Miért van rasszizmus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Aki a skinheadeket védte annak csak gratulálni tudok.... kb olyan mint ha egy sorozatgyilkost védene
annak a jele -na/-ne/-ná/-né 😞
de értékelem az igyekezetet 😊
Ez jó lesz feltételes módnak, mester?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Roma nagymama mondja 40evesen 12gyerekkel +unokakkal:
Ha el lett kottetve a petevezetekem azt meg vissza lehet csinalni? Szeretnek még gyerekeket.
Megtortent eset es nem reszletezem tovabb, ha a magyar roma kozosseg osszefog es elmegy szavazni, jajj lesz nekunk!
Amugy a rasszizmus egy letezo fogalom, amivel onmagaban nincs baj.
wiki:
A rasszizmus olyan gondolkodásmódot jelent, amely kihangsúlyozza a rasszok (emberfajták) különbözõségét, és azok között – különbözõ feltételezett tulajdonságaik vagy értékeik alapján – hierarchiát állít fel.
Mindig lesz rasszizmus azzal semmi baj sincs a gond a fajgyulolettel van.
Szerk: Jah bocs kihagytam a kozel keletet. Ez csak amerikai politikai kampany. 😛 Sztereotipia.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Viszont Gyuri bácsit kihagytad. 😄
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
viszont cigányokról még nem láttam olyan videót amin röhögni lehetne, inkább olyat, aminek hatására világméretû pusztítást végeznék 😞
én pl szívesen megölném a cigányok 99,99%-át (tényleg vannak normálisak), meg egy bohócot 😞
Divatcsapatok OLÉ!
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Melyikõtök akar nyaralás közbe flerobbanni? Vagy esetleg repülés közben?
Divatcsapatok OLÉ!
akkor nincs is normális ország
Kérdezték a faluban lakókat (segélyfalva), hogy miért nem mennek havat lapátolni.
Erre az volt a válasz, hogy annyi pénzért (Évekkel ezelõtt, négyszáz valamennyi órabérért) nem hajlandóak megmozdulni.
Nõk. férfiak stb.
Divatcsapatok OLÉ!
Volt ott is minden, hogy a szovjetek elleni szab. harcot, meg minden.
Melyik évbe volt a magyar szab. harc.? 1956 stb.
Más szemében a szálkát, sajátéban a gerendát se érzésem van ilyenkor
Divatcsapatok OLÉ!
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
"- Mondjon egy államot, ami U-val kezdõdik." 😄
Ezért nem kapnak munkát--- nincs pénz a számákra , ruhákra, oktatásra stb.--- máshogy szerezznek pénzt...
ennyi
Divatcsapatok OLÉ!
hallottál már sárkeresztúról??
nyílt rasszizmus D:
És van egy olyan érzésem, hogy akit nem ért semilyen negatív élmény a cigókkal kapcs. azok nagyrésze már "divatból" utálja õket mert az menõ.
Divatcsapatok OLÉ!