678
NBA Live sorozat
-
#478 amugy szerintetek 07ből érdemes megprobálni a kisebb nagyobb kiegeket berakni ebbe? végülis ahogy látom grafikailag ugyanaz ,szal iylen hogy labda,háló gondolom nem barmolja szét?! -
#477 próbáltam állítgatni a grafikán...alapbol rátoltam a játékba mindent fullra,de még antrozópikus szüréssel is nagyon recés
aztán driver-ből rátoltam mindent amit lehetett,így azért mindjárt másabb lett sztem,aki tudja próbálja ki
összehasonlitásképp két kép
alap játékból fullon:
driverből szürőkkel ráerőszakolva:
-
bdani92 #476 Hát ez igencsak egy jó nagy paraszt kérdés lesz tőlem mint mindíg de nem baj... remélem segítetek nekem :\. Az lenne a problémám hogy nem tom a grafikát állítani... Hiába nyomom fel max-ra nem változik semmit mer nem tom hogy megtartani v én nem tom mi a baj :S... PLS help me -
#475 na én lassan 24 órája töltöm, de már 77.7% :D -
ágybanalvó #474 és igen működik :D -
ágybanalvó #473 most láttam ncore-n hogy van egy crackfix. most próbálom hogy műxik e.
-
G.Freeman #472 Most probaltam ki az eredeti jatekot és ott nem lép ki idökérésnél szóval 100% hogy hatred crack a hibás, ha lesz uj törés azzal menni fog. -
#471 S betü -
ágybanalvó #470 lassan kezdem sajnálni hogy kivették a superstar izét, mert így nem tok zsákólóversenyen hátmögötti dunkot csinálni :D -
G.Freeman #469 -
#468 hát én pc s verzióról nem is láttam bemutató vidit -
G.Freeman #467 nem tudok róla -
kokos #466 Emberek!!!!A videókban nem erről volt szó!!!!!!!És nem az xbox 360 videót láttam!Pl:grafika!!!!!Megint át kutak! -
piamania #465 Lehet vhonnan másik cracket szerezni? -
ricsa008 #464 alapbállításnál mi a zsákolás? -
G.Freeman #463 kifagyás a crack hiábja, a Hatred csapatnak az FM2008 törése is bugos, szóval ök ilyenek....
viszont online meccsen nincs ilyen hiba, siman vegigmegy
gyertek multizni -
BBking #462 Kapott 1 uninstallt a game. Meg még bosszant az is h 10 perc mig eltakarodik ez a fos a gépről. Isszonyat h all star Skillen hogy csal a gép.8 emberröl zsákol, ziccerezik stb, mint ha nem lenne elötte senki. Idén is off a játék. Pedig de vártam.... -
llaci63 #461 Üdv!! Az időkéréseknél engem is kidob, de látom h vannak trükkök (pl:ráhasalni az ESC-re), de a gondom az hogy engem DINASTY módban a 2.negyed lefújása után (félidőnél)azonnal kivág!!!!! Más is tapasztalt-e már ilyet???? Van-e megoldás?????? -
Gyulampard #460 még mindig nincs semmi javitás?
-
#459 azért remélem nem ez lesz a végső megoldás :/
Amúgy egyre többet játszva sajna világos lesz, hogy idén csak a gameplay változott valamit a 07-hez képest és minden más maradt a régi. Vajon meddig képesek ezt megtenni a néppel? remélem azért idén lesz egy kis felháborodás és észreveszik magukat! -
#458 Hát most így hírtelenjében az audiorecord wizard jut az eszembe.
Azzal bármit feltudsz venni mp3-ba,amit a hangkari kiad magából:)
Ha megfelel,akkor szólj.Találtam egy crackes változatot,amivel nem csak 1 percet lehet felvenni.Állítható a bitsűrűség is.
Nyilván nem lesz olyan jó minőséhű,mit ha megvennéd boltban.
Esetleg még torrenten nézz utána hátha van soundtrack. -
genory #457 nba1.hu forumon olvastam: Még nem próbáltam, szóval nem tudom, hogy mennyire jó, de egy külföldi oldalon olvastam, hogy időkérésnél a feküdjetek re az ESC-re mert az időkérés alatti "cutscenes"-ben van a bug.
Próbáljátok ki, hátha működik!!
ez igy van, ezzel a modszerrel lejatszottam mar 7-8 meccset crash nelkul.
-
#456 nincs még megoldás -
#455 Üdv! Problémám: Ha az elsö negyed véget ér vagy idökérésnél megfagy és kilép hibával. MI a teendö??? Valakinek jen probléma? lécci segíten valaki -
dobaky1 #454 Hogy lehet multi payer re regisztrálni ha nem eredeti a játék?
a 08-ba vagy 07-be -
#453 Üdv! Problémám: Ha az elsö negyed véget ér vagy idökérésnél megfagy és kilép hibával. MI a teendö??? Valakinek jen probléma? -
piamania #452 És ez az NBA 2k8 mikor jelenik meg?Vagy már megjelent? -
#451 mondjuk azért az vicces,vagy inkább elszomorító,hogy még csak az értékeket is ugyanúgy hagyták mint a 07ben volt :| van aki levan húzva(pl parker 81overall,bár én utálom) sok ember meg túl van húzva pl james 97overall :\ -
#450 -
#449 szerintem sem rossz,bár tény hogy nincs sok ujdonság,de el leszek vele
multihoz lenne vkinek kedve? holnap vagy valamikor -
#448 nembaj minden este 3-4 meccs . nos kihuzom a köv. részig -
#447 jah ugyláccik 2 en maradtunk :D -
#446 ja nem rossz ez legalább is nekem de látom nem vagyok egyedül:) -
#445 majd jön egy crash fix, meg egy fasza roster és sztem elleszek én a gameval. lehet h az EA baszik a fejünkre de ebbe már beletörődtem. sajna konzolra meg nincs zsém , meg sztem nem is vennék. soha nem adnék ki annyit egy játékgépért. -
#444 huh én gamepaddal jáccok , ugy csinálom a sarkazást hogy megállok az iránygombokat nem nyomom semerre csak a cselt. tudod analoggal megy körbe körbe. -
#443 ja realisztikusabb. a gép se dobál már el minden szart plusz a pro hop meg a backdown sokat dob rajta csak valaki nem tudja hogy kell sarkazni?
mert eddig ha megálltam akkor space meg iránygombok de most azzal nem emgy -
#442 sztem sokkal realisztikusabb lett mint a 07, ott szétzsákoltam az agyamat. :D -
Gyulampard #441 hát jah.mire beleélném magam kilép -
sz4bee #440 Sztm nem de jolenne ha hamarosan valamit kitalálnának. -
Gyulampard #439 még midnig nem lehet tudni h mit kell csinálni hogy ne lépjen ki a játékbol?