Charles Simonyi Magyarországon

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem csak rohog rajtunk, hogy milyen fontos lett itt hirtelen. Az Office tenyleg sokaig telepul, biztos jo oka van ra. De aki megveszi legalabb most latja, hova (is) kerult a penze. 😊

Elég már! - http://winfika.freeblog.hu

"Az államtitkár meggyõzõdése szerint Charles Simonyi ûrutazása mindenképpen felgyorsítja Magyarország csatlakozását az Európai Ûrkutatási Ügynökséghez, az ESA-hoz."
Hejj de nagy az isten állatkertje. Kovács Kálmán csak osztogasson díjakat, és ne igen szólaljon meg.

Charlestól megkérdezném azért, hogy az új Office ugyanmár miért több mint 1 órán át települ a gépre Vista alá a maga 480 megájával? :-)

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

blendeguz
Ne irígykedj...
Szerintem megérdemli. Mindenesetre sokkal jobban, mint sokan mások. Például halomra röhögtem magam ezen a híren: Köztársasági Érdemrend kommunikációs szakembereknek Ez alapján az SG legaktívabb fórumozója is kaphatna Köztársasági Érdemrendet közösségépítés címén. Simonyi legalább tett valami értelmeset azért a díjért!

Miért nyalják ennyire a seggét?

Teppik Amon
"Arra a kérdésre, hogy látott-e ufót az ûrben, elmondta: az ûrhajósok sok olyan dolgot látnak, aminek az eredete nem világos"
Erre a kérdésre egy NEM vagy egy IGEN lehetett volna a válasz. Igen mert amirõl nemtudjuk mi az azonosítatlan <#vigyor4>
Ezt a kitérõ választ egy határozott igennek foghatjuk fel? <#alien2>

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

← ElőzőOldal 3 / 3