Splinter Cell: Conviction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Na gyerekek én is kipróbáltam a játékot. A grafikától elállt a lélegzetem, annyira jó. A játékmenettel vannak problémáim mert ha odaadják nekem hogy játszak vele és nem tudom a nevét, biztos hogy nem splinter cell-re tippelek. Köze sincs az elõzõ részekhez. Tudom már ezt átbeszéltétek. Igaz én annyira nem játszottam sokat az elõzõekkel, de tudom hogy az lopakodós volt. Ez a játék meg nagy hentelõs, néha már idegesít is hogy rajtam vannak vagy 20-an és 10-edjére kell újból kezdenem. Egyszer átvihetõ ez a játék és ennyi. Mondjuk én egy szót sem szólhatok mert nem vettem meg....😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Shep
Úgy látom nem esett le mirõl beszélek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kryst
Ezt a hotfixet honnan lehet leszedni? Érdekelne engem is! Egy linket nem tudtok adni? Amúgy nekem is ATI van, és kb.30percenként kilép, meg néhol beszaggat. Nagyon gáz, hogy így adnak ki egy játékot szerintem.

Skynet
Inkább 1 perc alatt letöltöm és felrakom a hotfixet,mintsem hogy 20-30ezrekkel többet adjak ki egy nvidia kariért ami ugyan annyit tud mint a radeon csak szarabb képminõség mellett és parasztvakító physx-el van ellátva...😊
Shep
Azért ez az ATI hotfix-esdi is mekkora vicc már. Bika erõs, "olcsó", jó kártyák és 0 támogatottság.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CroftManor
coop videó második felvonás

Nothing is True, Everything is Permitted

Óóó tényleg, most olvasom....köszi mindenkinek....
<#zavart1><#zavart1><#worship><#worship>

grebber
Az azt mutatja hol vettek észre!Ennyi semmi más jelentõsége nincs!

Next PC upgrade: 2022

CroftManor
nem, az azt jelzi, hogy utoljára hol láttak meg a katonák! és azt a pontot fogják keresni legelõször

drop
ez azt jelzi hogy észrevetek és oda fognak menni a örök vagyis menj el onan

Seth
Elolvassátok néha amit a gép kiír? -_-
Az a szellemalak az utolsó ismert pozíciód a gép számára.

PSN ID.: Beegabor

Fehercsoki
Nekem is van ilyen,szerintem ez csak valamiféle útmutatás hogy mit kéne csinálni.

Hali!!!
Az alábbi képeken lévö "szellemek", az hiba vagy nem, miért van???

Csáó! Nekem gond van, indítom, és a System ablak rohadt kicsit, nem tudom kinagyítani... valami gebaszt talált a procimmal, pedig elégnek kell lennie! A lényeg, csak Al+F4-el tudom bezárni. Valami ötlet erre?
The Protector
Ati hotfix megoldja.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
valami más.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

AMD ATHLON 64X2 DUAL CORE PROCESSOR 4800+, 3,0 GB RAM,ATI Radeon HD 4800 series a gépem és baromira akadozik....Mit csináljak? Ha lentebb vettem a konfigot még jobban akadozik...Ez játék optimalizálási gond vagy van valami megoldás?????????

Kérek segítséget!
Köszi
Zita
DarkSector
nekem nem összekavarodnak a gombok....:SSSSSSSSSSS

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

drop
én elöbb toltam fehércsokival jó volt nagyon sipi01 névenvagyok fent

Tatyla
mindenkit felvettem aki bejelölt friend-be

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

FlyHigh
x360 joy mûködik jól a játékban?

Thrash \'Till Death

DarkSector
😊
a többit másik totyikba kéne...

nah, most nekem is jó volt... :S
DarkSector
ezt nem tudom, nekem ment...

akk miért nem enged private matchet nyitni? mondjuk az csak akkor lenne lényeg, ha vki joinolni akarna hozzám :S (portokra értem)
DarkSector
nem

akk most kell portot nyitni v. nem?
[Rush]
rushyk

hTTp://ror.hu/

MerlinW
Wariant2010

[merlinw.org]

MerlinW
Mint írtam volt, kell hozzá az alap törés. A multis csak egy "patch". A két exe nélkül nem fog elindulni a játék.

[merlinw.org]

nem nyitja meg a böngészõm a warez topicot,miért nem? Azt írja h a link nem mûködik.
DarkSector
jah énis csak éppen a munkaügytõl...remélem nem sokáig...😄

Tatyla
coop-hoz adjátok meg itt a neveteket tudjak felvenni mindenkit,én Tatyla vagyok mint mindig

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

grebber
Multisba csak egy ubiorbitapi_r2.dll és Skidrow.ini van.

MerlinW
Skidrow.exe csak reklám, nem kell.

conviction_game.exe
gu.exe
ubiorbitapi_r2.dll
Skidrow.ini

[merlinw.org]

grebber
Mitõl 4? Multis crackbe 2 fájl van!

CroftManor
még jó h havonta kapok fizut xD

greg benz
Isten ez a játék,nagyon bejön!Már csak magyarítás kéne hozzá,hogy a sztorit is teljesen érthessem.

DarkSector
nem görcsölés.
én is megvenném mert kafa a multi, de mivel a single nem köt le, és nincs sok lóvém, én alan wake-re gyüjtök....

MerlinW
Görcsölés? Megy a multi, az UPlay, a játék, minden😊 4 fájl bemásolása csak nem okoz gondot senkinek😊 A hosts fájlt ki kell pucolni, ha emulátoroztál/zol, annyi.

[merlinw.org]

grebber
Olvasom a warez topicot csak görcsölés majd ha olcsó lesz úgyis megveszem!

DarkSector
már lehet, de a töbit privátba ha érdekel 😊

Fehercsoki
Egyébként azt vettem észre,hogy normálon tolom és nagyon gyorsan lelõnek ha meglátnak,szóval azért eléggé lopakodni kell és nem lehet végigdarálni.Ha nem lövöm ki a lámpákat akkor biztosan meglátnak(bár általában csak pár ember van,azokat meg leszedem gyorsan)Mondjuk nem kell sunyin megölni mindenkit,hanem azért simán csak le lehet lõni.De már 1 gépfegyveres ember is olyan gyorsan megöl...Meg néha a hátam mögé is mennek a szemetek.

enyhén túlreagáltad
akinek lenne kedve coopozni dobjon pm-be egy contactot

Shep
Hogyne lehetne, de ez nem az a topic.

CroftManor
a coopban az a rendõrös pálya nem volt semmi, csak le lehet verni a zsarukat de lõni nem :S

Fehercsoki
Elõzõt ne olvassátok el.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lehet

Fehercsoki
<spoiler>lehet</spoiler>

grebber
Mert warezzal nem lehet multizni/coopzni?Egyéb hülye kérdés?