566
-
#446 Jah, háttérben látszik a lépcső amin lemész! -
#445 a szobában az emeleten, a kép az ajtó felől készült mert majd biztos ez lesz a következő kérdésed -
#444 Melyik szobroknál? -
superbayern #443 köszi!!! most a szobroknál járok... de nem tudom, hogy hol a kép, ami alapján kell őket rendezni! hol találom a képet??? -
#442 Azoknak kell fentmaradni -
superbayern #441 sziasztok! segítségre lenne szükségem! a temetőben összeraktam a táblát, amin a rajz van, de nem tudom, hogy mit kell csinálnia sírkövekkel.... gondoltam úgy kell, hogy azok azokat a sírköveket kell lenyomni, amelyek ábrázolják azokat az ábrákat, amelyek a táblán vannak??????? vagy ellenkezőleg azoknak kell fent maradni???? segítsetek légyszi!! -
#440 Király !!! -
#439 Már van reloaded verzió is! -
superbayern #438 óóóóó de rossz ebben a játékban a mentés.... nagynehezen a csónakos részt megcsináltam.. megöltem azt a dög pókot.. azt is nehezen.. utána mennék tovább és kidob hibaüzenet nélkül! -
#437 fel hát -
#436 A 2.darunál, mikor egy markolóban van a betongömb, a mellette levő szekrényt fel lehet egyáltalán törni? -
#435 Ott azt kell csinálni hogy van egy ajtó amin az a fekete izé van !!
Na ott Shanonnal kell a fekete izét eltüntetni !! Mivel shannon új képessége a fekete Aura elszivás !! -
superbayern #434 Hellosztok! segítség kéne! ott akadtam el, amikor kisbusszal megyünk, elénk áll a nagy dagadt dög és lezuhanunk az útról. Utána Stannel és Shannon-nal megyünk szétnézni, feltöröm az épületben a zárat, bemegyünk és nem tudom mit kell csinálni... találok egy flashbanget de utána már semmi... a dobozokat sem tudom tologatni.. sztetek mit kell csinálni??? légyszi segítsetek!! köszi!! :) -
#433 na mostmár letölthető a soudtrack végre
http://www.olivierderiviere.com/od/flash/ -
#432 nem -
Djemba #431 crack vagy valami kell hozzá?
-
#430 A másik ott van ahol kinyírtad azt a nagy dögöt -
rcsaby #429 Én a korházban akadtam el.Nem találom a másik azonositókártyát. A szobában megtaláltam az egyiket az asztalon,de hol a másik.Látom valaki azt irta hogy a ct gépeknél.Egy picit pontosabban hogy hol.Már az egyik szobában eltoltam az ágyat,és alatta volt egy kulcs.De Kártya sehol.PLEASE. -
gematta #428 köcce
-
#427 kinyitni az ajtót
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha stáblista utáni rész akkor úgy forgasd hogy a kulcs az egészhez a társaság három görögbetűs szimbóluma amit nemsokkal arébb megis tekinthetsz -
gematta #426 hy
a két medálos ajtónál mi a tehendö? -
Project Zero #425 WALKTHROUGH: http://www.youtube.com/results?search_query=obscure+2+walkthrough&search=Search -
#424 Dehogyis nem kell komolyan venni csak vicceltem !! -
#423 Fél az ilyen perverz alakoktól, mint te! -
#422 Kenny nagyon elbujt a háttérben !! -
#421 -
#420 Jónak jó de inkább valamelyik jó csajt raknád elötérbe !! Stan helyett cserélhetne mondjuk az egyik csajjal ! -
#419 Szerintetek jó lenne Bannernek?
-
#418 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyszerű kinyirni elkezded lönni a láncfűrészes csókát mikor visszavonul a virágot lödd ahol kell ekkor leesik az egyik csápja na ekkor kell használni a láncfűrészt hogy levágd a csápjait miután levágtad az összes csápját jön egy kis harc a láncfűrészes csókával ! -
#417 Ott egyenlöre ahol vagy sehogysem lehet fegyvert szerezni !!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott menekülni kell a monsterek elöl és a medált majd az épületben kell használni az egyik fali ajtónál !! A cuccaidat majd csak jóval késöbb kapod vissza pont akkor amikor eljön a végső leszámolás ideje -
strebacom #416 Jó game volt...nagyon köszi mindenkinek a segitséget.. -
CSONTI123 #415 hali.. A láncfűrészes fószert hogyan lehet megölni? Hiába lövöm nem úgy látom, hogy nagyon ártana neki.. Köszi a választ -
strebacom #414 köszi gondoltam én erre, de nem tudtam..... -
sagjoz #413 A mentős rész után a medállal mit kell csinálni? Hogyan lehet fegyvert szerezni? -
#412 Hát az még igencsak messze van elég sok mindent kell még ahhoz megcsinálni hogy megkapd !!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amugy a vágóeszközt majd egy könyvtában találod meg az egyik emeleten ahova csak az akrobata csávó tud feljutni !! -
#411 A tányérok hátán van a a megoldás !! A piros pötyök jelzik azt a helyet hogy melyik oszlophoz kell menni és ott van rajta az oszlopon a kód is !!
-
strebacom #410 Király ez a game elkezd menni a stáblista és nincs is vége, hát ez nem semmi....na most a templomba vagyok a forgatható tányérok hátán vannak piros jelek mit tegyek én ezekkel, ez adja az ajtó kódját de hogyan?? -
sagjoz #409 A vágóeszközt merre találom? -
#408 3 zene a játékból -
#407 A Rouge Galaxy azért volt csak a töredéke,mert double layeres lemezen jött ki, és csak az első layer volt meg
Mellesleg Obscure 2 "végén" , ha már megy a készítők listája, nehogy kilépjetek, mert folytatódik még utána :)