772
Szcientológia - a káros \"egyház\" (inkább szekta)
-
#490 Nem agyonlőni kell őket, hanem segíteni nekik. A szívtelen, pénzéhes vezetői tagok azok, akik ilyen indulatokat váltanak ki az emberekből, a többi csak áldozat, akiknek valaha normális élete volt. -
#489 ez az egész egy kalap szar, aki hisz benne az meg egy kalap szánalom. a sok szarházi aki ebbe öli a pénzét inkább adja a szegényeknek a zsét, aztán majd ott lépkedheti a szinteket... agyonlőném mindet... -
#488 Nem érdemes több szót pazarolni rá mert majd azt mondják, hogy politika, összeesküvés elmélet, és különben is: POFA BE!
-
#487 Azt a rohadt. Ez azért iszonyat nagy pofátlanság. -
#486 És jelentkeztek az eredeti tulajdonosok is, akiknek az ősei használatra adta a területet+épületet az államnak, hogyha nekik nem kell, kérik vissza. Sajnos a földhivatali papírok megsemmisültek.
Szerintem alapítsunk egyházat. Ahogy elnézem elég jól megélhetnénk belőle. -
#485 ez az, amit eladtak "szarérhugyér"(by index.hu) ? -
#484 Amúgy ez az épületkomplexum a legnagyobb hazánkban (második a Parlament). Aki vesz egy pillantást pl. a google maps-en a területére (és mondjuk ismeri is a környéket) az tudja, hogy nem két fillér. -
#483 Igen, sajnos már nem először hallok róla..
Kb. egy éve került ez szóba, az egyik ellenzéki közismert politikus szólalt fel ezügyben, a kormánypárt persz ejól ki is nevette, pedig nyakik benne voltak. Apropó OPNI, a betegeket (köztük gyógyszeres kezelés alatt lévőket) kitették, de az egyik börtönbüntetésre váró polgármestert ott rejtegették. Érdekes ez is, biztos nincs összefüggésben a két dolog.. -
#482 Ugye a szcientologia egyház nem komálja a pszichiátriai intézményeket mert potenciális "vevőket" csakliznak el tőlük. A lipótmezői pszichiátriai intézményt be is zárazták (a betegeket szélnek eresztették) majd felvásárolták az ingatlant húgyér-szarért és abból a gyönyörű kastélyból szeretnék kialakítania magyar szcientologiai egyház központját.
Lehet, hogy ez köztudott, bár én csak azért értesültem róla mert egyik rokonom ott dolgozott.
-
#481 Azt kultusznak nevezik. -
HUmanEmber41st #480 Most nézem a címet:
a szekta igazából egy nagy valláson belül egy irányzat.
Tehát a kereszténységen belül is van 2 nagy szekta ( meg sok kisebb)
katolikusok és a görögkatolikusok (orthodox)
a katolikusokon belül meg ott a marha sok rend és felekezet. Azok már mind szekták.
Ha valaki megalapít egy új vallást, azt tévesen nevezik szektának. -
#479 Mindegyik vallás az akaratgyenge, pénzes emberekre utazik! Itt már a konkurencia a fő problémája, nem pedig a "vallások" felépítése. Akiket ismerek, és bekerültek ilyen szektákba (hitgyüli, szci) olyanok lettek mint az agymosott zombik. Sajnálom őket, de maguknak köszönhetik! Dolgozni nem akarnak, inkább letérdelnek... -
HUmanEmber41st #478 Na jó, de a hitgyüli még a Herripottert is be akarta tiltanni...hátha... -
Saintgerman #477 Valójában egy malomban őrölnek velük, a Luciferi malmában... -
HUmanEmber41st #476 Ha megnyitják a kapukat, élőlánccal kellene megakadályozni, h oda az "egyház" tagjain kívül mások is bemehessenek..
Meg felvilágosító szórólapokat kellene osztogatni.
Talán valamelyik egyház rászánja magát... bár ehhez nem sok reményt fűzök..talán a HIT gyülisek? -
Saintgerman #475 Németországban a betiltását fontolgatják, otthon még terjeszkednek ezek a világcsalók. -
#474 -
#473 lul -
#472 Az a vicc, hogy felsőbbrendűnek, meg különlegesnek tartják magukat azáltal hogy szektások! A buta embereket meghülyítik, lenyúlják, aztán viszlát!
-
#471 túl sok az ilyen állat :( -
#470 ez egy akkorfa fasság, hogy csak na, ki az az állat aki ilyesmit bevesz - Beteg, nagyon beteg ez az egész -
#469 hujuj, az még okés, hogy a gyerek akkor egyen, mikor éhes, de ha jól értem itt arról van szó, ha a kissrác át akar futni az autoúton, akkor keresztbeteszika kezeiket, és végignézik. Vagy nem... remélem ismerik a felelősség jelentését. :) -
#468 -
#467 "Az egyik leghíresebb sztárpár, Tom Cruise és Katie Holmes gyermekét a szcientológiai egyház útmutatásai alapján nevelik, ami nagyjából azt jelenti, hogy azt csinál, amit csak akar. Most még kicsi, nincsenek nagyobb gondok, de elképzelni is szörnyű, hogy mi lesz így vele a zűrös kamaszkorban?
A szcientológia elvei közt szerepel, hogy a szülők gyermeküket soha nem bűntehetik, még csak nemet sem mondhatnak neki. Maximum szabályokat hozhatnak meg, de ha utóduk mást szeretne, nem tehetnek semmit, hagyniuk kell, hogy azt csináljon, amit csak akar; ily módon támogatják őt és nem korlátozzák a szabadságában.
A család egyik barátja szerint a kis Surit is pont így nevelik. Ha nem akar aludni, megengedik, hogy fentmaradjon és játsszon, ha nem eszi meg az ételt, kap mást, ráadásul a közelében is csak teljesen megbízható emberek maradhatnak egy-két óránál tovább - ilyen például a kislány két dadája.
A szcientológiai egyház szóvivőjének állítása szerint nem szólnak bele, hogy egyházuk tagjai hogy nevelik a gyermekeiket. Biztos benne, hogy Katie Holmes és Tom Cruise elsőrendű szülők, akiktől mindent megkap Suri."
Szegény kislány... -
#466 Hát én se... -
#465 Nem csalódtam Tomban! -
#464 itt van mégegy :) -
#463 Igazán köszönöm -
#462 de :) -
#461 Nincs erről valami cikk? Most lenne kedvem egy jót röhögni... -
#460 ergo nem létezik...
Ja, azt hallottátok, hogy Tom Cruise már bunkert épített, mert fél Xenu támadásától? -
#459 Mindenki elnyomó, aki nem hisz a szcientológiában, vagy megkérdőjelezni annak hitelességét! Elég sokan lehetünk -
#458 Ehh...
Én anno azt is olvastam, hogy az ilyeneken népírtást (boszorkányüldözést) kell véghezzvinni.
Majd megmagyarázták a két fogalmat.
Mellesleg ez nemkicsit jogszabályellenes. -
#457 Ha volt már, bocsi:
Elnyomó - definíció
ELLENSÉG : "Elnyomó Személy" határozat. Levadászható (vadász szakzsargon). Mindenétől megfosztható, bármely szcientológus által megkárosítható (bántalmazható) a szcientológus felelősségrevonása nélkül. Átverhető, perelhető, megsemmisíthető.
ENEMY: SP Order. Fair game. May be deprived of property or injured by any means by any Scientologist without any discipline of the Scientologist. May be tricked, sued or lied to or destroyed.
LRH:jp L. RON HUBBARD
Copyright (c) 1967 Founder
by L. Ron Hubbard
ALL RIGHTS RESERVED
-
#456 xDD Ne mókuskodjatok! -
#455 xDD -
#454 Jó a nick neved :D -
AranyKéz #453 29,30,42,43,44,97 nagyon kemény. Persze a többi se piskóta.
-
#452 Ezt mindenkinek látnia kell!!
http://rapidshare.com/files/59948941/Questions.zip.html
Aki tagnak jelentkezik, ezeket kell kitöltenie! Ha ezekre válaszol, meg is érdemli hogy kicsesszenek vele! -
jefferson83 #451 A mára már konszolidáltabb vallásoknál még hagyján, de a szciknek semmi közük nincs a valláshoz. Szégyen, hogy bejegyzik őket. Lenne induló tőkém és pofám én is bejegyeztetném a vállalkozásomat :)