678
NBA Live sorozat
  • báttyó02
    amugy szerintetek 07ből érdemes megprobálni a kisebb nagyobb kiegeket berakni ebbe? végülis ahogy látom grafikailag ugyanaz ,szal iylen hogy labda,háló gondolom nem barmolja szét?!
  • báttyó02
    próbáltam állítgatni a grafikán...alapbol rátoltam a játékba mindent fullra,de még antrozópikus szüréssel is nagyon recés
    aztán driver-ből rátoltam mindent amit lehetett,így azért mindjárt másabb lett sztem,aki tudja próbálja ki
    összehasonlitásképp két kép

alap játékból fullon:

driverből szürőkkel ráerőszakolva:

• bdani92
    Hát ez igencsak egy jó nagy paraszt kérdés lesz tőlem mint mindíg de nem baj... remélem segítetek nekem :\. Az lenne a problémám hogy nem tom a grafikát állítani... Hiába nyomom fel max-ra nem változik semmit mer nem tom hogy megtartani v én nem tom mi a baj :S... PLS help me
  • N1ggA
    na én lassan 24 órája töltöm, de már 77.7% :D
  • ágybanalvó
    és igen működik :D
  • ágybanalvó
    most láttam ncore-n hogy van egy crackfix. most próbálom hogy műxik e.
  • G.Freeman
    Most probaltam ki az eredeti jatekot és ott nem lép ki idökérésnél szóval 100% hogy hatred crack a hibás, ha lesz uj törés azzal menni fog.
  • báttyó02
    S betü
  • ágybanalvó
    lassan kezdem sajnálni hogy kivették a superstar izét, mert így nem tok zsákólóversenyen hátmögötti dunkot csinálni :D
  • G.Freeman
  • Fókameister
    hát én pc s verzióról nem is láttam bemutató vidit
  • G.Freeman
    nem tudok róla
  • kokos
    Emberek!!!!A videókban nem erről volt szó!!!!!!!És nem az xbox 360 videót láttam!Pl:grafika!!!!!Megint át kutak!
  • piamania
    Lehet vhonnan másik cracket szerezni?
  • ricsa008
    alapbállításnál mi a zsákolás?
  • G.Freeman
    kifagyás a crack hiábja, a Hatred csapatnak az FM2008 törése is bugos, szóval ök ilyenek....
    viszont online meccsen nincs ilyen hiba, siman vegigmegy
    gyertek multizni
  • BBking
    Kapott 1 uninstallt a game. Meg még bosszant az is h 10 perc mig eltakarodik ez a fos a gépről. Isszonyat h all star Skillen hogy csal a gép.8 emberröl zsákol, ziccerezik stb, mint ha nem lenne elötte senki. Idén is off a játék. Pedig de vártam....
  • llaci63
    Üdv!! Az időkéréseknél engem is kidob, de látom h vannak trükkök (pl:ráhasalni az ESC-re), de a gondom az hogy engem DINASTY módban a 2.negyed lefújása után (félidőnél)azonnal kivág!!!!! Más is tapasztalt-e már ilyet???? Van-e megoldás??????
  • Gyulampard
    még mindig nincs semmi javitás?
  • FrezeR
    azért remélem nem ez lesz a végső megoldás :/

Amúgy egyre többet játszva sajna világos lesz, hogy idén csak a gameplay változott valamit a 07-hez képest és minden más maradt a régi. Vajon meddig képesek ezt megtenni a néppel? remélem azért idén lesz egy kis felháborodás és észreveszik magukat!
  • Waczkor
    Hát most így hírtelenjében az audiorecord wizard jut az eszembe.
    Azzal bármit feltudsz venni mp3-ba,amit a hangkari kiad magából:)
    Ha megfelel,akkor szólj.Találtam egy crackes változatot,amivel nem csak 1 percet lehet felvenni.Állítható a bitsűrűség is.

Nyilván nem lesz olyan jó minőséhű,mit ha megvennéd boltban.
    Esetleg még torrenten nézz utána hátha van soundtrack.
  • genory
    nba1.hu forumon olvastam: Még nem próbáltam, szóval nem tudom, hogy mennyire jó, de egy külföldi oldalon olvastam, hogy időkérésnél a feküdjetek re az ESC-re mert az időkérés alatti "cutscenes"-ben van a bug.

Próbáljátok ki, hátha működik!!

ez igy van, ezzel a modszerrel lejatszottam mar 7-8 meccset crash nelkul.

• Fókameister
    nincs még megoldás
  • rvn
    Üdv! Problémám: Ha az elsö negyed véget ér vagy idökérésnél megfagy és kilép hibával. MI a teendö??? Valakinek jen probléma? lécci segíten valaki
  • dobaky1
    Hogy lehet multi payer re regisztrálni ha nem eredeti a játék?
    a 08-ba vagy 07-be
  • rvn
    Üdv! Problémám: Ha az elsö negyed véget ér vagy idökérésnél megfagy és kilép hibával. MI a teendö??? Valakinek jen probléma?
  • piamania
    És ez az NBA 2k8 mikor jelenik meg?Vagy már megjelent?
  • báttyó02
    mondjuk azért az vicces,vagy inkább elszomorító,hogy még csak az értékeket is ugyanúgy hagyták mint a 07ben volt :| van aki levan húzva(pl parker 81overall,bár én utálom) sok ember meg túl van húzva pl james 97overall :\
  • báttyó02
  • báttyó02
    szerintem sem rossz,bár tény hogy nincs sok ujdonság,de el leszek vele

multihoz lenne vkinek kedve? holnap vagy valamikor
  • Vinsanity15
    nembaj minden este 3-4 meccs . nos kihuzom a köv. részig
  • Vinsanity15
    jah ugyláccik 2 en maradtunk :D
  • Fókameister
    ja nem rossz ez legalább is nekem de látom nem vagyok egyedül:)
  • Vinsanity15
    majd jön egy crash fix, meg egy fasza roster és sztem elleszek én a gameval. lehet h az EA baszik a fejünkre de ebbe már beletörődtem. sajna konzolra meg nincs zsém , meg sztem nem is vennék. soha nem adnék ki annyit egy játékgépért.
  • Vinsanity15
    huh én gamepaddal jáccok , ugy csinálom a sarkazást hogy megállok az iránygombokat nem nyomom semerre csak a cselt. tudod analoggal megy körbe körbe.
  • Fókameister
    ja realisztikusabb. a gép se dobál már el minden szart plusz a pro hop meg a backdown sokat dob rajta csak valaki nem tudja hogy kell sarkazni?
    mert eddig ha megálltam akkor space meg iránygombok de most azzal nem emgy
  • Vinsanity15
    sztem sokkal realisztikusabb lett mint a 07, ott szétzsákoltam az agyamat. :D
  • Gyulampard
    hát jah.mire beleélném magam kilép
  • sz4bee
    Sztm nem de jolenne ha hamarosan valamit kitalálnának.
  • Gyulampard
    még midnig nem lehet tudni h mit kell csinálni hogy ne lépjen ki a játékbol?