678
NBA Live sorozat
  • mergal
    Sziasztok! Nálam is az a bug van hogy nem mehetek a lepattanóért. nba-live.com ról leszedtem az 1.00 patchet amiben rooster is van. De nem történt semmi változás kivéve az igazolásokat. Olvastam hogy van valami Jimmi's gamefix de ezt nem találom valaki linkelje be légyszi köszi!
  • Fókameister
    na ha valaki nemtudná kijött az Andrew -s NLSC rooster:) tessék tölteni:)
  • deco88
    PS2-ön hogy kell büntetőt dobni?
  • Palinko
    na megomdódott az a grafikai probléma :) ebben a részben sem lehet billentyűzettel rendes zsákolóversenyt produkálni?
  • Palinko
    újraraktam a directx et nem segített. remélem hogy tud valaki megoldást.
  • Palinko
    9.0c directx em van. egyszerűen hiányzott az a dll. most leszedtem innen http://www.dll-files.com és beraktam ahova kellett erre ez a hiba jön:
    The procedure entry point DdEntry10 coluld not be located in the dynamic link library DDRAW.dll
    megpróbálom valami registry rendberakóval megnézetni, vagy van jobb ötleted? nem értem miért lehet ez a hiba a windows xpm is az októberi kiadás...
  • báttyó02
    legrisebb directx ?
  • Palinko
    hello nekem d3d9.dll re hivatkozva nem indul a játék azt írja,hogy nem találja ezt a dll-t. mit lehet ilyenkor tenni, hogy induljon a játék?
  • genory
    Valamiért nem találom a gamefixet.Az oldal meg van de a gamefix nincs! Segítsetek légyszi!
  • rushman
    ismert bug, az nba-live.comról szedjél le jimmy gamefixét, az megoldja
  • genory
    Valaki help, Please!
  • genory
    Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én már elé régóta játszom az NBA játékkal, de egyik részben se volt olyan problémám, mint ebben. Valamiért nem mennek be a középtávoli és a 3 pontos dobások! Pedig mindig bele állok a dobásba! Nem értem miért!? Az pedig végleg nem tudom, hogy miért van, amikor az ellen büntetőt dob akkor én miért nem tudom a lepattanót leszedni? Nem vágom!! Valaki segíthetne!
  • báttyó02
  • Osi20
    suziasztok. valaki segitsen mindig kilép az elsö negyedbe csak akkor Sezont játcok meg dinasty modot mit csináljak? elöre is köszi
  • ágybanalvó
    hát olyat nem lehet cselezni mint xboxon amúgy alabpól a space-el lehet.
  • Thomas Noble
    Valaki mondja már meg hogyan kell cselezni nba08-ban és valaki mondja már meg párat hogyan kell megcsinálni!Köszi!
  • ágybanalvó
    valaki nem tud egy olyan oldalt ahol az nba 2005-höz van roster patch? mert az nba-live.com-on csak régi van fenn.
  • G.Freeman
    Most kezdődik az alapszakasz, Lakers és Sixers vár még gazdára, akit érdekel jöjjön

http://fbl.jatekok.hu/web/index.php?lap=kezdo&liga=A

• Beni521
    késő volt, álmos is voltam, korán is keltem, de azért kössz :D
  • báttyó02
    beszarás....

de tessék,ittvan a linkk,egy oldal kelett volna visszaolvasni

http://rapidshare.com/files/65362239/NBA_Live_08_CRACKFIX-HATRED.rar
  • Beni521
    és honnan tölthető le?
  • rushman
    olvass lejjebb
  • Beni521
    akkor jöhet a link :D
  • ágybanalvó
    már régen van egy crack ami megoldja ezt a gondot.
  • Beni521
    HELP! hülye játék első negyed után mindig kilép egy hülye hibaüzenettel, mit kezdjek vele? előre is köszi
  • ágybanalvó
    jah mostmár értem :D amúgy meg tudja valaki mondani hogy hogy tudok képet berakni? csak mer már ezen kínomba nevetnem kellet ami nba-be volt
  • rushman
    a betörések elég mókásak bizony, a valós nba meccseken ritkán látni, hogy az irányító felteszi a labdát 3 magas ember közt, szinte mindig betakarás a vége, itt meg simán lehet cikázni. Lehetett volna a palánk alatti játékon javítani, a játékban általában egy ember őrzi, kevés double team a palánk alatt, amikor meg post up van akkor persze lekettőznek, az üresen maradt emberem meg csak áll, pedig ki kellene mozdulnia a passzsávból hogy meg lehessen játszani. Szal a támadójáték még mindig elég szar.

A post play a játékban olyan amikor háttal állsz az ellenfelednek, ő kitámaszt, te meg megpróbálsz levállni róla. (na ez elég érdekes magyarázat, de talán így érthetőbb)
  • ágybanalvó
    de most tudok is hozni egy példát a grafika állítására a crysis. ha megnézed next gen grafikát simán lehet rá mondani és mégis annyira le tudtam butítani a grafikát hogy megy egy ati 9600-on meg 512 ram-on. és mivel ezt is az ea csinálta nem hiszem hogy annyira nehezükre esett volna az nba-vel is megcsinálni. mert hát még mindig max grafikán tolom és azért a jelen pillanatban elég durva :D. amúgy mi az a post play? az fss-el most mondjuk az a godnom hogy a steal-nél szinte sose tudom előhozni. amúgy igen védekezésben télleg javítottak csak azokat a fránya bugokat ne hagyták volna benne mert néha azok veszik el a kedvemet tőle mert mikor 3x egymás után leszedik ben wallace-t én meg csak faltolni tudom az irányítókat blokkolni alig, az elkeserítő. amúgy nemtom lehet csak nekem de jobb lett a lepattanózás mert jobban szedik :D
  • rushman
    lehet állítani persz, de egy bizonyos mértékek közt
  • rushman
    azért volt pár változás a gameplayben:
    - javítottak a védekezés AI-n (még mindig lenne mit)
    - jobb a pick'n drop & pick'n roll (még mindig messze van a valóditól, pl a levédekezésben mindenképp, kevés a csere)
    - az említett player hotspots elég realisztikus (bár sok játékosnál nem jó helyen van, bár ismerve az nba-live.com fanatikusait hamarosan javítva lesznek)
    - egyszerűbb lett az FSS
    - jobb lett a post play
    - végre egyszerüsítettek a one on one védekezésen (ez nagy változás)

ezek a változások pár meccs lejátszása után a saját véleményem. Egyébként nem védem az EA-t, csak rávilágítottam arra, hogy ez egy nagy üzlet, és sokszor az üzleti döntés felülbírálja a felhasználók akaratát. Ezt csak elfogadni lehet.

Egyébként érdemes lenne összehasonlítani az nba-live.com által benyújtott wishlist-et a megvalósultakkal.
    itt van
  • báttyó02
    szerintem meg az EA egy az egyben leszarta ebben az évben meg eddig is már jópár éve a pc-seket..
    eszük ágában nem volt nextgenezni,szal csodálkozok rajtad,hogy még van aki védi őket..meg egyébént nem csak a grafika a lényeg,nehogy azt hidd hogy amiatt sírok,de pofátlanság amit ezek csinálnak évek óta,hogy gameplay-ben is szinte semmi változást nem csinálnak
    ez az év meg mindennek az alja,fifa,madden,twpga tour,nba szempontból,mindegyikre annyi időt fordítottak nekünk pc-seknek,hogy menücsere,zene,meg roster,és kész
    ja vagyis..még roster sem teljesen,meg lehet nézni az alap rostert ittis...francis free agent ...aha
  • ágybanalvó
    de most nem is nba 2k8-ról beszélünk :D amúgymeg a gépnek az a szépsége hogy lehet állítani a grafikát... szóval nem értem miért beszélsz arról hogy alig vinné el néhány gép hisz megfogod és lejjebb állítod a grafot és még lehet az is szebben nézne ki mint most. akinek meg van olyan gépe az maxra állítja... és amúgy ha az ea csinált volna grafikát lehet több vásárlót visszahódított volna, mert így szinte mindenki tudja hogy nincs grafika, sok a bug és játékélményben is egy idő után nem lesz olyan jó.
  • rushman
    az nem csak az én véleményem, az ea álláspontja is ez volt, és igen bazz, egy nba2k8-as grafikához lehet a te géped sem elég.
    Mi számít atomdurva gépnek? Valszeg az ea pontosan tudja, mennyien volnának képesek befektetni új gépbe a 08ért, ezt felmérték a fejlesztés előtt. A konklúzió meg ismert, úgyhogy ebbe csak beletörődhetsz (meg reklamálhatsz az EA-nél)
  • báttyó02
    milyen elenyésző többsége? bazz,2007et írunk,crysis,timeshift,meg dx10 ideje,erre elenyésző többségről beszélsz? ottvan a pes2008,mertek váltani nextgenre,és mégis, nem kell neki atomdurva gép,egy gyengébb gépen is teljesen jól fut
    meg egyébként is...nem a magyar viszonylkatokat fogja nézni az ea mikor játékot csinál..
  • Fókameister
    egyetértek a post play jó a hot spots is
    ami még nekem tetszik a sig shotok sokkal jobb AI pl védelembe jön besegit
    anélkül bevonja a csapdázást hogy én beállitanám szerintem jó hogy a FSS magától jön elő meg nehezebb végre nyerni:)
  • rushman
    a 08ban ami nagyon teccik:
    - post play
    - player hotspots

Az előző epizódokban sokan fikázták a FSS-t, most ezt levették (módosították), most meg ez a baj (ahogy visszaolvasok). A fikázók között hányan vásárolták meg a játékot?
  • rushman
    a meccs alatti bejátszásokat beígérték a 08-ba, de többekközt erre is szartak, valszeg a konzolos kiadásokra volt fordítva a fejlesztések nagy része.
    Azoknak, akik felrótták a grafikai különbséget a pc és a nextgen konzolok között: ez nem véletlen, ugyanis a felhasználók elenyésző többsége rendelkezik olyan pcvel, amely megüti egy nextgen konzol szintjét, azt meg -teljesen érthető módon- nem akarták, hogy a potenciális pc vásárlók (tehát nem a warez playerek) azért ne vásárolják meg ezt a kiadást, mert nem üti meg a gépük a minimum konfigot sem. Ez elfogadható.
  • báttyó02
    nekem a 2004tetszett a legjobban:)
    ott a körítés is nagyon jó volt,kis videók,bejátszások is voltak..
  • genory
    Vagyis 05, bocsánat!:D
  • genory
    Szerintem is a 06 a best. Ebben én nem tudok a büntetőnél lepattanót szedni a 3 pontos dobások nagyon nem mennek be all-star szinten és ilyenkor, ha a gép szedi a pattanót, akkor azonnal leindít úgy, hogy nekem esélyem nincs, hogy visszaérjek.