GoW: Chains of Olympus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha valaki eljut az alvágba.lesz 1olyan rész a kaszás fószer lelök a mélybe ott még ki kell nyírni pár szörnyet és akkor utánna haladnék tovább és megáll ha már valaki járt itt mondja már meg h neki mûködött e rendesen
kösz a tippet löktem neki egy frissítést de 3.90-es nél is ugyan ott megáll a cucc<#duma>
5c0rp330n
még nem tartok ott, de szvsz 3.90 m33-al próbáld meg, sokat nem veszíthetsz.

csá all nagy bajban vagyok az alvilágban járok!nemtom meik fejezetnél és egy adott pontnál mindíg lefagy(megáll a játék) aztán kikapcsol a gép is 3.71M33 firmware-m van mi lehet a baj j és a psn verziójú a játék
csá havast a 2 lenti szobrot told be a helyáre aztán ki tudod húzni a felat amin egy fej van azon felmászhatsz a 2 ládához aztán menj vissza húzd ki megunt és a bal oldalán van 1 rés ott át tudsz menni a a másik termbe.én most az alvilágban járok<#bdead>
hali!vki tudna segiteni??Helios templomában ahol a földön van két nagy szobor az emeleten meg 1 lovas szobor ,na ott akadtam el en is 😄 XD...a szobrokat a helyukretoltam mar,felmasztam a pacihoz,de onnan merre tovabb???plz help!

Prince of Máté
Egyébként valaki már végigvitte 3 és fél óra alatt :/

5c0rp330n
lehet, én wont helyett will-re emlékeztem de ebben most nem vagyok biztos. mind1, ha wont-ot mondott, ha nem, a lányait elvihetjük egy menetre, ha többre nem is 😊

Prince of Máté
Nem azt mondja, hogy I wont take your riches, But i will take your life?

nekem is tegnap óta van meg de szerintem nagyon állat gamma csak el is akadtam benne Helios templomában ahok a földön van két nagy szobor az emeleten meg 1 lovas szobor és nemtok kijutni a terembõl
Syron
jaja úgy ahogy a demo..

normalon elég izzasztó szal elkezdem sztem easy-n 😄

Prince of Máté
Engem az érdekelne, hogy a játék ott kezdõdik, ahol a demó?

5c0rp330n
megás? ezt nem abban mÉRIK 😊
1.12 GB betömörítve.

wordsworth
izé hozé hany megas ebbol a lehobb Rest In Peace? 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Na mára elég is, a baziliszkusz kivégzését holnapra hagyom... Azért ezzel az efreet csapással kicsit könnyebb! Fõleg a küklopsz ellen...<#vigyor>

5c0rp330n
sikerült kipróbálnom kicsit, eléggé bejövõs a cucc bár eddig javarészt a demós részen jutottam csak át, több helyen finomítottak azért rajta.
volt egy perzsa király a demóban, akit miután legyûrtél, a kincseit, nõit ígérte neked, ha megkíméled az életét. Kratos természetesen elfogadta a bõkezû ajándékokat, de az életét sem kíméle meg a kis gecinek 😊 ezek után találtam rá egy kis szobára, ahol két szép kis lányka várt rám, szépen meg lettek dolgozva, kár, hogy csak a gyertyát mutatták közben 😊

Már kitörik az ujjam az analóg karon, nem lehet átteni az iránygombokra az irányítást...?

Ez a kardos megizzaszt...

már meglett, csak a ritmusra kellett ráérezni. demot meg nem néztem :-) viszont a hurik ezután a csata után mókásak voltak :-D
Prince of Máté
Pedig az még a demoban is volt, sztem tök könnyû.

áááááááá

de idegesítõ dolgok vannak benne :-)

második boss, a nagy kardos fickó, aki idõnként feltüzeli magát. amikor sikerül leverni addig, hogy megjelenjen a kör a feje fölött, elébb a kört kell nyomogatni, majd egy random gombot (kör, négyzet, iksz), de sosem sikerül!

áááááááááááá
ESPALPSP verzio infojabol:
Testeado con 3.71 M33-2

Prince of Máté
UMD Gen szerint pont annyi 😄
Egyébként a szemetek beleraktak egy 800 megás Dummy.bin fájlt 😛

torrente
Mi a legkisebb szoftverszám, amin még fut a játék? 3.80?

Nagyon-nagyon-nagyon super.
Már jó sokáig elvittem😄

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

5c0rp330n
meg is van (psn változat), de most nem tudom kipróbálni, mert dolgom van, pár óra múlva remélhetõleg.

Prince of Máté
ZYmax, a gyerek neve aki felrakta.
AMcsiban tegnap, Európában meg 28-án jelenik meg, muszáj kivárnom =(

5c0rp330n
"God of War-Chains of Olympus PSP ZYmax"

Mi az a ZYmax? 😊 egy psypsp-vel jobban ki lennék békülve, tõlük szar változat még nem jött, szeretm a jól bevált csoportokat, de amúgy biztos ez is full jó változat, töltöm is mindjárt.

SpeedXHUN
Kemény!
Mikorra jön meg MO-ra?

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Prince of Máté
Megjelent Warezen is!
Mininován is fennt van, csak 1/592 a peer arány😄
Én nem szedem le, mert eredetiben lesz meg.

Prince of Máté
Hivatalosan boltokban igen, de azt hittem warezen ma.
Mindegy úgy sem töltöm le.

5c0rp330n
holnap nem?

Prince of Máté
Na elvileg ma kinnt van amcsiban...

Prince of Máté
Prince of Máté
Prince of Máté
Demó tényleg király, csak rövid :S

scorpeeon
Demója kint van tegnap óta, nagyon durván jó, várjuk szeretettel a teljest 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Prince of Máté
De nem fogják.
Ennyi erõvel a tekken elsõ 3 része PS1-re jött ki, mégis PS2-re folytatták.

😞
Remélem kiadják ps2-re is hamár az elsõ két rész arra jött ki.
dzsedi
ps3-ra biztos..ps2-csak talán.
Az ilyen nagy címeket ált. átviszik az új gépekre lásd: Tekken, MGS, DMC4, Resident evil..és még sorolhanám.

Üdv.
Valaki megtudná nekem mondani hogy a god of war 3-om az ps2-re vagy 3-ra jön majd ki nagyon remélem hogy kettõre mert az elsõ két rész is ps2-re jött ki és azért jó lenne ha a befejezõrész is arra jönni ki (ha ez a befejezõrész)😛.
dzsedi
A demo umd-k már úton..remélem valaki lesz olyan jó és közkincsé teszi, miután megkapta..
playstationblog

dzsedi
Lassan kifutunk a szeptemberbõl és még nincs demo se...azért ezt se hittem volna, hogy egy játéknak a demojára fogok várni, és hogy ekkora hiszti lesz körülötte... Remélem csak direkt húzták a rajongók agyát és holnap...nah mind1, a fenébe is ez csak egy demo..

scorpeeon

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
De: hónap végén demó, megjelenés: 2008 március...

Prince of Máté
Na, még mindig semmi hír?

skinnyman

Regards,

dinomano
cééép gamma lesz ez is... :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

scorpeeon

Prince of Máté
szép képek!

scorpeeon
Új képek