170
God of War: Chains of Olympus
  • erube
    Nekemis ugyanez volt de umdgen-el kirippeltem a videókat és most jó...most felraktam újra az eredetit úgyhogy csak arról a videóról maradtam le.psphungary.hu-n van egy leírás, hogy hogyan lehet megcsinálni.
    remélem segít
  • Redman1122
    hát én kezdek nagyon begurulni vagy beleőrülni én már nemtom akármilyen verziót szedek le kifagy vagy a legelejé vagy a basilisk videó után pedig már frissítettem a soft-ot is m33.3.90-2-es re de mindíg megáll mi lehet a baj????
  • erube
    nemértek nagyon ehez a részhez...letudnád írni hogy milyen programmal tudom megcsinálni?
  • wordsworth
    rippeld ki a videókat nekem 260mb-os ami van és jol megy.
  • erube
    Üdv!nagyon durva a játék de nekem akárhány verziót szedek le megakad a basilisk utáni videónál...nemtudja valaki milehet?
  • szabzol
    A fele retro, de nagyon szép dolgokat éltünk át együtt:)
    Néhányat pedig már eladtam (PS One, PS Two, Gamecube, Xbox)

Na de hogy ne csak OFF legyen... Kicsit csalódtam a GOW-ban. Egy ilyen komoly demo után egy hosszabb játékot vártam volna. Sajnos a PS2-es GOW-okkal nem játszottam, de nekem a PSP-s részről az ugrik be, mintha valami kiegészítés lenne, esetleg egy mellékszál valamelyik részhez. De lehet nincs igazam.

Maga a játék egyébként tényleg nagyon jóra sikerült, csak nem akaródzott elhinni, hogy tényleg az volt az utolsó boss aki:) (no spam) és már mennek is felfelé a betűk:(

Reméltem azért FF VII CC-ig kitart, sajnos men.

Mihelyt elérhető lesz itthon, biztosan megveszem.
  • SpeedXHUN
    van 1 pár konzolod:D
  • szabzol
    God_of_War_Chains_of_Olympus_USA_PSP-PSN

3.90 M33
  • Prince of Máté
    Én majd normalon kezdem, remélem úgy nehezebb...
  • NEOreg3
    végigvittem 4,5 óra alatt, reméltem, hogy hosszabb lesz, ha már ennyi ideig fejlesztették:\

• Prince of Máté
    Tényleg!

Kössz hogy szóltál, elpazaroltam volna a pénzem :(
  • Redman1122
    szabzol te te már végigtoltad ugye?neked meik verzió volt meg mert akkor leszedem én is azt
  • szabzol
    Hát ez pics@ rövid volt
  • SpeedXHUN
    .hu lett a domain
  • SpeedXHUN
    mert a régi lapjukra lépsz be pspworld.hu eza címuk
  • Prince of Máté
    Neked működik a PSP World?
    Nekem eddig működött, de most amikor be akarok jelentkezni, nem történik semmi :(
  • SpeedXHUN
    pspworld.hu?
  • SpeedXHUN
    Na megvan nekem is a GoW hát vmi hihetetlen ez a grafika a ps 2-t túlszárnyalja azért nem semmi az egész.durva na!
  • Redman1122
    akkor tudna valaki jánlai 1 jól működő verziót??mert nekem már volt a psn nevű vezió meg az is aminek ez a neve:gowcoo előre is köszi
  • Prince of Máté
    Nem biztos, de szerintem amit letöltöttél hibás.
  • Redman1122
    ha valaki eljut az alvágba.lesz 1olyan rész a kaszás fószer lelök a mélybe ott még ki kell nyírni pár szörnyet és akkor utánna haladnék tovább és megáll ha már valaki járt itt mondja már meg h neki működött e rendesen
  • Redman1122
    kösz a tippet löktem neki egy frissítést de 3.90-es nél is ugyan ott megáll a cucc
  • 5c0rp330n
    még nem tartok ott, de szvsz 3.90 m33-al próbáld meg, sokat nem veszíthetsz.
  • Redman1122
    csá all nagy bajban vagyok az alvilágban járok!nemtom meik fejezetnél és egy adott pontnál mindíg lefagy(megáll a játék) aztán kikapcsol a gép is 3.71M33 firmware-m van mi lehet a baj j és a psn verziójú a játék
  • Redman1122
    csá havast a 2 lenti szobrot told be a helyáre aztán ki tudod húzni a felat amin egy fej van azon felmászhatsz a 2 ládához aztán menj vissza húzd ki megunt és a bal oldalán van 1 rés ott át tudsz menni a a másik termbe.én most az alvilágban járok
  • havast
    hali!vki tudna segiteni??Helios templomában ahol a földön van két nagy szobor az emeleten meg 1 lovas szobor ,na ott akadtam el en is :D XD...a szobrokat a helyukretoltam mar,felmasztam a pacihoz,de onnan merre tovabb???plz help!
  • Prince of Máté
    Egyébként valaki már végigvitte 3 és fél óra alatt :/
  • 5c0rp330n
    lehet, én wont helyett will-re emlékeztem de ebben most nem vagyok biztos. mind1, ha wont-ot mondott, ha nem, a lányait elvihetjük egy menetre, ha többre nem is :)
  • Prince of Máté
    Nem azt mondja, hogy I wont take your riches, But i will take your life?
  • Redman1122
    nekem is tegnap óta van meg de szerintem nagyon állat gamma csak el is akadtam benne Helios templomában ahok a földön van két nagy szobor az emeleten meg 1 lovas szobor és nemtok kijutni a teremből
  • Syron
    jaja úgy ahogy a demo..

normalon elég izzasztó szal elkezdem sztem easy-n :D
  • Prince of Máté
    Engem az érdekelne, hogy a játék ott kezdődik, ahol a demó?
  • 5c0rp330n
    megás? ezt nem abban mÉRIK :)
    1.12 GB betömörítve.
  • wordsworth
    izé hozé hany megas ebbol a lehobb Rest In Peace? :D
  • Nabunaid
    Na mára elég is, a baziliszkusz kivégzését holnapra hagyom... Azért ezzel az efreet csapással kicsit könnyebb! Főleg a küklopsz ellen...
  • 5c0rp330n
    sikerült kipróbálnom kicsit, eléggé bejövős a cucc bár eddig javarészt a demós részen jutottam csak át, több helyen finomítottak azért rajta.
    volt egy perzsa király a demóban, akit miután legyűrtél, a kincseit, nőit ígérte neked, ha megkíméled az életét. Kratos természetesen elfogadta a bőkezű ajándékokat, de az életét sem kíméle meg a kis gecinek :) ezek után találtam rá egy kis szobára, ahol két szép kis lányka várt rám, szépen meg lettek dolgozva, kár, hogy csak a gyertyát mutatták közben :)
  • Nabunaid
    Már kitörik az ujjam az analóg karon, nem lehet átteni az iránygombokra az irányítást...?

Ez a kardos megizzaszt...
  • bazsi123
    már meglett, csak a ritmusra kellett ráérezni. demot meg nem néztem :-) viszont a hurik ezután a csata után mókásak voltak :-D
  • Prince of Máté
    Pedig az még a demoban is volt, sztem tök könnyű.
  • bazsi123
    áááááááá

de idegesítő dolgok vannak benne :-)

második boss, a nagy kardos fickó, aki időnként feltüzeli magát. amikor sikerül leverni addig, hogy megjelenjen a kör a feje fölött, elébb a kört kell nyomogatni, majd egy random gombot (kör, négyzet, iksz), de sosem sikerül!

áááááááááááá