170
God of War: Chains of Olympus
-
erube #90 Nekemis ugyanez volt de umdgen-el kirippeltem a videókat és most jó...most felraktam újra az eredetit úgyhogy csak arról a videóról maradtam le.psphungary.hu-n van egy leírás, hogy hogyan lehet megcsinálni.
remélem segít -
Redman1122 #89 hát én kezdek nagyon begurulni vagy beleőrülni én már nemtom akármilyen verziót szedek le kifagy vagy a legelejé vagy a basilisk videó után pedig már frissítettem a soft-ot is m33.3.90-2-es re de mindíg megáll mi lehet a baj???? -
erube #88 nemértek nagyon ehez a részhez...letudnád írni hogy milyen programmal tudom megcsinálni? -
#87 rippeld ki a videókat nekem 260mb-os ami van és jol megy. -
erube #86 Üdv!nagyon durva a játék de nekem akárhány verziót szedek le megakad a basilisk utáni videónál...nemtudja valaki milehet? -
szabzol #85 A fele retro, de nagyon szép dolgokat éltünk át együtt:)
Néhányat pedig már eladtam (PS One, PS Two, Gamecube, Xbox)
Na de hogy ne csak OFF legyen... Kicsit csalódtam a GOW-ban. Egy ilyen komoly demo után egy hosszabb játékot vártam volna. Sajnos a PS2-es GOW-okkal nem játszottam, de nekem a PSP-s részről az ugrik be, mintha valami kiegészítés lenne, esetleg egy mellékszál valamelyik részhez. De lehet nincs igazam.
Maga a játék egyébként tényleg nagyon jóra sikerült, csak nem akaródzott elhinni, hogy tényleg az volt az utolsó boss aki:) (no spam) és már mennek is felfelé a betűk:(
Reméltem azért FF VII CC-ig kitart, sajnos men.
Mihelyt elérhető lesz itthon, biztosan megveszem. -
#84 van 1 pár konzolod:D -
szabzol #83 God_of_War_Chains_of_Olympus_USA_PSP-PSN
3.90 M33 -
#82 Én majd normalon kezdem, remélem úgy nehezebb... -
#81 végigvittem 4,5 óra alatt, reméltem, hogy hosszabb lesz, ha már ennyi ideig fejlesztették:\
-
#80 Tényleg!
Kössz hogy szóltál, elpazaroltam volna a pénzem :( -
Redman1122 #79 szabzol te te már végigtoltad ugye?neked meik verzió volt meg mert akkor leszedem én is azt
-
szabzol #78 Hát ez pics@ rövid volt -
#77 .hu lett a domain -
#76 mert a régi lapjukra lépsz be pspworld.hu eza címuk -
#75 Neked működik a PSP World?
Nekem eddig működött, de most amikor be akarok jelentkezni, nem történik semmi :( -
#74 pspworld.hu?
-
#73 Na megvan nekem is a GoW hát vmi hihetetlen ez a grafika a ps 2-t túlszárnyalja azért nem semmi az egész.durva na! -
Redman1122 #72 akkor tudna valaki jánlai 1 jól működő verziót??mert nekem már volt a psn nevű vezió meg az is aminek ez a neve:gowcoo előre is köszi -
#71 Nem biztos, de szerintem amit letöltöttél hibás. -
Redman1122 #70 ha valaki eljut az alvágba.lesz 1olyan rész a kaszás fószer lelök a mélybe ott még ki kell nyírni pár szörnyet és akkor utánna haladnék tovább és megáll ha már valaki járt itt mondja már meg h neki működött e rendesen -
Redman1122 #69 kösz a tippet löktem neki egy frissítést de 3.90-es nél is ugyan ott megáll a cucc -
#68 még nem tartok ott, de szvsz 3.90 m33-al próbáld meg, sokat nem veszíthetsz. -
Redman1122 #67 csá all nagy bajban vagyok az alvilágban járok!nemtom meik fejezetnél és egy adott pontnál mindíg lefagy(megáll a játék) aztán kikapcsol a gép is 3.71M33 firmware-m van mi lehet a baj j és a psn verziójú a játék
-
Redman1122 #66 csá havast a 2 lenti szobrot told be a helyáre aztán ki tudod húzni a felat amin egy fej van azon felmászhatsz a 2 ládához aztán menj vissza húzd ki megunt és a bal oldalán van 1 rés ott át tudsz menni a a másik termbe.én most az alvilágban járok -
havast #65 hali!vki tudna segiteni??Helios templomában ahol a földön van két nagy szobor az emeleten meg 1 lovas szobor ,na ott akadtam el en is :D XD...a szobrokat a helyukretoltam mar,felmasztam a pacihoz,de onnan merre tovabb???plz help! -
#64 Egyébként valaki már végigvitte 3 és fél óra alatt :/ -
#63 lehet, én wont helyett will-re emlékeztem de ebben most nem vagyok biztos. mind1, ha wont-ot mondott, ha nem, a lányait elvihetjük egy menetre, ha többre nem is :) -
#62 Nem azt mondja, hogy I wont take your riches, But i will take your life? -
Redman1122 #61 nekem is tegnap óta van meg de szerintem nagyon állat gamma csak el is akadtam benne Helios templomában ahok a földön van két nagy szobor az emeleten meg 1 lovas szobor és nemtok kijutni a teremből -
#60 jaja úgy ahogy a demo..
normalon elég izzasztó szal elkezdem sztem easy-n :D -
#59 Engem az érdekelne, hogy a játék ott kezdődik, ahol a demó? -
#58 megás? ezt nem abban mÉRIK :)
1.12 GB betömörítve. -
#57 izé hozé hany megas ebbol a lehobb Rest In Peace? :D -
Nabunaid #56 Na mára elég is, a baziliszkusz kivégzését holnapra hagyom... Azért ezzel az efreet csapással kicsit könnyebb! Főleg a küklopsz ellen... -
#55 sikerült kipróbálnom kicsit, eléggé bejövős a cucc bár eddig javarészt a demós részen jutottam csak át, több helyen finomítottak azért rajta.
volt egy perzsa király a demóban, akit miután legyűrtél, a kincseit, nőit ígérte neked, ha megkíméled az életét. Kratos természetesen elfogadta a bőkezű ajándékokat, de az életét sem kíméle meg a kis gecinek :) ezek után találtam rá egy kis szobára, ahol két szép kis lányka várt rám, szépen meg lettek dolgozva, kár, hogy csak a gyertyát mutatták közben :) -
Nabunaid #54 Már kitörik az ujjam az analóg karon, nem lehet átteni az iránygombokra az irányítást...?
Ez a kardos megizzaszt... -
bazsi123 #53 már meglett, csak a ritmusra kellett ráérezni. demot meg nem néztem :-) viszont a hurik ezután a csata után mókásak voltak :-D -
#52 Pedig az még a demoban is volt, sztem tök könnyű. -
bazsi123 #51 áááááááá
de idegesítő dolgok vannak benne :-)
második boss, a nagy kardos fickó, aki időnként feltüzeli magát. amikor sikerül leverni addig, hogy megjelenjen a kör a feje fölött, elébb a kört kell nyomogatni, majd egy random gombot (kör, négyzet, iksz), de sosem sikerül!
áááááááááááá