Solarah Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
[HUN]Kami*, kiskami*
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
[HUN]Kami*, kiskami*
[HUN]Kami*, kiskami*
<#integet2>#integet2>
kiskami@silentvertigo
[HUN]Kami*, kiskami*
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
tobbit privatban intezzuk...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
mondjuk néha leveheted a kezed a shift-röl anélkül is érthetö a mondanivalo, hamár a tiszteletröl van szo.(tudod, ami kölcsönös szokott lenni). én 3 frontot számoltam, dehát itt vesztett Németország háborut 😄DDDDDD
amugy szavak elé célszerü névelöt tenni ezért érthetö a mondat, ha mindenesetre UGY értettem volna, akkor énis ezerrel shiftelve irtam volna, mint ugye te csinálod. Ebböl látszik, hogy nem az a mondanivalo, hogy AZ RPG-knek, hanem csak szimplán kijelentve, hogy hát az rpgknek. És nem irtam, hogy milyen rpg, tehát az arpg is szoba jöhet, és itt nem tudtok belekötni. 😄DDD Az hogy hát a diablo-klonokat ki mennyire tartja arpgnek, egyéni kérdés. És nem a "játékokrol" vitázunk, meg mittudoménmiröl amiket még belekeversz.
Sokáig mehet még a folytonos kisarkitásod, de vedd észre, ez meddö vita, már nem is a diablorol szol, hanem hogy megvédd a forumos respectedet. meg hát méjbi én az enyémet (azt a kicsit😄D)
diplomácia képzettég igen magas szintü, áldoztam rá elég pontot, politikailag korrekt megfogalmazás ez a kis "szösszenetem" XD
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
A koma másnap a #114 kommentben pont az ellenkezõjét állította, mondhatni visszavonta a véleményét.
Személyes problémákat inkább privátban, vagy inkább RL intézzétek el.
UFF
-kb van kozottunk majdnem vastag 12 ev... erdekes eloben fuled-farkad behuzod... itt meg okadsz ram, pedig mind2 fronton megy az oltas... jeee hatigen gep mogul nagyobb a melleny... nc... -.-
-meg mindig felhivom a figyelmedet a kovetkezo SZOSSZENETEDRE amit te fogalmaztal meg:
"A diablo az rpg játékok szülöatyja, lehet a mostani viszonyok között nem rpg-nek minösül, de az ö korában ö volt az egyetlen és igaz rpg-isten..."
EZ KB AKKORA BAROMSAG mint ide Nagykata(jo messze vagyok tole)... milyen rpgknek volt a szuloatyaja? lol el vagy tevedve... eleve ami jatekok raepulnek es utanozzak mar nem rpgk, hanem hekenszless rpg(nek sem nevezheto valamik)... felhivom tovabba a figyelmedet az "AZ" szora... tehat mondanivalod lenyege, hogy AZ RPGknek... ne is haragudj de ez mar tulmegy a nevetseg hatarmesgyejen...
de EN kerek elnezest, mr. 5 eves kora ota RPGzo pro urasag(verylol)...
te olyan szinten FOGALOMZAVARBAN vagy, es olyan szinten FINGOD sincs a jatekokrol, hogy az faj... ne allj le vitatkozni egy 20 eve gamer (c64-amiga-pc-nes-snes-dc-ps1-ps2-xbox-gc fronton, vazmeg lefogadom fele azt sem tudod miaz!) ven rokaval... mert porul jarsz...
tessek kicsit informalodni es utana nem hulyesegeket irogatni a forumokba...
JONAPOT, a viszon'latasra! -.-
Nekem8 amugy hogy meddig folytatjuk ezt, egyszerüen nem érted meg, hogy...na mindegy. És lentebb leirtam azt is, hogy mely rpg-k atyja, mielött megint jönnétek a crpg-s szöveggel.Persze tisztelet a kivételnek, Shiwo még csak nem is ismer (remélem😄DDDD) és ezerszer emberibb hangot használ...
dehat -pR0- Light aki 5 eves kora rpgzik ezt jobban tudja <#rolleyes>#rolleyes>
<#hehe>#hehe>
valamint egy kis szösszenet:
"Many games commonly referred to as CRPGs, such as Diablo II or Dungeon Siege, are often described more specifically as Action RPGs. This subgenre tends to be faster-paced, more skill intensive and focused on combat, while lacking developed plot and dialogue. Sometimes Action RPGs are also referred to as hack and slashers."
Forrás: szintén Wiki
ezzel vita lezárva, flém off..ha valaki nem tudna angolul, szóljon, szívesen lefordítjuk ezt a pár sort..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
viszont ezt a suletsenseget amit osszehordtal a diabloval kapcsolatosan meg mindig nem tudom feldolgozni 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd
(utanad sem viccbol szuletetett az a par LOL komment 😛)
(jah es a stilusbol vegyel vissza kisember(etalon, te agyoniskolazott stb)... ha ezt eletben nyomod el elottem, lehet mar kaptal volna egy laza gyomrost... szerencsed van...) -.-
Mmmm...
És még sikerült lejáratnod magad másodizben is, hogy nem tudsz olvasni, mivel ÉN azt irtam, hogy a morrowind rpgsebb a diablonál, és nem forditva, te agyoniskolázott. Talán most lenne valami haszna a nagy vip tagságodnak.
hanyan kell, hogy kirohogjenek a baromsagaidert???? 😄DDDDDDDDDDDD
(lol 12 eve... jah meg 18 sem vagy LOL)
najo en kiszalltam... te menthetetlen vagy 😄DDDDDDDDDDDDDDdd
.
.
.
(hint: de segitek a diablo meg mindig hekkendszless rpg, barmit is ir a balkani parpeldanyszamos gagyi ujsagod 😄DDDDDDD de ha kell segitek leirok par igazi CRPGt neked... A "C" betut is ha kell elmagyarazom mert latom ez sem megy neked 😄DDDDDDDDD persze, hogy nincs real rpg szamitogepen csak CRPG ami egy halvany utanzata az igazi ELO rpghez kepest... de a diablo meg ennel is halvanyabb a CRPGk kozott mint RPG... de azert okoskodj... tisztelt 5 eves kora ota rpgzo, jajjj birom a nagyotmondo embereket... olyan jo rohogni rajtuk 😄DDDDDDDDDDD)
Mellesleg nem mondanád ezt ha játszottál volna szerepjátékot élõben 😉