GoW: Chains of Olympus

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
a játék nem lesz nehéz, csak az irányítása PSP-n az analog miatt, mellesleg nem tudom, hogy hogyan lehet majd megoldani az R2, L2, és az L3 R3 hiányát, de fõleg a második analog kart, mivel eddig azzal lehetett gurulni

ThugEdge
miért ez mennyivel nehezebb mint a pop-ok?
mert én ezt egyszer láttam ps2-n és kurvára nem tûnt nehzebbnek mint a pop-ok bármelyik része,ami ugye már 2 részen is túl van psp-re
ami nehéz lehetne esetleg pl egy devil may cry vagy ninja gaiden,de ez tuti nem lesz az

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Prince of Máté
max te 😉
én 2 méterrõl nézek tv-t PSP-t fél méterrõl...

scorpeeon
72cm-es TV-t nézed 15 méterrõl, PSP-t fél méterrõl. Mind2t ugyanakkorának látod 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Prince of Máté
nem a pixelrõl beszéltem<#falbav>
képernyõ méret érted?
PL 72 cm vs PSP átmérõ<#wilting>

scorpeeon
PAL, SECAM ~350 × 576 lines 4:3 ~201,600 pixels
NTSC ~270 × 486 lines 4:3 ~129,600 pixels
PSP 480 x 272 lines 16:9 ~130,560 pixels

Inkább te vagy a lol, apám <#taps><#lama>

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Prince of Máté
lol

scorpeeon
Nem sokkal kisebb kép az, mint egy PS2+TV.

Prince of Máté
nem rossz képek, de a PSP analogjával nehéz lesz kicsit...
én biztos, h nem vennék ezért PSP-t mivel olyan kicsi képen nem tudom élvezni a játékot.

scorpeeon
Vmi új hír

Eléggé musthave kategóriának néz ki 😊

Prince of Máté
én ezért nem játszok a burnout revenggel mert ott elég sokat tölt...
na de mind1 ez egy God of war fórum!

dinomano
Hát igen, a töltési idök tenyleg minimumon, a mentes is atomgyors+ mentett allas visszatöltés is... :-D

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Prince of Máté
és ilyen rövid töltési idõkkel, plus a HD videókkal tökéletes gém!

dinomano
GOW2 nez ki ugy mint egy next-gen jatek; én az "órias lovas palyan" csak qrvaanyjaztam végig... Egyszerüen ennel az Obli sem szebb... egyszerüen hihetetlen minöseg; senki nem gondolta volna 2001ben ill akar 2005-ben; h. még ki lehet hozni egy GOW2 grafikjau game-et egy 7 éves hardverre... (meg hat ennyit a giga-hegy pc-kröl... :-D)

Prince of Máté
Gow2 közben, néha rá kellett nézni a konzolra, hogy én most PS2-n v Ps3-on játszok..
Kíváncsi vagyok milyen lesz a God of War 3...
Jó lenne ha olyan grafikája lenne, mint a HQ videókban 😄

dinomano
Minden idök legjobb 10 game-jeben a helye a sorozatnak, ill. eddigi 2 résznek..ennyie összerakott game-el ritkan talalkozik az ember... a graf. meg... A GOW2 PS2-ön egy-két palyan közeliti (ill. eléri siman) az Oblivion grafjat...(Bump-mapping+HDR nincs, of course...Habar a GOW2 HDR-szerü effektje eleg meggyözõ)

scorpeeon
Jaja, elég jónak ígérkezik! 😊
Eddig egy GoW résszel sem játszottam mivel nincs PS2-m, de ezt a részt ki fogom próbálni.

Laky
<#eljen>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

jax
Várjuk, várjuk...

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Prince of Máté
God of War PSP-re!
Infók

← ElőzőOldal 4 / 4