Uninstall azonnal!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindent beszopnak, nekik ez igy pont jó <#vigyor1>#vigyor1>
Csak meglátják a polcon, hogy herripotter és már maguk alá is csinálnak <#vigyor1>#vigyor1>
amúgy meg ha nincs jobb dolgod el lehet velük játszani...akarom mondani el lehetne, ha nem ilyen idiótán csinálták volna meg!!!
no mind1...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
szóval ott kezdeném, hogy : mi ez az új gyökér módi, hogy nem csinálnak nomrális filmadaptációs játékokat?
elöször (még tavaly) ott volt a Harry Potter 4, elkezdte vele játszani egy öt percet, de feladtam, annyira idegesítõ és zavaró volt ez az oldalnézetes baromság...vagy nem is tudom minek hívjam..
aztán pár hete szedtem le az 5-öt, én naív, azt hittem ezt normálisan, kívül(felül?) nézetes fps módon fogják megcsinálni (pl GTA SA), de úgy látszik tévedtem, uninstall...
erre most itt van a Shrek 3 ... asszem a 2-vel toltam, na az normális kívülrõl nézetes fps volt, de a 3-at úgy elqrták , mint a szart...uggyyanolyan ratyi oldanézetes xarság volt...
van akinek az ilyen bejön? mert akkor én kérek elnézést...mert nekem rohadtul nem...én irányítani akarom az emberemet a kamerával együtt, nem balfaxodni...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
omg, én tudom ízlések és pofonok meg minden , de coh -t hogy nem lehet szeretni?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Amúgy nekem még nem volt ilyen játék amit egybõl uninstalláltam, 1-2 pályát még a bûn szarokban is megnéztem, gondoltam hátha csak az eleje ... aztán mégse. 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Méghogy a company of heroes megaszar. <#ijedt>#ijedt><#wilting>#wilting><#help>#help><#lama>#lama>
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Amúgy HL2 tényleg miért?
És BioShock miért?
És Stranglehold miért?
csak hogy ne offoljak
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Gothic 3.
Resident Evil 4.
Csak a sorrendiség miatt.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Ha valakit érdekel, miért, szívesen leirom.
Más; Mér kell teleszemetelni ezt a topikot is, -minek ez a topik? hozzászólásokkal? Ha nem tetszik, nem kell idejönni...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Shrek 3(moslék PS1 grafika és színvonal)
Pirates of caribbean3 (1 pályáig kapott esélyt)
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
vó má?<#circling>#circling><#taps>#taps><#wilting>#wilting>
Next PC upgrade: 2022
Jó monjuk én se azonnal töröltem le, bizakotam hogy csak jó lezs, csak jó lesz...de nem.
Gothic 3 meg nem tudtam kipróbálni ,szagat mint a fene, alig öt erc lata rá jötem hogy nekem ez fog futni. De lehet hoyg nem is baj.
Gothic 3-ról jut eszembe, most hogy így említik, hogy az se húzta tovább 20 percnél😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
egy GTA klón, egy ilyen délamerikai szigeten jáátszódot, ott kelelt megbuktatni a diktátort, volt jókora játék tér, meg több város meg minden. De ettõl még elõg pocsék game volt.
Csak a neve nem jut szembe....Nem udja valaki véletlenül?
Gothic 3... szánalomszar.
Might and magic 9 (szégyen a többi részre nézve egy vicc).
Ufo: Aftershock.
(Van még egy csomó de nem jut eszembe most semmi 😊 )
Ez a mondat de odabasz geci... Röhögtem rajta kb 2 percig.
Magadtól raktad össze ? 😊
Worms 4 Mayhem ~10 perc
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(