Splinter Cell: Conviction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Belekukkantottam én is amúgy...elsõ blikkre ami nagyon zavar, az a szinte "kötött sínpályás" mozgástér. Hihetetlen, hogy ebben már ugrani sem lehet egyet akárhol, vagy felmászni valamire, kicsit elbóklászni, körülnézni, mert egybõl vált a kamera, és jön az ember pofájába a feladatra figyelmeztetõ valamelyik tereptárgyra vetülõ bazi nagy felirat...a futás-ugrás-mászás mozdulatai tényleg kicsit olyanok, mint egy hiperaktív, speedet felszippantott "mérgezett egér" mozgáskultúrája...Sam a vén róka, kissé izgágára sikeredett ebben az új részben...persze értem én, hogy újítani kellett, és itt most más a koncepció, de szerintem megoldható lett volna, hogy meghagyják a régi, jól bevált - kevésbé pörgõs - játékmenetet is, azoknak, akik az elsõ rész óta ehhez szoktak hozzá, és ezt szerették volna viszontlátni...
Grafika egyébként megfelelõ, és a gépigény sem tûnik túlzottnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ezt a feltöltõdést nem tudtam csak😄😄
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
ez már olyan, mint vmi fail/2xfail/3xfail kép 😄
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
vegyetek fel engem is majd: jobboka
Nothing is True, Everything is Permitted
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/ATI-Catalyst-10-4-a-Hotfix.aspx
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az egyik legjobb, hangulatos pálya, a Third Echelon után. Alig 6 perces a map. Kicsit szégyen, de nem baj az.
Tarka: egyébként jóval akciódúsabb lett a SCC, de ezt már rég kitárgyaltuk. Lövöldözés helyett lehet kütyüket is használni. pl sticky camera, proxity mine, remote mine. De attól a játékmenet henetlõs marad. Lehet lopakodni minden pályán, de az max 2 perc 😄D utána pörgés van.
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
elõzõ splinterekben is lehetett lövöldözni, ha észrevetttek. sõt hitmanben is.