Szcientológia a káros egyház

← ElőzőOldal 16 / 16

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
wtf

V9ykn8_TZL0

BEAST
<#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Beast Machine
dede, a gumiban tessék erre a célra meglátogatni a Bíszt Masín Faklubbot.... 😄DD

...vágod?

scs17
nem lehet általánosítani

trident
Olvass utánna, az indexen is volt egy jó cikksorozat, de miért másokra hallgatsz, ha te is utánna nézhetsz következmény nélkül?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

0Fritz0
Ez jól hangzik.
Nem akarunk mi is összedobni némi kest egy SG-s szektára? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Met
Ez nagyrészt az összes vallásra igaz, csak némelyik nem ennyire erõszakos.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

scs17
ez komoly?

Beast Machine
tudtommal abban hisznek, hogy az emberek valójában thetánok, akiket egy Xenu nevû idegen hozott a földre a DC-9 utasszállítóra hasonlító ûrhajókkal, és egy vulkán kráterében hidrogénbombákkal próbálta õket megtisztítani? Meg hogy a csecsemõknek ártalmas, ha az anyjuk szoptatja õket? És hogy sok százezer forint kifizetése szükséges, hogy mindennek megértsd a cáfolhatatlan igazságát?

...vágod?

Sephi
Eloszor is mesled el a tobieknek miben hisznek ezek. En mar alapbol tudtam hogy baromsag de amikor megtudtam hogy miben hisznek... hangosan felrohogtem. Szanalom.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sajnos nincs igazad.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Picar77
valószinüleg 😄

()() (^^)

tigeroo
amúgy a vidám vasárnap idetartozik?<#nyes>
Nyomorult szektások akik az átlagnál labilisabb emberekbõl kicsalják a pénzt.

Remélem hamarosan betiltják a mûködésüket idehaza <#levele>
(ha még eddig ez nem történt meg)

Ez a felsorolás bármelyik egyház esetében megállja a helyét, ha objektíven belegondolunk.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

tigeroo
erõltetett tudománym, azt hiszik valami jobbat találtak ki közben meg szimplán hülyék
akyyy
ez érdekeslesz

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

helye -> hülye

Hi!

Sok rosszat hallottam a szcientológiáról, manipulálja az embereket, elveszi a pénzüket, helye dolgokba kényszeríti õket példa a csendes szülés
manapság mégtöbbet hallunk róla, gazdag befolyásos emberek is tagjai, az elesett emberekre is hajtanak, de bárhol elõfordul szcientológia követõ pl. Tom Cruise és Kate Holmes a színészek között
várom véleményeiteket, miket hallottatok, miket tudtok róla

← ElőzőOldal 16 / 16