THIS IS SPARTAAAA!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaLTáSGYiLKoS

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

uHs Gerzson
fuck, na mind1 😄DD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Czdano
Vótmá xD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

vegicsek
Ez is a meleg miatt van.Már nem a ték, hanem hogy nem vettem észre

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Brolly28
tékedvan

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

vegicsek
Na ,most már lehet temetni a topicot😊

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Fantomlovag
A képek nem voltak elegek skacok? Azok legalább jók 😄

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

John Cena
😄😄😄😄😄😄: LOL

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

zaki
ez nagyon nagy... 😄DDDD

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Fantomlovag
<#wow1><#boxer><#violent><#falbav><#gun><#conf><#csodalk><#duhos2>

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

DaemoonHunter
Remélem készül már egy szebb változat😊 Bevallom az enyémet egy kicsit elsiettem.

robos
Nos, amilyen egyszerûnek tûnt a dolog, pont annyira nem lett az....
Talán ezzel bíbelõdtem eddig a legtovább, aztán a végén elegem lett belõle, és felraktam ezt, h azért mégis legyen vmi. Olyan sötét az ember feje, h nem sokat lehet vele mit tenni. De tûkön ülve várom a kollégák spartaaa érmeit, h õk mire jutottak ez ügyben.

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

dzsuvajoe
Hátõõ, kicsit joban kidolgozhattad

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

robos
oké, hirtelen nem esett le....

de utána igen, és vmi ilyesmi lett belõle

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

Brolly28
hát ha 300ft-os akkor vajon?

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

robos
És mégis kire szeretéd, ha nem titok, lehet tudok segíteni benne <#eplus2><#eplus2>

Brolly28
elvileg

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

😄
ez a kedvencem
Lacee
ezt át lehete alakítani, hogy más legyen a fej, nem? 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Beast Machine
a premier 3-án lesz a Palaceban, de én meg most pénteken megyek a preimier elõtti exkluzív vetítésre - egyike leszek a szabadomn maradt 12 jegy tulajdonosainak. Hiába, TRansFannak lenni jaj de jó.

TJIS IS IAACOOOOOOOOOOON!!!!

...vágod?

Brolly28
tom de ez csak 1 jelzõ volt
7.-én megyek a premierre

Beast Machine
a TF nem köcsög, és télleg hasonlít egy névre: Elita-1, egy femmebot.

...vágod?

PJack
tudom, de nem illik mellé, h "aaaa"... x)

Pain is inevitable. Suffering is optional.

PJack
XDDDD

Brolly28
mondjuk ez a norbita olyan mint vmi köcsög transformer név:|

Brolly28
az a film címe:\

PJack
'norbita?' <#wilting>lol<#hehe><#idiota>

Brolly28
szentem fos lett de itt van

jeeeee😄 ezt régen néztem😄

Beast Machine
Go Go POWA RANGAAAAAAAAAAAAS!!!

...vágod?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Beast Machine

...vágod?

Vaxi
ígyvan! 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

ha nem õ, akkor valalki más úgyis megnyitotta volna, zöldszarnak is van topikja, az is él és virul.

jaja, kalapemelés Bíszt Másín elött a topiknyitásér, jópár képpel szegényebbek maradtunk volna... !

++

Drephis
durva, hogy ennyi hozzászólást megélt a topik 😮

help

gecájos, engedélyt kérünk az újracsiálásához, jobban, szebben 😊

csiter
Beast Machine

...vágod?

light00
én csak arrol tudok, hogy nem kellett supply depot/pylon/over-t épiteni, de 200 fölé nem mehettél. Csak buggal, pl darkarchon konvertálásával.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Beast Machine
elsõvel is lehetett, de csak single playerben - úgy tudom volt egy cheat, amivel túl tudtad lépni a 200-as határt.

...vágod?

Czdano
(y)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Rockynhooo
yo ötlet volt! végre ujra elmosolyottam 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

light00
nagy a fej :C
de naddon joak(Y)

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

DaemoonHunter

Brolly28
-.-

Pheaper
akkor lett még1er -.-

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz