GoW: Chains of Olympus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha valaki eljut az alvágba.lesz 1olyan rész a kaszás fószer lelök a mélybe ott még ki kell nyírni pár szörnyet és akkor utánna haladnék tovább és megáll ha már valaki járt itt mondja már meg h neki mûködött e rendesen
kösz a tippet löktem neki egy frissítést de 3.90-es nél is ugyan ott megáll a cucc<#duma>#duma>
csá all nagy bajban vagyok az alvilágban járok!nemtom meik fejezetnél és egy adott pontnál mindíg lefagy(megáll a játék) aztán kikapcsol a gép is 3.71M33 firmware-m van mi lehet a baj j és a psn verziójú a játék
csá havast a 2 lenti szobrot told be a helyáre aztán ki tudod húzni a felat amin egy fej van azon felmászhatsz a 2 ládához aztán menj vissza húzd ki megunt és a bal oldalán van 1 rés ott át tudsz menni a a másik termbe.én most az alvilágban járok<#bdead>#bdead>
hali!vki tudna segiteni??Helios templomában ahol a földön van két nagy szobor az emeleten meg 1 lovas szobor ,na ott akadtam el en is 😄 XD...a szobrokat a helyukretoltam mar,felmasztam a pacihoz,de onnan merre tovabb???plz help!
lehet, én wont helyett will-re emlékeztem de ebben most nem vagyok biztos. mind1, ha wont-ot mondott, ha nem, a lányait elvihetjük egy menetre, ha többre nem is 😊
nekem is tegnap óta van meg de szerintem nagyon állat gamma csak el is akadtam benne Helios templomában ahok a földön van két nagy szobor az emeleten meg 1 lovas szobor és nemtok kijutni a terembõl
Na mára elég is, a baziliszkusz kivégzését holnapra hagyom... Azért ezzel az efreet csapással kicsit könnyebb! Fõleg a küklopsz ellen...<#vigyor>#vigyor>
sikerült kipróbálnom kicsit, eléggé bejövõs a cucc bár eddig javarészt a demós részen jutottam csak át, több helyen finomítottak azért rajta.
volt egy perzsa király a demóban, akit miután legyûrtél, a kincseit, nõit ígérte neked, ha megkíméled az életét. Kratos természetesen elfogadta a bõkezû ajándékokat, de az életét sem kíméle meg a kis gecinek 😊 ezek után találtam rá egy kis szobára, ahol két szép kis lányka várt rám, szépen meg lettek dolgozva, kár, hogy csak a gyertyát mutatták közben 😊
volt egy perzsa király a demóban, akit miután legyûrtél, a kincseit, nõit ígérte neked, ha megkíméled az életét. Kratos természetesen elfogadta a bõkezû ajándékokat, de az életét sem kíméle meg a kis gecinek 😊 ezek után találtam rá egy kis szobára, ahol két szép kis lányka várt rám, szépen meg lettek dolgozva, kár, hogy csak a gyertyát mutatták közben 😊
Már kitörik az ujjam az analóg karon, nem lehet átteni az iránygombokra az irányítást...?
Ez a kardos megizzaszt...
Ez a kardos megizzaszt...
már meglett, csak a ritmusra kellett ráérezni. demot meg nem néztem :-) viszont a hurik ezután a csata után mókásak voltak :-D
áááááááá
de idegesítõ dolgok vannak benne :-)
második boss, a nagy kardos fickó, aki idõnként feltüzeli magát. amikor sikerül leverni addig, hogy megjelenjen a kör a feje fölött, elébb a kört kell nyomogatni, majd egy random gombot (kör, négyzet, iksz), de sosem sikerül!
áááááááááááá
de idegesítõ dolgok vannak benne :-)
második boss, a nagy kardos fickó, aki idõnként feltüzeli magát. amikor sikerül leverni addig, hogy megjelenjen a kör a feje fölött, elébb a kört kell nyomogatni, majd egy random gombot (kör, négyzet, iksz), de sosem sikerül!
áááááááááááá
ESPALPSP verzio infojabol:
Testeado con 3.71 M33-2
Testeado con 3.71 M33-2
Nagyon-nagyon-nagyon super.
Már jó sokáig elvittem😄
Már jó sokáig elvittem😄
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
meg is van (psn változat), de most nem tudom kipróbálni, mert dolgom van, pár óra múlva remélhetõleg.
ZYmax, a gyerek neve aki felrakta.
AMcsiban tegnap, Európában meg 28-án jelenik meg, muszáj kivárnom =(
AMcsiban tegnap, Európában meg 28-án jelenik meg, muszáj kivárnom =(
"God of War-Chains of Olympus PSP ZYmax"
Mi az a ZYmax? 😊 egy psypsp-vel jobban ki lennék békülve, tõlük szar változat még nem jött, szeretm a jól bevált csoportokat, de amúgy biztos ez is full jó változat, töltöm is mindjárt.
Mi az a ZYmax? 😊 egy psypsp-vel jobban ki lennék békülve, tõlük szar változat még nem jött, szeretm a jól bevált csoportokat, de amúgy biztos ez is full jó változat, töltöm is mindjárt.
Kemény!
Mikorra jön meg MO-ra?
Mikorra jön meg MO-ra?
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Megjelent Warezen is!
Mininován is fennt van, csak 1/592 a peer arány😄
Én nem szedem le, mert eredetiben lesz meg.
Mininován is fennt van, csak 1/592 a peer arány😄
Én nem szedem le, mert eredetiben lesz meg.
Demója kint van tegnap óta, nagyon durván jó, várjuk szeretettel a teljest 😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
😞
Remélem kiadják ps2-re is hamár az elsõ két rész arra jött ki.
Remélem kiadják ps2-re is hamár az elsõ két rész arra jött ki.
ps3-ra biztos..ps2-csak talán.
Az ilyen nagy címeket ált. átviszik az új gépekre lásd: Tekken, MGS, DMC4, Resident evil..és még sorolhanám.
Az ilyen nagy címeket ált. átviszik az új gépekre lásd: Tekken, MGS, DMC4, Resident evil..és még sorolhanám.
Üdv.
Valaki megtudná nekem mondani hogy a god of war 3-om az ps2-re vagy 3-ra jön majd ki nagyon remélem hogy kettõre mert az elsõ két rész is ps2-re jött ki és azért jó lenne ha a befejezõrész is arra jönni ki (ha ez a befejezõrész)😛.
Valaki megtudná nekem mondani hogy a god of war 3-om az ps2-re vagy 3-ra jön majd ki nagyon remélem hogy kettõre mert az elsõ két rész is ps2-re jött ki és azért jó lenne ha a befejezõrész is arra jönni ki (ha ez a befejezõrész)😛.
A demo umd-k már úton..remélem valaki lesz olyan jó és közkincsé teszi, miután megkapta..
playstationblog
playstationblog
Lassan kifutunk a szeptemberbõl és még nincs demo se...azért ezt se hittem volna, hogy egy játéknak a demojára fogok várni, és hogy ekkora hiszti lesz körülötte... Remélem csak direkt húzták a rajongók agyát és holnap...nah mind1, a fenébe is ez csak egy demo..
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
De: hónap végén demó, megjelenés: 2008 március...
Regards,