Tippverseny

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toysoldier
Június 7.

Svájc-Csehország
Tippem: 1:2

Portugália-Törökország
Tippem: 3:0

Németország - Lengyelország

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

miki36
Június 7.

Svájc-Csehország
Tippem: 1-2

Portugália-Törökország
Tippem: 1-0

Tippem: 2-0

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Június 7.

Svájc-Csehország
Tippem: 2:1

Portugália-Törökország
Tippem: 3:1

bujcsik555
Svájc - Csehország

Portugália - Törökország
Tippem: 2-1

- - - - - - - - - - - - - - -

Ausztria - Horvátország

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

II Rocky II
Svájc - Csehország
Tippem: 2-2

Portugália - Törökország

Ausztria - Horvátország
Tippem: 1-3

24 - Exile -Nov.23

Japep
Csináltam az oldalon egy új menüpontot (EB 2008), majd oda fognak menni a pontok...remélem daver nem haragszik meg, hogy nem csak összesítek... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Svájc - Csehország
Tippem: 0-2

Portugália - Törökország
Tippem: 1-1

Ausztria - Horvátország
Tippem: 1-1

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Rockynhooo
Svájc-Csehország
Tippem: 2:2

Portugália-Törökország

Tippem: 2:2

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Forza Italia
Svájc-Csehország

Portugália-Törökország
Tippem: 2:0

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

dienesoft
Sziasztok!
Elkezdjük az EB2008 tippversenyünket. Mindenkinek sok szerencsét és jó szórakozást az EB meccsekhez! Rocky-nak pedig igaza van, elég csak két naponta, viszont akkor egyértelmûen 4 meccsre kell tippelni és az eredményt hétfõn kapjuk meg. Így a tippelési határidõ NEM változik, de ha valaki lemarad a szombatiról, még a vasárnapira tippelhet!(csak egy kiemeltet lehet tenni a 2 nap alatt)

Június 7.
Svájc-Csehország

Portugália-Törökország
Tippem: 1:1

Tippem: 1:0

Tippelési határidõ: Június 7 (holnap), 17:15-ig!

II Rocky II
skacok itt az eb😄
nem kezdjük el?😮
sztem 2 naponta elég lenne beirni..és ne mindennap:S
de ti tudjatok de sztem bõven jo lenne igy😄

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
megtaláltam .... eléggé érdekes,pláne hogy idegenben 😮

A végeredmény: 54-1

Köln, június 3., 19.30 Bunda döntött a feljutásról a kölni körzeti bajnokságban.

Bundát emlegetnek, akik látták a kölni körzeti bajnokság zárófordulójában lejátszott DJK Löwe II- Rheinkassel-Lange II mérkõzést. A vendégcsapat 54-1-re gyõzött, és jobb gólkülönbségének köszönhetõen a második helyre ugrott, ami már feljutást ért… A zárást megelõzõen a második helyen tanyázó Germania Nippes II gólaránya 37-tel volt jobb, ráadásul szintén megnyerte az utolsó meccsét, 10-0-ra. A Germania focistái már ünnepelték is a kiharcolt feljutást, de kiderült, a Rheinkassel hihetetlen gólzáporral megelõzte õket.
- Egyértelmûen lehetett látni, hogy manipulálták a meccset, a Löwe játékosai szinte semmiféle ellenállást nem tanúsítottak - panaszolta az Express hasábjain a Germania egyik tulajdonosa, Alessandro Puzzo, aki személyesen is látta a vitatott mérkõzést.
A kölni körzeti labdarúgó-bizottság elöljárója, Hermann-Josef Schmitz is keményen fogalmazott:
- Ez egy szégyen! Ilyen eredmény szabályosan nem létezhet. Bárki, akinek köze van a futballhoz, kételkedik ebben.
Amennyiben a kilátásba helyezett vizsgálat is bundázást állapít meg, 7500 eurói terjedõ pénzbüntetés várhat a Rheinkasselre, a futballistáit pedig akár örökös eltiltás is

24 - Exile -Nov.23

bubu13
nb1.hu-n van egy cikk róla

EEE 1899

II Rocky II
tudom -.-
de mind1
láttam már 82-10 vagy miet is..de azért jo látni ha frissen mostanág is születnek ilyen eredmények 😮

24 - Exile -Nov.23

Rockynhooo
ennél durvább eredmények is voltak már a fociban de mind1 :\

II Rocky II
adj már egy linket 😄 elhiszem csak na jo lenne látni 😮O
bazz ez akkora bunda tuti..mert ilyen nincs hogy 37 golos különbséget vki megcsináljon 😮OOszinte minden 2.percben gol kéen és az lehetetlen.hiszen ha felmégy a kapuig már eltelik XD

24 - Exile -Nov.23

bubu13
foci, német negyedosztály igy lett meg a feljutása a csapatnak mert a gólkülönbségük rosszabb volt az elsõnél 37 gólnál és hát elintézték

EEE 1899

II Rocky II
ja csak nem foci..gondolom vmi más sportág meccse 😄

24 - Exile -Nov.23

bubu13
Erre lehetett volna tippelni:
DJK Löwe II- Rheinkassel-Lange II
54-1 lett a vége😄

EEE 1899

II Rocky II
am a touloni tornara lehetett volna egy tippversenyt kiirni:S na mind1 😄 csak eszembe jutott hogy elõdöntönél járnak már 😮 😄

24 - Exile -Nov.23

daver88
nahat latom kialakult a vegeredmeny, gratulalok REAListanak, hatalmas sprintet vagott le 2-3 honap alatt...nem is emlekszem, talan 20-25 talalat is volt mar kozte, es zaki kozott...

es ahogy dienesoft mondta: talalkozunk juni 7-en, megprobalok delutanonkent en is tippelni, de nem biztos, hogy minden nap sikerulni fog...ami biztos, hogy a negyeddontok utolso meccsere hazaerek...

mindenkinek tovabbi szep napot, es nyarat, es tanulast!!! 😛

Rockynhooo
grat mkinek fõleg rokinnnyooonak :ASD:A:S

dienesoft
Nagyon gratulálok a dobogósoknak, REAListának, zakinak, és Forza Italianak .Végig érdekes volt a verseny, a vége még izgalmas is. És természetesen gratulálok mindenkinek, külön Aylem-nek (ezt csak õ érti :] ). Innét a távolból is köszöjük daver-nek, Hegeace-nek és Japep-nek a nagy számolási munkáért. És természetesen mindenkinek, aki egész évben kitartóan tippelt! Remélem a jövõben is ilyen jó tippelõs társaság jön össze!
Egyéb: Most egy kis pihenõ következik. Mindenki szusszanjon egyet és természetesen az "évvégi utolsó lehetõségeket" suli szempontjából kihasználni érdemes- ha más nem, akkor puskázással.:]Legközelebb Június 7-én találkozunk, valószinÛleg Svájc-Csehország és Portugália-Törökország mérkõzéssel fogjuk kezdeni az EB-tippeldeversenyt.

asfa
grat mkinek 😊 következõ gyõztes én leszek az eb-tõl 😛

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Japep
Akkor én csak március elsejétõl tippelek (+- 5 nap) és így a 0-ról szereztem 87 pontot, azaz 13.hely...nem is rossz... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

II Rocky II
jan.1 jén..vagyis na év elején az ébredés után 😄
én pl.azóta tippelek😄
max 3 napot ha kihagytam:Svagy max 10et ..többet tuti nem.mert azért igyekeeztem nemmást a tippemet leadni 😄

24 - Exile -Nov.23

😄DDddd

Japep
Amúgy mióta tippeltek? Mikor kezdõdött ez az összesített, amit ma lezártunk?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Fabio Capello
Grat mindenkinek aki tippelt, fõleg a dobogósoknak 😊

REALista
Jaja Grat minden tippelõnek fõleg Zakinak és Forza Italia-nak.<#worship>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

II Rocky II
ja igen és grat minden tippelõnek..
fõleg magamnak hogy sikerült a top10be bekerülni megelõzvén igaz csak 1 pottal a Rockhynnot-...és sajnos csesza mögött meg 2 vel maradva:SSs 😄
na mind1. jo vólt ez..az eb-t megnyerem és kész .. 😄
hajrá !!!

24 - Exile -Nov.23

Forza Italia
köszi szépen. énis gratulálok neked.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

II Rocky II
gratulálok REALista a gyõzelemhez
gratulálok zaki a második helyhez
gratulálok Forza Italia a harmadik helyedhez
bocs,hogy nem a szerkesztésre mentem ...de a ntem nem vmi stabil és hát ....

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
nemtom mit szolnátok ha lenne egy olyan hely ahol csak a totó meccseire tippelnétek?😮
azt nagyon szívesen csinálnám én 😄
és semmi más meccs nem lenne csak a totó meccsei..(vagy a 13+1 vagy még a pótmérkõzések is)...megcsinlnám a cuccokat csaknemtom volnának-e résztvevõi 😮

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
ööö ha a döntõn mult hogy ki nyer akkor hogyhogy 4 pont az elõnye a realistanak?😮
hát ha a döntõn mult ami 3 pont kiemelve akkor 195 találatának kéne lennie nemde?😮

24 - Exile -Nov.23

Forza Italia
Grat Realistának és Zakinak is. Na meg magamnak😄 és persze viccen kívül mindenkinek grat aki végig tippelt

Gratulálok!

Japep

Manchester Utd - Chelsea (1:1)
Nyertes: asfa, dienesoft, miki36, REALista

Magyarország U19 - Ciprus U19 (2:1)
Nyertes: II Rocky II

Elefántcsontpart U20 - Olaszország U20 (0:2)
Nyertes: dienesoft, Forza Italia

A "Dundalk-Waterford" meccs nem tegnapi mérkõzés volt.

A végeredmény:

1.) REALista - 196 találat
2.) zaki - 192 találat
3.) Forza Italia - 179 találat

GRAT a gyõztesnek!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

REALista
Thx!Sajnos a Mu nyert...😞
Terry😞((

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

zaki
krat, csak ne a cselzi nyerjen :c

dienesoft
Vége a 90 percnek, 1-1. Az idei tippelde gyõztes így: REALista!
Holnap eredményhirdetés, gratulálok!!!

Fabio Capello
tyû akkor nem csak a bl-serleg a tét, hanem a legjobb tippelõ cím is 😄

dienesoft
Félidõ: 1-1. JELEN pillanatban REALista a bajnok. (De még van egy 45 perc...) :]

dienesoft
A két gigász-tippelõnknél már CSAK a BL döntõ jöhet számításba, mivel a többit nem találták el! 1-1 vagy 2-1? Ez itt a kérdés :] (ha egyik sem, akkor zaki a gyõztes!)

asfa
lemaradtam de erre még tippelek
Manchester Utd - Chelsea
Tippem: 1:1

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

II Rocky II
jóóó csak én irtam,hogy az jobb is lenne.mert havi gyõztes lenne és kész..sokkal több nyertesünk lenne.
😄
és igy a többieknek esélyük lessz.mert nem az lessz hogy na ezt a zaki..stb nehéz beérni😄
hanem havonta 0 az értékük és kész.
ha akarjak akkor meg majd maguknak összadják a havi eredményeiket és kész..szal az felesleges.😄
na
ok
....sokat dumáltam feleslegesen 😄 bocs.

24 - Exile -Nov.23

Japep
Azért írtam, hogy az még beleférhet.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

II Rocky II
jó igaz.
de a havi bontással sztem egyálltalán nincs több macera mint ami most van 😛
mert ugyanugy irjatok az eredményt és klész.
csak annyi hogy ha vége a hónapnak akkor másik cellaba irjatok az eredményt és kész....

24 - Exile -Nov.23

Japep
Jó így, kinek van kedve argentín, brazíl, chilei...stb ismeretlen meccsekre tippelni? Nekem biztos nem... 😄

Amúgy meg a külön bajnokság szerint azért nem lenne jó, mert davernek (+ nekem) durván sok melónk lenne, meg akkor bajnokságonként kellene mindig tippelni vagy 5-6 meccsre...túl macerás lenne...szerintem.

Max. a havi bontás.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

II Rocky II
jajjjjjjj azért jo lenne tudni hogy vmi nagyobb ajnokságba lesznek -e meccsek😄(mondjuk nem)
de vmi kupadöntõ sem lessz?😮OO
nem kell pótforduló.
én monjduk addig csinálnám ezt az egészet még az EB nem kezdõdik és kész.
ha kezdik az Eb-t akkor lessz EB tippverseny és kész.
ha annak vége akkor aztán lehetne bajnokságonként külön vinni a cuccost😮
monjduk akkor elég sok tippelnivalo lenne mert állt.szombaton vannak a német és francia meccsek is.
de meglehetne oldani,hogy csak a nagyobb mecseket vennénk ki.
na mind1.majd döntetek és kész 😮

24 - Exile -Nov.23