24
  • Inquisitor
    Dick nehéz olvasmány? Lol. Akkor mit mondjuk pl. Lem "Az Úr hangja" c. művére? :D
  • Marko001
    God of War -> mármint Lord of War? :) God of War egy jó kis ps2-es játék
  • Csatti
    rém gyenge, alig 7 milliós nyitánya
    Nem a fim gyenge, hanem a nyitánya. Olvasd figyelmesebben.
  • asdasdasd
    Talán olvasd el mégegyszer...

Szerintem J Cage jó színész, és általában jók is a filmjei, csak hát az amerikai közönség...
    A szellemlovas az nagyon szar lett, furcsa hogy pont az sikeres.
    God of War remek, Birdy, Las Vegas. Még a Conair és a Face Off is élvezhető.

Dicknek meg minden novellája menekülős, nyomozós ...

• juharfalvi
    Kedves SG.HU cikkíró!

Kizárólag Nicolas Cage-nek van köze ahhoz, hogy a film, amiben játszik, mennyi pénzt hozott az első héten? Miért érdekel ez minket, mozinézőket? Engem hidegen hagy.

Egyrészt a készítők között ott a forgatókönyv-író, a rendező, stb., talán nekik is van közük a film alakításához, másrészt mi nézők vagyunk, ez nem a stúdió igazgatótanácsa vagy a részvényeseké, őket bizonyára felizgatják vagy lehangolják a bevételekről szóló hírek, minket viszont jobban érdekelt volna a film maga, talán erről legközelebb remélhetőleg többet hallunk...

• Wittgen
    Az Imposztor is jó film, csak az a baj, h. kb a Különvéleménnyel egyidőben mutatták be. Ugye mind2 film sci-fi, P.K.Dick könyve alapján. Bár az Imposztor most olvastam, volt kb 5 oldal nyomtatva...

A Fegyvernepper meg hiába kiváló film, azért bukott meg USA-ban, mert amcsik nem szeretnek szembesülni a saját valóságukkal. (lásd pl csak szépfiúk és jó csajok a sorozatokban, nincs túlsúlyos, ronda ember, max ha kell egy karakter, aki gonosz/balfék).
  • R0sc0
    "edig a hírek szerint a film nem rossz."
    "A legújabb akció-sci-fi ugyanis rém gyenge"

Ez csak számomra ellentmondás????
  • Shodan
    ja csak kár hogy, az arany embernek semmi köze hozzá.
    Mostanában pont az a marketingfogás ,hogy dick nevével mindent el lehet adni.
  • Mincsi
    a Fegyvernepper tényleg nagyon jó volt
  • winnie
    "(lásd pl. Gary Sinise-al az Imposztort). "

meg sem merem kérdezni, hogy az vajon film volt-e:)
  • Kagemusha
    ...és különben is, tudom ugyan, hogy a bevételen mérnek mindent, de ha esetleg a film jó, kit érdekel, hogy mennyit kerestek vele? Pont a film jóságán fogom lemérni, jó színész-e Mr. Cage vagy sem, nem a bevételeken... (lásd pl. Gary Sinise-al az Imposztort).
  • Kagemusha
    Dick elég "nehéz" olvasmány...
  • Sance231
    Bizony-bizony, a Fegyvernepper sztem az egyik legjobb filmje.
  • Cheesy
    Nem volt jó filmje már éve óta? A "Fegyvernepper" (2005) szerintem NAGYON jó lett. Érdekes és egyben kényes témát dolgoz fel, lehet ezért sem volt nagy hírverése... conspiracy roxx
  • kandeláber
    http://www.imdb.com/name/nm0000115/
  • Wittgen
    Azért P.K.Dick bácsi kicsit jó sztorikat szokott írogatni, csak úgy unaloműzésképpen....ez csak azt bizonyítja, hogy az amcsik inkább képregényőrültek mintsem, hogy könyveket olvassanak...
  • winnie
    LCO: ööö, hova tolták volna? erre a hétre a pókemberhez? vagy múlt hétre, amikor még 4 filmet mutattak be? vagy még előbbra, amikor 5 nagy premire volt?

a marketing osztály megvan, és örülnek, hogy nem te vezeted őket:)
  • LCO
    Komolyan, nem lehetett volna egy héttel eltolni a premiert? Hova lett a markerting osztály?
  • 5i
    Cage a Grindhouseban?
  • kandeláber
    Nem tudom, mit kell siránkozni. Cage idén 5 filmben játszik, és jövőre is ötben fog. Egyesek megbuknak, mások sikeresek lesznek. A 2000 óta moziba került 16 Cage film közül 5 volt kasszasiker, 5 szerepelt elfogadhatóan, és 6 bukta, ebből kettőt (Next és Grindhouse) még nem mutattak be sok országban, úgyhogy még akár ki is kerülhetnek a "bukta" kategóriából.
  • pauly
    Hát én inkább erre költeném :)
  • Broafka
    állítólag a film nem rossz, legalábbis a cikk író ezt mondja, lehet hogy tényleg nem rossz, mert mondjuk storyra jó, meg mit tudom én, de amikor ott van egy emberke pókruciban és ugrálgat hálókat lövöldözve a csuklójából + egy fekete trutyi bevonja a testét, mindezt fűszerezve egy homokemberrel, akkor azért elgondolkodik az ember hogy melyikre költse a pénzét!
  • InfectedMann
    Elkezdem mindjárt sajnálni :D
    Amúgy nem tom, hogy vállalhat el ilyen filmeket. Nem olvassa el a forgatókönyveket vagy mi a péniszt csinál? Vagy kínjában már nem tudja milyen szerepet vállaljon el? Nem értem.
  • bertino
    hát ez borzasztó
    miből fog élni :(