Szcientológia a káros egyház

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ugyanazoknak a beteg embereknek van rá szükségük, akik képesek bevenni ezt a Xenu-históriát, meg ezt az egész szcientológiát.

Egészséges ember nem olyannal fekszik le, aki pénzért, totál élvezet nélkül cselekszik, hanem normál párkapcsolati partnert keres.

És ezt úgy mondom, hogy ateista vagyok, semmilyen vallással nem állok kapcsolatban.

KoЯn

A prostitúció megfékezésére irányuló kísérletek meg vallásos erkölcsi defektusok maradékai egyes emberekben és szerintem szánalom hogy ezzel próbálkoznak. Egyrészt nem lehet megfékezni másrészt meg minek? Miért akarja megfékezni? Kinek rossz az?😊
prostitúció volt van lesz
Nem hinném, mert megvetik az erõszakot `-´

KoЯn

Sadist
Elnyomó kis gecik vagytok, szcik megtalálnak és kibeleznek titeket <#gonosz1><#eplus2>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

jaja 😄

Amúgy GRAT, fõleg nekünk 😉 Amikor utoljára néztem, 2. volt a topic

KoЯn

Zsoltika 007
Most látom hogy no1 topik jelenleg.
Valószínû az sg.hu is be lesz tíltva náluk 😄

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Mármint a Szcientológiát, vagy a prostitúciót? 😄

Mert elõbbit Németországban (még) nem, viszont Görögországban igen.

Ahol meg tudták szûntetni, ott valszeg nem voltak beépülve a politikába, vagy nem voltak túlsúlyban.

KoЯn

Ron Ragm
Kanadában, az Egyesült királyságban és Németországban (azt hiszem itt, de lehet keverem valamelyiket) már betiltották.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

túl sok nagy fejes van benne ahhoz, hogy megszûntessék.
A prostitúciót se tudják megfékezni, akko rezt hogy tudnák?

KoЯn

wantonly
Végignéztem.

Összefoglalva: Ezek az emberek mélyen hisznek ezekben az ordító nagy hazugságokban, szerintem még abban is hisznek, hogy az ajándékokat a télapó hozza. (Buták vagy gyengék, de lehet mind2õ). Képesek minden vagyonukat az "egyháznak" adni, közben erkölcsileg, anyagilag tönkremennek. A hitgyüli kb. ugyanez. Én sajnálom ezeket az embereket, de le is nézem, hogy lehetnek ennyire hülyék? Kilépni nem fognak, hiszen az internet is tele van "eretnekségekkel" amik a szcientológiát leleplezik és õk ilyet nem néznek.

Ugyanakkor a vezetõk megszedik magukat a rengeteg adómentes "adományból". Nem értem, hogy egy ilyen nyilvánvaló csalás, hogy mûködhet még mindíg, aki tehetne ellene az miért nem tesz.

Érdemes végignézni, tanulságos.
m1c1mack0
Nemtudom erdemes e ezt is betiltani, hiszen ettol meg a sok hulye megmarad akik ezt 'szervezetet' alkottak.

Az utolsó 8-10 percet nem láttam, mert véletlen kinyomtam, és ez nem olyan mint a youtube, hogy gyorsan visszatöltõdik 😞

KoЯn

Csak az a baj, hogy pár 10 milla után eszmélt rá, igaz ez az õ baja 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Aszongya más bolygóról idehozták a népességet és felrobbantották õket 😮OOOOOOOOOOOOOO

Zsoltika 007
Én láttam. Nem egyszerû! Csávókám kicsit furi volt de legalább ráeszmélt hogy valami nem kóser.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Én is pont itt tartok <#wilting>

nem bírtam végignézni de télleg durva...
keresztanyám hasonlóan szektás... õ meg valami angyalokról hadovál...
nem tom hogy a nyavajába terjedhetett el ez a sok xar itt nyugaton az utóbbi idõben...

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

wantonly
Még a felénél se járok, de megdöbbentõ. Több mint 10 millát fizet, aztsetudja kihez kerül a pénz, hogy a "testén kívül tudjon érzékelni".
Ez tényleg nc. <#ijedt><#lama>
Megint rosszul fogalmaztam :/

Nem leszel tag, de a jegyzetükben szerepelsz, és innentõl kezdve rászállnak az emberre.

Amúgy nagyon jó a videó, még akkor is, ha Jusztot nem bírom 😄

KoЯn

Nem. Szerintem csak akkor leszel tag, ha kitöltöd az önéletrajzukat.

Amúgy a faszi mondja is a videóba, hogy azért töltetik ki állásinterview-n ezt a tesztet, mert a szcientológusok tényleg elhiszik, hogy ezzel bármi is kimutatható.

Igen, és ha kitöltöd, automatikusan tag vagy.

Nagyon dörzsöltek.

KoЯn

Gazdag ex-szcientológus üzletember beszélget Juszt-tal a szcientológiáról

41 perces, de nem kell letölteni, mert google video.

Amúgy jó, hogy megnéztem, mert rájöttem, hogy amit pár hete az IBM-nél állásinterview-n kitöltettek velem az egy szcientológus teszt volt. Oxford teszt a neve. A videóba meg külön kitérnek erre az allásinterview témára, és el is hangzik, hogy ahol ilyen tesztet kitöltetnek, ott szinte biztos, hogy a vezetõségbe vannak szcientológusok. Azért durva, hogy milyen cégekhez képesek beépülni.

Én azt is kiemelném, amikor egy cukorbetegnek nem engedték, hogy inzulint szedjen, és meghalt.

KoЯn

Gnome
ez nagyon édes...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Rejtélyes öngyilkosságok

"Öngyilkosságot követett még el Sántikné dr. Oltványi Éva (1999) is, aki a szcientológusok tanácsára elutasította a pszichiátriai kezelést, és a kórházból saját felelõsségére távozott. Valamint K. Zoltán (2002), akivel a szcientológusok aláíratták, hogy semmilyen esetben sem vehet igénybe ideggyógyászati segítséget. Halála után, mint arról beszámoltak, családtagjainak a Szcientológia Egyház képviselõi - a férfi által korábban befizetett félmillió forintos "tanfolyamdíjak" fejében - felajánlották, hogy vegyenek részt õk a különbözõ képzéseken."

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
akkor már rá is triplázok.
még mindig tiszteled õket?

Calver

Balumann
Nem tudom mi van akkor, ha csak nem mész be a szerzõdés ellenére. Anyukám aláírta a szerzõdést érdekes módon /kb. 1 óráig beszélgetett velük, és valahogy meggyõzték, hogy dolgozzon is, és közbe tanulhat is, és akkor nem kell fizetnie, és hogy ez jó lesz neki (magyarul egész nap reggel 6-tól este fél 10-ig nem is lenne itthon, nem lenne pénzünk se, hol maradna a család...?). Aztán írt a vezetõségnek egy levelet, amiben közölte, hogy ez semmiképp sem jó, és ki szeretne lépni, és hogy tudta, hog ez nem lesz jó, mégse bírt "nem"-et mondani, szinte "hipnotizálták" (nem tudom pontosan mit írt, csak ennyit mondott nekem). Aztán végülis kilépett.

Balumann
Biztosak vagytok abban, hogy külföldön is ugyan így mûködik a szcientologia? Tudom, hogy rengeteg hülyeséget tanítanak, én is csak röhögtem magamba a bemutatójukon.
De vegyük például, negyed óráig (szakszavakkal) magyarázta, hogy mit kell csinálni a "párzás" elõtt (nem tom hogy mondjam 😄), fõkép azt mondja el, hogy megkell beszélni midnent elõtte, átkell gondolni a következményeit, stb, és csak utána lehet...
Elméletileg ez lenne a helyes, mégis sokan nem így csinálják (tudjátok... :|). / -> legalábbis valami ilyesmirõl volt szó, ezt vélelen megjegyeztem 😊)

Azért is jó szerintem, mert sok dolgot összekapcsol a tudományban. Megtanítják a betegségek okát, kezeléseit (és nem a saját gyógyszereikkel), mindent. Ahogy Dr Lenkei is mondta, míg az orvosi nemtudom hol azt tanították meg, hogy milyen betegségre melyik gyógyszert írják fel (lehetõleg a drágábbat), a legegyszerûbb betegségekre nem tudják a gyógymódot (Lenkei mondott egy példát valamelyik ilyen media-ban található videó vagy rádióban), ott megtanították.
/Például unokatestvérem (? anyukám testvérének az unokája :S) mondott egy jót a megfázásos vírusokra -> egy kanál fokhagyma és méz + citrommal (tényleg hatásos, próbáltam 😉 )

Szóval rengeteg rossz része van az egész rendszernek, de azért azt szerintem nem mondhatjuk, hogy tényleg csak hülyeségeket tanítanak (legalább is én ezt nem hiszem). Ha már azt nézzük, hogy az orvostudományt összekapcsolják az "agykontrollal", kezelésekkel (gyógytornásztatásokkal), leki problémák kezelésével...

Én eltudom képzelni, hogy ha lenne egy egész város, ahol szcientologusok lennének, sokkal magasabb lenne az élet színvonal, és minden. (már akkor is, ha legtöbben csak részben követnék, leszûrik azt a 5-10 % lényeget, meg a tudományt a tanok közül).

És egyet értek avval, hogyha valaki elhatározza, hogy nem lesz tag, azt nem fogják tudni meggyõzni sehogy sem. Én se vok magabiztos, határozott valaki, mégis elhatároztam, hogy nekem nincs szükségem erre az egészre, és tudom, hogy nem vagyok lelkibeteg sem 😊 Habár rengetegszer zaklatnak (vagy 4x megpróbáltak engem is behívni, emg ott is állandóan beszélgetni akartak), a határozott "NEM LÉPEK BE" ellenállás erejével hamarabb lelehet rázni õket 😊
Én mindenesetre tisztelem õket, mint ahogy más vallást is.

Egy indexestõl nincs mit várni, fõleg, miután lebuktatták õket.
De ettõl még a többi bejegyzés jó.

KoЯn

Gnome
jó csak furcsa h a forrásaid közé belinkeltél egy olyan oldalt ahol pont megkérdõjelezik a hírTV "szcientológus-kormány" elméletét😊...

Itt már csak azért sem tiltják be, mert a rendõrségnek is vannak korrupciós ügyei, elsõsorban azokkal a politikusokkal, akiknek közük van az egyházhoz.
Magyarul szükségük van rájuk, üzleti érdekbõl.
De fejezzük ezt be, nem akarok most banra menni, amikor épp aktiváltam a vip-jogomat 😊

KoЯn

wantonly
Ebbõl még nekem sem következik az, hogy a tagjuk lenne. Sok mindent kinéznék belõle, de szerintem nincs köze hozzájuk. Viszont érdekelne, hogy a drága jó politikusaink közül mennyi van kapcsolatban a szcientológiával. És, hogy nálunk miért nem tiltják be, mint pl. Németországban. Ez lenne a megoldás.
igen, de a dianetika könyv szerint a fogantatás pillanatától (!) az..

KoЯn

Beast Machine
asszem a 8 hónapban már tényleg az...

...vágod?

Ezen nincs mit átgondolni, elég egyértelmû, de nem fejtem ki, miért, mivel politizálni tilos.

KoЯn

Gnome
nekem csak ezzel van bajom

"Igen, így van. Egy ismert "politikus", nevezetesen Horváth Ágnes is az "egyház" tagja. Akkor bukott le, amikor az otthonszülésrõl kezdett beszélni, illetve utalt rá, hogy szerencsére semmi egészségügyi problémája nincs, illetve nem szorul ellátásra."

amit ugye a hírTVbõl vettél...lehet tájékozódni meg információt gyûjteni de okosan átkell gondolni, hogy milyen környezetû hírforrásból hallottad

ja, meg az, hogy a várandós nõk szerelmi élete káros a magzatnak...

KoЯn

nam az otthonszülés miatt az, illetve nem csak amiatt. Az OPNI-t is az õ nyomásukra szûntették meg. Emellett mindenkinek szíve joga otthon szülni, de emiatt szülészeteket bezáratni nem kéne.

KoЯn

Balo
Otthonszülés != Csendes szülés
az elõbbi majdhogynem teljesen elfogadott dolog, a második a szcientológia(r) szemete

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

wantonly
A wiki szerint 1990-ben került kapcsolatba a szcientológiával elsõ felesége révén.

De érdekes kérdés, hogy híres, gazdag, sikeres emberek mit látnak ebben és tényleg elhiszik ezt a maszlagot? Igy viszont nagyon sok embert meg tudnak gyõzni mert, ha ilyen híres emberek belépnek, akkor biztos jó alapon sokan csatlakoznak.
Gnome
namost elégsokan az otthonszülés hívei és attolmég nemlesznek szektatagok...azért próbáldmár pártatlanul nézni azt a hírtévés cuccot ami tényleg érdekesvolt de ebbenis próbálnak kicsit politikailag mutogatni..egyébbként undoríto ez az egész egyház...én tudtam a létezésükrõl de úgy igazából nemtudtam a mûködésük módjáról...naondurva..

Ki tudja mikor lépett be? Már 1954 óta létezik ez a "vallás" ha jól tudom. Szóval lehet, hogy már akkor belépett, mikor még nem volt híres színész. Vagy lehet, hogy több családtagja már rég benne volt és õk rábeszélték.

wantonly
És Tom Cruise miért lépett be? Fél, hogy jön Xenu? <#idiota>
Hát szerintem ha valaki fogékony az ilyesmire, azt simán be lehet szervezni. De ettõl még nem biztos, hogy buta. Ha pl nincsenek céljai, nem elég magabiztos, stb. akkor be lehet. De ha valaki eldönti, hogy én márpedig elvégzem a fõiskolát és orvos vagy ügyvéd(vagy tökmindegy hogy mi, csak legyen egy konkrét célja) leszek, akkor azt nem fogják beszervezni. Szerintem általában munkanélküli és céltalan embereket tudnak beszervezni. Én pl még a jehovákat is elhajtottama kúrva anyjukba, amikor kb 10 perc csengetés után felkeltem halál másnaposan. Úgy rájuk basztam a kaput, hogy majdnem kiszakadt. Azóta még kétszer láttam õket az utcánkba, de a mi házunkat valamiért kihagyták. Így kell velük bánni, mert ha udvarias vagy akkor azt hiszik, hogy érdekel a dolog csak bizonytalan vagy és ha kell még 10szer is visszamennek.

Ja és kúrvára leszarom, hogy milyen istenhívõ. Meg, hogy lehet így beszélni egy istenhívõ emberrel? Ki a faszt érdekel? Miért jobb a kereszténység a többi vallásnál? Ne akarja már senki rám erõltetni a meséjét.

elküldtem <#smile>
Még személyesen is, és a helyi szervezetüket is elküldöm, ahányszor leállítanak az utcán.

Csak egyszerûen felháborító, hogy ezt meg lehet tenni..

KoЯn

wantonly
Most kérdeztem meg muterom, vásárolt tõlük még 2 éve egy könyvet és azóta küldözgetik a szarjaikat. De más nincs, nem szabad velük foglalkozni és kész.

A helyedben én is elküldeném õket a francba, ahogy haxoror mondta. Ha továbbra is hivogat telefonszámot cserélsz, ennyi. Szerintem minnél elõbb zárd le ezt a dolgot, amíg nem késõ és van kiút.
Ezt csinálom, csak ennyi idõ után egyszerûen idegesítõ, fõleg, hogy számtalanszor megmondtam, hogy nem érdekel, és hogy egy szemét csaló banda az egész szervezetük.

KoЯn

A nyomtatványt kidobod, ha hívnak akkor elküldöd õket a vérbe, attól hogy tag vagy még simán feljelentheted õket, az hogy aláíratják veled hogy nem jelentheted fel õket az nem jelent semmit mert ilyet nem lehet aláíratni senkivel, arra játszanak hogy te ezt nem tudod...