John Rambo (2008)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olyan volt, mintha elkezdték volna csinálni, aztán megunták volna...
pl, lehetett volna beletenni olyasmit hogy megpróbálnak kijutni az erdõbõl, jön még valami fõmufti, kicsit részletesebben találkozunk a felkelõkkel, de egyszer csak PUKK vége lett a filmnek, filmnézés közben még poénkodok magamban hogy "höh, és most vége a filmnek" megnézem az idõ sávot, b*ssza meg, tényleg vége a filmnek...
és a vér foltok, könyörgöm, egy akció játékban jobb a vér!
a régi rambo-khoz képest, nekem ez elég nagy csalódás volt
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Sly az utobbi idõben belehuzott:
-Rocky Balboa
-John Rambo
Tõlem jöhetne a túl a csúcson 2 de ez sly-al már soha nem lesz meg😞
Live for nothing or die for something.
Szedte már valaki a film ost-jét?? Nagyon király!!!
Az imdb-n jegyezték a "Wolverine"-t is 2008-ra, aztán nem lesz belõle semmi. Legalábbis az idén.
"A hírt Stallone nem erõsítette meg - de nem is cáfolta -"
Ezt utálom a legjobban. Magyarul nem mondott semmit.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
A Rambo 4 lezárása után sokak szemében hiba lenne folytatni a sorozatot. Ám a jelek szerint Stallone tovább nyomja a veterán kalandját, aki a pletykák szerint az ötödik részben eddig nem látott lányát kell, hogy megmentse.
A hírek szerint ezúttal azonban nem háborús helyszíneken játszódna a film, hanem egy átlagos kisvárosban. A gonoszok szerepét egy titokzatos sátánista szekta kapta, akik Rambo eddig nem ismert lányát ejtik fogjul és akarják feláldozni istenüknek. Ezt természetesen a papa sem hagyhatja annyiban.
A forgatás Bulgáriában zajlik majd, ahonnan egyébként a hír is kikerült. Sly és csapata ugyanis 10 termet bérelt ki és alakíttatott át a sztorinak megfelelõen. A hírt Stallone nem erõsítette meg - de nem is cáfolta - így sem a premier, sem pedig a forgatás kezdetének dátumát nem ismerjük.
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
24 - Exile -Nov.23
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Lécci csak spoiler-mentesen <#kacsint>#kacsint>
erre gondoltam
de azért ez is klasszikus: bepipulás
Szolnokboy1
Igazából tényleg nem hallani nagyon a Rambo nevet meg a kitüntetéseirõl, amirõl volt több utalás is fõleg az elsõ és másofdik részben. Talán már nem olyan büszke ezekre (vagy vegyes érzelmei vannak)?
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
valamit olyan jol befûztek vagy megoldottak, hogy a hang folyton elhalkult.
aztán mikor már kissé lázongva 2en dörömböltek a vetítõ ablakon a legfelsõ sorból, akkor végre észhez tértek, hogy miujság
mondjuk nem véletlenül nem járok már én se annyit moziba 😄
a film:
fuh gyerekek, ekkora mészárlást.
szerintem hihetetlen élethû volt a végtagok szakadása, Rambo hozzállása, maga a szerep, amit játszott... sztem jobban nem is játszhatta volna.
eszméletlen brutális és valami hihetetlen feeling volt a csata, sztem el fogok menni még egyszer megnézni mert ezt muszáj 😄
tuti megveszem az eredeti DVD-t
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ez mégis hogy?
Mert ha "mix" helyett "méltó befejezés"-t írtál volna akkor érteném. 😊
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Cloverfield kritikák
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
24 - Exile -Nov.23
Én több vérengzést vártam,ez is sok volt,de a végén az a gépágyús kiiktatás kicsit kevésnek tûnt,aszittem nagyobb fight lesz.
A Burmai genyókat Vörös khmer szerûen vallatnám halálra,azok leleményesen nyomták a témát.
A Cloverfield viszont rvanagy film,ajánlom mindenkinek!
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Kegyetlen jó film!!
remélem hamarosan lehet kapni majd valami extra változat dvd-t belõle!!😄
!Forza Ferrari!
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50