prince23
Ja, fõleg ha nem vagy SC fan, akkor meg pláne 😄

adikakk
Jó napot.
Jó a játék érdemes megvenni?

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Solid Snake
Elõszoba wft <#idiota>
Prince23
Mi? nem értelek😊

A piactéren azok a szürkés-fehér lepedõk minimálisan,de lengedeznek..nem állnak úgy mint a beton 😊 vagy most melyikre gondolsz? 😛

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

DarkSector
szoba jelszó?

Prince23
Gyerekek, cooperativat játszodjatok😊)) az magasba emeli a játékot, d emég hogy😊

DarkSector
nah nem csak nekem unszinpatikus ez a fekete fehér?
szerintem ultragáz.

CroftManor
nem tom én így is elég jól látok sötétben az 1920x1080as felbontású monitoromon xD

Nothing is True, Everything is Permitted

DarkSector
jah full így van ahogy irtad, és mindennel ez van.
Had ne soroljunk nagyobbnál nagyobb címeket amiket lefokoztak..

The Protector
Ez kurvára nem splinter cell.Ez a feketefehéresdi úgy fail ahogy van.Én nem tudom használni.Nem látom h hova mehetek tõle ahol nincs fény és szépen kisétálok tõle a fényre.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

totti10
hahó legalább vmit irjatok rá

hajrá,lilák!

DarkSector
😊

Rowlend
Na játszogattam ezzel a játékkal és azt kell mondjam hogy ez nagyon kevés. Ez már nem az a Splinter cell amit megszokhattunk hanem egy teljesen új TPS játék. Vannak benne ötletes dolgok de ennek ellenére nulla a többi részhez képest és remélem nem folytatják a sorozatot mer ebbõl már csak rosszabb lehet.

GET OVER HERE!

Seth
Na ja, tényleg meg sem mozdulnak azok a nagy szõnyegek. De azok a fóliák az ajtókon(mondjuk konkrétan csak 1 ilyenre emlékszem😊 ),meg a falon a zászlók azok igen.

PSN ID.: Beegabor

Sil3nt
persze, annyi embert kellett leloni mint az egesz sp sorozat alatt sem😄
rohadt idegesito a fekete-feher atvaltas. nem lenne rossz otlet, de annyit megtehettek volna, hogy a beallitasoknal ki lehessen kapcsolni.

valoban csak a pontbol b pontra valo eljutas (egy lehetoseggel) es kozben 10 ember legyakasa a jatekmenet. amivel baj nem lenne, ha nem sam lenne a fohos😊

totti10
1.01 patchet honnan lehet leszedni?

hajrá,lilák!

Lunki88
Hát igen, igazi "shoot them up" lett a játékból. <#vigyor3>
DarkSector
OKS tisztázzuk ezt, splinter cell nem ua?
naná hogy nem, a menüje tiszta STRANGLEHOLD-os, akkor már tudtam hogy futás és lövés lesz a játék 90%
Ti észrevettétek? 😛

DarkSector
azért hogy tudjátok ha van fent egy assassin cred 2 és mellé tesztek egy sc conviction-t, csak akkor fog menni mindkettõ ha mindkettõ eredeti!
különben sc-nél pl az elején fekete képernyõ és kibaszhat a játékból.
eddig haveroktól kaptam infokat, tapasztalatuk alapján.

Sil3nt
2-3ora jatek utan kicsit csalodva erzem magam, de a sok teszt olvasasa felkeszitett erre. annyi biztos, hogy tenyleg semmi koze a splinter cell sorozathoz, gondolom a nev kellett, hogy el tudjak adni. hitman, thief es az osszes sp-t imadtam es tobbszor vegigjatszottam, de mar most latom, hogy ezt nem fogom.
valoban a fizika egy nulla, mar-mar vicces is. lopakodni, arnyekot keresenki es alternativ utvonalakon megoldani a dolgokat nem lehet, teljesen linearis jatekmenet. realistic modban jatszom, de az AI egy nagy nulla.
grafika jo, de nem tobb. nem emelekedik ki semmivel, meg azzal sem, hogy alacsony lenne a gepigenye.
hangok jok, ezzel az egyel vagyok teljesen megelegedve.

reszemrol splinter cell sorozatkent 3/10, ha egy teljesen mas neve lenne akkor 6/10. az utobbikent kezelem a jatekot.

DarkSector
nézzétek meg szerintem PHYSX licens!!!!!! 😛

Maxtreme
hát pl mindjárt az elsõn a piactér szerû valami, ahol vannak szõnyegek.

Seth
Mondjátok meg melyik pályán vannak, most nincs kedvem csak azért végigjárni az összeset. Aztán megnézem jól emlékszem e.

Maxtreme
Eddig egy helyen jártam ahol az ajtó elõtti ruha szerû izé mutatott valami fizika szerût. De az is úgy hogy félig átment Samu bácsin.

DarkSector
....FIGHT!!! 😊

CroftManor
bezzeg enyéim közül egyet se tettél be 😛 szép... 😊

DarkSector
ezt könnyû kideríteni.
már elég érdekes dolog ez, valaki akinek megvan konzolra megnézné gyors hogy igaz-e? mert ez kurvagáz lenne ha pc-n nem lenne fizika a szaros lepedõknél.

Seth
"Már az elsõ részben is megvolt az a feature hogy a rongyok és a fólia ajtók "elhajlottak" mikor nekimentünk, vagy átmentünk rajtuk illetve alattuk. Hát itt nem, itt a függesztett szõnyeg betonfalként viselkedik. Nem érvágás, csak azért erre figyelhettek volna.
"

Hm, ez fura, 360 verzióban tisztán emlékszem, hogy hajlottak a fóliák,szõnyegek a falon

DarkSector
jah értem, csak asszontad nem fizetsz live-ot, azért nem vettem meg :S
de pöckön majd nyomhatjuk.

NeBby
Nálam állandóan lefagy és akad a játék , pedig legfrissebb driver és dx is van. Leggyengébb grafikai beállításon is ugyanezt csinálja. System validation közben lefagyott mindig , azt már megoldottam a .dll törlésével és az Ubisoft launcher sem indul missing line parameter-re hivatkozva!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Prince23
Exkluzív vieók tõlünk

Van benne sonar gameplay, coop gameplay is!

CroftManor
de csak 1 hónapra fizettem elõ 😛 sztem annyi idõ alatt meg is unom a coopot. ha a társad vagy Te elbénázol vmit, akkor egybõl mission failed... :S

CroftManor
igen

DarkSector
jah aszittem pöckön akarsz, akkor vettél goldost? mégis???? 😄

CroftManor
jah, nekem boxon van meg. de már pár amcsi társammal kipróbáltuk 😄

DarkSector
pc-re dehogynem ez az elsõ amire gondoltam, csak a másik totyikba irtam, mert nem, eredeti....:S