NBA Live sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt imádom nem tudnád beirni, szted ezekre nem jöttem rá? nincs a hatred mappába megnéztem, a serialson meg nem találja ennyi..

MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....

Vinsanity15
csak tudod. nekem kb mindegyik mecsen van legalább egy olyan amber a csapatban aki tuti h 40 fölött dob.

Vinsanity is back!!

FrezeR
ha megnézed amit belinkeltem korábban képet dynasty módban készült. Ott ennek az újoncnak volt ekkora bazi nagy pont és egyéb átlaga. Nem tudom, hogy ez miféle bug de lehet,hogy nem is véletlen ez a bõ ponttermés egy egy meccsen egyes játékosoknál :S

A roster patch a már elkezdett dynasty mondba is kicseréli a játékosokat?Nemakarom ujrakezdeni dynasty-t csak azé kérdezem.
grizzly21
hm...tenyleg baromi szar a jatek?
gondolkozok egy xboxon vagy egy ps3mon...

Prince23
Nash ellenem 41 p, 17 ast.
Mondjuk Véddel dobtam 61 pontot😄 95% zsákolásból jött össze.

Vinsanity15
most is mentem egyet denver vs. greece és avmi papaloukas vagy ki halftime 34 pont. 7 perces negyedekkel jáccok all staron. már a cpu subtitutions t is felpakoltam 100 ra de le nem vennék

Vinsanity is back!!

Fókameister
én semmit nem állitottam nemtom lehet lesz majd nekem is de eddig max 6-7 meccset játszottam le végig😛

Vinsanity15
hát nemtom. all staron jáccok. esetleg vmi slidereket nem állitottál át ?

Vinsanity is back!!

Fókameister
passz én ilyen kiugró teljesitménnyel nem találkoztam legtöbbet ellenem Wade szerezte 34 pontot

Vinsanity15
már csak azt nem értem h pl most jáccottam wash ellen és jamison 55 pt. mmeg ilyen eredmények születnek.minden meccsen.erre nincs vmi megoldás ?

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
igazad van, lehet leszedem a dynastyval meg várok a rendesig

Vinsanity is back!!

Fókameister
jónak jó addig amig nincs rendes igy legalább play nowba már rendes csapatfelállás van😛

Vinsanity15
meg dynasty nál ki kell szedni a 15 rosteres csapatbol az embereket. szal még várok szttem

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
jaja de sztem nemigenjo. vagy igen ? én várok egyrendesre

Vinsanity is back!!

Fókameister
van uj rooster NLSC n

báttyó02
😄DDDDDDDDDDDDD dedurva

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Fókameister
nálam nincsenek ilyenek

FrezeR
és még ez is 😄 óriási!!
LOL

FrezeR
na ez nem sikerült de itt a link 😉
????

FrezeR
micsoda bugok vannak még itt kérem, ez röhej 😛

a kép nem tõlem származik de lol!

Fókameister
én is megcsináltam volna ugy de Scolát nem lehet berakni:S mert nem szerepel sehol max a fiba ba de onnan meg nemtom átrakni:S

én megoldottam egyszerûen hogy beraktam mindenkit oda ahol van 😄 de amúgy néha idegesítõ volt hogy a philadelphiában iguodala mindig csak zsákolásból szerzett kosarat, és miller is csak néha dobott középtávolit 😄 de mind1 én is jól elvoltam a 07-el is 😄

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

Fókameister
ha már annyit csinálnak ezzel is mint a 07 el én jól el leszek vele😄

Vinsanity15
én NETS el kezdtem . de szintugy várom a rostert . meg esetleg egy patchot

Vinsanity is back!!

Prince23
Jah persze a Világbajnokság, ennyit változott

Prince23
Semmi különos...
Amúgy ez a nba 08 semmit sem változott... kissé unom..., de végig kéne vigyem, oszt uninstall. Való életben jobb

Fókameister
igen kosarazok jelenleg Debrecenben😊 veled mizu?

Prince23
Csá Fókameister!
Te is kosaras vagy mi? Ha jól emléxem te veled beszélgettem kint a csettben, kb. februárban vagy már tavaszkor....

amúgy go Miami!!! (természetesen velük vaok

Fókameister
én a Houstonnal megyek természetesen csak várom a roostert mert a Hou ba se Francis se Scola😞

Prince23
Na mi van senki sem tollja? 2/2 az állásom. Spurst nagyon elgyepáltam😄D allstar fokomn

Prince23
Jahhh... aha, ezt nem tudtam wazze. mindegy<#wilting>

a képeket hiába nézted mert azok nem pc-s képek voltak hanem xbox-os. szóval ha veszel egy xbox-ot azt fogod látni mint a képeken.

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

Hello mindenkinek!nem engedi letölteni a crackfixet,pedig próbáltam!Valaki vegyen már fel légyszi msn-n,h átküldje!elõre is kö[email protected]
Prince23
Ott van a hatred mappába, vagy én speciel a serials.ws honlapról néztem meg a serialt.

Hello! Nem tud valaki a HAtred változathoz cd-keyt??

MSI P35 NEO-F, Intel&#174; P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....

Prince23
Még egyszer köszi a linket, aki feldobta és aki szólt nekem 😄

Végre letudtam játszani egy teljes meccset! Már nem lép ki!
Elsõ benyomás:
Grafika tök ugyan az, és a kül. honlapon sokkal szebbek, mint minden nba live képek, legyen az 2006, 07. A képekben szebb, de mir oda kerül a sor, h a gépemen nézzem, tök ua. Pedig maximom van minden beállítás.
Most all-staron kezdtem egyet a Miamival, de kikaptam a Detroittól, 121-110-re... 6 perces beállítással játszom.A zenék, a menük, és ez alatti behátszások szuperek! CSAK MÉG MINDIG CSAL a GÉP!!!!!!!!!!!!! Röhejesen!
Ennyit errõl.

Prince23
Thx. kipróbálom.

N1ggA
ez tényleg hihetetlen, hogy te ennyire nem tudsz olvasni

Spread De Love!

Vinsanity15
olvass lejjebb ott van a crack fix

Vinsanity is back!!

Prince23
Helló!
nektek nem fagyogat ez a 08?
Általában mikor idõt kérek, vagy vége a negyedeknek és X" gombot nyomok (a bejátszás átugrása), mindig kilép.
Nektek nem csinál ilyet?

Vinsanity15
a roster is már fasza lenne mer eddig ami meccseket jáccottam az ellenfél csapatában tuti volt vki aki 50 felett dobott.

Vinsanity is back!!

báttyó02
thx!

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Vinsanity15
😄
már csak egy roster hiányzik. tényleg szebb a graf amugy ha berakom a driveres szürést.

Vinsanity is back!!

Fókameister
na pont most akartam linkelni

Vinsanity15
http://rapidshare.com/files/65362239/NBA_Live_08_CRACKFIX-HATRED.rar

Nincsmit 😄

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
jah az érdekelne engem is . kéne egy crackfix

Vinsanity is back!!

Crackfix nincs fent vmi normális helyen?
játékon belüli állítgatásokkal nem lehetne jobban láthatóvá tenni a nézõket?
Fókameister
az szerintem nem fogja