678
NBA Live sorozat
-
#638 jólvan köszike!ez így elég fasza!nem akarsz majd neten játszani?:P -
#637 nah először is, innen leszedtem a roster,fix,és a court pack fix-et
ebben kb minden benne is van ami kell,de most jön a lényeg
utána ezt leszedtem,bedobtam a játék mappájába,játék indítás,és mikor betölti a meccset, shift+12,és ráteszi a motion blur,meg csillogás effekteket
egyébként ezt állítani is lehet hogy mennyire legyen erős az elmosódás,csillogás stb a enbseries fájl-ban
-
#636 és milyen peccseket raktál fel?? -
#635 kicsit peccselgettem a 08-at,sztem így már elég türhető a dolog:)
pár kép róla
-
#634 NBA08 nem ismeri fel a joysticket.Nincs valami megoldás?Nem szeretnék venni másikat. -
faláb #633 Valaki be tudna rakni egy rostert a 08-hoz? -
#632 fizetési sapka:D -
Sobel #631 Hülye kérdésemlenne. Nem vmi jó az angoltudásom, és nem rég kezdtem el játszani,s nemtom h pontosan ez a salary cap micsoda,csakannyit h csökkentenikéne, hogy tudjak igazolni. Szóval mi ez a salary cap? -
#630 hát az nagyon jó de azzal hogy neked is kellene nekem nem lesz...... -
genory #629 Az nekem is kéne! -
#628 helló
vki áttudná nekem küldeni az It's Like That Mod-ot msn-en mert nemtom sehonnan se letölteni!!
Kössz -
ágybanalvó #627 valaki tudna segiteni abban, hogy honnan tudom megszerezni azokat a zeneket amik akkor mennek amikor mar a meccset tolti be? -
thomasmorten #626 én hiaba próbálom azt a hatred fixet nem jó :S
ugyanugy kilép játék de nekem mindjart 1-2 perc után :S -
#625 gratulálok kedves EA,de csak egy dolog miatt vagyok ideges ettől a hírtől:
ezt nem most,hanem már kb 3éve be kelett volna jelenteni a picsába.
amit azóta csináltak az egy röhej,és kurvára tévednek ha emiatt fogok bánkódni,hogy nem láthatom évről évre ugyanazt a mocskot
erről ennyit,de ez csak az én véleményem.. -
kilcsir #624 szerintetek elindul egy ilyen laptopon a 08 vagy a 07-es nba?
256 osztott ram-64 vga, 1,5 Ghz celeron.
a san andreas például elviselhetöen futott rajta, amugy nem nekem lenne.Köszi! -
#623 NBA Live: Búcsú a PC-től
A Madden NFL sorozat után az NBA Live kosaras program is bizonytalan időre búcsút vesz a PC-s játékosoktól.
Miután nemrégiben határozatlan időre felfüggesztették a Madden NFL sorozat PC-s megjelenését, az EA Sports újabb címel kurtította meg kínálatát: az áldozat ezúttal az NBA Live lett. A hivatalos indoklás szerint az alacsony eladási adatok és a nagymértékű kalózkodás kényszerítették az óriáskiadót erre a szomorú döntésre. A EA sportjátékai közül tehát már csak a Tiger Woods, a FIFA, és az NHL maradt nekünk, PC-seknek, a szakértők szerint pedig a jégkorong program lehet a következő áldozat...
info gamestar
teljesen nevetsétges! még, hogy a kalózkodás és az alacsony eladási statisztika. Ezek nem nézik a statisztikát vagy a fanok véleményét? az egyelten ok csak is az, hogy egy rakás....amit kiadnak évről évre nem más! hihetetlen -
#622 Milyen cselek vannak és hogy kell azokat megcsinálni?Ha valaki tud segíteni az irjonmár a topicba. -
genory #621 thanx! -
#620 tessék -
genory #619 Létezik, olyan patch ami a legujabb rostereket tartalmazza? Jó lenne egy, mert lassan végig nyomom a Denverel és úgy akarok tolni a Bostonal, hogy minden játékos a mostani klubjában játszik!! -
#618 sztem ugy hobb ha átalakítod hogy kézre is essen. én is azt csináltam -
genory #617 Ha valakinek megvan az szóljon légyszi! Köszi -
#616 Én se tudom letölteni... Pedig nagyon érdekelne!!! :) -
#615 X = passz
C= védekezésnél hassználandó
D = sima dobás/ védekezésben megáll egy helybe
A= hosszú indítás vagy ha valamelyik csapattárs ott van a palánkál odamész a 3 pontos határhoz és megnyomod ezt akkor ő felugrik és bezsákolja
-
Klambi #614 Hy valaki elmagyarázná alapbeállításon melyik gomb mire való?: Mármint melyikkel mit lehet csinálni? -
genory #613 ezt megtaláltam én is de nem tudom letölteni sajnos!! Lehet megszünt az oldal? -
#612 Katt ide -
#611 Én nem hallottam róla, de kíváncsi lennék ráá! :) -
genory #610 CSaó!!
Nincs valakinek meg ez a patch?
It's like that mod!
Remélem igen! Állítólag nagyon jó! 40 új dobás! -
G.Freeman #609
http://fbl.jatekok.hu -
madrid4ever #608 Csá!!!!!!!!!!
Írja már le valaki létszi hogyan kell az nba 08-ban sarkazni!!! -
Homaly #607 Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy a zsákolóversenyen milyen kombinációkkal lehet megcsinálni bizonyos zsákolásokat az NBA LIVE 08-ban?
Sokfelé kerestem (pl.: itt is "dunk contest", "zsákolóverseny", "combo"), találtam is asszem a 06-hoz, de egy csomó minden nem jön be.
Pl.:
Cover Eyes dunk: hold L+R.... a többi mind1, mert ha a L gombot benyomva tartom, tripla luccbergert ugrik nekem a csóka, ha hozátartom az R-t, ha nem! (Xbox360)
Tudom, hogy ez nem konzolos topic, de valaki talán találkozott már ezzel, és remélem tud segíteni. Sőt, az is jó, ha csak le van írva, hogy 1 foot gather.... stb.
A lényeg, hogy 08-hoz legyen a leírás!
Előre is köszi a segítséget!
Üdv! -
#606 csá nép!
NBA 08-at keresek XBOX 360-ra!!!(használt is érdekel) -
sz4bee #605 A Jimmi's gamefix tudja valaki honnan lehet letölteni?Nemtaláltam sehol valaki légyszi adjon már egy linket. -
sz4bee #604 A Team Chemistry mit jelent a játékba?Nemtaláltam értelmes magyar forditást rá... -
#603 600- as hsz? -
#602 #579 csak vissza kéne olvasni;) -
bervin12 #601 helo.
A következő problémám van: az időkéréseknél lejátszott átvezető videónál mindig kidob a játék egy hibaüzenettel.
mit tegyek? köcce -
#600 HALI!
Felraktam a crack et, de amikor elindítom fekete a képernyő és nem indul el!
Miért lehet ez? -
genory #599 Miért van az ha 20-30 pontal vezetek akkor a zsákolásaim nem benne! Elég idegesítő, hogy 3-4 leindításból igy nem tudok pontot szerezni!