24
-
Inquisitor #24 Dick nehéz olvasmány? Lol. Akkor mit mondjuk pl. Lem "Az Úr hangja" c. művére? :D -
Marko001 #23 God of War -> mármint Lord of War? :) God of War egy jó kis ps2-es játék -
Csatti #22 rém gyenge, alig 7 milliós nyitánya
Nem a fim gyenge, hanem a nyitánya. Olvasd figyelmesebben. -
asdasdasd #21 Talán olvasd el mégegyszer...
Szerintem J Cage jó színész, és általában jók is a filmjei, csak hát az amerikai közönség...
A szellemlovas az nagyon szar lett, furcsa hogy pont az sikeres.
God of War remek, Birdy, Las Vegas. Még a Conair és a Face Off is élvezhető.
Dicknek meg minden novellája menekülős, nyomozós ...
-
juharfalvi #20 Kedves SG.HU cikkíró!
Kizárólag Nicolas Cage-nek van köze ahhoz, hogy a film, amiben játszik, mennyi pénzt hozott az első héten? Miért érdekel ez minket, mozinézőket? Engem hidegen hagy.
Egyrészt a készítők között ott a forgatókönyv-író, a rendező, stb., talán nekik is van közük a film alakításához, másrészt mi nézők vagyunk, ez nem a stúdió igazgatótanácsa vagy a részvényeseké, őket bizonyára felizgatják vagy lehangolják a bevételekről szóló hírek, minket viszont jobban érdekelt volna a film maga, talán erről legközelebb remélhetőleg többet hallunk...
-
Wittgen #19 Az Imposztor is jó film, csak az a baj, h. kb a Különvéleménnyel egyidőben mutatták be. Ugye mind2 film sci-fi, P.K.Dick könyve alapján. Bár az Imposztor most olvastam, volt kb 5 oldal nyomtatva...
A Fegyvernepper meg hiába kiváló film, azért bukott meg USA-ban, mert amcsik nem szeretnek szembesülni a saját valóságukkal. (lásd pl csak szépfiúk és jó csajok a sorozatokban, nincs túlsúlyos, ronda ember, max ha kell egy karakter, aki gonosz/balfék). -
#18 "edig a hírek szerint a film nem rossz."
"A legújabb akció-sci-fi ugyanis rém gyenge"
Ez csak számomra ellentmondás???? -
#17 ja csak kár hogy, az arany embernek semmi köze hozzá.
Mostanában pont az a marketingfogás ,hogy dick nevével mindent el lehet adni. -
#16 a Fegyvernepper tényleg nagyon jó volt -
winnie #15 "(lásd pl. Gary Sinise-al az Imposztort). "
meg sem merem kérdezni, hogy az vajon film volt-e:) -
Kagemusha #14 ...és különben is, tudom ugyan, hogy a bevételen mérnek mindent, de ha esetleg a film jó, kit érdekel, hogy mennyit kerestek vele? Pont a film jóságán fogom lemérni, jó színész-e Mr. Cage vagy sem, nem a bevételeken... (lásd pl. Gary Sinise-al az Imposztort). -
Kagemusha #13 Dick elég "nehéz" olvasmány... -
Sance231 #12 Bizony-bizony, a Fegyvernepper sztem az egyik legjobb filmje. -
Cheesy #11 Nem volt jó filmje már éve óta? A "Fegyvernepper" (2005) szerintem NAGYON jó lett. Érdekes és egyben kényes témát dolgoz fel, lehet ezért sem volt nagy hírverése... conspiracy roxx -
kandeláber #10 http://www.imdb.com/name/nm0000115/ -
Wittgen #9 Azért P.K.Dick bácsi kicsit jó sztorikat szokott írogatni, csak úgy unaloműzésképpen....ez csak azt bizonyítja, hogy az amcsik inkább képregényőrültek mintsem, hogy könyveket olvassanak... -
winnie #8 LCO: ööö, hova tolták volna? erre a hétre a pókemberhez? vagy múlt hétre, amikor még 4 filmet mutattak be? vagy még előbbra, amikor 5 nagy premire volt?
a marketing osztály megvan, és örülnek, hogy nem te vezeted őket:) -
LCO #7 Komolyan, nem lehetett volna egy héttel eltolni a premiert? Hova lett a markerting osztály? -
5i #6 Cage a Grindhouseban? -
kandeláber #5 Nem tudom, mit kell siránkozni. Cage idén 5 filmben játszik, és jövőre is ötben fog. Egyesek megbuknak, mások sikeresek lesznek. A 2000 óta moziba került 16 Cage film közül 5 volt kasszasiker, 5 szerepelt elfogadhatóan, és 6 bukta, ebből kettőt (Next és Grindhouse) még nem mutattak be sok országban, úgyhogy még akár ki is kerülhetnek a "bukta" kategóriából. -
pauly #4 Hát én inkább erre költeném :) -
#3 állítólag a film nem rossz, legalábbis a cikk író ezt mondja, lehet hogy tényleg nem rossz, mert mondjuk storyra jó, meg mit tudom én, de amikor ott van egy emberke pókruciban és ugrálgat hálókat lövöldözve a csuklójából + egy fekete trutyi bevonja a testét, mindezt fűszerezve egy homokemberrel, akkor azért elgondolkodik az ember hogy melyikre költse a pénzét! -
#2 Elkezdem mindjárt sajnálni :D
Amúgy nem tom, hogy vállalhat el ilyen filmeket. Nem olvassa el a forgatókönyveket vagy mi a péniszt csinál? Vagy kínjában már nem tudja milyen szerepet vállaljon el? Nem értem. -
#1 hát ez borzasztó
miből fog élni :(