91
Olyan játékokról, melyek akkora csalódást okoztak, hogy azonnali UNINSTALL lett a vége.
-
#51 Hell in Vietnam -vagy mi.... hát ez nem lehet igaz....azért 2007-ben ilyesmit kiadni nagy szégyen, nem tudom mennyit kereshet rajta a kiadó, de megérdemlik - én nem vállalnám semmi pénzért -
bcrics #50 stalker 1 napig bírta nálam,spiderman 3 1/2 napig kb: -
TomDantes #49 Kösz, téynelg a JUST CAUSE.
Jó monjuk én se azonnal töröltem le, bizakotam hogy csak jó lezs, csak jó lesz...de nem.
Gothic 3 meg nem tudtam kipróbálni ,szagat mint a fene, alig öt erc lata rá jötem hogy nekem ez fog futni. De lehet hoyg nem is baj.
-
#48 az a játék a Just Cause, én jó pár órát eltöltöttem vele:)
Gothic 3-ról jut eszembe, most hogy így említik, hogy az se húzta tovább 20 percnél:D -
TomDantes #47 Van még egy, ami elég rossz volt, csak nem jut ezsembe a neve
egy GTA klón, egy ilyen délamerikai szigeten jáátszódot, ott kelelt megbuktatni a diktátort, volt jókora játék tér, meg több város meg minden. De ettől még előg pocsék game volt.
Csak a neve nem jut szembe....Nem udja valaki véletlenül? -
#46 Ja de:
Gothic 3... szánalomszar.
Might and magic 9 (szégyen a többi részre nézve egy vicc). -
#45 Na de hogy ne legyek offtopic, mondok egy címet énis:
Ufo: Aftershock.
(Van még egy csomó de nem jut eszembe most semmi :) ) -
#44 "lehet h vkinek nem teccik 1 game és lehet h másnak meg igen... "
Ez a mondat de odabasz geci... Röhögtem rajta kb 2 percig.
Magadtól raktad össze ? :) -
#43 na még 1 delikvens, de ez tényleg az uccsó:)
Worms 4 Mayhem ~10 perc -
TomDantes #42 Tudom a demoban kipróbáltam a papot, de nem volt türelmem hozzá hogy odáig elszenvedjem magam. -
#41 Na ne viccelj a Call of juarezben rengeteget kell lövöldözni onnantól kezdve hogy a pap bejön a képbe márpedig az eléggé az elején van.Ebben az esetben az uninstall nem a játékot, hanem a türelmetlen játékost minősíti -
#40 most jut eszembe:
Spider Man 3 ~15 perc -
#39 -Dawn of magic
-volt valami Jean Darc-os kaszabolós szar
-Mortyr 2 -
csgj #38 jaj, az a Dawn of Magic kezd engem is idegesíteni... de az NWN2 személyes kedvencem, és éppen ezért megkérdezném, hogy mi nem tetszett benne? Mert az unalmas jelzőt furcsának találom... -
TomDantes #37 Én majdnem elaludtam a Paraworld-ön.
-
#36 Paraworld ~5 perc
-
#35 Tavaly vettem (Vettem!) a gyereknek egy játékot, csilli-villi borító, tündi-bündi figurákkal, stb. Feltelapít - zutty3 másodperc (gyanús), DOS színvonal (alatti DDD) "grafika" . Csalódás-majdnem sírás. Á 1990 Ft-ért. -
[Walaki]D`Lair #34 hmm... -
TomDantes #33 szerintem a NFSUG2 jó volt: volt benne egy DOORS szám! -
#32 ja,...nincs...nem -
#31 Érdekes topik,..van értelme...kell ez ide? -
unranked #30 Dawn of Magic, ami a Diabloból és a Sacredből vesz ötleteket. Jól hangzik, de iszonyat gagyi. NWN2 kb fél órát húzott le a gépen... enyhén unalmas volt. -
#29 nfsug1,nfsug2,nfsmw,nfsc -
TomDantes #28 az biztos, nem is lene jó a világ ha mindenkinek ugyan olyan lene az ízlése.
De eszembe jutot még egy ami ,,Uninstall azonnal" a Spellforce.
Pedig egész jól nézett ki meg minden, de szerintem ötletlen, unalmas. -
csgj #27 más szempontból meg az év legnagyobb hányása, de ízlések és pofonok... ahogy azt szokták mondani -
TomDantes #26 A heroes of m&m szerintem is jó, de a Call of Juarez....azt hitem valami jó kis lövöldözős vadnyugatis,
erre egy ikndián kölyökkel kell ostorral ugrálni.
A Stalker meg szerintem az év legjobb akció játéka. -
csgj #25 Call of Juarez, heroes of m&m????? az utóbbi igencsak megdöbbentett... pedig jóóó gamek voltak
Ja, nekem rögtön uninstall a Stalker után lett + Dungeon Lords, C&C renegade, Mace Griffin.... aztán biztos volt még :) Na jó, a Stalkernek még több perc esélyt is adtam :D -
TomDantes #24 Paraworld, Call of Juarez, Mátrix-játékok. -
Mirk #23 heroes of m&m összes -
#22 Spider-Man 2
-
#21 Tényleg?
A cikk se semmi, de nézzük meg a végső értékelést:
Pozitívumok:
A játékot tartalmazó DVD kör alakú - legjobb
Negatívumok:
Borzalmas grafika
Gyenge szinkronhangok
Unalmas
Primitív
Közönséges -
#20 Traktor Racer -
tzsoltika #19 Nekem a TDU volt ami rögtön uninstall lett, mert szaggatott a játék nagyon de majd nyáron veszek egy jobb gépet és akkor nem lesz uninstall =) -
#18 lehet h vkinek nem teccik 1 game és lehet h másnak meg igen... -
#17 stalker -
LeePí17 #16 -
#15 ésmost tiszta menő vagy. -
Vlala #14 Demó letölt, megnéz, IF örül THEN megvesz. :) -
Neoncsoves #13 Olyan játékokról, melyek akkora csalódást okoztak, hogy azonnali UNINSTALL lett a vége.
Windows XP -
n3whous3 #12 El tudom képzelni azokat, akik meg eredetiben vesznek meg olyan játékot, ami unistallra született :)
Ezért kell előtte talán az értékeléseket elolvasni.