NBA Live sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és honnan tölthetõ le? <#vigyor4>

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

rushman
olvass lejjebb

akkor jöhet a link 😄

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

már régen van egy crack ami megoldja ezt a gondot.

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

HELP! hülye játék elsõ negyed után mindig kilép egy hülye hibaüzenettel, mit kezdjek vele? elõre is köszi

jah mostmár értem 😄 amúgy meg tudja valaki mondani hogy hogy tudok képet berakni? csak mer már ezen kínomba nevetnem kellet ami nba-be volt

rushman
a betörések elég mókásak bizony, a valós nba meccseken ritkán látni, hogy az irányító felteszi a labdát 3 magas ember közt, szinte mindig betakarás a vége, itt meg simán lehet cikázni. Lehetett volna a palánk alatti játékon javítani, a játékban általában egy ember õrzi, kevés double team a palánk alatt, amikor meg post up van akkor persze lekettõznek, az üresen maradt emberem meg csak áll, pedig ki kellene mozdulnia a passzsávból hogy meg lehessen játszani. Szal a támadójáték még mindig elég szar.

A post play a játékban olyan amikor háttal állsz az ellenfelednek, õ kitámaszt, te meg megpróbálsz levállni róla. (na ez elég érdekes magyarázat, de talán így érthetõbb)

de most tudok is hozni egy példát a grafika állítására a crysis. ha megnézed next gen grafikát simán lehet rá mondani és mégis annyira le tudtam butítani a grafikát hogy megy egy ati 9600-on meg 512 ram-on. és mivel ezt is az ea csinálta nem hiszem hogy annyira nehezükre esett volna az nba-vel is megcsinálni. mert hát még mindig max grafikán tolom és azért a jelen pillanatban elég durva 😄. amúgy mi az a post play? az fss-el most mondjuk az a godnom hogy a steal-nél szinte sose tudom elõhozni. amúgy igen védekezésben télleg javítottak csak azokat a fránya bugokat ne hagyták volna benne mert néha azok veszik el a kedvemet tõle mert mikor 3x egymás után leszedik ben wallace-t én meg csak faltolni tudom az irányítókat blokkolni alig, az elkeserítõ. amúgy nemtom lehet csak nekem de jobb lett a lepattanózás mert jobban szedik 😄

rushman
lehet állítani persz, de egy bizonyos mértékek közt

rushman
azért volt pár változás a gameplayben:
- javítottak a védekezés AI-n (még mindig lenne mit)
- jobb a pick'n drop & pick'n roll (még mindig messze van a valóditól, pl a levédekezésben mindenképp, kevés a csere)
- az említett player hotspots elég realisztikus (bár sok játékosnál nem jó helyen van, bár ismerve az nba-live.com fanatikusait hamarosan javítva lesznek)
- egyszerûbb lett az FSS
- jobb lett a post play
- végre egyszerüsítettek a one on one védekezésen (ez nagy változás)

ezek a változások pár meccs lejátszása után a saját véleményem. Egyébként nem védem az EA-t, csak rávilágítottam arra, hogy ez egy nagy üzlet, és sokszor az üzleti döntés felülbírálja a felhasználók akaratát. Ezt csak elfogadni lehet.

Egyébként érdemes lenne összehasonlítani az nba-live.com által benyújtott wishlist-et a megvalósultakkal.
itt van

báttyó02
szerintem meg az EA egy az egyben leszarta ebben az évben meg eddig is már jópár éve a pc-seket..
eszük ágában nem volt nextgenezni,szal csodálkozok rajtad,hogy még van aki védi õket..meg egyébént nem csak a grafika a lényeg,nehogy azt hidd hogy amiatt sírok,de pofátlanság amit ezek csinálnak évek óta,hogy gameplay-ben is szinte semmi változást nem csinálnak
ez az év meg mindennek az alja,fifa,madden,twpga tour,nba szempontból,mindegyikre annyi idõt fordítottak nekünk pc-seknek,hogy menücsere,zene,meg roster,és kész
ja vagyis..még roster sem teljesen,meg lehet nézni az alap rostert ittis...francis free agent ...aha

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

de most nem is nba 2k8-ról beszélünk 😄 amúgymeg a gépnek az a szépsége hogy lehet állítani a grafikát... szóval nem értem miért beszélsz arról hogy alig vinné el néhány gép hisz megfogod és lejjebb állítod a grafot és még lehet az is szebben nézne ki mint most. akinek meg van olyan gépe az maxra állítja... és amúgy ha az ea csinált volna grafikát lehet több vásárlót visszahódított volna, mert így szinte mindenki tudja hogy nincs grafika, sok a bug és játékélményben is egy idõ után nem lesz olyan jó.

rushman
az nem csak az én véleményem, az ea álláspontja is ez volt, és igen bazz, egy nba2k8-as grafikához lehet a te géped sem elég.
Mi számít atomdurva gépnek? Valszeg az ea pontosan tudja, mennyien volnának képesek befektetni új gépbe a 08ért, ezt felmérték a fejlesztés elõtt. A konklúzió meg ismert, úgyhogy ebbe csak beletörõdhetsz (meg reklamálhatsz az EA-nél)

báttyó02
milyen elenyészõ többsége? bazz,2007et írunk,crysis,timeshift,meg dx10 ideje,erre elenyészõ többségrõl beszélsz? ottvan a pes2008,mertek váltani nextgenre,és mégis, nem kell neki atomdurva gép,egy gyengébb gépen is teljesen jól fut
meg egyébként is...nem a magyar viszonylkatokat fogja nézni az ea mikor játékot csinál..

Fókameister
egyetértek a post play jó a hot spots is
ami még nekem tetszik a sig shotok sokkal jobb AI pl védelembe jön besegit
anélkül bevonja a csapdázást hogy én beállitanám szerintem jó hogy a FSS magától jön elõ meg nehezebb végre nyerni😊

rushman
a 08ban ami nagyon teccik:
- post play
- player hotspots

Az elõzõ epizódokban sokan fikázták a FSS-t, most ezt levették (módosították), most meg ez a baj (ahogy visszaolvasok). A fikázók között hányan vásárolták meg a játékot?

rushman
a meccs alatti bejátszásokat beígérték a 08-ba, de többekközt erre is szartak, valszeg a konzolos kiadásokra volt fordítva a fejlesztések nagy része.
Azoknak, akik felrótták a grafikai különbséget a pc és a nextgen konzolok között: ez nem véletlen, ugyanis a felhasználók elenyészõ többsége rendelkezik olyan pcvel, amely megüti egy nextgen konzol szintjét, azt meg -teljesen érthetõ módon- nem akarták, hogy a potenciális pc vásárlók (tehát nem a warez playerek) azért ne vásárolják meg ezt a kiadást, mert nem üti meg a gépük a minimum konfigot sem. Ez elfogadható.

báttyó02
nekem a 2004tetszett a legjobban😊
ott a körítés is nagyon jó volt,kis videók,bejátszások is voltak..

Vagyis 05, bocsánat!😄

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Szerintem is a 06 a best. Ebben én nem tudok a büntetõnél lepattanót szedni a 3 pontos dobások nagyon nem mennek be all-star szinten és ilyenkor, ha a gép szedi a pattanót, akkor azonnal leindít úgy, hogy nekem esélyem nincs, hogy visszaérjek.

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

hát ha most ebben a részben nem rontják el hogy ennyire csal a gép télleg a legjobb lenne. de mondjuk így vehetjük nehezítésnek 😄 mondjuk nekem még mindig a 05 volt a legjobb kár hogy annakidején letöröltem mert így már nem hiszem hogy megszerzem valahonnan.

Fókameister
szerintem eddig ez a legjobb live

rushman
szerintem sem, a 07-hez képest mindenképp jobb

Fókameister
hát szerintem nem

Az oldal jó!! De a játék meg egy fos! Sajnos!

jaja ez tényleg jó oldal, látom még a 2003-hoz is vannak kiegészítõk 😄
amúgy valaki nem tudja hogy honnan tudnám megszerezni a 05-öt? 😄

http://nbalive08.nba-live.com/
Innen!Sok jó dolog van!

és az a roster honnan tölthetõ le?

Van Roster!!Végre....😊

Ez az új rész egy nagy rakás SZAR! A legrosszabb a live sorozatból...
2K* a király!!!!!!
van esély arra hogy az nba 2k nemtommenyit lássuk valaha pc-n? 😄 elég jónak néz ki, csakhát én nem tudom hogy miért nincs pc-re. vagy valahogy át lehet hozni gépre? 😄

FrezeR
ez is mekkora 😄 komolyan mondom jó ideje játszok már a sorozattal de ennyi bugot még nem láttam. egyébként úgy tünik az egészet csak összecsapták gyorsan...szánalmas! remélem,hogy nem veszik meg nagyon sokan idén és végre észhez térnek, hogy ez igy nagyon nem lesz jó.

Royce
Az a csávó a kispadról már nagyon bejönne...
Összeségében az eddigi legszarabb nba amivel találkoztam

Lol, Fernando Alonso a Forma-1 mellett kosár edzõként is ténykedik(vagy mi ez a trainer :S)?<#idiota><#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

lololol
Gamepadot hogy lehet mûködésre bírni a 08ban? A beállításoknál még külön választható is a logitech chillstream, de semmire se reagál se a menükben, se játékban :/

KeKKSZike
Persze, hogy lehet vele...

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

lehet multizni?
báttyó02
hát éppen hogy a 05ben volt elõször slam dunk

Szerintem akárki akármit mond az NBA 05 volt a legjobb eddig... Igaz h hiányoltam belõle a slam-dunk-ot de akkor is jó volt 😊
hoppsz most látom hogy van patch, akkor tárgytalan.

én most néztem meg a serials.ws-t és egybõl kettõt találtam szal nemtom te hogy kerested.

amúgy én is keresném arra a megoldást amire Joker Hun mert így télleg nehéz cserélgetni. 😄

És ezt a patchot hova kell másolni? Meg mé van az ha büntetõ van, nem lehet leszedni a lepatanó labdát?

Hali!!

Lehet multiban nyomni Hamacival?Mert ha igen akkor nyomjunk má!
MSN:[email protected]
FrezeR
erre már van patch ITT

grebber
NBA_Live_08_CRACKFIX-HATRED na végre ma látom már ilyen is van ezzel nem dobál ki!

Next PC upgrade: 2022

na jó ez legalja ez a játék nem elég h ami jó kivették de 90es all star csapat kezdõ small forward Chris Mullin 94es tudás... és minden rookie jobb mint a liga 1-2 sztárja... McRoberts is 89... pff ááá
Én azt nem értem trade playersnél mért nem lehet váltani h lássam ki mennyibe kerül? vagy ez nekem nem jön össze... de kurva nehéz cserélni ha nem tudom mennyibe kerül...
báttyó02
szeva,én kiprobálom szivesen
adj egy msn cimet,és 9körül tolhatjuk

Vinsanity15
szasztok.vki nemprobálja ki a gamet multin ? direct ip ? csak az a baj h én routeres vaok szal nemtudnék hostolni

Vinsanity is back!!

grizzly21
nah, elegge elmentetek a kerdes mellett😉 milyen a jatek pc-n? nehany screenshot johetne konfiggal