Charles Simonyi Magyarországon
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem csak rohog rajtunk, hogy milyen fontos lett itt hirtelen. Az Office tenyleg sokaig telepul, biztos jo oka van ra. De aki megveszi legalabb most latja, hova (is) kerult a penze. 😊
Elég már! - http://winfika.freeblog.hu
"Az államtitkár meggyõzõdése szerint Charles Simonyi ûrutazása mindenképpen felgyorsítja Magyarország csatlakozását az Európai Ûrkutatási Ügynökséghez, az ESA-hoz."
Hejj de nagy az isten állatkertje. Kovács Kálmán csak osztogasson díjakat, és ne igen szólaljon meg.
Hejj de nagy az isten állatkertje. Kovács Kálmán csak osztogasson díjakat, és ne igen szólaljon meg.
Charlestól megkérdezném azért, hogy az új Office ugyanmár miért több mint 1 órán át települ a gépre Vista alá a maga 480 megájával? :-)
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Ne irígykedj...
Szerintem megérdemli. Mindenesetre sokkal jobban, mint sokan mások. Például halomra röhögtem magam ezen a híren: Köztársasági Érdemrend kommunikációs szakembereknek Ez alapján az SG legaktívabb fórumozója is kaphatna Köztársasági Érdemrendet közösségépítés címén. Simonyi legalább tett valami értelmeset azért a díjért!
Szerintem megérdemli. Mindenesetre sokkal jobban, mint sokan mások. Például halomra röhögtem magam ezen a híren: Köztársasági Érdemrend kommunikációs szakembereknek Ez alapján az SG legaktívabb fórumozója is kaphatna Köztársasági Érdemrendet közösségépítés címén. Simonyi legalább tett valami értelmeset azért a díjért!
Miért nyalják ennyire a seggét?
"Arra a kérdésre, hogy látott-e ufót az ûrben, elmondta: az ûrhajósok sok olyan dolgot látnak, aminek az eredete nem világos"
Erre a kérdésre egy NEM vagy egy IGEN lehetett volna a válasz. Igen mert amirõl nemtudjuk mi az azonosítatlan <#vigyor4>#vigyor4>
Ezt a kitérõ választ egy határozott igennek foghatjuk fel? <#alien2>#alien2>
Erre a kérdésre egy NEM vagy egy IGEN lehetett volna a válasz. Igen mert amirõl nemtudjuk mi az azonosítatlan <#vigyor4>#vigyor4>
Ezt a kitérõ választ egy határozott igennek foghatjuk fel? <#alien2>#alien2>
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
← ElőzőOldal 3 / 3