Splinter Cell: Conviction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
http://uplay.uk.ubi.com/win/actions-rewards/splinter-cell-5
vagy játékon belül E betü
Prince23
De azt hogy kell kiváltani, és fõleg hol? 😄

Rage47
Nekem van infiltrator mod, vettem Uplay pontokkal.
Prince23
Állítólag, aki végigviszi a scc--t a normál kiadásban, akkor feltörik a limited edition Infiltration módját. Hát végigvittem normálon, és nem érhetõ el ez a mód. Most realisticen viszem, hátha, de sztem idõvel elérhetõ lesz az infil mod a normal kiadásoknál is, csak várni kell türelemmel. legyen vmi exkluzív CE-n addig is 😊

hykao
Tolja valaki a gyüjtõi kiadással? Milyen az a beszivárgás mód és az álca? Lehet, hogy a gyüjtõi kiadással már (majdnem) megvalósítható a régi lopakodós játékmenet?

Belekukkantottam én is amúgy...elsõ blikkre ami nagyon zavar, az a szinte "kötött sínpályás" mozgástér. Hihetetlen, hogy ebben már ugrani sem lehet egyet akárhol, vagy felmászni valamire, kicsit elbóklászni, körülnézni, mert egybõl vált a kamera, és jön az ember pofájába a feladatra figyelmeztetõ valamelyik tereptárgyra vetülõ bazi nagy felirat...a futás-ugrás-mászás mozdulatai tényleg kicsit olyanok, mint egy hiperaktív, speedet felszippantott "mérgezett egér" mozgáskultúrája...Sam a vén róka, kissé izgágára sikeredett ebben az új részben...persze értem én, hogy újítani kellett, és itt most más a koncepció, de szerintem megoldható lett volna, hogy meghagyják a régi, jól bevált - kevésbé pörgõs - játékmenetet is, azoknak, akik az elsõ rész óta ehhez szoktak hozzá, és ezt szerették volna viszontlátni...

Grafika egyébként megfelelõ, és a gépigény sem tûnik túlzottnak.
Prince23
Shep
Az általános elbutulás nem városi legenda 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TaRka0107
Én egy szóval se mondtam hogy rossz lett, csak nem erre vártam...

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Rage47
látod, ezért lett ilyen a splinter cell, még ez is nehéz a játékosok többségének.
TaRka0107
Azt tudom hogy E-vel kell lelõni utána...
Ezt a feltöltõdést nem tudtam csak😄😄

+ nem a q kell nyomni a lövéshez, mert az csak a jelölés... e a lövés
ez már olyan, mint vmi fail/2xfail/3xfail kép 😄
Prince23
Vagy nem elérhetõ neki a MCE 😄D
mivel ugyebár elõtte közelharcozni kell, hogy feltöltõdjön 😄D

az a vicces, options---> audio ----> 5.1 beállítod és utána visszarakja magától 😄
NeBby
Közelebb kell menni , hogy piros legyen a nyíl 😊

Starcraft2 e-mail: [email protected]

TaRka0107
A lóf.... megnyomom a Q-t és csak kijelöli szürke nyilacskával, nem lehet lelõni....

TaRka0107
Én feltettem ezt a hotfixet és más játéknál meg tiszta rece a tárgyak szélei😄😄

NeBby
Nekem is ez volt a gondom , észrevettem , hogy minden töltés után átáll a játék 1 magra (nálam a 4 bõl) és csak azt használja , úgy pedig lefagy. Megoldás a következõ: Indítsd el a feladatkezelõt (ctrl-alt-del) majd utánna a játékot és ha észreveszed hogy szaggatna tedd le tálcára és a feladatkezelõben a játék priorítását tedd valós idejûre és az affinitásnál jelöld be , hogy minden mag használata!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Prince23
Prince23
De az, ATI kártyáknál instabil a játék. ez a dobozon is fel van tüntetve, h töltsék le a hotfixet.

Nekem NVidia van.. de sztem nem kártyagond.
Prince23
Sajnos néhány tester is így tolja, nincs kreativitás manapság köztük sem. Láttam pár yt-s vidiket róla:S

Rage47
van már 10.4 catalyst
The Protector
Akinek szarul fut vagy gebasz van vele Ati kártyával az tegye fel EZT és megoldódik a problémája.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Csáó! Nem tudjátok miért fagy le randomra a játék? Ha belépek a feladatkezelõbe, majd vissza, akkor fut tovább... de utána megint randomra megáll! Hiába veszem lejjebb vagy feljebb a beállításokat ugyanolyan marad...
DarkSector
jah akkor félre olvastam...sorry.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

eredetim van, uh. nem fogok a warez topikba írni -.-
vegyetek fel engem is majd: jobboka
CroftManor
mért van az h nem válaszolsz a privát üzenetekre? <#fejvakaras>

Nothing is True, Everything is Permitted

ez a srác egy atom nagy low 😄😄
Prince23
Teljesen felesleges, amit csinál.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Rage47
na tessék, ez hentelõs😄 aki meg így játszik, azt csak sajnálni tudom
Prince23
nem csak az,a kütyük is ott vannak azért. De attól és fõleg ezek miatt hentelõs.

Rage47
arra van az execution😊
hali! hogy tudok coop modban jatszani? nem eredeti a game-m!koszi
Shep
Egyébként szerintem az tök vicc kategória, hogy egy visszapillantó tükröt simán átdug egy bezárt ajtó alatt, jó tudjuk amcsiban még a bejárati ajtó alatt is van rés (nem baj ,hogy 1000-el süvít ott be a szél). Na de egy visszapillantó tükör azért nem pár mm-es.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Mert agyatlan vagy azért. 😊 (egyébként teljesen igazad van, szerintem)

Prince23

Az egyik legjobb, hangulatos pálya, a Third Echelon után. Alig 6 perces a map. Kicsit szégyen, de nem baj az.

Tarka: egyébként jóval akciódúsabb lett a SCC, de ezt már rég kitárgyaltuk. Lövöldözés helyett lehet kütyüket is használni. pl sticky camera, proxity mine, remote mine. De attól a játékmenet henetlõs marad. Lehet lopakodni minden pályán, de az max 2 perc 😄D utána pörgés van.

TaRka0107
Agyatlanul? De ha ott állnak vagy 5en ahova menni akarok? Le kell lõnöm mindet aztán meg jönnek rám még 5en😄😄

Prince23
Azért gondoljál csak vissza a szerver szobák megvédésére, az iraki pályára, a washingtoni pályára. ott hentelni kell, lopakodni nem lehet. de sztem nem vitted végig még te sem 😊

Shep
Feltetted a multi cracket mi? Akkor másold vissza az eredeti cracket.

Viktor9202
De hogy tudok rá visszamenni, mert azt irja ki h New Game, nem azt h Continue Story

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Rage47
ubisoft szerverén, de sztem winyódon is tárolja, mert tõlem megkérdezte, hogy akarom e szinkronizálni a winyós mentéseimet a netessel 😮
Rage47
ami nagyon bosszant, hogy nem lehet elvonszolni a hullákat. így akaratlanul is észreveszik a testet. bár pörgõsebb a játékmenet, sokszor idõ sem lenne hullát cipelni. remélem a következõ lopadkosó játékokból már nem hagyják ki ( mondjuk a hitman 5-bõl, amit várok még ebben a kategóriában)
Viktor9202
A mentéseket hol tárolja a játék?

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Shep
Jó hát pl. az elsõ, vagy akár a 2. pályán is a fényben állnak többen is és csak állnak nem mozdulnak ott kénytelen vagy lõni, vagy ha kilövöd a lámpát akkor elkezdenek keresni, de az meg már nem ugyanaz, mint a korábbi részekben amikor simán elkapkodtad õket a sötétbõl. Nem rossz játék ez, csak merõben más, mint az eddigiek. Sokkal jobban le van egyszerûsítve az egész, hogy egy 5 évesnek se okozzon nehézséget.

Rage47
hát ha agyatlanul játszol biztosan...😄
elõzõ splinterekben is lehetett lövöldözni, ha észrevetttek. sõt hitmanben is.
Hali! Olyan problémám van hogy a játék néha fogja és újraindítja a gépet! 4850em van ! Tud valaki erre megoldást mert olyanokat próbáltam hogy a cccben kikapcsolni az ai-t de úgy is ezt csinálja !!! Valakinek hasonló???

TaRka0107
Mondjuk nem vittem végig, de eddig csak lövöldözés volt...

Rage47
nem is hentelõs, nemtom mirõl beszéltek, van jópár pálya, amit nem is lehet megcsinláni lövöldözéssel.