Szcientológia a káros egyház
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy itt a bejegyzésem.
KoЯn
Beperelnek?
LoL
ha meg tovább küldözgetnek akkor jelenthetsz zaklatásért
De lassan kész a blogbejegyzésem, majd bemásolom.
KoЯn
KoЯn
Sokminden hülyeséget aláírathatnak veled az már egy más kérdés hogy jogilag az hogy áll meg...
Másrészt azzal sem árt tisztába lenni hogy egy ilyen szekta épeszû és egészséges értékrendû ill gondolkodású embereket nem tud beszervezni, tudom, én is olvastam a cikket hogy "intelligens, normális, egyetemista volt a fiam/lányom de beszervezték"
Nem, nem volt az, gyenge volt és pont azért tudták beszervezni.
Érdekes módon engem még egyik ilyen idióta szervezet se tudott beszervezni, mert már akkor elküldtem õket, amikor köszöntek.
A legrosszabb az, hogy elég elvégezni az ingyebes személyiségtesztüket (aminek mindig az a vége, hogy súlyos lelki problémáink vannak), utána egybõl az "egyház" tagjának számítasz. Elég egyetlen egy (!) papírt aláírni. És azt is aláírod, hogy nem perelheted be (!) õket.
Itt az egyetlen kiút, ha elnyomó leszel, azaz nyílvánosan kritizálod az "egyházukat".
KoЯn
naív vagy...
ne feledd, hogy a mostanra agymosott-beszervezett emberek nagyon nagy része ugyanígy gondolta, hogy õt aztán sose, mert õ kemény...
aztán nem így lett...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ez egy maffia
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Attól még, hogy végigmentél egy i.q. teszten ugyanolyan befolyásolható lehetsz mint mások.
Amíg nem kerültél szembe fanatizált emberrel addig te sem hiszed hogy van olyan.Nem fogad el más érvet csak amit a szájba adnak és teljesen megszûntetik a gondolkodását vagy olyan mélyen elültetik benne a biztos hitet az alapokban, hogy bármit kérdõjelezne meg az alaptézisek dönthetetlensége miatt erroral visszatér az elejére és új választ keres.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Hallottam már errõl sok rosszat, de azt nem gondoltam volna, hogy ennyire rossz.
Tényleg be kéne tiltani ezek alapján, amiket mondtok.
Mondjuk rám nem veszélyes a dolog.
Az agymosás ellen hardware-es védelme van az agyamnak(ismertebb nevén Á.J.K.J.Ú 141 😄) 😄
Meg ha valaki rám akarna beszélni ilyen hülyeségeket, ami a bekerülés elsõ lépése, akkor elzavarnám a fenébe 😄
Meg mondjuk ha belerángatnának, akkor is ki tudnék mászni belõle.
Zsarolással, emberrablással(ha jól emlékszem volt ilyen) meg semmire nem mennének, mert visszaütne nekik nagyot a dolog 😄
Szóval tényleg azon múlik a dolog, hogy milyen az ember.
Ha normális élete van, meg értelmes, akkor nem kerülhet bajba.
Meg mondjuk nem árt néhány jó kapcsolat, ha valaki belekeveredett valahogy, és ki akar mászni belõle.
Hamisított lexikonok, és kétes eredetû könyvekkel ven tele a könyvtáruk, legtöbbjük fénymásolt. Szerencsére vissza tudtam mondani minden fejezet végén a "lényeget", és hamar levizsgázhattam. Életem legnagyobb hibája volt, hogy belementem az egészbe..
KoЯn
Vajon miért?
Mert egybõl kilépnének. 7 év agymosás után képesek ilyesmit elhitetni az emberrel. Bár megmondom õszintén, ugyanezt gondolom minden vallásról vagy szektáról.
KoЯn
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Van egy külön tanfolyam arra is, hogy hogyan kell tanulni ^^ arra kiváncsi lennék nagyon
ez meg agykontroll és semmi köze a szcientológiához😊
Egyébként mikor volt 1 összejövetel, akkor felkértek pár olyan embert, aki végigcsinálta az összes ilyen szintet, és elérte a nemtudom milyen magas szintet, hogy miben változott meg az élete. Azt tudom, hogy röhögtem magamba, de már nem tudom mit mondtak, valahogy ki is ment a fejembõl, ahogy be.
Amin viszont már nem bírtam szinte ülve maradni, mikor az egyik ilyen fõ rendezõ fiatal csaj elmondta, hogy hogyan történt meg az elsõ **** a férjével. Azt mondta kb. 10 percig, hogy elõtte megbeszélték, hogy hogyan akarják csinálni. 😊))
Ami még érdekes volt, hogy szintén 20 perces beszéd naggyából arról, hogy "az erõ veled van", "hidd el, hogy van benned erõ", stb... 😄 /egyébként másfél órás volt ez az egész ilyen beszéd összesen/
Egyébként az, hogy megtanulják irányítani az agyukat is, az biztos (és ez tuti, hogy lehetséges). Állítólag nem 1 szcientologus halt meg vakbélgyulladásba, elhitették magukat, hogy nem fáj, de vakbélgyulladásra nem tudnak elmével hatni 😛
Van egy külön tanfolyam arra is, hogy hogyan kell tanulni ^^ arra kiváncsi lennék nagyon
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
6. Hiába jó berúgni, ne igyál, mert akkor a valóságérzeted megbolondul 😊
7. Ebben a szövegkörnyezetben talán a hozzáértés szóval cserélném le az affinitást.
10. Mindig légy hû önmagadhoz és elveidhez. Vagy valami ilyesmi 😊
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
"The trees move. Do you not see it?"
1. Sose hagyj magára senkit bajban, veszedelemben vagy nehézségben!
mindenki törödjön a saját dolgával, vagy a szcik már a szent lovagok helyét is át akarják venni?
2. Sose húzodj vissza a hozzád tartozótól, aki mellett elkötelezted magad.
ja, kövesd a pöcegödörbe is. vagy az egyházba?
3. Sose hagyd el azt a csoportot, amelynek támogatására elkötelezted magad!
fordítás: biztos lehetsz benne, hogy kényszeríteni és agymosni fogunk, hogy ha beleléptél ebbe a szarba, soha ne is léphess ki belõle, inkább egy idõ után nyakig süllyedj is el benne
4. Sose becsüld le magad, sose mutasd csekélynek erõdet vagy képességedet!
...és nézz sok Heroest...
5. Sose függj dícsérettõl, elismeréstõl vagy részvéttõl!
aha, szóval ha egy "szci mester" megdicsér, köpjem le. works for me.
6. Sose tégy olyan engedményeket, amelyek sértik realitásodat!
sose beszélj világosan. mi a fenét akar ez a pont mondani?
7. Sose hagyd, hogy affinitásod lealacsonyodjon.
dettó. mi a fene is ennek az értelme?
8. Ne adj vagy fogadj olyan kommunikációt, amelyet te se kívánsz adni vagy fogadni!
tehát küldjem el a szci térítõket a picsába. nekem jó.
9. Önrendelkezésed és becsületed fontosabb, mint az élet, amelyet e percben élsz.
sok szerencsét nekik ahhoz, hogy ezt egy magamfajta közgazdásznak elmagyarázzák...
10. Önmagaddal szembeni integritásod fontosabb, mint tested!
újabb érthetetlen pont.
11. Sose sajnáld ami tegnap történt! Ma élet van benned és te alakítod a jövõdet!
minden tömeggyilkos így kezdte.
12. Sose félj mást megsérteni olyasvalamivel, ami igaz!
végülis csak egy élet munkáját bukhatod el vele... ördögi kör, ha azt mondom egy szcire hogy egy kib*szott idióta, csak az õ elveiket követem...
13. Sose sóvárogj azután, hogy szeressenek vagy csodáljanak!
ja, mindenki kinyalhatja
14. Légy a saját tanácsadód, tartsd magad a saját véleményedhez, és saját fejed szerint dönts!
ez a kedvencem. tehát minden képzésük fölösleges, az embernek a saját feje után kell mennie hogy "megtisztuljon". okos, nagyon okos... <#falbav>#falbav>
15. Maradj hû céljaidhoz!
...és a szcientológia egyházához!
KoЯn
engedelmeddel linkelem a tápigjában
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
már be is rendeltem ezt kis cuki pólót

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.