91
Olyan játékokról, melyek akkora csalódást okoztak, hogy azonnali UNINSTALL lett a vége.
-
blackgamer #11 nálam az esetek 90% ilyen, most nem szeretném felsorolni (nem is tudnám) -
#10 én értelek,csak tudod az van,hogy ha itt leírod hogy pl.az origin of the species mennyire mocskosul szar játék,attól még a fórumozók közül az akit érdekel ki fogja próbálni.az emberek többsége azt hiszi el amit lát,nem pedig azt amit mondanak neki.erre nagyon megfelel egy-egy játék saját topicja. -
#9 Szerintem még legalább 200 hasonló játék van és jónéven venném, ha mielőtt hozzálátnék telepítgetni (stb) azelőtt megtudhatnám mi vár(hat) rám. A játékhírekben 90% a dícséret, de a kritika szinte semmi, mert nem szabad ugye mélyen megsérteni senkit, főleg nem a kiadókat. -
#8 Ez a topic az összes idevágóval kapcsolatban van.(sajnálom, hogy nem érted) -
#7 hát ok de minek nyitottál ezért topicot? :/ -
#6 Nem voltam rákészülve arra, hogy manapság is kiadnak (forgalmaznak is) olyan gémeket, amik a 10 évvel ezelőtti színvonalat sem ütik meg egyetlen paraméterükben sem. Elképőesztő, hogy miért lenne képük pénzt elkérni egyeseknek. -
#5 sztem meg nyissunk topicot mindennek.máris megnyitom a"képzeljétek kávéztam ma reggel"c topicot.Akit érdekel leírom miért. -
#4 Nem igazán értelek. Nem jobb a más kára, mint a tiéd? -
#3 na mért? -
#2 topik uninstall. htx. -
#1 Hát egy ilyesmi volt a Code of Honor. Azt hittem ennél nagyobb katasztrófa már nem érhet, de csalódtam. Van még ennél nagyobb katasztrófa is. Az Elite Warriors W. került 3 perc alatt törlésre. Ez azt hiszem eddig a rekord idő, de csak mert hamarabb nem találtam a "játék"ban a kikapcsot. Akit érdekel leírom miért.