Szcientológia a káros egyház
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egészséges ember nem olyannal fekszik le, aki pénzért, totál élvezet nélkül cselekszik, hanem normál párkapcsolati partnert keres.
És ezt úgy mondom, hogy ateista vagyok, semmilyen vallással nem állok kapcsolatban.
KoЯn
prostitúció volt van lesz
KoЯn
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Amúgy GRAT, fõleg nekünk 😉 Amikor utoljára néztem, 2. volt a topic
KoЯn
Valószínû az sg.hu is be lesz tíltva náluk 😄
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Mert elõbbit Németországban (még) nem, viszont Görögországban igen.
Ahol meg tudták szûntetni, ott valszeg nem voltak beépülve a politikába, vagy nem voltak túlsúlyban.
KoЯn
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
A prostitúciót se tudják megfékezni, akko rezt hogy tudnák?
KoЯn
Összefoglalva: Ezek az emberek mélyen hisznek ezekben az ordító nagy hazugságokban, szerintem még abban is hisznek, hogy az ajándékokat a télapó hozza. (Buták vagy gyengék, de lehet mind2õ). Képesek minden vagyonukat az "egyháznak" adni, közben erkölcsileg, anyagilag tönkremennek. A hitgyüli kb. ugyanez. Én sajnálom ezeket az embereket, de le is nézem, hogy lehetnek ennyire hülyék? Kilépni nem fognak, hiszen az internet is tele van "eretnekségekkel" amik a szcientológiát leleplezik és õk ilyet nem néznek.
Ugyanakkor a vezetõk megszedik magukat a rengeteg adómentes "adományból". Nem értem, hogy egy ilyen nyilvánvaló csalás, hogy mûködhet még mindíg, aki tehetne ellene az miért nem tesz.
Érdemes végignézni, tanulságos.
KoЯn
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
keresztanyám hasonlóan szektás... õ meg valami angyalokról hadovál...
nem tom hogy a nyavajába terjedhetett el ez a sok xar itt nyugaton az utóbbi idõben...
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Ez tényleg nc. <#ijedt>#ijedt><#lama>#lama>
Nem leszel tag, de a jegyzetükben szerepelsz, és innentõl kezdve rászállnak az emberre.
Amúgy nagyon jó a videó, még akkor is, ha Jusztot nem bírom 😄
KoЯn
Amúgy a faszi mondja is a videóba, hogy azért töltetik ki állásinterview-n ezt a tesztet, mert a szcientológusok tényleg elhiszik, hogy ezzel bármi is kimutatható.
Nagyon dörzsöltek.
KoЯn
41 perces, de nem kell letölteni, mert google video.
Amúgy jó, hogy megnéztem, mert rájöttem, hogy amit pár hete az IBM-nél állásinterview-n kitöltettek velem az egy szcientológus teszt volt. Oxford teszt a neve. A videóba meg külön kitérnek erre az allásinterview témára, és el is hangzik, hogy ahol ilyen tesztet kitöltetnek, ott szinte biztos, hogy a vezetõségbe vannak szcientológusok. Azért durva, hogy milyen cégekhez képesek beépülni.
KoЯn
"Öngyilkosságot követett még el Sántikné dr. Oltványi Éva (1999) is, aki a szcientológusok tanácsára elutasította a pszichiátriai kezelést, és a kórházból saját felelõsségére távozott. Valamint K. Zoltán (2002), akivel a szcientológusok aláíratták, hogy semmilyen esetben sem vehet igénybe ideggyógyászati segítséget. Halála után, mint arról beszámoltak, családtagjainak a Szcientológia Egyház képviselõi - a férfi által korábban befizetett félmillió forintos "tanfolyamdíjak" fejében - felajánlották, hogy vegyenek részt õk a különbözõ képzéseken."
"The trees move. Do you not see it?"
még mindig tiszteled õket?
De vegyük például, negyed óráig (szakszavakkal) magyarázta, hogy mit kell csinálni a "párzás" elõtt (nem tom hogy mondjam 😄), fõkép azt mondja el, hogy megkell beszélni midnent elõtte, átkell gondolni a következményeit, stb, és csak utána lehet...
Elméletileg ez lenne a helyes, mégis sokan nem így csinálják (tudjátok... :|). / -> legalábbis valami ilyesmirõl volt szó, ezt vélelen megjegyeztem 😊)
Azért is jó szerintem, mert sok dolgot összekapcsol a tudományban. Megtanítják a betegségek okát, kezeléseit (és nem a saját gyógyszereikkel), mindent. Ahogy Dr Lenkei is mondta, míg az orvosi nemtudom hol azt tanították meg, hogy milyen betegségre melyik gyógyszert írják fel (lehetõleg a drágábbat), a legegyszerûbb betegségekre nem tudják a gyógymódot (Lenkei mondott egy példát valamelyik ilyen media-ban található videó vagy rádióban), ott megtanították.
/Például unokatestvérem (? anyukám testvérének az unokája :S) mondott egy jót a megfázásos vírusokra -> egy kanál fokhagyma és méz + citrommal (tényleg hatásos, próbáltam 😉 )
Szóval rengeteg rossz része van az egész rendszernek, de azért azt szerintem nem mondhatjuk, hogy tényleg csak hülyeségeket tanítanak (legalább is én ezt nem hiszem). Ha már azt nézzük, hogy az orvostudományt összekapcsolják az "agykontrollal", kezelésekkel (gyógytornásztatásokkal), leki problémák kezelésével...
Én eltudom képzelni, hogy ha lenne egy egész város, ahol szcientologusok lennének, sokkal magasabb lenne az élet színvonal, és minden. (már akkor is, ha legtöbben csak részben követnék, leszûrik azt a 5-10 % lényeget, meg a tudományt a tanok közül).
És egyet értek avval, hogyha valaki elhatározza, hogy nem lesz tag, azt nem fogják tudni meggyõzni sehogy sem. Én se vok magabiztos, határozott valaki, mégis elhatároztam, hogy nekem nincs szükségem erre az egészre, és tudom, hogy nem vagyok lelkibeteg sem 😊 Habár rengetegszer zaklatnak (vagy 4x megpróbáltak engem is behívni, emg ott is állandóan beszélgetni akartak), a határozott "NEM LÉPEK BE" ellenállás erejével hamarabb lelehet rázni õket 😊
Én mindenesetre tisztelem õket, mint ahogy más vallást is.
De ettõl még a többi bejegyzés jó.
KoЯn
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Magyarul szükségük van rájuk, üzleti érdekbõl.
De fejezzük ezt be, nem akarok most banra menni, amikor épp aktiváltam a vip-jogomat 😊
KoЯn
KoЯn
KoЯn
"Igen, így van. Egy ismert "politikus", nevezetesen Horváth Ágnes is az "egyház" tagja. Akkor bukott le, amikor az otthonszülésrõl kezdett beszélni, illetve utalt rá, hogy szerencsére semmi egészségügyi problémája nincs, illetve nem szorul ellátásra."
amit ugye a hírTVbõl vettél...lehet tájékozódni meg információt gyûjteni de okosan átkell gondolni, hogy milyen környezetû hírforrásból hallottad
KoЯn
KoЯn
az elõbbi majdhogynem teljesen elfogadott dolog, a második a szcientológia(r) szemete
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
De érdekes kérdés, hogy híres, gazdag, sikeres emberek mit látnak ebben és tényleg elhiszik ezt a maszlagot? Igy viszont nagyon sok embert meg tudnak gyõzni mert, ha ilyen híres emberek belépnek, akkor biztos jó alapon sokan csatlakoznak.
Ja és kúrvára leszarom, hogy milyen istenhívõ. Meg, hogy lehet így beszélni egy istenhívõ emberrel? Ki a faszt érdekel? Miért jobb a kereszténység a többi vallásnál? Ne akarja már senki rám erõltetni a meséjét.
Még személyesen is, és a helyi szervezetüket is elküldöm, ahányszor leállítanak az utcán.
Csak egyszerûen felháborító, hogy ezt meg lehet tenni..
KoЯn
A helyedben én is elküldeném õket a francba, ahogy haxoror mondta. Ha továbbra is hivogat telefonszámot cserélsz, ennyi. Szerintem minnél elõbb zárd le ezt a dolgot, amíg nem késõ és van kiút.
KoЯn