Uninstall azonnal!

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakvarnyu
Na ne viccelj a Call of juarezben rengeteget kell lövöldözni onnantól kezdve hogy a pap bejön a képbe márpedig az eléggé az elején van.Ebben az esetben az uninstall nem a játékot, hanem a türelmetlen játékost minõsíti <#vigyor1>

NEOreg3
most jut eszembe:

Spider Man 3 ~15 perc

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NeoMaN
-Dawn of magic
-volt valami Jean Darc-os kaszabolós szar
-Mortyr 2

jaj, az a Dawn of Magic kezd engem is idegesíteni... de az NWN2 személyes kedvencem, és éppen ezért megkérdezném, hogy mi nem tetszett benne? Mert az unalmas jelzõt furcsának találom...
Én majdnem elaludtam a Paraworld-ön.

NEOreg3
Paraworld ~5 perc

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

revizor
Tavaly vettem (Vettem!) a gyereknek egy játékot, csilli-villi borító, tündi-bündi figurákkal, stb. Feltelapít - zutty3 másodperc (gyanús), DOS színvonal (alatti DDD) "grafika" . Csalódás-majdnem sírás. Á 1990 Ft-ért.

[Walaki]D`Lair

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

szerintem a NFSUG2 jó volt: volt benne egy DOORS szám!

Met
ja,...nincs...nem

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Kandurex
Érdekes topik,..van értelme...kell ez ide?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Dawn of Magic, ami a Diabloból és a Sacredbõl vesz ötleteket. Jól hangzik, de iszonyat gagyi. NWN2 kb fél órát húzott le a gépen... enyhén unalmas volt.

[HUN]FaTaL
nfsug1,nfsug2,nfsmw,nfsc

http://goo.gl/gd6Zi5

az biztos, nem is lene jó a világ ha mindenkinek ugyan olyan lene az ízlése.
De eszembe jutot még egy ami ,,Uninstall azonnal" a Spellforce.
Pedig egész jól nézett ki meg minden, de szerintem ötletlen, unalmas.

más szempontból meg az év legnagyobb hányása, de ízlések és pofonok... ahogy azt szokták mondani
A heroes of m&m szerintem is jó, de a Call of Juarez....azt hitem valami jó kis lövöldözõs vadnyugatis,
erre egy ikndián kölyökkel kell ostorral ugrálni.
A Stalker meg szerintem az év legjobb akció játéka.

Call of Juarez, heroes of m&m????? <#wow3><#ijedt> az utóbbi igencsak megdöbbentett... pedig jóóó gamek voltak
Ja, nekem rögtön uninstall a Stalker után lett + Dungeon Lords, C&C renegade, Mace Griffin.... aztán biztos volt még 😊 Na jó, a Stalkernek még több perc esélyt is adtam 😄
Paraworld, Call of Juarez, Mátrix-játékok.

heroes of m&m összes
kuci06
Spider-Man 2

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

reménytelen
Tényleg?

A cikk se semmi, de nézzük meg a végsõ értékelést:

Pozitívumok:
A játékot tartalmazó DVD kör alakú - legjobb <#eplus2>

Negatívumok:
Borzalmas grafika
Gyenge szinkronhangok
Unalmas
Primitív
Közönséges
Csuhai G
Traktor Racer

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Nekem a TDU volt ami rögtön uninstall lett, mert szaggatott a játék nagyon de majd nyáron veszek egy jobb gépet és akkor nem lesz uninstall =)

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

kas123
lehet h vkinek nem teccik 1 game és lehet h másnak meg igen...

Rage47
stalker
<#eljen>

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

UnknownAsshole
ésmost tiszta menõ vagy.
Demó letölt, megnéz, IF örül THEN megvesz. 😊

Olyan játékokról, melyek akkora csalódást okoztak, hogy azonnali UNINSTALL lett a vége.

Windows XP <#hehe>

n3whous3
El tudom képzelni azokat, akik meg eredetiben vesznek meg olyan játékot, ami unistallra született 😊

Ezért kell elõtte talán az értékeléseket elolvasni.

púúúúú

nálam az esetek 90% ilyen, most nem szeretném felsorolni (nem is tudnám)

Spaw
én értelek,csak tudod az van,hogy ha itt leírod hogy pl.az origin of the species mennyire mocskosul szar játék,attól még a fórumozók közül az akit érdekel ki fogja próbálni.az emberek többsége azt hiszi el amit lát,nem pedig azt amit mondanak neki.erre nagyon megfelel egy-egy játék saját topicja.

revizor
Szerintem még legalább 200 hasonló játék van és jónéven venném, ha mielõtt hozzálátnék telepítgetni (stb) azelõtt megtudhatnám mi vár(hat) rám. A játékhírekben 90% a dícséret, de a kritika szinte semmi, mert nem szabad ugye mélyen megsérteni senkit, fõleg nem a kiadókat.

revizor
Ez a topic az összes idevágóval kapcsolatban van.(sajnálom, hogy nem érted)

Drephis
hát ok de minek nyitottál ezért topicot? :/

help

revizor
Nem voltam rákészülve arra, hogy manapság is kiadnak (forgalmaznak is) olyan gémeket, amik a 10 évvel ezelõtti színvonalat sem ütik meg egyetlen paraméterükben sem. Elképõesztõ, hogy miért lenne képük pénzt elkérni egyeseknek.

Spaw
sztem meg nyissunk topicot mindennek.máris megnyitom a"képzeljétek kávéztam ma reggel"c topicot.Akit érdekel leírom miért.

revizor
Nem igazán értelek. Nem jobb a más kára, mint a tiéd?

Drephis
na mért?

help

UnknownAsshole
topik uninstall. htx.
revizor
Hát egy ilyesmi volt a Code of Honor. Azt hittem ennél nagyobb katasztrófa már nem érhet, de csalódtam. Van még ennél nagyobb katasztrófa is. Az Elite Warriors W. került 3 perc alatt törlésre. Ez azt hiszem eddig a rekord idõ, de csak mert hamarabb nem találtam a "játék"ban a kikapcsot. Akit érdekel leírom miért.

← ElőzőOldal 2 / 2