Obscure 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó game volt...nagyon köszi mindenkinek a segitséget..<#worship><#worship>

hali.. A láncfûrészes fószert hogyan lehet megölni? Hiába lövöm nem úgy látom, hogy nagyon ártana neki.. Köszi a választ

A halál megoldja a problémákat, nincs ember, nincs probléma. - Joszif Visszarionovics Sztálin

köszi gondoltam én erre, de nem tudtam.....<#worship>

A mentõs rész után a medállal mit kell csinálni? Hogyan lehet fegyvert szerezni?
wesker24
Hát az még igencsak messze van elég sok mindent kell még ahhoz megcsinálni hogy megkapd !!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amugy a vágóeszközt majd egy könyvtában találod meg az egyik emeleten ahova csak az akrobata csávó tud feljutni !!
wesker24
A tányérok hátán van a a megoldás !! A piros pötyök jelzik azt a helyet hogy melyik oszlophoz kell menni és ott van rajta az oszlopon a kód is !!

Király ez a game elkezd menni a stáblista és nincs is vége, hát ez nem semmi....na most a templomba vagyok a forgatható tányérok hátán vannak piros jelek mit tegyek én ezekkel, ez adja az ajtó kódját de hogyan??<#help><#help><#help>

A vágóeszközt merre találom?
dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Seth
A Rouge Galaxy azért volt csak a töredéke,mert double layeres lemezen jött ki, és csak az elsõ layer volt meg

Mellesleg Obscure 2 "végén" , ha már megy a készítõk listája, nehogy kilépjetek, mert folytatódik még utána 😊

PSN ID.: Beegabor

maffia79
igen felmész Olivier honlapjára és ott van az album csak kár hogy nem lehet letõlteni

köcce a segitséget
wesker

Ezek a kórusos zenék az ObsCure-ban nagyon királyak. Van már ennek soundtrack-je?
dante3
Nekem is!Bár a harmadikat nem volt alkalmam kipróbálni, mert beszart a ps2-m!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Nekem a horrorstílusban a Fatal Frame/Project Zero sorozatok jöttek be a legjobban.
wesker24
ott azt kell csinálni hogy szerezni kell egy vágó eszközt amivel el lehet végni a láncot !! A hátsó kert kapun kell bemenni !! Corey-t mindenképp vidd magaddal !!
Ki tud nekem segíteni? Annál a résznél vagyok amikor a szõke csaj rosszul lesz...
wesker24
A cold Fear is egy nagyon jó horror játék !! De nekem az Obscure jobban tetszik !!
maffia79
Cold Fear az tetszeni fog még ennél is durvább

Néztem Torrenten, hogy Playstation 2-n az ISO fájl is csak 1,9 giga, még PC-re több mint 4 giga a játék terjedelme. Remélem ez a PS2-es verzió nem valami töredék, mert volt már dolgom ilyesmivel. Anno a Rogue Galaxy nevezetû játékkal jól megszívtam, mert amit feltettek róla elõször az 2,6 giga volt, azután késõbb kiderült, hogy ez csak a játék fele, mert késõbb felrakták a kb 4,8 giga körüli verzióját, ami már a teljes játék volt. Torrenten az ObScure 2-t azóta sem rakták fel nagyobb terjedelemben, úgyhogy még reménykedem benne, hogy a teljes játék és csak másképpen van tömörítve vagy valami ilyesmi.
maffia79
ja és Dante thx:<#nevetes1>

köcce megnézem
az elsõ rész is istennnn tölsd!!!!!!

maffia79
na végitoltam.nem hittem volna hogy ilyet mondok valaha de ez a rész jobb volt mint a Silent Hill bármelyike a Resirõl nem is beszélve.méltó folytatás és hatalmas élmény ez a game a zene meg kuriozum érdemes ellátogatni a szerzõ honlapjára ott fent van az album is és meg lehet hallgatni õket

wesker24
Igen csak azokat a köveket kell lesüllyeszteni ami felesleges ami nincs rajta a sirkövön !! Kezd az elsõ sirtól és süllyesd el azokat ami nincs rajta a sirkövön és igy elöbb utóbb kinyilik !!
kösz megvan😊 Had kérdezzek még valamit.. az elsö rész is jo? Mert akkor aztis letöltöm,sött ha tudtok még ilyen játékot,mondjatok még pls

csak a fölös köveket kell lesülyeszteni?

Ott tartok hogy a szõke csajnak "fáj" a hasa, be mentem az udvar szerû részre és kinyírtam minden szörnyet de utána nem tudom hogy most merre hogyan...
Kratos86
Biztos nem süllyesztetted el az összes felesleges sírkövet!

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

hy
kiraktam a temetõbe a képet
és a lukon keresztül kirakom
de nem történik semmi
mi a tehendö?

Sziasztok! A YOUTUBE-on fennt van egy jó kis walkthrough. Igaz, hogy csak a chapter 10-ig, de szerintem idõvel az egész játék videója fennt lesz. Ugyhogy aki még nem jár túl messze a játékban annak nagy segítség lesz, ha nem tud továbbjutni. CÍM:http://www.youtube.com/results?search_query=obscure+2++chapter&search=Search
Kratos86
<#eljen>

Oké tesó, akkor majd rájövök, de azért te is gondolkozz hátha eszedbe jut valami....

Kratos86
Hát a tányér hátoldala jelzi, hogy melyik oszlopon levõ szám tartozik a megfelelõ jelhez és beállítod a falon levõ számzáron!

maffia79
addig oké de mit is kell csinálni?mert semmi nem történik

Kratos86
Most megfogtál, ha jól emlékszem ott fel lhet mászni valahová az akrobata gyerekkel, de ez nem tuti, nem emlékszem pontosan!Úgyhogy lehet karaktert kell cserélned.<#conf>
Amúgy dante3 vagyok, csak az öcsémnél vagyok és onnan írok!😄

Kratos86
A falkidöntést nem neked írtam! 😄

Ja a falat már ki...söt már shanonnal is bementem abba a szobába ami elvolt zárva, a prof is gagyogott valami bombáról, de ennyi megakadtam....<#nemtudom>

a képet kiraktam
akkor belenézek a lukba és ugy megpróbálom kirakani
a falat még nem azt hol kell?

Kratos86
Falat kidöntötted már a bontógéppel?

Kratos86
A temetõnél a csajjal ki kell rakni a kõtáblát, ha ez megvan, akkor az egyik karakterrel a jobboldali nagy oszlopnál bele kell nézni a nyílásba, a másik karakterrel pedig le kell sûlyeszteni a sírköveket úgy, hogy kijöjjön a kõtábla képe!

hy
a temetõben mit kell csinálni?

Most egy könyvtáras résznél vagyok a többiek egy téren várnak, van mellettük egy csatorna nyilás, már végigjártam mindent de nem tudom mit kell csinálni???<#help><#help><#worship>

wesker24
Ja nekem is nagy kedvenc volt kár hogy meghalt !! De késöbb történnek még sokkal szomorubb dolgok is !!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A fenébe 😞, miért kellett megölni Mei-t?? 😞 Õ volt a kedvencem, erre kinyírja az a hülye f*sz..
dante3
Tuti!<#hehe>

wesker24
A papiron is 5 összetevõ van !! Lehet valamit akkor elnéztél !! <#vigyor>
igen?? de én amit a számitogépböl nyomtattam ki azon 3-at irt,vagy én vagyok hülye?! amugy nagyon jo a game,ezelött nemigen játtszottam ilyenekkel de azthiszem rákaptam az izére 😊

dante3
Két kártya van: Az egyik a CT gépeknél! Amásik pedig abban a szobában , ahol megtámad az a pók szerü mutáció, az egyik ágy melletti asztalon!

dante3
A tányérok hátoldala a lényeg!<#kacsint>

Haliho! Corey-val és Amy-vel vagyok egy kórházban. Szereztünk is egy azonosítókártyát, amivel be lehet lépni 1 bizonyos ajtón. Az ajtó mellett bal és jobb oldalon is van hely ahol be lehet dugni a kártyát. A gép nekem azt írja ki hogy 2-szer húzzam át a kártyát. Megpróbáltam az 1-ik felén 2-szer egymás után, de semmi. Azután a másik felén 2-szer, szintén semmi. Majd megpróbáltam egymás után elõször a balon azután a jobb oldalon, de így sem jártam sikerrel. Most akor szereznem kell valahonnan még 1 kártyát,mert ha igen akkor hol vagy /és hogy találom meg. Elõre is köszönom a segítséget.