566
  • dante3
    Jah, háttérben látszik a lépcső amin lemész!
  • Shep
    a szobában az emeleten, a kép az ajtó felől készült mert majd biztos ez lesz a következő kérdésed
  • dante3
    Melyik szobroknál?
  • superbayern
    köszi!!! most a szobroknál járok... de nem tudom, hogy hol a kép, ami alapján kell őket rendezni! hol találom a képet???
  • Shep
    Azoknak kell fentmaradni
  • superbayern
    sziasztok! segítségre lenne szükségem! a temetőben összeraktam a táblát, amin a rajz van, de nem tudom, hogy mit kell csinálnia sírkövekkel.... gondoltam úgy kell, hogy azok azokat a sírköveket kell lenyomni, amelyek ábrázolják azokat az ábrákat, amelyek a táblán vannak??????? vagy ellenkezőleg azoknak kell fent maradni???? segítsetek légyszi!!
  • wesker24
    Király !!!
  • dante3
    Már van reloaded verzió is!
  • superbayern
    óóóóó de rossz ebben a játékban a mentés.... nagynehezen a csónakos részt megcsináltam.. megöltem azt a dög pókot.. azt is nehezen.. utána mennék tovább és kidob hibaüzenet nélkül!
  • stevenson1988
    fel hát
  • Evin
    A 2.darunál, mikor egy markolóban van a betongömb, a mellette levő szekrényt fel lehet egyáltalán törni?
  • wesker24
    Ott azt kell csinálni hogy van egy ajtó amin az a fekete izé van !!

Na ott Shanonnal kell a fekete izét eltüntetni !! Mivel shannon új képessége a fekete Aura elszivás !!
  • superbayern
    Hellosztok! segítség kéne! ott akadtam el, amikor kisbusszal megyünk, elénk áll a nagy dagadt dög és lezuhanunk az útról. Utána Stannel és Shannon-nal megyünk szétnézni, feltöröm az épületben a zárat, bemegyünk és nem tudom mit kell csinálni... találok egy flashbanget de utána már semmi... a dobozokat sem tudom tologatni.. sztetek mit kell csinálni??? légyszi segítsetek!! köszi!! :)
  • maffia79
    na mostmár letölthető a soudtrack végre
    http://www.olivierderiviere.com/od/flash/
  • dante3
    nem
  • Djemba
    crack vagy valami kell hozzá?
  • Seth
    A másik ott van ahol kinyírtad azt a nagy dögöt
  • rcsaby
    Én a korházban akadtam el.Nem találom a másik azonositókártyát. A szobában megtaláltam az egyiket az asztalon,de hol a másik.Látom valaki azt irta hogy a ct gépeknél.Egy picit pontosabban hogy hol.Már az egyik szobában eltoltam az ágyat,és alatta volt egy kulcs.De Kártya sehol.PLEASE.
  • gematta
    köcce
  • stevenson1988
    kinyitni az ajtót

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ha stáblista utáni rész akkor úgy forgasd hogy a kulcs az egészhez a társaság három görögbetűs szimbóluma amit nemsokkal arébb megis tekinthetsz
  • gematta
    hy
    a két medálos ajtónál mi a tehendö?
  • Project Zero
    WALKTHROUGH: http://www.youtube.com/results?search_query=obscure+2+walkthrough&search=Search
  • wesker24
    Dehogyis nem kell komolyan venni csak vicceltem !!
  • dante3
    Fél az ilyen perverz alakoktól, mint te!
  • wesker24
    Kenny nagyon elbujt a háttérben !!
  • dante3
  • wesker24
    Jónak jó de inkább valamelyik jó csajt raknád elötérbe !! Stan helyett cserélhetne mondjuk az egyik csajjal !
  • dante3
    Szerintetek jó lenne Bannernek?

• wesker24
    Egyszerű kinyirni elkezded lönni a láncfűrészes csókát mikor visszavonul a virágot lödd ahol kell ekkor leesik az egyik csápja na ekkor kell használni a láncfűrészt hogy levágd a csápjait miután levágtad az összes csápját jön egy kis harc a láncfűrészes csókával !
  • wesker24
    Ott egyenlöre ahol vagy sehogysem lehet fegyvert szerezni !!

Ott menekülni kell a monsterek elöl és a medált majd az épületben kell használni az egyik fali ajtónál !! A cuccaidat majd csak jóval késöbb kapod vissza pont akkor amikor eljön a végső leszámolás ideje
  • strebacom
    Jó game volt...nagyon köszi mindenkinek a segitséget..
  • CSONTI123
    hali.. A láncfűrészes fószert hogyan lehet megölni? Hiába lövöm nem úgy látom, hogy nagyon ártana neki.. Köszi a választ
  • strebacom
    köszi gondoltam én erre, de nem tudtam.....
  • sagjoz
    A mentős rész után a medállal mit kell csinálni? Hogyan lehet fegyvert szerezni?
  • wesker24
    Hát az még igencsak messze van elég sok mindent kell még ahhoz megcsinálni hogy megkapd !!

Amugy a vágóeszközt majd egy könyvtában találod meg az egyik emeleten ahova csak az akrobata csávó tud feljutni !!
  • wesker24
    A tányérok hátán van a a megoldás !! A piros pötyök jelzik azt a helyet hogy melyik oszlophoz kell menni és ott van rajta az oszlopon a kód is !!

• strebacom
    Király ez a game elkezd menni a stáblista és nincs is vége, hát ez nem semmi....na most a templomba vagyok a forgatható tányérok hátán vannak piros jelek mit tegyek én ezekkel, ez adja az ajtó kódját de hogyan??
  • sagjoz
    A vágóeszközt merre találom?
  • dante3
    3 zene a játékból
  • Seth
    A Rouge Galaxy azért volt csak a töredéke,mert double layeres lemezen jött ki, és csak az első layer volt meg

Mellesleg Obscure 2 "végén" , ha már megy a készítők listája, nehogy kilépjetek, mert folytatódik még utána :)