Splinter Cell: Conviction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Akkor minek veszed meg?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Huha most vittük végig a coop sztorit, a vége valami DÖBBENET!!!!!!!!!!!!!

PADLÓN MARADTUNK! azta

Shep
Jó tehát oda jutottunk ,hogy ugyanott vagy mintha dobozost veszel 1 hónap múlva 5-ért.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Isot kiihatod 350Ft-os DL DVD-re!Az ugyanúgy nem megy arról sehova mint eredeti lemezrõl!
5 év.Kb 3 hónap coop után elõ nem veszem majd soha!

Next PC upgrade: 2022

Fehercsoki
A játékot bárhonnan be lehet szerezni azért.Ha meg ennyire kell 5 év múlva is akkor szépen kiírod dvdre és elrakod valahova.

Shep
Na ja csak a kulccsal mit érsz ha évek múlva nem tudod letölteni, vagy a dobozból elõvenni a lemezt. Tudom én is, hogy az a kulcs az egész játék, de ha a tok nem kell akkor is legalább letölteni tudjam majd tutira (steam). Szóval egy szar kulcsért biztos nem adnék ki 5e-t.

grebber
8000Ft dobozosért mitõl jobb? Számomra semmivel.
5000Ft-ot még ki is adok cd kulcsért ha tudom megbízható az oldal.
DVD-s verziót amúgy is csak 2 percig látnám azt eltûnne a süllyesztõben kb.

Fehercsoki
Az a kulcs az egész játék.

Shep
Egy szaros kulcsért 5e-t, jó vicc.

grebber
Ennyit megér azért! Vajon ez az oldal megbízható, ki ismeri vélemények?
5000FT CD KEY!

WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!..... ott van a banner fölött
ennek kb semmi értelme -.-
CroftManor
egy kis coop vidi 😊
haverral összehoztuk...

Nothing is True, Everything is Permitted

grebber
Többet kell benne gyilkolni mint egy erre szakosodott FPS-ben.
5/10-et azért megérdemel!

sikerült már vkinek törttel összehozni egy coop modet?
am a single nevetségesen rövid (kb 4óra volt)

HeadHunter86
NEkem semmi bajom a co-op-pal. még egyszer sem dobott le és tudok csatizni. Hozzá kell tenni hogy eredetim van.

portokat nem kell nyitogatni?
Fehercsoki
Sehogy,mivel bugos,és egy csomó ember egyszerûen nem tud egymáshoz csatalkozni,nekem is eddig 1x sikerült csak coopozni...(mondjuk én nem hamachin toltam)

CalebJoe
azt vágom én csak a mozgás animációjáról beszélek😊
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül hogyan lehet játszani ezt hamachin keresztül? Válaszotokat elõre is köszönöm 😊

DarkSector
ezzel tudnék vitatkozni, szerintem ponthogy végre visszatérnek a gyökerekhez, a fasszópó Princ of Perzsia : Progagyi után

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fehercsoki
Szintén,általában jól fut,csak néha valami oknál fogva belassul,coopban egyébként 1x sem volt belassulás,csak single player pályákon.

grebber
Hm nem gondoltam volna hogy "Splinter Cell" is megfekteti a gépen de hát ez van 😞

Elég sokszor a 1x fpseket bámulom. (1280-ba minden maxon)

proway
Vlki nem találkozott képernyõ-illesztési gonddal? mert nekem emiatt kilépett belõle.

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Prince23
Pontosan ÍGY kell kezelni. 😊

CroftManor
akinek boxon van meg a játék és coopozna, írjon!

Nothing is True, Everything is Permitted

Kipróbáltam én is a játékot, és arra jutottam, hogy ha blokkolom az agyamban az összes korábbi rész emlékeit, akkor a Conviction egész kellemes cucc. 😊

Szal sztem nem rossz, csak nem SC. Nagyon nem.
Shep
Ubi úgy tûnik elõtte szinte az összes puskaporát az AC2-vel (legalábbis erre az évre)

Láttam van fennt tört vezrió mûködõképes?
CalebJoe
És a poén hogy a PoP ennél még rosszabb lesz legalábbis a videókból ez jött le, nagyon bénán mozognak benne a karakterek.
Dante73
A DRM miatt nem modolható, 1általán a játék, így se magyarítás, se egyéb nem lesz egyetlen DRM-es játékhoz sem.

http://www.freetvmaci.info/

grebber
Na Strangleholdot ne szégyenítsed meg hogy ehhez a foshoz hasonlítod abban legalább volt fizika!

sniperelite
hát reménykedjünk hogy a patch majd javírja ezt a kis problémát 😊

Fehercsoki
Nekem is mindig ez van,amikor csatlakozni próbálok egy játékhoz.(1x sikerült csak)

sniperelite
valaki felvett barátnak a játékba de mikor invitál és én csatlakoznék akkor hibát ír mindig ez miért van??? (eredeti nekem)

normalon elég sovány a játék... 5 óra kb...

DarkSector
hát nem az év játéka, röviden a képlet:
=Sranglehold+Bourne
(a Bourne a konzolosoknak lehet inkább ismerõs)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Nem fog nem magyarítható elvileg a mostani ubis game-ekkel karöltve!
Fuck ubi<#mf1>

samsung123
attol tarok én is....de hátha, legalább magyarosítás készüljön hozzá

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Rage47
sztem nem lehet moddolni
samsung123
az mi hogy csak futás meg séta van? senkinek nics átmenet? na remélem a modderek megoldák ez is és kiveszik a fekte-fehér dolgot mag a feliratokat. ja és néha nemkanyarodik a karakterem egérmmozgatásra, csak wasd vel. másnak is?

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Rage47
http://www.sg.hu/cikkek/74122/splinter_cell_conviction
Rage47
hát gondolom nem 7végén:p
Shep
Ez csupa olyan égbekiáltó hiba amikkel együtt nem lett volna szabad kiadni a játékot. Úgy tûnik 4-5 év fejlesztési idõ nem volt elegendõ.

Fehercsoki
Fixed many disconnection problems in coop modes
Ez a rész kell nekem pont!Van róla valami info hogy mikor jön ki?

Rage47
még nem jött ki:

Splinter Cell Conviction v1.01 Update
================================================== ============================
* Voice chat
* Added DLC support
* Added multi-GPU support (Crossfire/SLI)
* Added ATI Eyefinity support
* Fixed graphic glitches when running in low visual quality
* Fixed Microsoft Wireless X360 controller not being detected properly with some drivers
* Fixed many disconnection problems in coop modes
* Fixed interaction buttons overlapping in certain resolutions/aspect ratios
* Low-end video card optimizations
* Various minor fixes
Prince23
sniperelite
Üdv!
Akinek eredeti a játék és szeretne coopozni az vegyen fel xfire-re vagy a játékba barátnak!
Xfire: uscghost
Játékban: kissmartin95

Tatyla
jó kis játék amúgy viszont néha egy két helyen érthetetlenül lelassul,beszaggat,viszont a fekete-fehér ötlet szerintem találó,a valóságban is ha sötétben vagy nem minden szín kivehetõ és felismerhetõ,így legalább tudod hogy nem látnak

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Shep
Hát te rohadtul nem tudom mirõl beszélsz.